Geile SM sexdates

Droomfeestje.

Natuurlijk had ik er wel aan gedacht en natuurlijk verlangde elke vrouw naar een man, zo niet mannen. Maar het waren dagdromen, geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om met een andere man sex te bedrijven. Ik denk dat mijn man direct een scheiding aan zou vragen. Dat was wel het laatste wat ik wilde, hem verliezen. Ik hield innig van hem. Hij was niet knap en had niet veel geld, maar hij was een lieve man die ik voor geen geld verdriet wou doen. Maar dagdromen konden geen kwaad toch.

Zo ook op dat feestje van mijn mans baas zat ik wat te dagdromen. Hoe zou het met hem zijn en hoe zou hij neuken. Lekkere geile gedachte’s die me toch best opfokte en me nat maakte. Ik haalde maar een glas cola cognac, lekker met veel ijs. Ik liep naar het tafeltje terug waar ik zat. Mijn man keek me aan en glimlachte. Hij kon mijn gedachte’s, ik had hem die vaak genoeg verteld. Als we bezig waren deed ik net of ik van achter langs geneukt werd. Hij lachte en ging erop door. Hij vond het leuk en het wond hem best op. We keken rond, het was al gezellig en er werd veel gedronken zoals gewoonlijk. Ik zelf hield het meestal bij 3 a 4 glazen. Mijn man dronk beduidend veel meer, maar alleen bier. Vaak was dat al genoeg voor hem, vandaar dat we altijd een taxi namen.

Ik keek half om en weer zag ik hem even naar me kijken. Het was mijn mans baas Maurice, een stevige gozer van in de veertig die altijd geïnteresseerd was in de vrouwtjes. Ik was leuk gekleed in een kort rokje en een bloot topje en ik denk dat dit zijn belangstelling wekte. Ik glimlachte in mezelf, hij was best een lekkere vent en ik had gehoord dat hij geen kleintje had. Verhalen die had je genoeg. Ik keek toch nog eens iets nieuwsgierig ongemerkt zijn kant op. Even verschoot ik van kleur, hij keek nog steeds en even ontmoette onze blikken elkaar. Een zwoele glimlach verscheen op zijn lippen en even voelde ik een steek in mijn hart, of zou het mijn poes zijn. Ik was al wat vochtig tussen mijn benen maar zette snel mijn gedachtes op een ander spoor. Ik voelde dat hij nog steeds en vaker keek en eigelijk vond ik het wel leuk en voelde ik me een beetje trots dat ik ondanks mijn 40 jaren nog steeds sjans had en dan van zo een kerel. Ik keek naar mijn man, dat was even andere koek. Tja veel had hij niet meer gedaan de laatste tijd. De sex was een beetje op, al had hij soms wel een lekkere opleving. Mijn man keek me aan en even glimlachte we tegen elkaar. Hij was lief maar niet potent, en mijn man wist natuurlijk wat ik dacht.

Op een dag had hij gezegd, als je niet genoeg hebt met mij dan neem je er toch een ander bij. Ik zei plagend, oh lekker, maar ik zei snel, ben je gek dat doe ik nooit. Hij lachte en zei, beter als dat ik je verlies. Ik keek boos en dat was ik ook. Gekkie, zei ik en we bedreven de liefde vol genot. Maar nu vier jaar verder was het nog minder en ik had vaak jeuk. Natuurlijk gaf ik daar niet aan toe. Mijn man ging even naar het toilet en kwam na een hele tijd terug. Hij keek me verontschuldigend aan en zei, even met Klaas te hebben gesproken. Ik knikte begrijpend, als die stond te praten kwam je er niet vanaf. Ik keek rond en weer keek ik Maurice in zijn ogen. Ergens moest ik lachen, zijn ogen gleden over mijn lichaam. Geile flikker dacht ik nog, al was hij niet bepaald een flikker. Ik zag Hetty naar boven lopen, ook ik moest nodig, ik volgde haar snel. Zo had ik boven iemand bij me. Ik liep snel naar de toiletten waar ik Hetty in zag verdwijnen. Binnen gekomen zat Hetty binnen op een van drie toiletten. Ik opende een deur sloot hem af en ging zitten. Even voelde ik aan mijn kut, ik was nat en lachte in mijzelf. Ik hoorde doortrekken en Hetty was al klaar, ik hoorde de deur dichtvallen en ik was alleen.

Ik bleef daar nog even zitten, maar niemand die meer binnen kwam en ik besloot maar weer naar beneden te gaan. Ik waste mijn handen en liep naar buiten. Het was er schemerig en even moesten mijn ogen daar aan wennen. Toen dat zo was zag ik hem staan. Maurice stond daar groot en breed in de hal en grijnsde naar me. Zijn ogen gleden over me heen en zacht zei hij, lekker wijf. Ik voelde me raar en zo vreemd. Gek, zei ik en ik liep naar hem toe om hem van rechts te passeren. Maar opeens stak hij zijn arm uit en belette mij de doorgang. Hij grijnsde en zei, je ziet er lekker uit geil krengetje. Ik slikte en zei hees, laat me er door. Maar hij lachte zacht en zei, je hebt mooie tieten en toen omvatte hij er een. Neeehh, riep ik verschrikt zijn hand wegduwend, nee toe stop, ik ga gillen hoor. Hij lachte en zei hees, dat doe je niet. Ik keek in zijn ogen en voelde me als verlamd. Hij lachte en zijn hand streelde mijn borsten, van links naar rechts en van rechts naar links. Ik keek naar zijn hand en zei nog, toe niet doen. Maar hij keek me aan, zijn hand gleed over mijn buik omlaag en onder mijn rokje greep hij me bij mijn kut. Ohh, zei ik, nee ohh. Maar hij hijgde en zei hees, jij geil nat kutje. Hij had gelijk ik was zo geil als wat. Ik stond te trillen op mijn benen zijn vingers gleden in mijn slipje en beroerde mijn schaamlippen.

Ik sidderde en slikte, plotseling greep hij mij vast, tilde mij haast op en duwde mij achterwaarts een kamer in. De deur plofte achter ons dicht, zijn handen ontblootte en omklemde mijn borsten, hij gromde, ik wil je. Zijn handen trilden toen hij mijn rokje omhoog schoof en mijn slipje omlaag trok. Ik keek omlaag toen hij zijn grote lul uit zijn broek haalde. Ik slikte, hij tilde me op en zette mij zo op zijn pik en liet me zakken. Zijn lul boorde zich in me, ik hapte naar adem en kreunde geil. Alles draaide in mijn hoofd, ik was haast naakt en hij liep naar het bed waar ik op mijn rug op viel en hij bovenop me. Even perste hij alle lucht uit mijn longen, maar zijn pik stootte hard en diep in me, ritmisch en hemels. Ik bood geen weerstand, hij neukte me wild en ik kronkelde verrukt en stootte mijn bekken omhoog en draaide die zijwaarts om maar alles van zijn pik te voelen. We zweette en hijgden en kronkelde in en op elkaar. Hij gromde, jij geil lekker wijf en ik hijgde, jah, jah neuk me gek. Dat deed hij en hij sidderde toen hij zijn zaad in me spoot. Ik trilde als een rietje, hapte naar adem en kwam steunend en kermend klaar. Ohh, het was hemels en ik wou meer. Maar Maurice stond op, zijn pik droop van het geil en zwabberde zwaar heen en weer. Een genot om naar te kijken en te voelen.

Hij lachte schor en zei, we moeten naar beneden anders missen ze ons. Ik wist dat hij gelijk had, kleedde en fatsoeneerde mezelf. Ik droop van zijn zaad en het voelde hemels. Ik keek glazig uit mijn ogen en keek even mijn man aan. Ik voelde me schuldig maar hij keek rond en genoot van het plezier van anderen. Ik nam nog een glas en keek rond, net als daarvoor. Ongemerkt keek ik even naar Maurice die zich met zijn vrouw onderhield. Gelukkige vrouw dacht ik nog, zo een lekkere pik, die wou ik wel vaker voelen. Ik keek mijn man aan en dacht, wie weet, en mijn blik gleed naar de boekhouder van de zaak. Lekkere broek en lekker kruis. Ik moest er zelf om lachen. Wie weet, dacht ik voor de tweede keer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten