Dit had ik nooit verwacht.

Ik had er eigenlijk al geen vertrouwen meer in, maar ik nam me voor om nog een keer een advertentie te plaatsen. Nadat ik de advertentie had geplaatst kreeg ik al binnen een half uur de eerste reactie binnen, ik keek er echt van op. Het was een bericht afkomstig van een jong stel, zij was 24 en hij 29 jaar, zelf ben ik 45. Ze waren net als ik ook slank en de foto die ze mee stuurden sprak me gelijk al aan. Het stel was opzoek naar een biseks cuckold liefhebber, voor mensen die niet weten wat cuckold is, globaal komt het er op neer dat de vrouw met medeweten of in het bijzijn van haar man een minnaar heeft en hem tot in detail vertelt hoe lekker en hoe geil het is. Dus zij vernedert de man met respect.

Voor dit stel was het de eerste keer maar hij wilde dit heel graag, zij had nog wel wat twijfels maar het idee leek haar wel geil. Ze hadden een voorkeur voor een rijpere man, met mijn 45 jaar voldeed ik daar dus aan. Al snel gingen er een aantal mails heen en weer en even later zagen we elkaar al via skype. Zij stelden zich voor als Renate en hij noemde zichzelf Mark, volgens mij waren dat niet hun echte namen, ik had me als Nico voorgesteld. En inderdaad het was een super lekker stel. Het klikte direct en we hadden een heerlijke chat en al snel zaten we alle drie naakt achter de cam. Terwijl ik zo met hun in de chat zat, zag ik een tweede reactie binnen komen van een stel, het was een stel waarvan hij 60 en zij 56 jaar was. Ik vertelde dit aan Renate en ik zag dat ze een glinstering in haar ogen kreeg, ze stuurde Mark weg en zei, Nico zou het niet geil zijn als drie generaties het met elkaar zouden doen? Ik mailde het stel terug, stelde me voor en sloot een foto bij. Al vrij snel kreeg ik van haar een mailtje met foto’s retour. Ze waren, zoals dat heet alle twee volslank, ik zag een heerlijke volle vrouw met enorme tieten, ze schreef cup E te hebben en inderdaad dat was super geil om te zien. Ze stelden zich voor als Anita en Gert. Ik zag dat haar tieten heerlijk naar beneden hingen, hoe geil is het niet als die enorme memmen op de buik hangen. Ook hun waren net als Renate, Mark en ikzelf intiem geschoren. Ik mailde terug dat ik inmiddels contact had met een jong stel van 24 en 29 jaar en dat zij heel graag ook met hun in contact wilde komen.

Met toestemming van Renate stuurde ik de foto’s van Renate en Mark mee. Ik kreeg al snel weer antwoord, het was maar een zinnetje, kunnen jullie vanavond? Nou dat was duidelijk, helaas Renate en Mark konden niet, maar de avond erop wel. Na nog wat heen en weer gemaild te hebben was er snel een afspraak gemaakt. We spraken bij mij thuis af, ik had er een heerlijk gevoel bij, hier had ik echt zin in. Hoewel het voor mijn gevoel lang duurde, brak de avond aan en de bel ging, het waren Anita en Gert, Anita kwam binnen en ze wist inderdaad wat ze wilde. Ze stapte over de drempel en een seconde later voelde ik haar tong al in mijn mond gaan. Ze kuste heerlijk, iets wat ik al bij voorbaat lekker vond. Tot mijn vreugde had ze een doorzichtige stocking aan zonder bh en haar enorme memmen waren duidelijk zichtbaar en ik vergreep me er dan ook direct aan. Mhh wat kan een 56 jarige vrouw toch een geil lichaam hebben. Ik plaagde haar even door snel onder haar korte rok te grijpen en mijn vingers over haar kut te laten gaan, ze was voelbaar al in de juiste stemming. We geilden zo nog even, ze streelde over mijn kruis en kreunde, mhhh, die mag straks mijn kontje wel lekker neuken. We stonden nog steeds in de gang en ik keek naar Gert, hij was duidelijk onderdanig en ervaren in het cuckold gebeuren, hij keek naar de grond en stond te wachten op wat er ging komen. Anita zag het en zei, o momentje, slaaf kleed je uit en dan wacht je.

Anita en ik liepen de kamer in en sloten de deur naar de gang. Anita nam plaats op de bank en al snel waren we in een gezellig gesprek. Ze vertelde er echt zin in te hebben. Ik nam haar in me op en vond het super geil dat ik die extreem grote memmen heen en weer zag gaan op haar ademhaling. Anita vertelde dat ze nog mailcontact met Renate had gehad en dat ze afgesproken hadden de mannen eerst te laten wachten. Ik vond het prima, wetende dat ze beschikbaar zouden zijn voor ons drieën. De bel ging en Anita zei, o daar zijn ze, zal ik even open doen? Ik knikte en Anita stond al bij de voordeur. Ik hoorde de deur open gaan en de stem van Anita die zei, meisje geef me eerst eens een heerlijke tongzoen. Het werd stil en even later hoorde ik de duidelijke stem van Anita die zei, jij slaafje kleed je ook maar uit en ga maar naast die andere slaaf staan. Toen kwamen ze beide binnen. Ook Renate zag er heerlijk uit, ze had een strakke leren jurk aan waarin haar lichaam duidelijk zichtbaar was. Ze glimlachte naar me en kwam op me af lopen, ik stond op en gaf Renate ook een heerlijke tongzoen. Ik streelde ongegeneerd haar lichaam en dat voelde ook heerlijk aan, ik schatte haar lichaam op maatje 38 en cup C. Ik had haar lichaam al via de webcam gezien en nu voelde ik dat geile lichaam ook. Terwijl ik mijn handen over haar billen liet gaan belanden we in een geil tongzoen gevecht. Ik voelde opeens de handen van Anita over de billen van Renate gaan en hoorde haar zeggen, mhhh ik ben niet de enige met een geile kut. Blijkbaar had Anita haar handen al onder de jurk van Renate. Ik maakte me los en zei, zullen we eerst iets drinken? De dames knikten en we namen alle drie iets te drinken.

Anita vertelde dat ze met Renate contact had gehad en dat Renate had aangegeven dat ze heel graag door ons gedomineerd zou worden, maar de mannen zou ze zelf willen domineren. Anita zei, nou mijn slaafje is prima afgericht en daar mogen jullie alle twee mee doen wat jullie willen. Renate keek me aan en vroeg, vind je het vreemd dat ik graag onderdanig naar jullie wil zijn? Jullie sletje? Ik knikte en zei, nee heerlijk, dan is het duidelijk, Anita en ik domineren jou en de beide mannen, jij domineert de mannen. Na nog over het een en ander gesproken te hebben zei Anita, zo nu is het tijd dat wij jou eerst eens gaan misbruiken. De ogen van Renate begonnen te glinsteren. Anita liet er geen gras over groeien en zei, slavin ga staan en kleed je uit zodat we je kunnen keuren. Renate sprong direct op en kleedde zich geil en verleidelijk uit. Renate was naakt onder haar jurk, dus al snel zagen we een super geil slank lichaam met een mooie C cup die zeer stevig waren. Anita keek me aan en zei, schatje mag ik haar eerst even keuren? Ik glimlachte en zei, ja ga je gang maar. Anita stond op en liet haar handen over het lichaam van Renate gaan, ze keek goedkeurend en zei, ik had jaren geleden ook zo’n strak lichaam, nu ben ik vol, maar geniet nog steeds van mijn lichaam. Ze kuste Renate geil en ik zag dat ze met open monden aan het tongen waren. Anita liet haar vingers door de kutlipjes van Renate gaan en ik hoorde Renate kreunen. Maar dat was niet wat Anita wilde. Nee slet, jij hebt in de mail aangegeven dat je een rijpe kut wilde likken en ik wil nu eerst even een keer klaar komen, want ik ben waanzinnig geil. Op het zelfde moment begon Anita zich uit te kleden en vijf seconden later zag ik haar volle, bijna dikke lichaam met die enorme memmen. Anita ging op de bank zitten, keek me met een glimlach aan en zei, jij mag deze slet dadelijk proberen, ik wil haar nu even testen en kijken of ze me klaar kan likken. Ik knikte terug en had er wel zin in om deze vrouw klaar te zien komen.

Anita richtte zich tot Renate en zei, zo slet, op je knieën, ik hoef geen voorspel, je gaat me eerst klaar likken, ik wil nu klaar komen. Renate ging voor Anita haar gespreide bennen zitten en viel hongerig de ongetwijfeld natte geschoren kut van Anita aan. Anita sloot haar ogen en liet het over zich heen komen, nou dat was wel duidelijk, Anita had er echt zin in. Het duurde niet lang of ik hoorde Anita kreunen, even later hoorde ik haar schreeuwen, slet zuig mijn kutlippen in je slavinnen bek, blijkbaar wond grove taal Anita erg op. Met gesloten ogen greep ze Renate bij haar hoofd en drukte haar stevig tegen haar rijpe kut aan. Zuigen, zuig op mijn kutlippen, alle twee gelijk, zuigen. En het was al zo ver, Anita kwam al duidelijk klaar. Inderdaad, Anita had wel heel veel zin. Ze kwam weer een beetje bij van haar eerste orgasme en keek me geil aan. Zo, zei ze, daar had ik even zin in, wil jij haar nu bezitten of mag ik nog een keer, want ik ben super geil en wil graag nog een keer klaar komen. Ik knikte en zei, haal eerst de ergste geilheid maar uit je lichaam en laat je nog maar even gaan met onze slet. Voor Anita was dat het sein, ze greep Renate weer bij de haren en zei, slavin het was goed, maar nu wil ik dat je mijn klit klaar likt. Zonder af te wachten drukte ze het hoofd van Renate weer in haar kruis, ik stond al kijkend naar dit geile schouwspel op en kleedde me ook uit. Vervolgens ging ik naast Anita op de bank zitten en begon geil te tongen met haar, ondertussen met die geile memmen spelend. O, wat heerlijk van die grote hangende tieten. Anita keek me aan en zei, schatje even wachten, even klaar komen. Ik keek haar aan maar ze wachtte niets af, ze greep Renate weer bij het hoofd en riep, slavin bijt op mijn klit. Ik keek naar het schouwspel al spelend met die memmen, maar Anita was duidelijk, harder slavin, bijt harder, nog harder, slavin, bijt in mijn klit hard, hard, hard, jaaaaaa. Anita lag weer klaar te komen, duidelijk hoorbaar was ze aan het klaar komen, ze duwde Renate’s hoofd aan de kant en ze maakte de rest van haar orgasme af door met haar wijsvinger zeer hard over haar klit te gaan. Heerlijk om te zien, deze geile rijpe vrouw die zo openlijk lag te genieten. Het orgasme nam af en ze draaide haar hoofd naar me en gaf me een kus. Mhhh, zei Anita, zo de eerste vuurtjes zijn geblust, nu mag jij onze slavin ook even testen.

Ik deed mijn benen uit elkaar en zei, slet maak me geil met je mond. Snel kwam Renate op haar knieën tussen mijn benen zitten en nam zonder zich in te houden mijn paal in haar mond. Anita keek toe en ik zag in haar ogen dat ze het een heerlijk gezicht vond. Ze kwam dichterbij en we begonnen weer geil te tongen. Terwijl Renate mijn ballen aan het likken was, voelde ik de handen van Anita over mijn lichaam. Ik speelde opnieuw met haar memmen en zei, hier ga ik straks ook nog tussen klaar komen, Anita kreeg een glimlach op haar mond en zei, graag, maar als je dan klaar komt mag je het alleen in mijn mond spuiten. Ik vind het geil als een vent me tussen mijn tieten neukt en op het moment dat die klaar komt alles in mijn mond spuit. Ik kreunde want Renate was me weer heerlijk aan het pijpen, ik liet me mee voeren in het gevoel van genot en voelde dat ik zo klaar ging komen en besloot dat ik dat nog niet wilde. Dus ik drukte Renate haar hoofd aan de kant. Anita keek me vragend aan, schatje wil je onze slavin nog niet hebben om in haar sletten bek klaar te komen? Ik knikte en zei, nee nog niet, ik wil nog niet klaar komen. Anita knikte en zei, zullen we onze slaafjes ook eens misbruiken? Ik knikte en zei, ja laten we dat maar eens doen. Anita stond op en zei tegen Renate, schatje ga op de bank zitten, doe je benen wijd en streel je strakke kutje zodat je goed geil zult worden. Renate kwam naast me zitten op de plek waar Anita zat en ik greep direct de kans om even met haar lichaam te spelen. Ik voelde het strakke lichaam en liet mijn vingers even in haar kutje gaan en voelde dat ze niet alleen heel nat, maar ook heel strak was.

Anita kwam met de beide slaafjes binnen en zei, zo nu kunnen we verder spelen. Ik was echter al begonnen met het tongen van Renate en blijkbaar genoot Renate net als ik van het tongen. Anita ging met de slaafjes aan de gang en zei tegen Gert, slaaf, pijp je collega eerst eens even goed stijf. Tegen Mark zei ze, kijk eens hoe geil je vrouwtje is, ze heeft me net twee keer lekker klaar gemaakt en Nico net heerlijk gepijpt, kijk maar eens hoe geil je mooie vrouwtje is. Anita liet de beide slaven waar ze waren en Mark stond toe te kijken hoe ik met zijn mooie vrouw aan het tongen was, terwijl ik met haar tieten aan het spelen was en ze zelf haar kutje aan het strelen was. Anita zag het en nam nu voor het kutje van Renate plaats en zei, zo, nu zal ik dit strakke kutje eens gaan proeven. Op het zelfde moment hoorde ik Renate kreunen, ze werd duidelijk geiler. Ik was met haar tieten aan het spelen en tongde haar nog steeds, terwijl Anita de aanval op haar kutje had ingezet. En wat er te verwachten viel gebeurde ook, het duurde maar heel even en Renate lag klaar te komen, ze schreeuwde het uit van genot. Blijkbaar kon Anita erg goed likken want Renate lag super geil te zijn en duidelijk voel en hoorbaar klaar te komen. Toen haar orgasme was afgenomen kwam Anita even omhoog en zei ze met een glimlach op haar mond, dit smaakt naar meer. Ze draaide zich om en keek naar de beide slaven, Gert was Mark vol overgave aan het pijpen en Mark had het er duidelijk moeilijk mee om niet klaar te komen. Anita was echter duidelijk, slaaf kom hier en neuk me van achteren terwijl ik je vrouw nog een keer klaar laat komen. Zonder af te wachten begon ze Renate opnieuw te likken, nu kwamen ook haar handen omhoog terwijl ze het kutje van Renate likte speelde ze ook met de tepels van Renate. Mark was inmiddels achter haar gekomen en Anita stak haar kont verder omhoog. Hoewel ik het vanuit mijn positie niet kon zien, maar aan de reactie van Anita kon ik zien dat Mark haar penetreerde. Ik keek naar Gert en zei, hier komen en pijp me.

Hij kwam gelijk en begon direct vol overgave mijn harde paal te pijpen, deze man had duidelijk eerder gepijpt. Dit was echt pijpen, hij nam mijn achttien centimeter volledig in zijn mond en hij pijpte waanzinnig goed. Ik keek naast me en zag dat ze alle drie geil waren. Renate kwam als eerste van de drie klaar en voor de tweede keer die avond hoorde en zag ik Renate klaar komen, ze genoot van de rijpe vrouw die haar aan het klaar likken was. Anita stopte met likken en riep, harder slaaf, neuk me harder. Ze keek omhoog en zei tegen Renate, onder me, kom onder me liggen en lik me terwijl jouw slaafje me neukt. Snel ging Renate op haar rug onder Anita liggen, Anita genoot zichtbaar en riep, harder slaaf, harder, neuk deze rijpe kut, neuk me, ik wil voelen hoe je deze rijpe kut neukt. Ik wil je sperma in mijn kut voelen spuiten. Deze taal en het idee dat hij deze rijpe slet aan het neuken was, was te veel voor Mark en ik zag dat hij klaar kwam, hij spoot zijn sperma in de rijpe kut van Anita die dat merkte en hem commandeerde, ga door, ik wil ook klaar komen, neuk door, neuk deze rijpe teef, Renate bijt in mijn klit, bijten, je weet dat ik klaar kom als je in mijn klit bijt. Anita was zichzelf geiler aan het praten en dat had duidelijk effect. Blijkbaar beet Renate niet hard genoeg, want Anita riep, harder bijt harder. En op dat moment kwam ze duidelijk hoorbaar klaar, heel duidelijk hoorbaar was het zoals Anita klaar kwam, dit maakte me nog geiler en ik was aan het bedenken of ik in de super pijpende Gert klaar zou komen. Of dat ik me leeg zou laten zuigen door Gert, want pijpen kon die. Maar ik besloot dit op een later tijdstip te doen, ik zag Renate liggen en drukte Gert aan de kant. Ik nam stelling en drukte in een keer mijn op knappen staande paal in de o zo strakke kut van Renate. O wat heerlijk was dat. Anita merkte het en zei, ja schatje neuk je klaar in die kut, wacht even, zei ze tegen Gert, liggen jij, je gaat mijn kut schoon likken.

Gert ging naast Renate liggen, Anita ging over zijn gezicht zitten en riep, jij slaaf, kijk maar eens hoe je vrouw eens goed geneukt wordt. Kijk maar eens hoe een andere vent je mooie vrouw vol gaat spuiten. Ik zag dat Anita haar kut met twee handen open hield en zo het sperma van Mark uit haar kut liep, gulzig opgedronken door Gert. Tegen Gert zei ze, ja proef maar eens hoe geil mijn kut net geneukt is door een andere lul. Lik het sperma uit mijn kut. Ze keek me aan en zei, schatje neuk je klaar, kom laat me zien hoe je ons sletje neukt, spuit die kut vol. Maar ik had die woorden al niet meer nodig want ik voelde me super geil worden. Ik greep en kon net bij Mark zijn paal, die nog steeds stijf was, ondanks dat hij net in Anita was klaar gekomen. Zo trok ik hem naar me toe en vol overgave begon ik Mark te pijpen, Anita vond dit blijkbaar ook geil. Hoewel ik het niet kon zien hoorde ik haar zeggen, slaaf lik mijn kut, lik mijn kut leeg, zuig het sperma uit mijn kut. Ik proefde inmiddels de kut van Anita via de harde paal van Mark die ik aan het pijpen was. Ook voelde ik dat Mark zo klaar zou gaan komen en ik begon nog fanatieker te pijpen. En op dat moment voelde en proefde ik dat Mark klaar kwam. Anita zei, schatje, ja, ga door, pijp ons slaafje klaar, ik kijk toe en streel mijn kut klaar. Ik vroeg me af hoe een vrouw zo vaak klaar kon komen want ik hoorde dat ze al weer aan het klaar komen was. Met de zaad spuitende paal van Mark in mijn mond, Anita die aan het kreunen en duidelijk hoorbaar klaar aan het komen was en de zeer strakke kut van Renate zorgde ervoor dat ik mijn sperma op voelde komen zetten. De kut van Renate was me als het ware aan het pijpen en ik kwam heerlijk diep spuitend in deze lekkere kut klaar. Ik wist dat ik deze geile kut vaker zou bezitten, maar nu genoot ik van het hoorbaar klaarkomen van Anita en de zuigende kut en ik had het idee dat ik bleef spuiten. Maar helaas kwam er een einde aan mijn super geile orgasme.

Toen ik klaar gekomen was zag ik dat Anita Mark aan de kant trok en zei, zie je dat je vrouw lekker geneukt is door een andere pik? Zie je hoe lekker je vrouw geneukt wordt. En inderdaad net op het moment dat ik me terug wilde trekken uit deze heerlijke geile kut voelde ik dat Renate aan het klaar komen was, deze keer heel stil maar daarom niet minder intens. Ze lag zichtbaar in zichzelf terug getrokken klaar te komen, dus ik besloot om nog even door te neuken. Als Renate is klaar gekomen kijkt ze me aan en vraagt ze, was het lekker schatje? Ik knik en zeg, heerlijk. Anita vraagt, schatje mag ik je schoon pijpen? Ik sta op en ga op de bank zitten, Anita komt naar me toe en zegt nog snel tegen Gert, jij slaaf neukt je nu klaar in onze teef. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, Gert springt op en een seconde later is hij vol overgave zichzelf in Renate aan het klaar neuken. Anita neemt mijn paal in haar mond en geniet duidelijk van het schoon likken. Met gesloten ogen likt ze me helemaal schoon. Ik zie dat Gert inmiddels na enkele stoten al aan het klaar komen is en zijn sperma in het strakke jonge kutje spuit. Hij komt hoorbaar klaar. Mijn paal neemt inmiddels in formaat af en ik geniet met een half stijve paal van het likken van Anita. Deze stopt even en zegt, zo nu jij likken. Hierbij kijkt ze Mark aan en die begrijpt direct wat de bedoeling is. Blijkbaar had hij hier ook op gehoopt, fanatiek begint hij zijn eigen vrouw te likken. Hij weet dat er net twee kerels in haar kutje hebben gespoten en hij vind het blijkbaar super geil. Anita kijkt me tevreden aan. Ze komt naast me op de bank zitten en vraagt, als het kutje van onze slavin schoon is zullen we dan iets gaan drinken? Ik knik want ik heb inmiddels wel zin om iets te drinken.

Dan hoor ik Renate opeens kreunen, slaaf lik me, lik mijn kut schoon, proef maar eens hoe twee echte kerels mijn mooie kutje vol gespoten hebben. Jij bent alleen goed genoeg om me schoon te likken. Renate geniet net als wij duidelijk van het vernederen van Mark. Ik vind het erg opwindend, hoewel we iets zouden gaan drinken komt mijn lul al weer langzaam omhoog. Anita kijkt me hoopvol aan en zegt, schatje zal ik hem weer even goed stijf pijpen, dan kun jij je nog een keer in een van de gaatjes klaar neuken. Ik glimlach en zeg, ik weet nog niet welk gaatje. Anita knielt voor me en zegt, schatje denk maar even na waar jij je in klaar wilt neuken. Ik pijp je even dan ben je zo weer lekker geil. En inderdaad, deze rijpe vrouw weet wat pijpen is. Het duurt dan ook niet lang voor ik me weer super geil voel. Ik heb zin om me in een kontje klaar te neuken. Renate valt af omdat ze eerst getraind moet worden, ze heeft aangegeven dat ze anaal nog maagd is en dat wil veranderen, maar ik wil daar rustig de tijd voor nemen. Dus ik besluit Gert te gaan bezitten. Ik pak het hoofd van Anita en zeg, schatje ik ga jouw slaafje in zijn kontje neuken. Anita stopt en zegt tegen Gert, ga op zijn hondjes zitten zodat jouw nieuwe meester je kont in bezit kan nemen. Duidelijk goed getraind zit Gert al snel klaar om me te ontvangen. Ik neem achter hem plaats, Anita neemt mijn harde paal en begeleid hem richting het kontje van haar slaafje. Ik pak Gert bij zijn heupen en begin bezit te nemen van zijn kontje, dat gaat wel heel gemakkelijk. Anita kijkt me aan en met een glimlach zegt ze, ja schatje, deze slaaf is goed getraind. Net als mijn kontje die je later ook nog mag neuken.

Hoewel ik ze min of meer al vergeten ben hoor ik Renate tegen Mark zeggen, lik mijn kontje, lik mijn kontje. Ik kijk en kijk daarbij Renate recht in de ogen. Ze kijkt me aan en vraagt, meester, zou u alstublieft mijn kontje willen ontmaagden? Ik kijk verbaasd en neuk nog steeds lekker in het kontje van Gert. Het voelt heerlijk en Gert is duidelijk getraind. Terwijl ik gewoon door neuk zeg ik, zullen we dat niet wat later doen zodat we rustig de tijd hebben? Renate kijkt me echter strak aan en zegt, meester zou u mijn kontje alstublieft willen verkrachten, ook al gil ik van de pijn, ik ben nu van u en zou u me alstublieft willen verkrachten in mijn kontje, uw kontje. Ik kijk Anita vragend aan en die kijkt met een glimlach en zegt, schatje kom we nemen haar samen. Als ik me terug trek uit het heerlijke kontje van Gert drukt Renate Mark al aan de kant en zegt, kijk jij maar eens hoe een echte kerel mijn kontje de zijne gaat maken. Jij gaat toekijken hoe mijn kontje door een echte kerel geneukt gaat worden. Anita en ik komen bij Renate, Anita zegt, blijf op je rug liggen en ze trekt de benen van Renate helemaal omhoog zodat haar kontje op deze wijze ook toegankelijk is. Ik zie dat Anita twee vingers door het kontje van Renate laat gaan en ze zegt, schatje ze kan je hebben. Neem haar maar in bezit, niet meer stoppen, we gaan ons teefje nu eens iets leren. Anita gaat boven op Renate zitten en kijkt me vol triomf aan en zegt, zo die kan geen kant meer op. Neem haar maar in bezit, haar kontje is de jouwe en neuk je lekker klaar in dit maagdelijke kontje. Ik plaats mijn eikel voor haar kontje en druk een stukje, ik voel de weerstand en druk iets verder door. Mijn eikel zit nu in haar kontje, ik hoor Renate schreeuwen, nee nog niet, ik ben er nog niet klaar voor. Maar dan is het te laat, zittend boven op Renate grijpt Anita om me heen en trekt me naar zich toe, hierdoor penetreer ik Renate helemaal en voel ik mijn lul in haar kontje gaan. Ik hoor Renate schreeuwen van de pijn, Anita is me voor en roept, slet wees stil, je meester gaat nu je kontje neuken.

Na enkele stoten voel ik dat Renate zich aan het ontspannen is en het gaat makkelijker. Anita blijft doorgaan met het strelen van mijn billen en roept, schatje neuk je klaar in onze slet, neuk je lekker klaar. Ik lig met gesloten ogen te genieten en geniet van het gevoel deze heerlijke vrouw voor het eerst anaal in bezit te hebben. Ik hoor Renate kermen, nu niet meer van de pijn maar van genot. Dan roept ze, Mark kijk hoe ik in mijn kont geneukt word, ik wil dat je ziet hoe een echte vent me neukt. Renate geniet duidelijk van het vernederen van Mark en op het zelfde moment voel ik dat Anita twee vingers in mijn kontje duwt. Ik open mijn ogen en zie een glimlach op de mond van Anita en ze zegt, ja schatje ik zal je vingeren terwijl jij jezelf klaar neukt. We blijven elkaar aan kijken, Anita merkt niet dat ik klaar ga komen en terwijl we elkaar aan blijven kijken blijft ze mijn kontje geil vingeren met twee vingers. Samen met het strakke kontje van Renate laat het mijn sperma opnieuw op komen en voel ik vanuit mijn tenen dat ik klaar ga komen en inderdaad op dat moment begin ik te spuiten en hoor ik Renate met heel veel triomf zeggen, Mark ik voel een spuitende lul in mijn kontje. Ik voel sperma in mijn kontje spuiten en inderdaad ik ben heerlijk aan het spuiten in dit super geile kontje. Ze knijpt me geil af terwijl ik door blijf neuken, Renate is duidelijk al gewend aan het neuken in haar kontje. Tegen mij zegt ze, dank u meester, dank u. Heerlijk is het, de vingers van Anita in mijn kont en hoe ze me nog steeds aankijkt en zacht zegt, ja toe maar, kom maar lekker klaar en de gillende Renate, die geniet duidelijk.

Dan voel ik dat mijn paal helaas gaat krimpen en even later voel ik dat ik uit dit heerlijke kontje glip. Anita komt omhoog en geeft me een natte zoen. We staan op en gaan iets drinken, het was wel genoeg geweest voor vandaag.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten