Dit moeten we vaker doen

Dit moeten we vaker doen.

Haar telefoon trilde weer. Ze pakte hem direct omdat ze wist dat het een bericht van hem was. Haar wangen begonnen te gloeien en ze voelde haar hartslag tot in haar vagina bonken toen ze de opwindende tekst las die hij geschreven had. Ooh, deze man wist haar zo op te winden en ze wist dat ook hij van haar berichtjes vreselijk geil werd. Dat idee wond haar vreselijk op. Hij stuurde haar van die opwindende dingen over wat hij allemaal met haar zou doen dat ze zo opgewonden raakte dat ze zichzelf moest bevredigen. Argh ook nu was het berichtje zo geil……

Hij wilde haar likken en zijn vingers daarbij diep in haar steken. Bij het idee alleen al werd ze nat. Het volgende berichtje legde hij haar op haar buik en bewerkte hij haar kontje met zijn vingers. Mmmmmm zo geil werd ze van zijn berichtjes dat ze haar hand in haar broekje liet glijden. Oooh ze moest zo eerst maar eens haar tarzan tevoorschijn halen en de daad bij het woord voegend liep ze naar haar slaapkamer. Gelukkig was er op dit moment niemand thuis. Ze pakte haar tarzan en berichte hem dat ze dat deed. Direct kwam er een berichtje terug. “Foto?”

Ze giebelde wat en om hem te plagen fotografeerde ze alleen de dildo. Ze drukte op “send” en bijna onmiddellijk kwam er een berichtje terug. “Hahah plaaggeest” was zijn antwoord. “Mmmm, nu er in” was het hare. Hij antwoordde weer direct “zien!!!”. Ze was in een stoute bui en maakte een foto, ze twijfelde even of ze deze foto wel zou versturen maar haar opwinding won het en ze verzond hem. “Jezus!, wat geil” was het directe antwoord en direct erna “jaloers”. Ze was zo opgewonden van de hele dag heen en weer berichte sturen dat ze in een opwelling hem het berichtje stuurde “kom dan”. Hij was verbaasd maar wel voorzichtig.

Of ze het zeker wist? Was zijn vraag. “JA” antwoordde ze. Haar opwinding was zo groot dat ze wilde, en wel Nu! Hij informeerde naar haar adres en ze kwamen tot de ontdekking dat hij binnen 5 minuten bij haar kon zijn. Ze zou de deur openlaten en hij moest naar boven komen was de afspraak. Ze vleide zich op haar bed en wachtte gespannen af.

Na wat een eeuwigheid leek hoorde ze gerucht in de hal beneden en voetstappen op de trap. Ze ademde zwaar van opwinding. Ze hoorde hem op de gang en de deur ging langzaam open. “Niet kijken” zei hij en ze sloot haar ogen. Hij had gelijk zo was het nog spannender. Ze hoorde dat hij zijn kleding uittrok en hoe hij zuchtte toen hij haar bekeek. “Wow!”zei hij je hebt een heerlijk lijf. Zijn handen raakten haar zachtjes aan en hij begon haar schouders en armen te strelen. De rillingen van opwinding schoten door haar lichaam en ze hoorde hem zacht kreunen. Zijn handen omvatten haar borsten en ze ademde scherp in toen zijn mond zich rond een van haar tepels sloot. “Hoe heet je echt?” vroeg hij haar en ze noemde haar naam. “Mmm een mooie naam voor een mooie vrouw”antwoordde hij en zijn mond verhuisde naar haar andere tepel. Ze zuchtte en duwde haar borst in zijn richting en ze hoorde en voelde hem grinniken.

Zijn handen gleden over haar lichaam en omsloten haar billen. Hij kneep zacht in haar volle ronde billen en gromde vergenoegd. Langzaam gleed zijn tong via haar navel in de richting van har venusheuvel, zacht beet hij in haar vlees. Ooh! Lekker. Zijn tong flitste even over haar klitje en ze kronkelde van genot. Hij kuste haar lipjes een voor een, spreidde voorzichtig haar benen verder en blies op haar natte kutje. De rillingen trokken door haar lijf. Hij bewonderde haar en wachtte terwijl ze ongeduldig met haar onderlichaam draaide. Hij grinnikte weer en zei “rustig meisje, we hebben de tijd”. Zijn mond daalde op haar kutje neer en hij duwde zijn tong diep naar binnen. Oooh! Dit voelde zalig. Hij zoog aan haar kutje en likte aan haar lipjes. Ze greep zijn haar en duwde haar kutje tegen zijn mond op. Dit voelde zo zalig. Hij nam haar klitje voorzichtig tussen zijn tanden en liet zijn tong erover heen glijden.

Ze kreunde van genot, zoveel gevoel. Hij zoog haar hele kutje in zijn mond en ze kreunde van genot. Zijn vingers gleden naar binnen en hij begon haar langzaam met zijn vingers te neuken. Hij voerde het tempo langzaam op tot hij haar uiteindelijk wild neukte met zijn vingers. Oooh!, ze voelde dat ze ging komen en met een schreeuw kwam ze klaar en spoot zijn arm en het bed nat. Hij bromde van genoegen en likte zijn vingers af. “Je bent zalig!” zei hij en draaide haar zo dat ze op handen en knieën op het bed zat.

Ze hoorde hoe hij zijn laatste kleding verwijderde en voor haar op het bed plaats nam. Ze rook zijn geur en voelde de warmte van zijn lichaam voor haar. Hij pakte haar hoofd en duwde haar naar zijn voor haar gezicht strak staande lul. Haar wang raakte hem als eerste en ze opende haar mond om hem te ontvangen. Haar lippen sloten zich om zijn bloeddoorlopen eikel en hij zuchtte van genot toen haar tong om zijn verlangende eikel cirkelde. Ze nam hem diep in haar mond en voelde dat hij schokte van genot toen ze kokhalsde terwijl ze hem diep in haar keel liet glijden. Hij greep haar hoofd en begon haar te helpen om hem langzaam in en uit haar mond en diep in haar keel te laten glijden. Steeds net tot ze kokhalsde en hij kreunde van genot. Plotseling liet hij haar los en liet hij zich onder haar door glijden tot haar borsten op zijn borst lagen en zijn mond sloot om de hare. Hij duwde haar benen verder uit elkaar en liet zijn eikel tussen haar lipjes door in haar nog steeds natte kutje glijden. “Nog steeds ogen dicht hoor” fluisterde hij in haar oor. Ze kreunde van genot toen hij haar kutje binnendrong en antwoordde, “als het anders ophoud, zal ik ze niet opendoen”.

Hij trok haar op zijn onderlichaam en liet haar het tempo bepalen terwijl hij haar borsten begon te kneedden en likken. Ze bewoog haar bekken en liet haar klitje over zijn buik glijden. Hij voelde hoe ze sidderde elke keer als haar klitje over zijn buik schuurde. Hij pakte haar heupen en duwde zichzelf diep in haar kutje, ze zuchtte van genot.

Plotseling hoorde ze de deur achter haar opengaan en ze hoorde dat er iemand de kamer binnenkwam, ze wilde haar open openen maar haar bedpartner kneep in haar bil en zei “Nee, nee je hebt het beloofd! Ogen dicht laten”. Ze voelde hoe iemand achter haar op het bed plaatsnam en twee handen gleden over haar billen. Ze voelde hoe er olie over haar billen gesmeerd werd en er een vinger in haar kontje gestopt werd. Mmmmm dit voelde geweldig. Ze voelde hoe er nog een vinger bijgestopt werd en hoe haar bedpartner door haar heen voelde dat die vingers haar neukten. De vingers verdwenen en een harde lul werd in haar kontgaatje gestopt. Oooh, dit voelde wel heel erg fijn. Ze werd door twee harde lullen geneukt en ze genoot. De mannen neukten om beurten in en uit en ze voelde dat de opwinding bij beide mannen net als bij haar steeds groter werd. Ze voelde de eerste kleine schokjes door zich heen schieten en riep dat ze ging komen.

Beide mannen begonnen sneller te pompen en het orgasme schoot als een kanonschot door haar lichaam ze schreeuwde het uit en viel schokkend voorover en liet zich helemaal gaan. De krampen in haar kutje en de bewegingen van de man die haar kontje nog steeds bewerkte waren genoeg voor de man die onder haar lag om zijn hoogtepunt te bereiken en hij kreunde luid en greep haar heupen stevig vast terwijl hij zijn lading heet zaad in haar spoot. De man die haar kontje neukte haalde nog een paar keer heen en weer en begroef zichzelf diep in haar kont toen ook hij met een schreeuw klaarkwam en haar vulde met zijn warme zaad.

Ze opende haar ogen en keek in de lachende ogen van haar mans beste vriend. Ze schrok enorm en draaide zich om om te zien wie de andere man was. Ze kreeg bijna een flauwte van verbazing toen ze haar eigen man ontwaarde die met een grote grijns naar haar keek. “Oooh! Jij hebt dit op touw gezet!” zei ze en keek hem verontwaardigd aan. Hij lachte nu hardop en zei “schat ik weet toch dat je mijn vriend heerlijk vind en van hem wist ik dat hij jou ook wel zag zitten, vandaar! Ik geloof ook niet dat jullie het erg vonden, toch?” Hij grinnikte nogmaals en liep de badkamer in.

Ze moest hem gelijk geven ze had wel vaker vermeld dat het geen straf zou zijn om met deze vriend te neuken. En zoals ze nu met hem in bed lag voelde het ook prima. Ze keek haar mans vriend nog eens aan en ze barsten beide in lachen uit. Haar man kwam terug uit de badkamer en stapte terug in bed.

“Zo!” zei hij en nu wil ik uitgebreid bedankt worden voor deze verrassing”. Ze glimlachte en kroop onder de dekens om aan zijn verzoek te voldoen. Deze verrassing verdiende wel een beloning. Ze nam zijn nu nog half slappe lul in haar mond en zoog hem lekker naar binnen nu kon ze hem nog helemaal in haar mond nemen. Maar dat zou zo wel overgaan. Zijn vriend knielde achter haar en begon haar nog nadruipende kutje uit te likken. Dit voelde zo natuurlijk en goed en ze voelde aan haar man dat het voor hem ook heel goed voelde. Zijn pik was binnen de kortste keren weer staalhard geworden en hij genoot van de blik in haar ogen terwijl ze hem pijpte. Zijn vriend was inmiddels ook weer keihard en schoof zijn heerlijke erectie diep in haar kutje. Ze kreunde van genot en haar man kreunde ook toen ze hem diep in haar mond nam en met haar handen zijn ballen en stam bewerkte terwijl ze zijn eikel in en uit haar mond bewoog en haar tong om zijn eikel liet cirkelen. Hij kreunde en bewoog zijn onderlichaam met stotende bewegingen.

Zelf werd ze langzaam en diep geneukt terwijl ze dit deed en ze voelde dat het niet lang zou duren voor beide mannen weer zouden gaan klaarkomen. Haar man was de eerste die aangaf dat hij het niet lang meer vol zou gaan houden en ze zoog nog harder totdat hij met een kreun zijn lading diep in haar keel spoot. Ze slikte zijn zaad door en voelde dat ze zelf ook weer ging komen. Dit was zo geil! De vriend van haar man neukte sneller en sneller en ze kromde haar lichaam om zoveel mogelijk gevoel te krijgen en ze klapte bijna dubbel van genot toe haar orgasme haar overviel. De vriend van haar man neukte nog even stevig door maar de krampen van haar kutje waren ook voor hem te veel gevoel en hij liet zich op haar vallen terwijl hij zichzelf voor de tweede keer diep in haar leegspoot. Ze lagen gezamenlijk bij te komen en knuffelden elkaar. “Mmm heerlijk! Dit moeten we vaker doen” zei haar man en dat kon ze alleen maar bevestigen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb