Dit wilde je toch zo graag.

Het was een vrijdagavond. Mijn vriend had een afspraak met een paar vrienden en ging naar zijn stamkroeg. Toen hij wegging kuste hij me heftig, "maak je je nog even lekker en mooi voor me schat? Ik ben om een uurtje of twaalf thuis." Hij trok me even stevig tegen zich aan en ik kon voelen dat hij al flink opgewonden was. "Ja lekker ding, denk er de hele avond maar aan dat ik geil en leuk aangekleed op je zit te wachten vanavond" grinnikte ik.

Toen hij weg was nam ik een glas wijn mee naar boven en ging even lekker in bad. Heerlijk ontspannen, glad geschoren en lekker ruikend trok ik een paar mooie kousen aan. Een mooie beha waar mijn borsten uitpuilden en een geil kanten slipje. Daar overheen een leuk kanten jurkje en uiteraard mijn torenhoge pumps. Oké erop lopen gaat niet maar als ik sta ben ik helemaal op de goede hoogte om achterlangs genomen te worden. Mijn haren leuk gestyled en mooi opgemaakt liep ik naar beneden. Ik zette een leuk muziekje op en met een lekker hapje en de fles wijn binnen handbereik lag ik lekker te relaxen op de bank. Daar kwam hij aan, de deur ging open en hij stond in de deuropening naar me te kijken. "Hmmmm, hier heb ik op gewacht" zei hij en stapte de kamer in. "Kijk mannen, heb ik teveel gezegd?" Hij had twee mannen bij zich! Geschrokken kwam ik overeind en hij lachte naar me. "Nee niet schrikken schatje dit wilde je toch zo graag?"

Tja hij had gelijk, ik droomde al een hele tijd van drie mannen die me verwenden. Mijn vriend keek me aan en knipoogde geruststellend naar me. "Het is goed schatje" fluisterde hij en hij begon me weer heerlijk te zoenen. Ik voelde hoe de mannen naast me op de bank kwamen zitten en opeens voelde ik overal handen over mijn lichaam strelen. Wauw wat heerlijk was dit!!! "Hmmm wat een heerlijke tieten heb je," mompelde een van de mannen en hij haalde ze uit mijn beha. Mijn tepels waren al keihard en hij nam er een in zijn mond terwijl hij zachtjes aan de andere trok. Ik kreunde, want ik had al een tijdje met mijn tepels zitten spelen en ze waren supergevoelig. "Nou je hebt niets teveel gezegd, ze is heerlijk" gromde de andere man en begon zachtjes over het kruis van mijn slipje te wrijven. "Lekker nat is ze al," lachte hij en trok mijn slipje uit. Ook het jurkje ging snel over mijn hoofd en de beha werd losgemaakt. "Ga eens staan?" vroeg een van de mannen en daar stond ik alleen in mijn kousen op mijn hoge hakken. "Hmmmm, speel eens met jezelf" vroeg hij?

Met mijn ene hand speelde ik met mijn tieten terwijl ik mijn andere hand langzaam in de richting van mijn kutje liet gaan. Ik wreef over mijn clitoris die al enorm opgezwollen was en duwde twee vingers naar binnen. Hijgend begon ik mezelf te vingeren terwijl ik keek hoe de mannen zich alle drie uitkleedden. "Ga door schatje," hoorde ik terwijl er drie stijve lullen mijn richting op wezen. "Maak jezelf klaar!" Het duurde niet lang voor ik klaarkwam, ik was zo onwijs geil dat het vocht op de vloer kletterde. "Wow" joelden de mannen "die is er klaar voor!!!"

Een van de mannen trok me op zijn schoot en zonder probleem gleed ik over zijn lul De andere man hield zijn lul voor mijn mond. "Pijp me maar schatje" en mijn vriend begon mijn kontje lekker soepel en nat te maken. Hmmmmm, ik kreunde en sidderde bij iedere stoot in mijn kutje. Hij vulde me helemaal en ik zat te kronkelen van genot. Ik wilde het wel uitgillen maar dat valt niet mee als je mond ook gevuld is met zo’n heerlijke dikke lul.

Mijn vriend had inmiddels mijn kontje ook goed opgerekt en zette zijn lul ervoor. "Even stilzitten schatje, dan kom ik erbij" lachte hij en duwde zijn apparaat naar binnen. Ik gilde het uit, wat een fantastisch gevoel is dat. Op hetzelfde ritme schoven ze in en uit en het duurde niet lang voor ik brullend weer klaarkwam.

Ze gaven me geen moment van rust en bleven samen stoten tot ik smeekte om even te rusten. Lachend trok mijn vriend zich terug en ik liet me van de man zijn schoot afglijden. "Zo nu ik," zei de man die ik had zitten pijpen. Hij legde me op mijn rug en duwde mijn benen richting mijn hoofd. Hij duwde zijn lul diep mijn kutje in, ik gilde het uit, want man wat was hij dik. Met een enorme stoot zat hij er helemaal in, we hoorden zijn ballen kletsen terwijl hij me keihard begon te neuken. Bij iedere stoot gilde ik van genot en de andere twee zaten verlekkerd toe te kijken. "Wauw dit is nog eens goed geneukt worden, he schatje" vroeg mijn vriend. Ik knikte en ging door met mee bewegen. Toen de man met zijn duim over mijn klitje wreef kwam ik weer klaar. Op de bank lag inmiddels een hele plas van mijn geil en dat was duidelijk te horen. Lachend gooide mijn vriend een handdoek op. "Ga maar even dweilen schatje."

"Zo nu even wat drinken hoor" zuchtte ik en we dronken even gezellig wat. Toen we uitgedronken waren ging ik bij de man met die enorme dikke staaf op schoot zitten. Ik liet me weer over zijn lul zakken en de andere man kwam achter me staan om mijn kontje te vullen. Dat vind ik toch altijd wel erg lekker zo’n dubbele neukbeurt. Mijn vriend stond trots toe te kijken en speelde wat met zijn lul. De man op wiens schoot ik zat zoog keihard op mijn tepels en opeens begon ik weer spastisch te bewegen. "Kom maar sletje, kom maar lekker klaar op die lul van me" gromde hij en gillend kwam ik alweer klaar. Ik kneep mijn kutspieren samen en hij hield het ook niet meer. Met een grote brul spoot hij mijn drijfnatte kut vol en duwde me van zich af. De man die mijn kontje aan het neuken was trok me overeind en terwijl ik met mijn bovenlichaam over de bank hing begon hij nu echt hard te stoten. Hij klauwde in mijn billen en ik stootte mijn kont steeds naar achteren als hij naar voren stootte. Steeds harder, steeds feller en met een diepe zucht trok hij me tegen zich aan en spoot mijn kontje vol.

Hij trok zich terug en daar stond ik dan. Het zaad droop langs mijn benen en mijn neukgaatjes stonden wijd open. "Tering wat geil," zuchtte mijn vriend en hij trok mijn hoofd naar zich toe. "Pijp me slet," riep hij uit en vol overgave begon ik hem te pijpen terwijl ik met zijn ballen speelde. Steeds als ik voelde dat hij bijna kwam stopte ik weer even. Zo kon ik hem helemaal gek maken wist ik en dat gebeurde natuurlijk ook. Gefrustreerd en supergeil trok hij me op schoot. Hij ramde zijn pik in mijn kontje en ik lag wijdbeens op zijn schoot. Een van de andere mannen begon me keihard te vingeren in mijn kutje en zoog op mijn klitje. Ik voelde mijn vriend diep in mijn kontje langs de vingers van de man gaan en toen hij het niet meer hield en mijn kontje vol spoot kwam ik ook weer gillend klaar. Ik spoot de man in zijn gezicht en zakte uitgeput in elkaar.

Oké jongens even wat drinken zei mijn vriend en we namen weer even een pauze. We dronken nog even wat en al snel voelde ik weer allemaal handen over mijn lichaam gaan. Ik schoot in de lach en ging op mijn knietjes zitten. Ik begon de man met de dikke lul lekker te pijpen terwijl ik de anderen aftrok. Om beurten wisselden ze van plek en na een poosje duwde mijn vriend me op de bank. Ze stonden alle drie voor me, trokken zich af en spoten heel mijn gezicht onder, druipend van het sperma keek ik ze lachend aan. "Hebben jullie volgende week nog wat te doen heren?" Lachend liepen we naar boven waar we ons alle vier even afspoelden onder de douche. "Hmmm, wat heb ik genoten" vertelde ik ze nog en met een dikke zoen namen we afscheid. Toen de mannen weg waren en de bank weer schoon was kroop ik tegen mijn vriend aan. "Schat wat heerlijk, dank je wel" zei ik en gaf hem een grote kus.

Hij trok me overeind en we gingen naar bed. Waar we nog even na kletsten over wat er was gebeurd die avond en al snel waren we weer zo opgewonden dat we binnen no time weer heerlijk lagen te neuken. In elkaars armen vielen we in slaap en de volgende morgen werd ik wakker doordat hij zachtjes mijn klitje lag te strelen. Slaapdronken spreidde ik mijn benen en half wakker, half dromend beleefde ik de avond ervoor weer. "De volgende keer dat ze komen gaan we filmen" zei mijn vriend. "Hmmmm, supergeil" lachte ik en vroeg gretig wanneer de volgende keer dan was. "Dat hoor je nog wel, ik verras je wel weer," zei hij glimlachend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb