Drie man tegelijk.

Langzaam kleedde Anita zich uit. Ze had zo lang op dit moment gewacht. En dan nu zou het eindelijk gebeuren. Die middag was ze na een jaar verloving getrouwd met Steven. Hij had nogal preuts gedaan over seks voor het huwelijk, maar Anita was vastbesloten de schade die avond nog in te halen. Het was onvoorstelbaar, maar haar heerlijke lichaam was nog nooit genomen. Terwijl ze in bed wachtte op Steven vingerde ze haar nauwe kutje en streelde haar grote borsten. Toen hoorde ze de deur. Snel sprong ze uit bed en liep naakt naar de deur. Daar was Steven, samen met twee vrienden. Geschrokken verborg ze haar prachtige kutje met haar handen. Paul, een van de twee vrienden, stapte naar voren en keek haar onderzoekend aan.

“Godsamme, je bent nog lekkerder dan ik dacht,” zei hij. Mark, de andere vriend knikte. Op dat moment kwam Steven tussenbeide. “Rustig aan jongens, jullie kunnen nu maar beter naar huis gaan. Ik heb een aantal huwelijkse plichten te vervullen.” Mark en Paul lieten zich echter niet zo makkelijk wegsturen. “Kunnen we niet wat meer zien,” vroeg Mark. Anita bloosde en vertelde hem dat Steven dat waarschijnlijk niet goed zou vinden. “Kijken mag toch wel,” smeekte Paul, “we hebben nu toch al bijna alles gezien.”

“Van mij mag het,” zei Steven, “als het maar bij kijken blijft. Maar het is Anita’s beslissing.” Anita moest toegeven dat dit hele gesprek haar nogal geil had gemaakt. Maar ze had zich nog nooit aan een man laten zien, en ze wist niet zeker of ze het zou durven. Toen dacht ze aan het buitenkansje dat dit was. Nog nooit een seksuele ervaring, en nu drie mannen aan haar voeten. Ze ging rustig op de bank zitten, haar handen nog steeds op haar kutje. Voorzichtig spreidde ze haar benen en trok haar middelvinger en wijsvinger door haar spleet. De mannen keken ademloos toe. Toen trok ze haar hand weg zodat haar licht behaarde kutje zichtbaar werd. Het glinsterde iets doordat ze zo nat was. Tussen de twee prachtige lippen was net een klein rood knopje zichtbaar. Voorzichtig begon ze eroverheen te wrijven. Daarna stak ze twee vingers naar binnen en begon daarmee steeds sneller op en neer te gaan. Ze hijgde en steunde in een steeds versnellend ritme tot ze met een korte gil klaarkwam. Ze stak haar vochtige vingers uit naar Paul en keek toe hoe hij die aflikte. Daarna haalde ze de vingers van haar andere hand door haar kutje en bood die aan Mark aan. Die bedacht zich geen seconde en likte ze liefkozend af. Steven keek verbaasd toe, niet helemaal wetend wat hij met de situatie aan moest. Toen zakte hij op zijn knieën tussen de benen van Anita en keek zo haar kutje in. Voorzichtig liet hij zijn hoofd zakken en kuste de binnenkant van haar dijen. Hij liet zijn tong verder naar boven gaan, tot hij het schaamhaar raakte. Daarna nam hij voorzichtig een schaamlip in zijn mond en sabbelde er zachtjes op, Anita kreunde. Steven ging door en haalde zijn tong door haar spleet. Daarna concentreerde hij zich op haar klit en wreef daar snel langs met zijn tong.

Mark en Paul keken toe terwijl ze nog steeds hun vingers aflikten. Toen greep Mark haar hand en legde die op zijn kruis. Door zijn broek heen begon Anita zijn stijve lul te masseren. Met een snelle beweging maakte hij zijn broek los, liet hem op zijn knieën zakken en trok ook zijn boxershort uit. Nu hield Anita zijn lul vast en begon hem voorzichtig af te trekken. Paul liet de hand van Anita los en dook naar benenden om haar borsten te kunnen kussen en die lekkere tepeltjes af te zuigen. Anita trok met een sierlijk gebaar de voorhuid van Mark's eikel omlaag en trok toen langzaam haar tong erlangs. Daarna stak ze hem met een vastberaden gebaar in haar mond en begon hem stevig af te zuigen. Mark pakte met twee handen haar achterhoofd en stootte steeds sneller zijn lange paal in haar sierlijke mondje. Ondertussen hadden ook Paul en Steven hun kleren uitgetrokken. Paul liet zich aftrekken door Anita, terwijl Steven voor de hoofdprijs ging. Voorzichtig drukte hij zijn keiharde lul tegen het kutje van Anita aan. Daarna stootte hij vastberaden door. Anita schrok, dit had ze nou al zolang gewild, en nu het dan eindelijk gebeurde vond ze het zo lekker. Ze voelde de lange staaf dwars door haar binnenste heen glijden. Ze kreunde luidruchtig toen Steven echt door begon te stoten. Al vrij snel kwam ze klaar.

Anita gebaarde Paul op de grond te gaan liggen. Paul deed dit maar al te graag en al snel stak zijn sterke staaf rechtop de lucht in. Anita maakte zich los van Steven en ging op haar knieën over Paul heen zitten. Toen liet ze zich langzaam op die stevige knots zakken. Paul pakte haar bij de heupen en ramde zijn lul er tot de wortel in. Steven stak zijn pik in de mond van Anita, die hem met genoegen een stevige pijpbeurt gaf. Mark was bang te veel van de pret te missen en hurkte achter Anita. Voorzichtig stak hij een vinger in de kont van Anita. Dit maakte haar helemaal gek. Ga door kreunde ze. Mark bedacht zich geen seconde en ging op zijn knieën achter haar zitten. Voorzichtig drukte hij zijn eikel tegen haar kont. Anita draaide geschrokken haar hoofd om. “Wat ga je doen,” vroeg ze. “Jouw enorme paal is toch veel te groot voor mijn kleine kontje?”. Steven pakte haar hoofd beet en zette haar mond weer op zijn lul. Op dat moment ramde Mark zijn pik naar binnen. Anita gaf een gil, maar Mark begon direct lekker te stoten.

Zo kreeg de nooit eerder geneukte Anita opeens drie reusachtige lullen naar binnen geschoven. Keer op keer kwam ze klaar. Toen kreunde Steven dat hij op het punt stond om klaar te komen. Hij had het zo lang mogelijk tegen gehouden, maar nu kon hij dat echt niet meer. Mark en Paul waren op hetzelfde punt. Anita begreep niet wat er gebeurde. Opeens werden er vanuit drie hoeken harde stralen sperma bij haar naar binnen gespoten. Het geil van Steven kon ze niet allemaal in haar mond houden en een gedeelte liep over haar kin en viel op haar borsten. Daarna trok Mark zijn met geil besmeurde lul terug uit haar kont. Voorzichtig rolde Anita van Paul af. “Dit moeten we vaker doen,” zei Mark opgewekt. Anita kon alleen nog maar knikken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten