Die dag werd het anders.

Elk jaar gaan wij op vakantie naar Terschelling, het eiland wat bekend staat om zijn mooie natuur en de duinen. Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen. Het was mijn stille verlangen naar een soort van uitbreiding in ons seksleven, wat best een oppepper kon gebruiken. Helaas was ze al die jaren daar niet voor in geweest, hoewel ze wist wat er allemaal in de duinen gebeurde.

Zo zijn we ook dit jaar weer naar ons Terschelling gegaan en ik kan zeggen dat het nog nooit zo goed is geweest als deze keer. Ik kon mijn vrouw niet meer terug en heb in jaren niet zo van haar genoten. Het begon al op de tweede dag. Ze trok, om te zonnen op het terras van onze bungalow een klein bikinibroekje aan, zonder bovenstukje. Het was een minuscuul rood bikinibroekje die tot diep in haar gleuf ging en weinig verborg van haar heerlijke kutje. Zelf lag ik daar ook wel eens naakt te zonnen maar dat ging voor haar nog een stapje te ver. Wel waren, voor iedereen die langs kwam haar geweldige borsten bloot te aanschouwen. We trokken wel veel bekijks moet ik zeggen, maar er was eigenlijk niemand bij waar ik het idee bij had dat het wat meer kon worden dan alleen maar kijken. Daar moesten we dan toch de duinen voor in.

Ik ging meestal eerst zelf een paar uurtjes de duinen in waarna mijn vrouw mij later in de middag opzocht. Ik vermaak me daar altijd prima want er is veel te zien en te beleven, zeker voor iemand zoals ik, die net als mijn vrouw biseksueel is! Meestal als mijn vrouw me komt opzoeken maken we dan een wandeling langs het strand, wat eten of drinken bij een terrasje en dan weer terug naar de bungalow. Die dag werd het anders. Ik wachtte haar op bij de ingang van het duingebied en zag al dat ze een heel dun bloesje aan had getrokken boven haar bikinibroekje. Van verre zag ik haar schuddende tieten er al doorheen. Haar harde tepels waren echte blikvangers. Ik had haar nog nooit zo uitdagend en sexy gezien, maar genoot er direct van. Ik gaf haar een compliment en ze zei me, dat ze die keer zin had om in de duinen te gaan zonnen. Het moest wel een rustig plekje zijn, maar toch ook weer niet zo stil dat er niemand langs zou komen. Dat beloofde wat te gaan worden die dag!

Zo’n plekje wist ik natuurlijk wel, het was een heerlijk plekje achter wat struiken niet ver van een looproute die naar het strand ging. Verder was het zaak om af en toe eens op te staan om zo de aandacht op je te vestigen. Dit ging ik uiteraard alleen doen als er een leuke jongen voorbij zou komen. We spreidden onze badlakens uit en kleedden ons helemaal uit. Mijn lul was al stijf door de gedachte aan wat er misschien zou gaan gebeuren. Ik zag dat mijn vrouw haar kut weer mooi had geschoren er was geen haartje of stoppeltje meer te zien. Ik begon meteen met het insmeren van haar naakte lichaam. Dit moet ze helaas wel goed bij houden want anders zou ze zeker verbranden en de rest van de vakantie onder de uitslag zitten. Voor mij was het geen straf om dit te doen, ondanks dat we al 32 jaar zijn getrouwd en beide de 55 jaar zijn gepasseerd geniet ik nog steeds van haar geile lichaam.

Aangekomen bij haar heerlijke kutje constateerde ik dat ze al zeiknat was. Ik weet niet wat er die ochtend bij de bungalow was gebeurd, maar het had haar in ieder geval goed geil gemaakt. Ik pakte haar hand vast en bracht die naar haar kutje. “Toe, vinger jezelf even voor me. Dat is zo geil!” Vroeg ik haar. Met plezier voldeed ze aan mijn verzoek en begon ze haar klitje te strelen. Ik ging geknield tussen haar gespreide benen zitten en begon lekker aan mijn pik te trekken met het mooiste uitzicht wat er bestaat.

Als snel werden we opgemerkt door een passerende man. Hij was van onze leeftijd en dat was nou niet echt de doelgroep waar ik mijn vrouw graag mee zou zien neuken. Ik hoopte en fantaseerde al heel lang dat ze eens wat zou doen met een jongere jongen die zijn pik constant stijf kon houden. De man bleef even staan kijken tot ik hem weg stuurde. De volgende die kwam kijken was jonger en lag duidelijk meer in mijn doelgroep. Ik zei tegen mijn vrouw dat er een leuke jongen aankwam met een flinke pik. Ze keek snel even op naar hem, pakte een handdoek en bedekte daar haar ogen mee. Hierna ging ze verder met het vingeren van haar kutje. Ze wilde blijkbaar niet zien wat er gebeurde, maar vond het wel lekker om die jongen uit te dagen. Ik had dit al eens eerder gezien bij een andere vrouw en die liet zich zo vreselijk goed verwennen en blijkbaar voelde mijn vrouw daar ook wel voor. De jongen bleef op enige afstand staan kijken en begon aan zijn pik te trekken. Hierdoor werd zijn lul nog groter dan die al was en in gedachten zag ik hem het kutje van mijn vrouw al vullen. Het was jammer dat mijn vrouw hem niet zag, want ze had hem vast geweldig gevonden. Zonder woorden gebaarde ik hem om dichterbij te komen en tussen haar benen te knielen en haar te gaan likken. Waarschijnlijk zou ze denken dat ik het was die dat deed en anders hoopte ik maar dat het goed uit zou pakken.

Hij bukte voorover duwde haar hard werkende handje wat opzij en liet zijn tong het werk van haar hand overnemen. Het kon volgens mij bijna niet anders dan dat ze moest merken dat ik het niet was, maar ondanks dat liet ze het gebeuren en lag ze er van te genieten. Zelf kon ik het niet laten om de keiharde pik van de jongen even vast te pakken. Het was te uitdagend voor me om het niet te doen. Ik trok er even een tijdje aan en zag mijn vrouw door zijn befbeurt wild met haar onderlichaam schuddend klaar komen. Ze kreunde het uit en de ene zucht na de ander ontsnapte uit haar mond. Haar eigen geil liep haar kut uit en trok een spoor via haar bilnaad naar het badlaken onder haar. Door haar schokkende lijf gleed de handdoek van haar gezicht en kon ze, als ze haar ogen opende zien wie haar zo liet genieten.

Het duurde nog zeker twee minuten voordat ze haar ogen open deed en de jongen zag die haar klaar had gelikt. Ik weet niet wat ze dacht maar ik vermoed dat het zijn leeftijd was die haar aan het denken zette. Waarschijnlijk dacht ze dat het onze kleinzoon had kunnen zijn. Toen hij wat overeind kwam en ze zijn mooie en vooral grote pik in haar richting zag wijzen waren die gedachtes weer snel verdwenen. Ik zag haar er verlekkerd naar kijken voor ze in mijn oor fluisterde of hij haar mocht neuken. Ik weet hoe graag ze altijd geneukt wordt nadat ze klaar is gekomen en dat was deze keer dus niet anders. Nou, daar had ik geen enkel probleem mee, sterker nog, ik hoopte al jaren dat eens mee te mogen maken. Ik vroeg aan de jongen of hij zin had om mijn vrouw ook nog even lekker te neuken, omdat dat mijn vrouw graag door hem geneukt wilde worden. Hij keek ons vol verbazing aan, zei eigenlijk niets maar knikte instemmend, ja.

Ze trok haar benen hoog op waardoor haar kutje mooi open stond voor hem. Het kostte hem dan ook geen enkele moeite om zijn mooie dikke pik haar kut in te laten glijden. Ik ging zo naast hen liggen dat ik er niets van miste. Het was het geilste wat ik ooit gezien of meegemaakt had. Steeds weer kwam de drijfnatte lul uit haar kutje om er net zo snel weer in te verdwijnen. Het enige geluid wat er te horen was kwam door het kreunen en zuchten van mijn vrouw en van de neukende lul die via haar natte kutje zorgde voor zuigende geluiden. Pas toen ze haar benen om zijn kont heen sloeg werd dat laatste wat minder en zorgde dat er gelijkertijd voor dat haar kutje strakker om zijn lul kwam te zitten, wat haar een tweede orgasme bezorgde. Weer kreunde en kermde ze het uit. Dit verstomde pas toen ik zag dat de jongen ook klaar kwam. Schokkend en bevend spoot hij zijn jonge lul leeg in haar gewillige kutje. Er leek geen einde te komen aan de stroom sperma waar hij haar kutje mee vulde. Hij hield zijn lul nog even in haar om wat bij te komen, tot ze liet merken genoeg te hebben gehad. Hij trok zijn halfharde nog zaad druipende lul uit haar, bedankte ons en ging er vandoor.

Ik zag aan mijn vrouw dat ze niet zo goed wist wat ze moest zeggen. Ik kuste haar en zei: “Bedankt, dit wilde ik al zo lang mee maken. Ik heb net zo genoten als jij!” Nu was het mijn beurt om de boel schoon te maken. Ik ging tussen haar benen zitten en likte haar goed gebruikte kutje schoon. Het jongenszaad vermengd met mijn vrouw haar eigen geil was lekkerder dan ik had verwacht, ik stopte er dan ook pas mee toen er geen druppel zaad meer in haar kutje zat. We gingen nog even lekker van de zon genieten en sloten onze ogen even. Ik weet niet waarvan, maar na een tijdje schrok ik wakker en zag ik een gitzwarte naakte man voor ons staan die aan zijn pik stond te trekken. Ik kon er niets aan doen maar het eerste waar ik aan dacht was, hoe geweldig het zou zijn om die zwarte lul in het melkwitte kutje van mijn vrouw te zien glijden. Nu wist ik dat ze weinig op had met zwarte mannen dus zou ik dat tactisch aan moeten pakken. Ze sliep nog, ik pakte de handdoek en legde die weer over haar ogen zonder dat ze het merkte. Ze lag nog steeds met haar benen wijd, dus dit was vrij gemakkelijk. Zachtjes begon ik haar borsten en tepels te strelen om de lustgevoelens weer op te wekken. Daarbij keek ik naar die grote zwarte pik die me echt intrigeerde. Langzaam werd ze ook wakker en merkte ze de doek over haar ogen op. Ik vroeg haar om die te laten liggen omdat we weer bezoek hadden. Wie dat was liet ik in het midden. Tot mijn grote vreugde gaf ze gehoor aan mijn verzoek. Ik duwde haar benen nog wat verder uit elkaar waardoor haar kut helemaal open stond.

Ik gebaarde naar de man dat hij zijn grote zwarte paal in haar kon steken. Hij begreep me direct en plaatste zijn dikke eikel tussen haar wijd openstaande buitenste schaamlippen en begon haar kut en klit er mee op te wrijven. Mijn vrouw reageerde al snel op dat gevoel en begon alweer te zuchten. Elke keer dat hij met zijn eikel haar klit raakte ontsnapte er een zucht uit haar mond. Ze genoot er van zonder dat ze wist wie er met haar bezig was. Omdat ik bang was dat ze hem zou zien en zich zou bedenken gebaarde ik hem om zijn enorme pik naar binnen te laten glijden. Bij het naar binnen gaan ontsnapte er een luide zucht uit haar mond, het leek wel of zijn lul teveel van het goede was voor haar strakke kutje. Toch ontving ze hem met plezier want gelijk trok ze weer haar benen tot aan haar schouders op. Hij kon niet groot genoeg zijn leek het wel. Op het moment dat ze weer klaar kwam haalde ik de handdoek van haar gezicht en zag ze wie haar kut helemaal vulde. Haar eerste reactie was er een van schrik door dat kale zwarte hoofd en grote zwarte lichaam wat op haar lag, maar toen ze dacht aan het genot en fijne gevoel wat ze er door had leek het of ze zich overgaf en echt begon te genieten van de zwarte paal in haar kutje. Hij neukte haar in een record tempo verder klaar voordat hij zelf zijn zaad in haar kut spoot. Schokkend en trillend spoot hij zijn zaad diep in haar kutje.

Ze genoot er van en we hebben het nu nog vaak over die eerste dag daar samen in de duinen gehad. Er zijn na die vakantie nog veel meer vreemde pikken gevolgd, maar die eerste keer vergeten we nooit meer!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb