Dubbel genot

Dubbel genot.

Een uur voor mijn vriend thuiskomt krijg ik een sms met een opdracht. Hij vraagt me lekker te douchen en iets aan te trekken wat hij geil vindt. Ik sprint naar de badkamer en trek even later een lekker kort rokje aan met een sexy top waar mijn borsten goed in uitkomen. Op het moment dat ik een paar mooie stiletto’s aantrek krijg ik nog een sms: ‘Hé geil meisje van me! Doe een blinddoek om, en wacht op me bij de voordeur. Ik ben er bijna!!’

Ik ben verbaasd: wat heeft hij voor stoute plannen? Nieuwsgierig pak ik een zwarte sjaal om mijn ogen te bedekken. Wanneer ik hem dichtknoop raak ik steeds meer opgewonden. Als ik naar de gang loop begint mijn buik te kriebelen en m’n kutje gloeit al bij het idee dat mijn vriend zo binnenkomt.

Ik hoor dat er een auto op de inrit wordt geparkeerd. Voetstappen volgen en een paar tellen later gaat de deur open. Ik word zachtjes gekust. “Hoi liefje”, fluistert hij. Heerlijk, eindelijk is hij er weer.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de woonkamer. Daar tilt hij me op en legt hij me voorzichtig op tafel. “Kijk nou toch eens. Wat zie je er heerlijk uit”, zegt hij. “Lekker geil ding van me.” Nog steeds geblinddoekt voel ik zijn handen op mijn lichaam. De ene hand streelt mijn buik terwijl de andere hand mijn borst opzoekt. Als hij plagend in mijn tepel knijpt, trekt mijn kutje samen van opwinding. Wat maakt die gozer me toch ontzettend geil!

Ineens voel ik nog een hand op mijn dijbeen. Ik schrik en deins terug. “Het is goed meisje, ik ben er bij”, zegt mijn vriend geruststellend. “Ontspan je, je vindt het vast heerlijk. Ik wil zien hoe je van hem gaat genieten.” Dit was dus het stoute plannetje, denk ik, terwijl de derde hand langzaam richting mijn natte kutje omhoog gaat. Twee vingers beginnen mijn lippen en klitje te masseren. Ik kreun. Wat een heerlijk geil gevoel: twee mannen die mijn lichaam strelen en verwennen. Ik voel de vingers naar binnen glijden, als mijn vriendje me heftig begint te zoenen. Ongeduldig als ik ben probeer ik zijn pik te vinden. Dat valt niet mee, met zo’n blinddoek. Mijn vriend schiet te hulp en legt mijn hand op zijn pik, die inmiddels behoorlijk hard is geworden. Zijn jeans is al open en ik voel zijn eikel boven zijn boxer uitkomen. Onhandig haal ik zijn enorme pik uit zijn broek. God, wat heb ik hem gemist.

Ik doe mijn mond open om aan te geven dat ik hem wil pijpen. Hij gaat op zijn knieën boven mijn gezicht zitten, en stopt zijn pik in mijn mond. Terwijl hij me in mijn mondje begint te neuken voel ik hoe die andere gast behendig mijn kutje likt en vingert. Ik sidder van genot en geilheid. Als dit zo doorgaat duurt het niet lang voor ik klaarkom. Als de onbekende man nog een extra vinger in mijn kutje duwt houd ik het niet meer.

Ik heb het gevoel dat ik explodeer van onder: kreunend kom ik klaar.

Mijn schat haalt zijn pik uit mijn mond en ik voel hoe de ander me van de tafel af trekt. Met een ruk word ik omgedraaid, en ik voel de onbekende handen mijn heupen omklemmen. Zijn pik duwt tegen mijn kontje. Hij is zeker niet ondermaats, zo te voelen. “Zo, nu ga je haar neuken,” hoor ik mijn vriend zeggen. “Hard en stevig, daar houdt ze van.” Meteen voel ik de pik mijn kutje inboren. Ik kreun van genot, dit voelt heerlijk. Mijn vriend trekt me aan mijn haar en duwt zijn vingers in mijn mond. Hij streelt mijn lippen en trekt mijn hoofd verder naar achter, zodat hij mijn gezicht kan zien. Jammer dat ik hem niet zien kan. En die man die me zo heerlijk hard neemt.

Mijn benen voelen week maar de pik neukt door en door. Ik schreeuw het bijna uit van geilheid. “Dit is wat je wilt hè, schatje? Geneukt worden door twee mannen. Je krijgt ons alle twee hoor”, hoor ik mijn vriend zeggen. Ik voel een klodder spuug op m’n sterretje vallen voor er een vinger mijn kontje in glijdt. Ineens besef ik wat er gaat gebeuren. Wil ik dit wel? Vraag ik mezelf af. Het idee alleen al duizelt me, maar het is ook zo ontzettend geil! Als in een roes laat ik het maar gebeuren. Ineens is er geen pik meer in me. Ik word naar de bank geleid, wankelend op de hoge hakken. Door een van de twee word ik over een harde pik

Mijn geile poesje zuigt hem helemaal naar binnen, maar direct word ik naar voren getrokken en voel ik een heftige druk tegen mijn sterretje. “Ik wil je ook neuken nu!”, hoor ik mijn lief zeggen. Oh, dit gaat niet passen, flitst het door mijn hoofd. Maar voordat ik kan protesteren voel ik zijn harde pik behendig en diep in mijn kontje stoten. Ik slaak een gil: Auw dat doet pijn! Maar ik probeer me te ontspannen. Ik moet gewoon even wennen aan dit overweldigende gevoel. Langzaam ebt de pijnscheut weg en ga ik mee in het ritme. Ik geniet. Het is een vreemd gevoel, maar oh zo lekker!

Wat een geile ervaring. Ik voel het geilvocht langs mijn dijen druipen. Ik hoor mijn vriend kreunen. Die houdt het niet lang meer. De ander heeft nog geen woord gezegd, maar ik hoor zijn adem versnellen. Steeds sneller pompen ze om de beurt hun pik bij me naar binnen. Ik voel ze groeien en ik kom heftig klaar. Wat een hemels genot. Meteen daarna trekt de pik zich terug uit mijn kontje, en voel ik warm sperma over mijn rug spuiten. De andere pik explodeert diep in mijn nog steeds kloppende kutje.

Uitgeput val ik op het lichaam onder mij. Ik ben totaal van de wereld. Nog altijd heb ik geen idee wie deze man is, maar dat hij lekker is, dat is zeker. Mijn vriend tilt me op en neemt me mee naar boven. Hij ontdoet me van de blinddoek, en kust me innig.

“Ik hou van je lieverd. Ga nu maar lekker in bad zitten. Ik ga even mijn vriend gedag zeggen, maar ik kom zo bij je.”

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten