Double penetration, heerlijk.

“Wat een puinhoop zeg”, moet ik die ochtend gedacht hebben. Ik kwam mijn redelijk grote slaapkamer binnen en zag links en rechts cd’s, boeken en cd-rom's liggen. Net op het moment dat ik de spullen bij elkaar wilde zoeken, ging de bel. Snel rende ik naar beneden en opende de deur, daar stonden Erwin en de o zo prachtige Astrid.

Astrid is een mooie brunette van 21 jaar. Ze is niet echt groot maar haar borsten des te meer. Terwijl ze me voorbij liep richting de woonkamer, keek ik neer op haar strakke T-shirtje, wat ze op deze mooie zomerse zaterdag droeg. Erwin schudde mij de hand en begon meteen over de voetbalwedstrijd van die afgelopen woensdag. Ik ken Erwin al jaren. Ikzelf ben 24 en hij is drie jaar jonger, maar ziet er voor zijn leeftijd een stuk ouder uit. En Erwin weet ook wel dat ik geil op Astrid. De koffie pruttelt, de lepeltjes staan recht in de koffiemokken en Erwin en Astrid nemen plaats op de bank. Tijdens het inschenken van de koffie hoor ik de herrie van mijn slaapkamer, de stereo. Hoe ik de deurbel überhaupt heb kunnen horen wordt me een raadsel, want zelfs Astrid merkte meteen op dat de muziek zo hard staat. Ik zei: “Loop maar even mee naar boven, dan helpen jullie maar even mee met de kamer opruimen, ha, ha.” Erwin gaat voorop de trap omhoog en Astrid volgt. Tactisch genoeg, wacht ik nog even met de trap oplopen, zodat ik de prachtige vormen van Astrid’s billen kan volgen. Boven aangekomen, begint Astrid meteen in mijn cd-rom collectie te snuffelen, terwijl Erwin plaatsneemt op mijn bed. “Wat is dit nou weer?” vraagt de verbaasde Astrid, die met een geil cd-rom schijfje naar me zwaait. Erwin fronst. Op het schijfje staan, pak hem beet, vijfhonderd geile foto’s van amateurs, die zich, net als ik, maar al te graag met sex bezig houden.

“Wat staat hierop?”, vraagt Astrid, terwijl ik in haar ogen kan zien dat ze zelf goed weet wat erop staat. “Laat eens zien.” Ik ruim mijn bureau een beetje op en start de computer. Ik start de schijf op en terwijl ik dat doe, voel ik al dat er iets staat te gebeuren. Ik laat Astrid zitten op de bureaustoel en Erwin en ik schuiven ernaast. Weer kijk ik naar die prachtige tieten, waarvan ik zag dat de tepels al hard werden. Wat een geil wijf ook eigenlijk, hé. Een tiental foto’s flitsen voorbij en ik hoor haar zuchten. “Oh, dat lijkt me ook lekker zeg”, zegt ze als er een foto voorbij komt, waarop te zien is dat een mooie blonde griet genomen wordt door een man of vijf. Spontaan schiet mijn lul in mijn broek omhoog. Ik kreeg me toch een geile gedachte. “Nou”, zei ik, “Vijf is wel erg veel, vind je niet? Wat dacht je van twee mannen?” zei ik met een knipoog naar Erwin. Erwin schiet in de lach, maar merkt snel dat ik het meen. Waarom niet? Astrid draait zich naar Erwin toe en glimlacht. “Lijkt me wel geil, Erwin. En je weet dat ik het wel eens met een extra man wil doen.” Erwin bedacht zich nog even, maar voor hij en ik het wisten, zat Astrid al met alleen nog haar bh en stringetje aan op mijn bureaustoel.

Het zal wel een natte plek worden op die stoel dacht ik nog, want haar kutje scheen door het slipje heen. Ik kon me ook niet meer houden en stond op en ging achter Astrid staan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar in de hals. Erwin was intussen het kletsnatte slipje van Astrid naar beneden aan het schuiven en kuste haar heerlijke kutje. Ik wist niet wat me overkwam, maar besloot er maar van te genieten. Ik kon ook niet anders, want zo’n geile griet als Astrid kom ik nergens meer tegen. Astrid begon hevig te kreunen toen Erwin haar kutje als een bezetene likte. Haar benen waren ver gespreid en haar bh was inmiddels drie meter verderop beland. Ik trok mijn spijkerbroek uit en liet mijn boxershort zakken. Mijn T-shirt trok ik in een snel tempo uit en mijn paal stond natuurlijk fier overeind.

Terwijl Astrid het hoofd van Erwin dicht tegen haar kut aanhield, begon ze me heerlijk te pijpen. Met lange en korte halen zoog ze aan mijn pik, die volgens mij nu nog langer was dan normaal, als die stijf is. Mijn god, wat lekker. Ik kon aan Erwin ook zien, dat hij ervan genoot dat zijn eigen geile Astridje aan mijn lul zat te zuigen. Ik ben honderd procent hetero, maar ik moet zeggen, dat het me ook opwond, hoe Erwin er van genoot. Astrid kwam klaar. Zelfs de buren moeten het gehoord hebben. We klommen alle drie, inmiddels helemaal uitgekleed, op mijn bed. Astrid ging op haar rug liggen en spreidde opnieuw haar benen. Ik ging voor haar zitten en keek recht in die heerlijke neukgrot van haar. Haar klitje lag keihard tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wilde eigenlijk meteen gaan neuken, maar ze zei “bef me! bef me helemaal gek!” Ik bukte om bij haar kutje te komen, en proefde de heerlijke kutsappen. Ik begreep ook meteen dat de rollen werden omgedraaid, want Erwin’s lul werd nu gulzig in haar mond genomen. Erwin mag trouwens ook niet klagen qua lengte van zijn neukstaaf. Maar dat weerhield Astrid niet om de hele lengte in haar mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om haar klitje en haar schaamlippen en soms duwde ik mijn tong in haar neukgaatje. Ik voelde gewoon hoe haar spieren in haar benen begonnen samen te trekken. Weer kwam ze gillend klaar, tegelijk met Erwin, die met grote stralen zaad over haar gezicht klaarkwam. Dit zullen ze wel vaak geoefend hebben, dacht ik nog. “Ik wil je neukpartijtje niet verpesten”, zei Erwin, “dus ik laat jou wel neuken. Laten we geen risico nemen, dat we allebei ons lekkere Astridje neuken, dus pak jij haar maar.” Hoe is het mogelijk dat iemand die zo geil is als Erwin, toch nog zo’n verstandige opmerking kon maken. Maar ik had ook geen zin om hier nog over na te denken en voor ik het wist lag ik op mijn rug in haar natte kut te pompen.

Haar handen zette ze op mijn borst en ik voelde haar nagels in mijn huid drukken. Erwin zat er geamuseerd naar te kijken, maar daar raakte ik langzaam aan gewend. Haar grote tieten zweefden boven mijn borst. Ze strekte zich uit naar achteren en zette haar armen op mijn bovenbenen. Ik zie hoe mijn pik in haar kut verdwijnt en haar mooie klitje die recht vooruit steekt. Dan heeft Erwin een idee, double penetration. Astrid weet nog niet of ze dat wil, maar we weten haar gauw over te halen. Ik blijf zo liggen en Astrid ook. Dan kruipt Erwin achter Astrid en duwt hij zijn dikke lul zonder aarzelen in haar kont. Ik kijk Astrid aan of ze het lekker vind maar haar mooie ogen kijken me zo aan, alsof het lijkt dat ze nog meer wil. Ik voel Erwin’s benen en zelfs zijn lul als ik weer diep in haar kut stoot. Dit duurt zo’n vijf minuten tot ik met een enorme kracht voel dat ik klaar ga komen. Ik probeer me in te houden maar gelukkig red Erwin me. We melden allebei aan Astrid dat we ons zaad over haar heen willen spuiten en snel gaat ze op de rand van het bed zitten. We knielen naast Astrid en met beide handen trekt ze ons af. “Kom maar jongens! Kom maar lekker over mijn gezicht klaar. Spuit dat hete zaad over mijn tieten!” Voordat ze het woord ‘tieten’ zei, spoot ik met een enorme kracht mijn hete zaad over haar grote tieten. Vlak na mij kwam Erwin ook klaar, die ook niet flauw was met de hoeveelheid zaad, ondanks dat hij een kwartier daarvoor ook al klaargekomen was.

Heerlijk uitrustend op het bed en met de lekkerste sigaret die ik ooit gerookt had, spraken we meteen af, om dit nog regelmatig te doen. Want wat zal ik daarna nog vaak van haar mooie lichaam genieten. Dit is trouwens allemaal echt gebeurd. En mijn slaapkamer is nog steeds een puinhoop.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten