Door twee mannen laten verwennen.

Vorige week werd ik opeens gebeld door Erik, de man van mijn collega Kirsten. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond. Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij op de man af of ik Kirsten een lekkere meid vond. “Kirsten is absoluut een lekker ding, dat is een beetje vragen naar de bekende weg, Erik” antwoordde ik hem. Hij lachte en zei dat ik gelijk had. “Waarom ik je wilde spreken is het volgende, volgende week is Kirsten jarig en ik wil haar dan door twee mannen laten verwennen. Ze wil namelijk graag eens door twee man seksueel worden verwend, heb jij zin om dat samen met mij te doen?” Natuurlijk wilde ik dat, Kirsten laat door haar uiterlijk en haar sensuele blik maar weinig mannen koud. Erik vervolgde zijn verhaal, “ik weet alleen niet hoe ver ze wil gaan, of ze alleen maar gemasseerd en gestreeld wil worden, of ook door ons allebei geneukt wil worden. Ik kan je dus niet beloven dat je haar mag neuken, van mij mag je alles met haar doen, als zij het ook wil. Ik kan je echter wel vertellen dat ze altijd heel erg geil is, maar wat er die avond gebeurt, bepaalt alleen zij, afgesproken.” “Natuurlijk Erik, het is haar feestje” stemde ik toe. We spraken af dat ik op donderdagavond, de avond voor haar verjaardag om 21.00 uur bij hen zou zijn. Het gehele plan zou een verrassing blijven voor Kirsten.

De dagen die resteerde tot de bewuste avond bekeek in Kirsten heel anders, ik vroeg me af hoe ze er naakt uit zou zien en hoe het geheel zou verlopen. Voor de zekerheid nam ik de volgende dag vrij, net als Kirsten merkte ik later. Ik kocht voor Kirsten een fles van haar wijn en een fles massageolie. De bewuste avond stond ik klokslag 21.00 uur bij Kirsten en Erik voor de deur. Erik opende de deur en uit de woonkamer hoorde ik Kirsten roepen “wie is dat nu weer op deze tijd, Erik?” Erik stapte voor mij uit de woonkamer binnen. “Een verrassing voor jou schatje, alvast een voorschot op je verjaardag.” Verbaast, maar ook met een ondeugende blik, keek ze me aan. “Je wilt toch graag een keer door twee mannen verwend worden, nou dat kan, wij zijn er voor jou om jou te verwennen. Er gebeurt alleen wat jij wilt.” Er viel een korte stilte, mijn hart bonkte in mijn keel. Kirsten stond op, liep naar Erik zoende hem en zei “dank je wel schat!” Toen keek ze mij aan. “Alvast hartelijk gefeliciteerd, Kirsten en hier heb je alvast een cadeautje” zei ik. Ze pakte de drank en de massageolie uit. Ze kwam naar me toe, keek me geil aan en zoende me op mijn mond. “En hier heb je ook alvast een cadeautje van mij schat” zei Erik. Kirsten pakte het uit, Het was een spannend zwart lingeriesetje. “Nou, dat ga ik dan maar eens aantrekken, schenken jullie alvast wat voor me in?” zei Kirsten en ze ging naar boven.

Erik schonk een biertje voor ons in en de wijn die ik mee had genomen voor Kirsten. Even later kwam Kirsten in lingerie de trap af, ze paradeerde voor ons langs. Wat zag ze er heerlijk uit met haar lange benen, slanke buikje, blond haar, mooie lippen en sensuele blik in haar blauwe ogen. Ik keek vol bewondering naar haar borsten, ik schat een B-cup, ze stonden stevig vooruit. Haar gehele lichaam was geweldig. “En nu jullie uit de kleren, nou vooruit, hou jullie slips nog maar even aan”. Erik en ik stonden op, Kirsten ging op de bank zitten en nipte van haar wijn. Erik en ik trokken onze shirts en broeken uit. “Zo, en kom nu maar eens naast me zitten”. We gingen op de bank zitten, met Kirsten tussen ons in. Kirsten zoende me, waarbij onze tongen elkaar raakten. Ik legde mijn ene hand in haar nek en de andere op haar been. Erik legde zijn hand op haar andere been en borst. Ze begon Erik nu intens te zoenen en ik streelde haar in haar nek en streelde haar bovenbeen. Met mijn hand ging ik naar haar buik en over haar buik langzaam naar haar borsten. Voorzichtig streelde ik haar borsten door haar lingerie heen. Kirsten stond op en pakte ons bij de hand. “Willen jullie lekker mee naar boven gaan en me masseren?” Natuurlijk wilden we dat en we gingen met haar mee naar de slaapkamer. Kirsten stond met haar rug naar me toe en keek me over haar schouder aan. “Wil je me even helpen?” wijzend naar haar BH sluiting. Ik maakte haar BH los en die gleed van haar mooie borsten. Ik streelde haar prachtige en stevige borsten, haar tepels waren puntig en hard. Kirsten onthulde nu haar laatste geheim voor me, ze stapte uit haar slipje. Ik bekeek haar heerlijke kutje. Haar lipjes waren geschoren en een klein bosje getrimd schaamhaar sierde haar venusheuvel. Erik legde een schoon laken op het bed en Kirsten ging op haar buik liggen.

Erik smeerde haar rug in met massageolie en ik begon met haar benen. Van haar kuiten af masseerde ik verder naar boven, af en toe de binnenkant van haar benen strelend. Ze lag met haar benen lichtjes uit elkaar, waardoor ik een klein beetje van haar kutje kon zien. Na een tijdje wisselde Erik en ik, en masseerde ik haar rug. Met lange halen masseerde ik haar van haar nek tot aan haar billen. Ook de zijkant van haar rug masseerde ik, zodat ik ook de zijkant van haar borsten masseerde. Daarna verlegde ik mijn aandacht op het masseren van haar billen. Ook aan haar billen was niets verkeerd, ze had een heerlijk strak kontje met kleine, stevige billen. Toen was het tijd voor Kirsten om zich om te draaien. Ik masseerde haar buik en Erik haar bovenbenen en schaamstreek. Van haar buik ging ik naar haar borsten. Ik smeerde haar borsten in met olie, en concentreerde me volledig op haar borsten. Erik concentreerde zich op haar schaamstreek, waarbij hij lichtjes haar kutje en klitje streelde. Ik kneedde haar borsten, en nam haar tepels ook onder handen. Kirsten kreunde met haar ogen gesloten. Weer wisselden Erik en ik. Voor de vorm begon ik eerst weer aan de binnenkant van haar dijen, maar al snel ging ik naar haar schaamstreek. Erik kneedde haar borsten stevig. Ik hield mijn hand op haar buik en streelde met mijn andere hand haar kutje. Ze spreidde haar benen, waarop ik met een vinger in haar kutje ging. “Hmmm, ja... vinger me... ahhh lekker” kreunde Kirsten. Al snel ging ik met een tweede en zelfs een derde vinger in haar kletsnatte kut. Ik sopte in haar spleet, Erik kneedde haar borsten en kneep af en toe in haar tepels, waardoor Kirsten nog heter werd. Ik ging nu tussen haar benen zitten en pompte nu mijn vingers stevig in haar kut.

Kirsten trok haar benen op en met vragende ogen zei ze “hé, geile vent, wil je me beffen?” Zonder te antwoorden trok ik haar kutje open en begon ik haar te beffen. Met lange halen likte ik haar roze neukvlees, van onder naar boven. Ook haar harde klitje werd niet overgeslagen. Ze had de lul van Erik nu uit zijn slip gehaald en zoog zijn pik diep in haar mond. Ik likte haar nog even en nam toen haar klitje in mijn mond, terwijl ik weer met twee vingers in haar natte spleet pompte. Kirsten begon wild te schokken en kwam kreunend klaar. Wijdbeens lag ze even na te genieten. Na een tijdje zei ze “zo mannen, jullie willen deze opening eigenlijk wel lekker neuken, denk ik” daarbij uitdagend haar kutje spreidend. Vanzelfsprekend wilden we dat wel. “Er is echter een voorwaarde, jullie mogen niet klaarkomen, pas als ik het wil komen jullie klaar, ik wil lang en hard geneukt worden, dus wil ik dat jullie vaak wisselen”. Erik en ik stemden toe en als eerste begon hij zijn vrouw te neuken. Ik trok mijn slip uit en ging op mijn knieën naast Kirsten zitten en begon haar borsten weer te kneden. Kirsten pakte mijn pik stevig vast en trok me af. Ze kwam met haar hoofd naar mijn pik en likte mijn eikel. Vervolgens nam ze mijn lul in haar mond. Doordat ze stevig werd geneukt floepte mijn pik een aantal keren uit haar mond, maar gulzig als ze was zoog ze hem weer snel naar binnen. Het was heerlijk om haar warme mond om mijn lul te voelen. Om te voorkomen dat Erik Kirsten volspoot, trok hij zijn pik uit haar neukspleet. Snel nam ik zijn plaats in en plaatste mijn eikel tegen haar kutje. Met een felle stoot drong ik met de volle lengte van mijn pik in haar kut. Ik pakte haar bij haar enkels en neukte haar hard, dat wilde ze tenslotte. Bij elke stoot kletsten mijn ballen tegen haar lijf. Kirsten kreunde luid “ja zo, ja, neem me ... neuk me... vul me, ik ben jullie sletje.” Mijn pik sopte in haar heerlijk natte spleet.

Erik bewerkte ondertussen haar tieten, terwijl ze zijn pik in haar mond op temperatuur hield. Ik neukte Kirsten naar een volgend hoogtepunt. Het was weer tijd om te wisselen en een andere houding. Kirsten ging op haar knieën zitten en steunde op haar ellebogen. Erik stootte zijn neukpaal weer diep en hard in zijn vrouw, ze kreunde het uit. Erik begon nu geil op haar in te praten. “Wil je zo lekker non stop geneukt worden, krijg je al kramp in je geile kutje? Het is te hopen voor je van niet, want wij gaan nog wel even door.” Hij sloeg daarbij op de billen van Kirsten, hier werd ze nog geiler van. “Kom op dan, ik kan nog wel even hoor, neuk mijn kutje maar schraal...” kreunde ze. Erik beukte nog enkele malen hard in zijn vrouw, genoeg voor haar om weer tot een hoogtepunt te komen. In de tussentijd ging ik achter Erik staan. Toen hij zijn pik uit haar trok nam ik gelijk zijn plaats in, zodat ze haast geen rust kreeg. Ik ramde mijn pik gelijk diep in de natte kut van Kirsten. Ze werd na een tijdje een beetje vermoeid. Ze reageerde niet zo wild meer op een andere pik in haar kut, ze steunde met haar hoofd op haar kussen en kreunde alleen nog maar. De vermoeidheid sloeg toe bij Kirsten, maar ik bleef haar in een stevig tempo doorneuken. Na nog een paar stevige stoten trok ik me uit haar. Kirsten liet zich vermoeid op het bed vallen. Erik kende echter geen genade en trok haar been omhoog en vulde de kut van zijn vrouw opnieuw. Weer kwam Kirsten kreunend klaar. Erik trok zich terug en ik nam het weer over. Willoos werd Kirsten geneukt, waarbij Erik en ik elkaar regelmatig afwisselden. Het duurde ongeveer een uurtje. Toen Erik het weer over wilde nemen zei ze “oké, jongens ik geef me over, ik heb genoeg, mag ik nu jullie sperma?” Uitnodigend opende ze daarbij haar mond. Erik liet zich dat geen twee keer zeggen en trok zich af boven de mond van Kirsten, drie dikke stralen spoot hij in haar mond. Gulzig slikte ze alles door. Ook ik trok me nu af boven de mond van Kirsten. Doordat ze haar mond nog dicht had spoot ik de eerste straal in haar ogen. Geschrokken opende ze haar mond waardoor ik de rest in haar mond spoot. “Kom op schatje, je vindt sperma toch zo lekker, slik dan!” zei Erik tegen zijn vrouw. Kirsten slikte en opende demonstratief haar mond om te laten zien dat ze alles had doorgeslikt.

Met ons drieën lagen we naakt op bed. Kirsten dronk het biertje van mij leeg. Vervolgens spreidde ze haar benen en plaatste ze het lege flesje tegen haar kutje. Langzaam drukte ze het bierflesje in haar natte kut, Erik en ik trokken aan onze pikken en zogen aan de borsten van Kirsten. We gingen daarna op onze knieën naast haar zitten, om beurten zoog ze aan onze pikken. Kirsten haalde het bierflesje uit haar kut en duwde me op mijn rug. Ze kwam schrijlings op me zitten en spreidde haar kutje met haar vingers. Soepel zakte ze met haar kut over mijn lul. Met een zuigend geluid ging mijn lul in haar geile neukspleet. Erik nam plaats achter Kirsten en begon haar kontgaatje te likken. Ik trok haar billen open zodat haar kontje mooi openstond voor Erik. Met mijn mond zoog ik gretig aan de harde tepels van Kirsten, er af en toe in bijtend. “Schatje, ga je mijn kontje nou nog neuken, ik wil zo graag twee pikken tegelijk in me voelen...” Met een geile, zaadvragende blik keek ze achterom naar Erik. “Nou dat kan hoor, geil sletje” lachte Erik. Ondertussen plaatste hij zijn eikel tegen haar kontgaatje. Ik stopte heel even en Erik drong in een keer haar kontje binnen. “Auww... niet zo hard” kermde ze, haar gezicht vertrok even van de pijn. Hij bleef echter meedogenloos doorpompen in haar kontje. Ik stootte op mijn beurt mijn pik diep in haar kut. Soms pauzeerden we even, om vervolgens weer hard onze pikken in Kirsten te pompen. Ze lag van vermoeidheid als een vaatdoek over me heen, ondertussen zachtjes kreunend in mijn oor. “Willen jullie me alsjeblieft volspuiten?” kreunde ze. We voerden het neuktempo nog even op, ik voelde het zaad opstomen in mijn pik en spoot het zo krachtig mogelijk in haar kut. Gelijktijdig vulde Erik haar darmen met zijn sperma. Luid kreunend kwam ook Kirsten tot een nieuw orgasme. Erik trok zijn pik uit haar kontje, vervolgens liet ze zich doodvermoeid van me af rollen. Het zaad lekte uit haar kontje en openstaande kutje.

Na een tijdje stonden we op en gingen we met ons drieën douchen, eigenlijk veel te krap natuurlijk, maar wel heel geil met die mooie, schitterende en bloedgeile Kirsten. Ongegeneerd zaten we aan haar borsten, billen en kutje, waardoor ze weer een keer klaarkwam. Na het douchen wilde ik naar huis gaan, maar Kirsten stak er een stokje voor. “Jij blijft slapen, bij ons in bed en ik in het midden, tussen deze twee dekhengsten.” Waarbij ze Erik en mij bij onze lullen pakte en meenam naar het bed. Even later lag Kirsten te slapen. Stiekem legde ik mijn hand op haar kutje en viel zo ook in een heerlijke slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten