De zwarte inbreker.

Mijn vriendin Sophie en ik Loes wonen samen en zijn biseksueel, maar alleen Sophie neukt wel eens met mannen, ik hou het voorlopig gewoon lekker bij mijn Sophie. Sophie wil eigenlijk dat ik ook een keer met een man neuk, maar ik heb daar nog geen behoefte aan. Daar kwam enkele weken terug verandering in. We hadden een leuke avond gehad en het was iets na middernacht toen we thuiskwamen.

Toen we onze flat betraden en onze jassen uittrokken zei Sophie: “Bijna hadden we twee leuke kerels versierd, maar jij verknald het altijd, Loes.” “Ik kan er iets aan doen,” zei ik. “Ik wil wel graag, maar ik durf gewoon niet met een man aan te pappen. En als ik aan neuken denk, ik zie het al voor me.” “Je moet er toch eens aan geloven.” zei Sophie zuchtend. “Altijd maar vingeren. Ik moet straks in bed zeker ook weer je spleet strelen.” “Ja, als je wilt“ zei ik weemoedig. “Ik ben zo geil, Sophie.” “Je moet eens een keer een flinke beurt hebben” zei Sophie geërgerd. Sophie deed een stap in de richting van de keuken, bleef staan, snoof en snoof nog een keer diep. “Ik ruik een man” zei ze ongelovig. “Ik ben geen man, voel maar tussen mijn benen“ zei ik. O, wat was ik heet! En ze zou me in bed lekker verwennen, dat wist ik zeker. “Je bent zeker al nat” zei Sophie. “Ruik jij niets?“ “Ja, jouw parfum en je lekkere lijf.” “Jij wordt nog eens kompleet lesbisch.”

Ze liep naar de kamerdeur en aarzelde. “Als er maar geen inbrekers zijn geweest.” “Dan zijn ze nu toch al weg” zei ik. “Durf je niet naar binnen?” “Als er nu eens iemand is?“ “Ik durf wel” zei ik. “Met ons tweetjes kunnen we een inbreker wel aan.” Ik ging de kamer binnen en deed het licht nog niet aan. Ik hoorde iemand snurken!!! “Allemachtig“ fluisterde Sophie achter me. “Hoor je? Er is iemand...“ “Ja, en die ligt te slapen,” zei ik. Toen deed ik het licht aan. Het raadsel werd ons onthuld; een vrij lichtgekleurde neger lag op de grote bank te slapen. “Dat is het toppunt“ zei Sophie. “Een neger” zei ik giechelend. “Negers zijn goed in bed” zei Sophie. “En ze houden van blanke, slanke vrouwen. “Dat zijn wij” zei ik ongerust. “Zou hij ons straks gaan verkrachten?” “Wij gaan hem verkrachten” zei Sophie. “Ik niet hoor, een neger? Mij niet gezien.”

“Mij wel. Ik wil best je kut likken en je vingeren, maar nu er een man op onze bank ligt word het een heel anders. Uitkleden en alleen je nylons en jarretels aanhouden. We gaan die snurker eens van zijn kleren ontdoen. We verstoppen alles en dan maken we hem wakker.” “Zou hij ons willen neuken?“ vroeg ik angstig. “Mij in ieder geval wel.” “Hij heeft vast een grote stengel, een hengstenlul.“ “Dat zou mooi zijn” zei Sophie. “Ik wil hem wel hebben.”

Ze begon zich snel uit te kleden en ik volgde haar voorbeeld. Opeens schoot het door me heen dat Sophie dit geregeld had. Een afspraak met een neger! Dat had ze voor mij gedaan. Ze wilde zo graag dat ik eindelijk eens onder een man zou komen te liggen! Gemeen, dat was het, maar ik trapte er niet in! “Ik ga naakt” zei ik. “Maar ik wíl niet neuken. Dat doe jij maar.” “Ga jij dan toekijken terwijl wij liggen te wippen? Dat is goed, heel erg opwindend ook. Misschien kun je dan een beetje met zijn kloten spelen.” “Als jij mijn kut streelt en likt.” “Ja hoor, daar draait het toch altijd om bij jou! Goed, ik zal je vingeren en likken.” “Gaan we die neger nu echt uitkleden?“ vroeg ik en het angstzweet brak me uit.

Nu was ik echt wel nieuwsgierig naar de monsterachtige negerlul die ik te zien zou krijgen als we de slaper uitkleedden, maar de angst voor het ding was er niet minder om. Ik zou die pik dan ook beslist niet aanraken. Maar ik wilde wel graag zien wat mijn vriendin er allemaal mee deed. We begonnen hem uit te kleden. Dat ging gemakkelijk, want hij was in een diepe slaap en reageerde zelfs niet toen we zijn onderbroek uittrokken. En daar was het ding! Ja, wat een joekel was dat! En dan was die ook nog slap. Bruin boven de behaarde zak, wollig zwart haar op de buik en ik kon de pisbuis zien. Ik rilde en Sophie zei lachend: “Die zullen we eens lekker stijf maken, Loes.” “Hij slaapt.” “Dat maakt niets uit. Als je dat ding streelt wordt die vanzelf groot. Gegarandeerd dat hij met een stijve wakker wordt.” En daar begon ze aan het ding te trekken! Nee, ik zeg trekken, maar het was meer een soort van massage. Ik had het zelf nog nooit gedaan, dus keek ik met ingehouden adem hoe ze dat slappe, rubberachtige negerding losjes door haar volle hand liet glijden. Opeens keek ze me aan met een geil lachje en zei: “Nu zal ik je laten zien hoe je een kerel lekker kunt opgeilen. Hier, de eikel...“ Ze schoof het pikvel met een ruk naar achteren over de gladde, purperkleurige kop en ik rílde van opwinding toen ik dat vreemde ding te zien kreeg. “Nu trek ik nog geraffineerder, veel geiler” zei ze. “Zo spuit een man heel vlug. Zachtjes op en neer dat vel, en hier een beetje meer druk uitoefenen, zo...“

De neger kreunde en smakte. Ik zag het grote ding stijf worden tussen de vingers van Sophie, die nog even doorging en toen met een diepe zucht stopte en de enorme lul losliet. Nou, die bleef als een toren rechtop staan, zacht vibrerend en schokkend. “Meid, wat een groot ding“ zei ik hijgend. “En zo stijf. Hij is zeker wel een centimeter of achttien.” “Ik schat hem op tweeëntwintig” zei Sophie en ze mat de lengte met haar hand. “Ja, nog iets groter zelfs. Die gaat in mijn kutje, Loes.” “Ga je echt met die vent neuken?“ “Waarom niet? Die snikkel ziet er heerlijk uit. En als ik dat doe, er een beetje aan sabbel en zuig, dan wordt die nog groter en stijver. Dit is nog maar het begin stadium van zijn erectie. Er komt nog wel een centimeter of drie bij. Zal ik het doen? Zal ik hem lekker afzuigen?“ ”Smerig,“ zei ik, maar ik voelde opeens een onweerstaanbaar verlangen dat grote vibrerende ding van die neger aan te raken. “Ja, neem hem maar in je mond.” zei de neger, die wakker werd. “Pijpen is altijd erg lekker. En omdat je het zelf toch al voorstelt mag je het doen. Je vriendin ook wel. Ik heb genoeg voor twee.“ “Je hebt geluk dat we geil zijn en dat we vanavond niks te neuken hebben gehad,“ zei Sophie. “Daarom hebben we je kleren uitgetrokken, maar ik wil je eerst wel vragen hoe je hier binnen bent gekomen.” “De deur was niet op slot,“ zei de neger. “Erg slordig van jullie, iedereen kon zo maar binnen komen.” “Maar niet iedereen gaat een huis binnen waarvan de deur open is,” zei Sophie vinnig. “Ik moest eigenlijk gewoon de politie bellen. Hoe heet je trouwens?“ “Trevor,” zei de neger en hij speelde met zijn lul. O, daar werd ik verschrikkelijk geil van! Hij schoof het vel heen en weer over de rode kop en keek mij brutaal en uitdagend aan.

“Lekker wijfje.” zei hij waarderend. “Slank en kleine stevige tietjes. Wat zal jij een lekker strak kutje hebben voor mijn snikkel.” “Zij neukt niet.” zei Sophie. “Nee, ik neuk niet.” zei ik ook. “Denk maar niet dat jouw grote bruine lul in mijn kutje komt. Ik ben trouwens nog maagd.” “O, dat is prachtig! Ik ontmaagd je zonder je pijn te doen.” “Zeur niet“ zei Sophie. “Ik heb toch al teveel geduld met jou, mannetje. Droomde je fijn toen ik aan je leuter trok?“ “Ik was al wakker toen jullie de flat binnenkwamen“ zei hij grinnikend. “En toen de kleren uitgingen wist ik zeker dat het feest zou worden. Wil zij niet neuken? Mij best, dan pak ik jou twee keer. Jij bent nodig aan een doorsmeerbeurt toe.” “Loes helpt ons een handje“ zei Sophie. “Een beetje met je kloten spelen en mijn spleetje een beetje likken.“ “Wat gezellig“ zei Trevor. Sophie zoog zijn grote zwarte lul eerst zeer aanschouwelijk af tussen haar begerige lippen, die mij zo vaak van onderen hadden gekust. Wat een uitwerking had dat op mij! En niet minder op Trevor, want die kreunde en hijgde, schokte met zijn onderlichaam en hield het hoofd van mijn geile vriendin stevig vast, zodat ze niet weg kon. Ik ging dichterbij met mijn hoofd, want ik wilde toch maar niets van dit geile gebeuren missen. Sophie sabbelde en zoog geruime tijd en als ze even de hete pik van de neger uit haar mond liet floepen constateerde ik met toenemende wellust dat de omvang van de snikkel eveneens was toegenomen. Maar nog steeds wilde ik het grote stijve ding niet aanraken. Ik durfde het gewoon niet en ik was blij dat ik niet hoefde. Sophie deed het werk wel en als de neger nu maar lekker spoot. Ik zou me wel over haar kutje ontfermen.

“Jij, met je rode nylons” zei de neger na een minuut of wat “zou jij hem niet eens lekker tussen je lipjes willen nemen? Je vriendin doet het goed, maar ik vind dat jij een lekker pijpbekje hebt.” “We gaan neuken“ zei Sophie en ze knipoogde naar mij. “Als je lul in mijn kut zit wil je niet meer door haar gepijpt worden, Trevor.” Ze ging op zijn pik zitten en stopte het ding in haar snee, wat ik heel mooi kon zien. Hij was groot en dik en stijf, maar heel soepel gleed dat machtige ding in de kut van mijn vriendin. Sophie scheen het een lekker gevoel te vinden. Ze keek me hemels aan, trok met haar mond en zei: “Oh!“ Toen begon ze met haar benen wijd te rijden op zijn lul dat het een lieve lust was. Heen en weer schoof ze met haar billen. Ik zag hoe haar achterwerk over de ballen van de neger bewoog. Steeds kwam de rode eikel van de zwarte paal naar buiten, bijna eruit, om dan weer snel de reis naar binnen te aanvaarden. De spleet van Sophie zoog heerlijk geil en toen ik haar buik streelde zei ze hijgend: “Ja, doe het maar Loes, streel me maar, lik mijn spleetje ook maar.” “Terwijl die snikkel er in zit te roeren?“ vroeg ik ontsteld. “Ik zorg wel dat hij er in blijft“ zei ze lachend. “Wees nou niet zo overdreven bang meid, hij bijt je heus niet. O, ik kan je niet half vertellen hoe lekker dat stijve ding in me zit te porren.“ Ik keek eens goed naar de geile uitstraling van haar gezicht en haar natte kut, die nu op een vreemde manier gespleten was door de brute mannenleuter. Wat een geil gezicht was dat! Ze bewoog haar onderlijf zachtjes kreunend en met iedere beweging zag ik die grote glanzende lul in en uit bewegen, soepel glijdend tussen de opengesperde schaamlippen. En ik rook de geur van neuken, een prikkelende penetrante geur, die diep uit de kut van mijn vriendin opwelde. Ik zag de ballen van de neger dansen en wilde ze opeens aanraken, om te weten hoe ballen aanvoelden.

“Lik mijn kut” zei Sophie zwaar ademend. “O, steek je tong tussen mijn lipjes en zuig me af, Loes!” “Jezus, dat durf ik niet” zei ík, maar ik voelde aan mijn kut dat ik het wel wilde. Als ik eerst maar een likje had gedaan. Slup, sjup, sjoepssjj, deed de natte kut van Sophie en was het verbeelding? Ik zag toch duidelijk dat de ballen van de neger dikker werden, evenals de stam van het grote zwarte apparaat. Ik streelde voorzichtig de ballen, nam er een tussen mijn vingers en betastte de ovale vorm. Tjonge, dat was echt geen kníkkertje! Ik nam de hele zak in mijn hand en masseerde de ballen zachtjes, terwijl ik aandachtig naar de in en uit stotende leuter keek. Dat was geil! Sophie riep dat ik haar kut moest likken. Ze zei: “Je hoeft zijn snikkel niet aan te raken als je dat niet wilt.” Ik ging met mijn hoofd tot vlak boven haar onderbuik en rilde toen ik het opengesperde zaakje van dichtbij zag. Ik duwde mijn mond hoog tussen de schaamlippen en daar was de kittelaar. Ik likte het dingetje met ingehouden adem en hoorde Sophie knorren en grommen. “O, lieverd, neuk je lekker?“ vroeg ik en meteen dook ik weer op haar kut, ik likte haar klit grommend en kreeg er geen genoeg van. Ik zou het harde negerding met mijn lippen en tong kunnen beroeren, maar ik deed het niet! “Het is zalig” zei Sophie schor. “Ik word helemaal gek, ik heb nog nooit zo lekker genaaid, Loes.” “Wat een paar ballen heeft die in zijn zak hangen” zei ik en toen greep ik die zwarte balzak begerig. Hij jankte het uit en plotseling, hoe het kwam weet ik niet, had ik zijn lul te pakken. Mijn tong gleed uit over de kittelaar, naar onderen, raakte de in en uitgaande stamper en gleed nog verder door naar de heerlijke zak. Ik nam de ballen een voor een in mijn mond en sabbelde alsof het toverballen waren. De neger schokte en riep: “Jullie maken me gek!“ Ik greep de stam van zijn leuter en haalde het ding uit de natte scheur van Sophie die een zucht slaakte en het ding er weer in wilde stoppen. Ik keek naar de purperen eikel en zoog hem met gesloten ogen tussen mijn lippen. De smaak van mijn vriendin kleefde eraan en dat was een bekend aroma.

Het pijpen was dus minder erg dan ik had verwacht. Het was zelfs heerlijk! We neukten in alle standen. Dat wil zeggen, Sophie en de neger deden het ongeremd en steeds zat zijn enorme zwarte lul weer ergens anders in te poken. Ik streelde zijn ballen en lebberde mijn vriendin af. Een opwindend karwei, maar denk nu niet dat ik lesbisch ben! Juist, ik ben echt bi en dat bevalt me nog steeds. Maar ik neukte dus niet met de neger en tijdens het geilen kreeg ik daar toch steeds meer zin in. Maar ik durfde het niet. Hoe zou het zijn met zo’n groot heet ding in mijn gleufje? Ik streelde de kittelaar en de pik, masseerde de tietjes en de kloten terwijl het stel grommend en hijgend neukte. De uitroepen van wellust waren niet van de lucht en het rook lekker naar neuken in de kamer. De neger voelde overal aan me en zei: “Laat me je nu even lekker een beurt geven, lekkere meid.” “Je neukt toch al lekker? En speel ik niet heerlijk met je lul en ballen? Je mag me vingeren, aan mijn kontje zitten, je mag mijn kutje likken en aan mijn tepels zuigen, maar neuken, nee.“ “Neem me maar achterlangs“ zei Sophie. “Steek je lul in mijn kont, dan lik ik haar klaar terwijl jij over mijn schouders meekijkt en geniet.” “Geile voyeur.” zei ik tegen de neger. “Je hebt een pik als een hengst.” “Ik wil hem in jouw kut steken” zei hij hijgend. “Je hebt een heel strak neukkutje, dat weet ik zeker.”

Hij besteeg mijn vriendin van achteren en ik schoof onder haar, zodat ze me kon likken en zuigen. Nou, dat deed ze toch al zo graag! De neger neukte en keek. Hij snoof, hijgde, gromde en kreunde terwijl hij zijn pik in de vochtige kut van Sophie ramde. Hemel, wat kon die vent naaien! “Ik kom zo klaar!!“ riep hij benauwd. “Volhouden, doorneuken” zei ik lachend. “Ik eerst, dan jij.” “Kom jij al bijna klaar?” vroeg Sophie aan mij. Haar tong wervelde door mijn kut, haar lippen zogen mijn kittelaar af alsof het een lul was. “Bijna” zei ik, haar tietjes strelend. “Nog even zo doorgaan en ik kom.” En toen kwam ik klaar. Dat kwam door die neger, die mijn tepels tussen zijn vingers rolde en luidkeels riep hoe geil hij ons vond. Ik kwam hevig klaar, stuipachtig, krampend, met mijn onderlichaam schokkend en de hemel aanroepend. Nou, die kwam niet naar beneden! De neger wel. Hij ging tekeer als een wilde en viel van Sophie haar billen af. Wat een snikkel had die kerel! “Pijpen,” zei Sophie. “We gaan dat zwarte ding laten spuiten, schat.” Samen likten we de enorme zwarte staaf, namen de dikke kop tussen onze lippen en likten en sabbelden het heerlijke ding genietend af. De neger vond het heerlijk en elke lik van ons leverde een wellustkreet of een smerig woord op. We likten van onder naar boven en als ik de eikel aan alle kanten streelde met tong en lippen, nam Sophie de ballen van de geile kerel tussen haar lippen. Dat was nog eens geil! Zo deden we afwisselend hetzelfde werk en tussendoor deden we nog allerlei andere dingen met die lekkere zwarte neuker van een lul. Die was zo nat en glibberig dat het wel een forse paling leek. Alleen veel lekkerder.

“Hij komt” zei Sophie op een gegeven moment. “Ik voel het aankomen, knijp maar eens lekker in die grote ballen.” En toen ik dat deed, de beide ballen tussen mijn vingers rolde en met mijn tong langs de onderkant van de machtige snikkel ging, toen kwam hij inderdaad. Wit! O, wat was dat sperma wit vergeleken met de spuitende snikkel van de neger. Witter dan wit, dat was het spul dat woest en krachtig en dik uit de schokkende lul sprong, over onze handen heen. We likten en proefden het zaad. Ik rilde en voelde mijn klitje jeuken. Daar moest toch nog even iets aan gedaan worden! Wat produceerde onze geile spuiter veel sperma! Het zaad bleef maar uit zijn lul gulpen, er kwam geen eind aan die zalige stroom sterk geurende piksmurrie. “Wat kunnen jullie dat lekker“ zei Trevor toen hij finaal leeg was gemolken door ons. “Ik heb niet vaak meiden ontmoet die zo heerlijk konden geilen. Mijn complimenten hoor.” “Daar hebben we wat aan” zei Sophie. “Geef ons nog maar liever een portie sperma. Je bent hier nu eenmaal en daar moeten we maar van profiteren. Of niet soms, Loes?” “Ik ben het met je eens” zei ik. “Ik gloei van onderen helemaal en ik denk dat Trevor daar wel iets aan kan doen.” “Vast wel“ zei Sophie. “Kom Roos, je bent nu echt goed geil, laat je nu maar eens lekker neuken door een heerlijk grote zwarte lul” voegde ze daar nog aan toe.

En toen gebeurde het toch, de neger kwam op me liggen en drukte die gigantisch grote lul van hem in een keer diep in mijn strakke, maagdelijke kutje. Heel even deed het pijn, maar al snel ging het over in waar genot. Ik liet me met alle liefde neuken door die grote zwarte lul die als een razende in en uit mijn spleetje bewoog. Het duurde ook niet lang voordat ik mijn eerste orgasme beleefde en al snel kwam ik voor een tweede keer klaar. Mijn kutje spande zich steeds strakker rond die zwarte staaf, ondanks het vele vocht dat er nu uit mijn spleetje vloeide. Trevor begon te kreunen en nog wilder en dieper in mijn spleetje te stoten en hij gaf aan dat hij klaar ging komen. Ik sloeg mijn benen rond hem heen en drukte hem nu nog dieper in mijn kutje. Ja, ik wilde zijn sperma in mijn kutje voelen spuiten. En toen kwam Trevor klaar, hevig kreunend spoot hij me vol met zijn warme zaad. Het was zoveel zaad, dat ik het er gewoon uit voelde lopen, zo langs mijn bilspleet op de bank. Trevor trok zijn met zaad besmeurde lul even later uit mijn openstaande spleetje en toen kwam er als het ware een klein golfje zaad naar buiten gelopen. Sophie zei “het lijkt wel een kleine zaadwaterval, geil hoor Loes.” Ik was ontmaagd, en hoe.

Toen we hadden opgeruimd en ons gewassen, zei ik tegen Sophie. “Waar heb je die neger opgeduikeld, lieverd? Hij was goed, bijzonder goed.” Sophie keek me onschuldig aan. “Denk jij dat ik.” “Dat het hele spelletje door jou en die neger is opgezet om mij eens een lekkere beurt te geven, dat denk ik, ja.” “Dan heb je het toch mis.” Zei Sophie ernstig. “Ik schrok me een ongeluk toen ik die vent op onze bank zag liggen. Zeg, hoe kun je nou denken dat ik een afspraak met een vreemde neger maak om jou door hem te laten neuken!“ “Dus het was een echte inbreker?” vroeg ik ontzet. “Ja, een inbreker met uitstekend gereedschap” zei ze lachend. “Ik voel het nog tussen mijn benen!“ “Nou, van mij mag er wel vaker een inbreker langs komen“ zei ik. “Wat kan die vent neuken!“ “Dat kunnen alle negers, schat” zei Sophie.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten