Dogging op mijn verjaardag

Dogging op mijn verjaardag. 

Mijn vriendin en ik zijn al drie jaar lang samen. We zijn beiden net de twintig gepasseerd. Zij is mooi slank met kleine borsten en kort donker haar. Ze is altijd al verlegen geweest op seksueel gebied en ze is zelfs terughoudend om zich uit te kleden in mijn bijzijn! Ik vermoed dat de oorzaak ligt bij haar religieuze ouders.

We hadden steeds weer de gebruikelijke saaie seks, maar hooguit een of twee keer per week, en dan was het altijd op mijn initiatief. Op mijn verjaardag gingen we uit eten en ik bestelde een fles wijn. Nu drinkt mijn vriendin niet, maar die avond kon ik haar overhalen om ook een wijntje te nemen. Toen ze twee glazen gedronken had, leek ze uit haar schulp te kruipen en ze bleef maar drinken. Ik bestelde nog een fles, gewoon om te zien waar dit toe zou leiden. Tegen het eind van de avond werd ze uiteraard aardig dronken en ik begon wat geile gedachten te krijgen.

Onderweg naar huis was een groot parkeerterrein, waarvan ik wist dat daar een beruchte dogging plek was. We reden door de donkere nacht naar het parkeerterrein, toen we daar aankwamen zag ik een aantal geparkeerde auto’s. Mijn dronken vriendin vroeg, waar zijn we? Ik zei, misschien kunnen we een keer iets spannends doen, want het is mijn verjaardag. Ze verraste me helemaal toen ze opeens mijn pik uit mijn broek haalde en ermee begon te spelen.

Shit, dacht ik, ze is echt dronken! Ik vroeg haar om haar topje uit te trekken, en ze deed dat meteen en vervolgens trok ze ook haar beha uit zonder dat ik het moest vragen! Ze was zich totaal niet bewust van de omgeving of ze was echt behoorlijk dronken. Nu kreeg ik echt geile gedachten! Hoe zit het met je rok? Vroeg ik, en zonder enig commentaar schoof ze die ook naar beneden. Nu je slipje nog zei ik, met lichte tegenzin in haar ogen trok zie die echter ook uit. En nu was ze helemaal naakt op haar hoge zwarte hakken na dan.

Man, ik voelde me zo geil. Ik zei, wil je me alsjeblieft even pijpen, en ze kwam gewoon voorover met haar blote kont in de lucht en begon aan mijn lul te zuigen. Pas toen zag ik een man bij haar raam staan. Hij kon haar blote kont en kut goed zien en dat maakte me nog geiler. Hij haalde zijn pik tevoorschijn en begon zichzelf af te trekken al kijkend naar de kont en kut van mijn vriendin.

Het wond me zo op, om te zien dat een andere man stond te kijken naar mijn naakte vriendin, dat ik nog iets verder wilde gaan. Terwijl ze mijn pik bleef zuigen drukte ik op de knop om haar raam open te doen en dat tot grote vreugde van de man buiten. Toen het raam helemaal open was kwam zijn hand naar binnen en raakte hij haar kutje aan. Ik verwachtte dat ze zou schrikken en schreeuwen, maar ze kreunde zacht en ging door met het zuigen aan mijn pik.

Ik wist niet of ze dacht dat ik het was, maar ze was aan het genieten van wat hij allemaal aan het doen was. Ik hoorde zijn vingers in en uit haar natte kut gaan waardoor ik alleen maar geiler werd. Ik dacht, nu ik kan net zo goed verder gaan en zei de man de deur te openen. Mijn vriendin keek op om te zien tegen wie ik aan het praten was en toen pas zag ze deze vreemde kerel met een harde pik vlak achter haar! Ze keek me aan, en ik zei haar, laat hem maar. Ze had een ondeugende blik op haar gezicht en ging direct weer door met het zuigen aan mijn pik. Ik nam aan dat ze het wel goed vond, dus ik vroeg de man om haar neuken. Hij ging gelijk achter haar staan en direct gleed zijn pik in haar soppende kutje.

Hij neukte haar hard en snel en haar gekreun vertelde me dat ze er van genoot. Ze begon te trillen en ik wist dat ze ging klaarkomen. Met luide kreunen kwam ze inderdaad een paar tellen later klaar en de man deed hetzelfde. Hij trok snel zijn broek op en verliet snel het parkeerterrein en ze ging weer naast me zitten. Ik vroeg haar om me haar kutje te laten zien en ik was blij toen ze haar benen opende en ik het vreemde zaad uit haar kutje zag lopen.

Ik begon te wrijven over haar clit, wat haar meteen weer geil maakte, dus vroeg ik wil je meer pik? Mmmm, ja, antwoordde ze. Ik zag dat er een paar mannen rondliepen, dus ik zei haar om uit de auto te stappen en voorover gebukt op de motorkap van de auto te leunen! Zonder aarzeling stapte ze volledig naakt uit en boog zich over de motorkap, naar mij kijkend door de voorruit met een zeer hoerige glimlach op haar gezicht.

De mannen verspilden geen tijd, en in een mum van tijd had ze een pik in haar kutje en de anderen voelden aan haar kont, kutje en borsten. Ik speelde met mijn eigen pik terwijl ik zat te kijken naar mijn normaal gesproken verlegen vriendin, ze gedroeg zich nu als een echte slet! De mannen draaiden haar om, zodat ze op hetzelfde moment geneukt kon worden en zuigen aan hun pikken, en ze zoog echt alles wat voor haar mond kwam. Oude lullen jonge lullen, het kon haar niet schelen. Ze gebruikten haar als een hoer die ze nu eigenlijk ook wel even was en ik vond het geweldig!

De mannen namen haar om de beurt en neukten haar totdat ze allemaal hun sperma in haar hadden gespoten. Ik kon niet wachten om haar weer huis te krijgen voor mijn beurt! Toen we thuis aankwamen nam ik haar mee naar onze slaapkamer en zei ik haar om wijdbeens voor mij te gaan liggen, terwijl ik enkele foto’s nam. Dit was echt geil, het zaad van ongeveer acht vreemden kwam uit haar rauw geneukte kut gesijpeld, wat een geweldig zicht was dat! Ik hield het niet meer op en voegde mijn lading zaad er in een recordtijd bij, zo geil was ik.

Mijn vriendin is nooit meer dezelfde sinds die nacht. Ze draagt nu korte rokjes en onthullende tops. En minstens een keer per week wil ze met mij terug naar dat parkeerterrein om lekker geneukt te worden door vreemden. Ze kan er schijnbaar niet genoeg van krijgen, mij maakt het niets uit, want ook ik geniet er nog steeds van. Ze loopt nu naakt rond in het huis op haar hoge hakken na. Zelfs als er vrienden langs komen, ik heb ze zelfs al een keer met een paar vrienden in ons bed gevonden.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb