Dubbel genomen.

Mijn man Frans, had nachtdienst gehad en lag te slapen toen zijn beste vriend John die ochtend langs kwam. Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt. Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik ook wel dat hij belangstelling voor mij had, hij zei regelmatig dat ik er goed uitzag of leuke kleding aan had. Ik ben 25 jaar en John is ongeveer 30 jaar, maar ik vind het toch altijd leuk als ik complimentjes van hem krijg. Hij is een sportieve leuke slanke vent om te zien en vanaf dat ik hem ken klikt het goed tussen ons. Gevoelsmatig had ik meer met hem als met zijn vrouw, die had best wel wat kapsones en deed altijd een beetje uit de hoogte. Dat kwam ook wel door John die, toen hij nog werkte haar alles gaf wat zij maar wilde hebben.

Ik had ook de indruk dat hij haar toen maar gaf wat zij wilde om zelf ook wat meer vrijheid te hebben en dingen kon doen waar zij niet overal bij was. Zo ging hij regelmatig een dagje alleen naar de sauna of een avond alleen op stap. Maar goed dat is verder hun leven en hij is heel aardig tegen ons, als er iets is dan is hij er, als er bij ons iets moet gebeuren dan staat hij voor ons klaar. Ik had koffie voor hem gezet en wij zaten samen aan de keukentafel koffie te drinken, zelf zat ik nog in mijn badjas want ik had net gedoucht. Ik vertelde hem dat Frans uit de nachtdienst was gekomen en nog lag te slapen, dan moeten wij ons samen maar even vermaken lachte hij terwijl zijn ogen over mijn badjas gleden. Ik zag dat mijn badjas van boven open was gevallen en dat mijn tieten een stukje zichtbaar waren. Mooi hoor, lachte hij toen onze ogen elkaar aankeken. Vind je, lachte ik terug. Ja, je bent een mooie meid Petra zei hij. Ik voelde dat ik ervan ging blozen en het er warm van kreeg, het leek net of ik hem een beetje uit zat te dagen door hem een inkijk in mijn badjas te geven, maar ik deed dit echt niet expres, ik had het niet in de gaten gehad. Ik zag aan zijn ogen en zijn lachje dat hij het wel leuk vond dat ik er van kleurde.

Ineens stond hij op en vroeg brutaal of hij mijn borsten even mocht zien, hij stond al voor mij en keek zo op mijn tieten neer, ik wist mij geen houding tegenover John te geven. Ik kon niet reageren toen hij mijn badjas verder open deed en mijn tieten helemaal vrij kamen, ik was perplex dat hij dit deed. Ik staarde hem aan toen hij met zijn hand over mijn tieten streelde, ik sloeg mijn ogen neer en zag een dikke bult in zijn broek, ik kreeg het nog warmer, het zweet brak mij uit. Frans is boven stamelde ik, hij reageerde daar niet op en kneedde mijn tieten, ik vind je zo’n mooie meid zei hij en streelde mijn tepels, mijn gevoelens werden aangesproken en mijn tepels werden stijf. Ik weet nu nog niet hoe ik het durfde, maar ik stak mijn hand ook uit en streelde ermee over zijn kruis. Hij raakte mijn vrouwelijke erotische gevoelens, ik dacht niet na en ging puur op mijn heftig opkomende gevoelens af, ik werd ontzettend geil van zijn hand over mijn tieten en tepels. Bijna automatisch open ik met trillende handen zijn gulp en ik ging op zoek naar zijn lul, ondertussen had hij met beide handen mijn tepels te pakken en schoof ik zijn broek een stukje naar beneden. Een mooie grote eikel en een stuk van zijn lul kwam er tevoorschijn en ik pakte zijn lul vast, ik opende mijn mond en zoog gulzig en compleet van slag zijn eikel mijn mond in, dit was heel geil voor mij.

Hij maakte zijn broek verder los, even hadden wij weer oogcontact en ik zag de opwinding in zijn ogen, toen kreeg ik zijn lul volledig te zien. Zijn ballen klotsten tegen mijn kin, zo raakte ik vol vuur van hem, dit was zo fout wat wij deden, maar ook zo spannend en geil. Ik zat op de keukenstoel met mijn badjas bijna geheel open als een geile slet zijn lul te pijpen. Op dat moment dacht ik echt geen moment aan mijn man, anders had ik dit nooit gedaan. Ik was alleen maar bezig om zijn lul zo goed en geil ik kon te pijpen. Likken, strelen, voelen, trekken en vooral lekker zuigen, het veel vrijkomende speeksel en het voorvocht uit zijn eikel deed de adrenaline door mijn lichaam stuwen. Ik werd er zo geil van dat ik mijn eigen vocht uit mijn kutje op de zitting van de keukenstoel aan mijn billen voelde plakken. Stop even Petra, zei John nadat ik hem misschien al tien minuten aan een stuk heftig pijpte. Even rustig aan zei hij, anders zou hij klaarkomen. Hij duwde mijn hoofd van zijn lul af, tilde mij van de stoel en vroeg of ik op de keukentafel plaats wilde nemen, mijn badjas was helemaal open en gleed bijna van mijn schouders af. Toen hij tussen mijn benen keek en mijn glad geschoren natte kutje zag, werd hij gek! Snel ging hij op zijn hurken zitten en drukte zijn mond op mijn natte kutje, toen werd ik gek. O ja, kreunde ik, lik me, je maak me gek. Hij begon te likken en te zuigen aan mijn kutje zoals ik het nog nooit gevoeld had, hij zoog mijn schaamlippen stevig zijn mond in en speelde dan met zijn tong over mijn klitje die op ontploffen stond. Dan weer voelde ik zijn tong helemaal in mijn kutje, met zijn handen drukte hij mijn benen wijd open, ik kon het niet meer houden en kwam veel te snel klaar.

Veel te snel, omdat ik het op dat moment zo voelde, hij likte me zo lekker dat het nog wel een halfuur langer had mogen duren. Ik had het bloedheet met mijn badjas nog half strak om mijn lichaam gewikkeld. Wacht even zei ik zwevend in mijn hoofd, en toen duwde ik hem tussen mijn benen vandaan. Ik sprong van de keukentafel af en deed mijn badjas midden in de keuken uit, liet hem op de keukenvloer vallen en trok John mee naar de bank in de woonkamer, ik moest echt zijn lul even in mijn kletsnatte geile kutje voelen. Met zijn broek op zijn enkels lag hij even later bovenop mij op de bank. Neuk me, smeekte ik hem vol passie, ik zag hem op dat moment even niet als de beste vriend van mijn man. Zijn lul stond nog snoeihard en zag er zeer opwindend uit, zijn grote zak eronder vond ik ook super geil om te zien. Neuk me, smeekte ik weer en ik pakte zijn lul vast die ik zelf tussen mijn schaamlippen drukte. Te wild en te geil van verlangen om geneukt te worden, deed ik mezelf even pijn, zijn lul was dikker dan ik gewend was en dat voelde ik goed. Een ervaren man op dit gebied bleek John te zijn, gaat het vroeg hij? Ja, kom maar verder, ik schoot zelf in de lach van mijn opmerking, John duwde zachtjes door. Mijn kutje werd volledig gevuld, ik moet toch wel toegeven dat zijn lengte mij een waanzinnig geil gevoel gaf, zo’n grote lul had ik nog nooit in mijn kutje gehad en het was super om door hem geneukt te worden. Ik neukte dan ook goed met hem mee, het begon aan te voelen alsof wij al jaren met elkaar neukten en goed op elkaar waren in gespeeld. Super oergevoelens kwamen in mij los, ik begon hem te tongzoenen, heel intiem en zonder enige terughoudendheid gaf ik mij volledig aan hem over. Zijn tempo en stoten in mijn kutje waren perfect, ik kwam in een orgasme terecht wat ik nog nooit zo heftig en intens had gevoeld als ik neukte met een man. Ik hoorde nat vocht gekletter tussen mijn benen en kon enige kreten niet onderdrukken tijdens een lang orgasme wat ik uithijgde, John kon zich nog steeds beheersen, dit vond ik heel knap van hem, hij bleef stil op mij liggen met zijn lul diep in mijn kutje.

In mijn geilste gevoelens bleef ik met hem tongzoenen, beide gingen wij zo in elkaar op, dat de stem van Frans ons enorm deed schrikken, waar zijn jullie mee bezig hoorde ik mijn man vragen? Shit, wij waren betrapt en ik voelde op dat moment hele andere emotionele gevoelens opkomen. John reageerde opvallend rustig zag ik, hij trok zich uit mijn kutje terug en keek naar Frans die nog half in slaap leek te zijn en naakt uit zijn bed was gekomen. Mijn man stond op nog geen twee meter bij ons vandaan, John ging van mijn lichaam af en ging naast de bank staan, zijn erectie nam amper af, terwijl ik snel mijn benen sloot en Frans aankeek wat er verder ging gebeuren. Vreemd genoeg bleef ook Frans rustig, hij zag natuurlijk John staan die nog steeds een behoorlijke erectie had en waarvan zijn broek nog steeds op zijn enkels hing. Ik wilden het wel uitschreeuwen door de grote spanning in mij. Zeg nou wat, dacht ik maar ik kon van de zenuwen geen woord uitbrengen. Tot mijn grote verbazing zag ik dat mijn man de situatie goed oppakte, zijn lul kwam ook met schokjes omhoog en werd super stijf. Ik kan niet beschrijven wat er toen door mij heen ging.

Kom op John laten wij mijn sletje er maar eens goed van langs geven hoorde ik Frans tegen hem zeggen, hij kwam naar mij toe en pakte mij vol op mijn mond. Door zijn tongzoen viel alle negatieve spanning van mij af en dat vertaalde zich weer in opkomende geile gevoelens. Ik had op dat moment nog niet in de gaten dat mijn John zich ook helemaal had uitgekleed, zo ging ik op in de tongzoen van Frans. Dat zag ik pas toen ik zijn mond op mijn kutje voelde komen en ik weer naar hem keek, ik zwijmelde alweer helemaal weg toen hij mijn natte, eerder door hem vol geneukte kutje begon te likken. Frans kwam ook in actie, hij kwam half over mij heen liggen en vroeg me hem te pijpen, iets wat ik natuurlijk niet weigerde, ik zoog supergeil zijn lul mijn mond in.

Waar had ik dit aan te danken, een man die bezig was heerlijk mijn kutje te likken, en mijn eigen man pijpen in een super geil trio, ontstaan uit een niet vooraf geplande situatie. Het begon zelfs heel vertrouwd voor mij aan te voelen, terwijl ik nog nooit seks met twee mannen had gehad. Frans had mij wel vaker gevraagd of ik dat niet eens zou willen, een trio met een man erbij, wij hadden het er wel eens over gehad tijdens het neuken. De gedachte wond mij dan wel op, dat wist Frans van mij, maar het was altijd alleen bij praten gebleven, aan John had ik nooit nagedacht of fantasieën over hem gehad. Ik kon mezelf volledig laten gaan, mijn eigen man zorgde daar ook voor, door zijn geilheid en volledige medewerking eraan te geven. Ik denk ook dat ik hem nog nooit zo heftig had gepijpt, binnen een paar minuten moest ik het rustiger aan doen zei hij, John had mijn schaamlippen volledig open gesperd tussen zijn vingers en zijn tong speelde heel geil door mijn kutje. Ik zag ook dat er steeds oogcontact was tussen Frans en John, Frans kon ook heel goed zien hoe ik door John werd gelikt. Terwijl ik mijn man wat rustiger pijpte begon hij met mijn tieten te spelen, hij was goed wakker geworden uit zijn slaap. O ja hijgde ik, mijn kutje staat ik brand, ik begon maar wat te roepen om mezelf af te leiden en om mijn orgasme nog even tegen te kunnen houden. John laat Petra je even pijpen zei Frans ineens, ik wil haar geile kutje ook even likken, snel wisselden zij van positie en kreeg ik mijn John’s lul weer in mijn mond. Frans begon mij te likken zoals hij nog nooit had gedaan, hij was echt heel wild aan het worden en zoog heel heftig aan mijn kutje.

Ik vond alles heel geil wat er gebeurde, ik pijpte John en Frans likte mijn kutje, toen ik bijna klaarkwam stopte hij, ik ga je neuken zei hij. Frans kwam op me liggen, hij kwam makkelijk in mijn kutje, ik was al geneukt door John die echt wel een stuk groter was dan mijn man en mijn kutje zat ook vol speeksel van zowel John als mijn man. Daarbij genomen mijn eigen kutvocht, ik was nog nooit zo nat geweest volgens mij. Frans was behoorlijk geil geworden door de hele situatie, dat voelde ik al snel toen hij in me kwam, hij gaf me een paar stoten en moest toen al even stoppen. Met de lul van John nog in mijn mond keek ik Frans aan. Ik ben te geil, neuk jij haar maar John, want anders spuit ik haar kut al gelijk vol, zei hij. Weer werd er van positie gewisseld, toen John zijn lul in mijn kutje duwde voelde dit toch voller aan, ik moet eerlijk zijn om dit te zeggen. John begon mij te neuken, ik neukte stevig met hem mee en ik zoog Frans ook heel wild. Al snel voelde ik dat ik dat ik klaar ging komen, John neukte mij zo stevig en diep dat ik het niet meer tegen kon houden, Frans zag het aan mij. Geile slet die je bent, zei hij en ik voelde zijn lul heftig gaan kloppen in mijn mond. Op het moment dat ik zelf heftig klaarkwam, spoot mijn man zich leeg in mijn mond. Slikken, slikken, kreunde hij en hij pakte mijn hoofd vast, John neukte mij keihard door terwijl ik al het sperma van Frans inslikte. Als er iets geil is voor een vrouw om seksueel mee te maken, dan was dit het wel voor mij, je man zo heftig te voelen spuiten in je mond, en klaar geneukt te worden door een andere man waar je seksueel nooit aan had gedacht. Maar het ging allemaal door, Frans trok zich uit mijn mond terug en John neukte door tot op het moment hij zelf bijna klaarkwam, toen stopte hij. Ga door, riep ik omdat ik ook bijna weer klaarkwam, even rustig aan lachte John.

Hij ging uit mij, zijn lul glom van het vocht van ons alle drie, hij kwam naast mij staan, ik begreep de bedoeling en likte over zijn lul. Frans duwde een paar van zijn vingers in mijn kledder natte kutje, hij stimuleerde mijn klitje en wreef wat vocht over mijn sterretje, ook daar duwde hij een vinger naar binnen. Zou het gebeuren kwam er in mijn gedachten op, zou ik voor het eerst door twee super geile mannen dubbel genomen gaan worden? Stiekem was dat toch een stille wens van mij. En als ik er ooit klaar voor zou zijn, dan was het wel op dit moment. Het ging gebeuren, Frans was er duidelijk mee bezig, hij vingerde zowel mijn kutje als mijn kontje, John haalde zijn lul uit mijn mond en keek naar wat Frans aan het doen was. Frans lachte naar John, ze is er klaar voor zei hij, mijn hart kon niet sneller kloppen op dat moment, ik was zo geil dat ik wilde voelen hoe dit zou zijn, een lul in mijn kutje en een in mijn kontje. Frans neukte mij wel eens anaal, ik vond dat altijd heel geil, maar een lul daarbij in mijn kutje, was toch een geile fantasie van mij. Twee keer heeft mijn man mij eerder anaal geneukt en daarbij toen met een dildo in mijn kutje geneukt, dat vond ik al supergeil, maar dit was toch weer anders, dit zou het geilste voor mij zijn! Dat werd het ook, toen Frans gestopt was met het vingeren van mijn beide gaatjes vroeg John of ik op hem kwam zitten. Ik ging rechtop zitten en wachtte tot hij op de bank ging zitten, weer zat ik even later helemaal met mijn kutje over zijn keiharde grote stijve lul geschoven. Ik neukte hem even, ik was zo geil dat ik gewoon niet stil kon blijven zitten op zijn heerlijke dikke pik. Op het moment dat John ook nog op mijn tepels begon te zuigen, voelde ik Frans achter mij komen en zijn lul tussen mijn billen komen.

Toen hij zijn eikel een stukje mijn kont in duwde, bleef ik wel even stil zitten. John zat heel diep in mijn kutje, maar bleef ook stil zitten om Frans de ruimte te geven en mij er even aan te laten wennen. Frans duwde langzaam door, elke centimeter van zijn lul voelde ik mijn kontje inkomen, het gebeurde langzaam, maar deed best wel even zeer. Het was heel geil voor mij en ik vond het een overwinning van mezelf dat ik twee lullen tegelijk kon hebben. John zit ruim boven de twintig centimeter, dat kon ik wel inschatten omdat ik van mijn man weet dat zijn lul precies achttien centimeter is. Ik zal in de toekomst nog eens vragen aan John hoe lang zijn lul in volle erectie echt is. Op dat moment was ik alleen maar aan het genieten van het geweldig geile gevoel wat ik had, Frans begon als eerste voorzichtig in mijn kontje te neuken, ik vond het een super geil gevoel. Neuk me maar, zei ik tegen John die nog stil zat, toen hij ook begon te stoten zweefde ik weg, de meest geile dingen begon ik te roepen. Neuken, neuk me, ik lust jullie rauw, heb ik gezegd. Het spoorde hun alleen maar verder aan om mij stevig samen in een goed tempo te neuken. Het was dan ook niet vreemd dat ik binnen drie minuten mijn aller eerste orgasme kreeg met twee lullen in mijn lichaam, ik was al een paar keer goed klaar gekomen, maar dit orgasme was het heftigste. In mijn beleving zou iedere vrouw die geniet van haar eigen seksualiteit dit een keer in haar leven moeten meemaken, het is zo supergeil om dit te voelen, en hoe heerlijk je er van klaar kan komen. Frans voelde goed aan dat ik het kon hebben, op een gegeven moment neukte hij mij voluit en keihard in mijn kont, John regelde feitelijk het juiste ritme.

Volgens mij had John wel vaker een trio gedaan, maar aan de andere kant kon ik mij daar niets bij voorstellen met zijn vrouw, die was daar veel te egoïstisch voor. Maar ik genoot van John en Frans. Frans was ook al eerder klaar gekomen, maar kon zich ondanks dat, toch niet meer inhouden in mijn strakke kontgaatje. Toen ik ook weer een orgasme kreeg, spoot hij zijn zaad dan ook diep in mijn kontje, hij trok zich daarna terug. Ik voelde het stukje ruimte wat er kwam, John bleef mijn kutje neuken met zijn dikke staaf en nadat Frans zich terug had getrokken, hield hij zijn handen stevig om mijn billen geklemd. Volgens mij moet toen al het sperma van Frans uit mijn kontje hebben gelekt op de ballen van John. Hij neukte mij nog even stevig door, Frans stond naast ons te kijken, toen voelde ik ook dat John op het punt van klaarkomen stond. In een beweging liet ik expres zijn lul uit mijn over volle kutje glijden, ik zakte langs zijn lichaam van de bank af en ging tussen zijn benen op de grond zitten. Ik wilde hem in zijn laatste fase van zijn hoogtepunt net als Frans een keer in mijn mond laten klaarkomen, hij had dit dik verdiend zo lekker had hij mij laten genieten van alles. Zijn ballen en lul zaten onder het sperma, waarvan wel een beetje van Frans afkomstig moest zijn geweest, ik vond het supergeil om op te likken en in te slikken. Dat deed ik ook met het sperma van John, ik heb hem nog even goed gepijpt toen ook hij zich leeg spoot in mijn mond, mijn man stond er met een vette glimlach en zonder een spoortje van jaloezie naar te kijken hoe ik John’s sperma inslikte.

Dit was echt het geilste wat ik ooit heb gedaan tot nu toe, het werd volkomen geaccepteerd door mijn man dat ik seks met zijn beste vriend had gehad en waar wij alle drie enorm van hebben genoten. Na afloop was ik best moe, maar ik kreeg er weer een andere energie voor terug. Gedrieën hebben wij toen een douche genomen en daarna is Frans zijn bed weer ingegaan en John is ook naar huis gegaan, maar niet nadat wij samen nog even lekker hebben gezoend in de gang en de afspraak hebben gemaakt om dit vaker te doen. Later die middag heb ik het met mijn man nog besproken en gevraagd of ik hier verder mee mocht gaan van hem, hij had daar geen enkel probleem mee zei hij gemeend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten