De weddenschap.

“Tjonge zeg, hoe houdt ze het vol, zei Dirk. “Houdt ze wat vol”, vroeg Ria. “Een vrouw laat zich door 100 mannen nemen, ze probeert een record te zetten, dat moet toch pijn gaan doen”? Ja, zegt Ria, “100 lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”. “Hoeveel zou jij er kunnen hebben”, vroeg Dirk. “Ja, dat weet ik niet, wel veel denk ik”, antwoordde Ria. “Ik denk wel een stuk of 20, daar droom ik zelfs wel eens van! Als ik echt heel geil ben”, voegde ze er aan toe. Dirk keek haar met verbazing aan. Dat had hij nooit geweten. Hij dacht altijd dat hij voldoende voor haar was en dat die een of twee keer dat hij haar nam als ze aan het neuken waren genoeg voor haar was. Dat lag dus even anders.

“Goed, dat vrouwen het kunnen, dat wil ik wel begrijpen, maar dat ze het ook doen. Allemaal vreemde mannen die je een beurt komen geven. Erin, stampen, spuiten en eruit, Volgende! Dat lijkt me heel moeilijk. Dan moet je wel een echte hoer zijn” reageerde Dirk. Hier was Ria het niet mee eens. “Nee hoor, het is gewoon een kwestie van ontzettend geil zijn en graag lang en lekker willen neuken. Als je een one-night-stand hebt ken je de ander toch ook niet. Toch neuk je je te barsten met zo’n vreemde man. En of het er dan één of meer zijn, dat maakt niet uit”. “Toch denk ik niet dat jij het zou kunnen”, zei Dirk. “Natuurlijk wel”, antwoordde Ria, “maar dan moet ik echt een tijdje behoorlijk droog staan en dus heel erg veel zin hebben”. “Bewijs het maar, Ik geloof echt niet dat je dat kan. Met zoveel andere mannen naar bed gaan terwijl je weet dat ik ervan op de hoogte ben” zei Dirk.

Een paar minuten later was het geregeld. Dirk en Ria hadden een weddenschap afgesloten. Ria zou bewijzen dat zij met veel mannen achter elkaar naar bed kon gaan. Hoeveel mannen, dat hing af van de beschikbaarheid, maar de weddenschap was dat alle mannen die beschikbaar waren Ria mochten neuken. Alles wel veilig natuurlijk. Een raar idee was dat voor Dirk. Zijn vriendin, lerares op een lagere school notabene, zou als weddenschap door veertig mannen geneukt worden. Een rare vrouw had hij toch.

Dirk en Ria waren al een tijdje bij elkaar. Ze waren geen van beide jaloers aangelegd. Dat maakte deze weddenschap ook mogelijk. Ze stonden open voor avontuurtjes en gekke dingen. Ze lieten elkaar vrij en dat was maar goed ook. Ria zou immers met heel veel lullen gevuld gaan worden, terwijl Dirk stond te kijken en te tellen. Het enige waar Ria op moest letten was dat er in het dorp waar ze woonden niet over haar gepraat zou gaan worden. Als lerares is het erg vervelend, en kan het je zelfs je baan kosten als ze over je sexleven praten. Om goed voor de dag te komen tijdens de weddenschap had Ria wel tegen Dirk gezegd dat ze tot het moment dat het zover was niet met hem of anderen wilde neuken, om maar goed geil te zijn en lekker nat te blijven tijdens de gangbang. Ze hadden afgesproken dat Dirk de voorbereidingen zou treffen. De bedoeling was over twee weken de weddenschap te vervullen.

Dirk huurde een huisje op een bungalowpark. Alles beter dan bij hen thuis. De mannen die langs kwamen zouden anders later misschien nog eens terugkomen omdat ze dachten dat het altijd feest was. Nee, dat was niet de bedoeling. Een bungalowpark was veel beter en bovendien liepen daar heel veel mannen rond. Met vrouwen weliswaar, maar ze had maar een paar minuten nodig voor iedere man. Een paar minuten zouden de mannen toch wel aan hun vrouwen kunnen ontsnappen? Dirk plaatste een advertentie op verschillende websites op internet. Tegen de tijd dat het weekeinde aanbrak had Dirk al meer dan 40 aanmeldingen gekregen. Hij hield er rekening mee dat er een aantal niet op zou komen dagen uit angst om herkend te worden.

De vrijdag van het weekeinde pakten Dirk en Ria de auto vol. Ze vertrokken naar het vakantiepark bij Valkenburg. Dirk had via internet een paar dozen met condooms gekocht. Hij had in de advertentie gezegd dat er veilig geneukt zou worden, maar je wist nooit of de mannen zich daaraan zouden houden en zelf een condoom mee zouden brengen. Ria was super gespannen. Ze wist dat ze dit weekeinde stevig genaaid zou worden. De vraag was alleen, door hoeveel mannen. Ze durfde zich niet voor te stellen wat Dirk allemaal geregeld had. Bovendien, als die mannen naar hun toekwamen dan kon ze toch niet zeggen dat ze niet wilde. Dat zou een rel worden. Kortom, ze was bijna verplicht om dit weekeinde te neuken met alles en iedereen die langskwam.

Die vrijdagnacht kon Ria nog slapen. Het koste moeite, maar ze deed haar ogen dicht en viel een paar uurtjes in slaap. Ze wist dat ze de slaap nodig zou hebben om haar weddenschap te kunnen winnen. Wat een stomme weddenschap was het eigenlijk, waarom deed ze er eigenlijk aan mee. Nou ja, het was te laat om daar over na te denken en van gedachten te veranderen. De mannen waren door Dirk geregeld. Die zouden langskomen, de volgende ochtend al. Om 10.00 uur zouden de eerste al op de stoep staan.

Al vroeg was Ria wakker. Ze ging uitgebreid onder de douche en tutte zich op. Ze bekeek haar lichaam in de spiegel. Een leuk koppie met prachtig lang blond haar. Op dat haar was ze echt trots. Een redelijk slank lijf van 1,65 lang. Niet te slank, gewoon lekker, zeker als je haar 29 jaar in ogenschouw nam. Haar borsten stonden recht vooruit en waren behoorlijk stevig, cup C. Haar tepelhoven waren zeker 3 cm doorsnee, met in het midden een stevige tepel. Bij het vooruitzicht dat dit lichaam de rest van de dag als speelgoed voor allerlei vreemde mannen ging dienen kwamen de tepels stijf overeind. Ze had al twee weken geen neukbeurt meer gehad om zich goed voor te bereiden op vandaag. Hoe natter ze was, hoe beter. Haar kutje was geschoren, die haartjes zouden alleen maar gaan irriteren. Ze zag dus haar grote schaamlippen duidelijk naar voren steken. De rode kleur van de binnenkant van haar kut was ook zichtbaar. De kutlippen stonden iets open en het vochtige rood van haar kut was goed zichtbaar. Die zou vandaag nog een stuk roder worden van alle inspanning. Ze voelde zich erg geil, haar handen gleden onderzoekend over haar naakte lichaam. Een lekker lijf, al zei ze het zelf. Daar zouden de mannen plezier aan gaan beleven. En zij ook!

Na het ontbijt bleef Ria onrustig. Ze had haar ochtendjas aangehouden. Waarom zou ze kleren aantrekken als ze die toch over een paar minuten weer uit moest doen om geneukt te worden. Dirk bracht de woonkamer op orde. De banken stonden tegen de muur, de gordijnen waren gesloten en de eetkamertafel stond midden in de kamer. Daarnaast had Dirk het tweepersoonsbed neer gezet, zodat Ria keuze had. Op een stoel tussen de tafel en het bed in stond de doos met condooms. Alles was klaar, nu alleen de mannen nog die haar zouden gaan gebruiken.

Tegen 10 uur hoorde Ria buiten een groepje mensen lacherig aankomen. Dirk wandelde naar de voordeur, opende die en keek naar buiten. Een groepje van vijf mannen kwam over het grindpad naar de bungalow lopen. Ze leken gespannen en de nerveuze lachjes was alles wat ze gehoord hadden. De mannen liepen naar de open deur toe en vroegen aan Dirk of hij het was die een advertentie op internet had geplaatst. Dirk antwoordde dat ze op de goede plek waren en dat alles in gereedheid was gebracht voor de gangbang. Hij wilde de deur sluiten, maar een van de mannen zei dat hij hem beter open kon laten. Er kwam nog een groepje mannen achter hen aan. Ze hadden hen op het parkeerterrein ontmoet, maar waren niet meegelopen omdat hun groepje nog niet compleet was. De mannen liepen de gang door naar de woonkamer. Die was half duister door de gesloten gordijnen. Desondanks zagen de mannen heel duidelijk de naakte Ria in de kamer staan.

Terwijl Dirk de deur opendeed had Ria alvast maar haar ochtendjas geopend. Als die mannen toch van haar lichaam gebruik kwamen maken, dan kon ze ze maar beter goed ontvangen. De jas gleed langs haar lichaam en ze legde hem op de stoel, waarop ook de condooms stonden. Toen ze zich omdraaide zag ze de mannen naar haar naakte lichaam kijken. Dat waren ze niet gewend. Meestal waren de vrouwen die zich op internet aanboden niet zo knap als deze hier. Dit was echt een lekker wijf. Dat moest wel een heel geil ding zijn om dit soort activiteiten te ontplooien. Mooi en geil, een ideale combinatie.

De mannen schuifelden naar binnen en stonden onwennig naar elkaar te kijken. Ria keek verbaast naar de mannen. Toen nam zij het initiatief. Ze plaatste een been op de stoel en toonde zo haar kaalgeschoren kutje aan de vreemde mannen die naar haar stonden te kijken. Met haar hand gleed ze over haar lichaam en over haar borsten, ze kneep er nog even in, draaide aan haar tepels en probeerde daarmee de mannen op te winden. Toen gleed haar hand verder naar beneden. Die mannen kwamen om haar te neuken, niet om haar eerst een uitgebreid voorspel te geven, zodat ze goed nat was. Dat zou ze dan zelf maar doen, en tegelijkertijd de mannen uitdagen.

Haar hand kwam bij haar kutje aan en streelde langs de grote schaamlippen die door het scheren perfect zichtbaar waren. Al snel voelde ze haar vingers nat worden. Dat was het teken om er langzaam twee vingers in te steken. Met twee vingers in haar doos keek ze naar de vreemde mannen. Ze zag dat het hen niet onberoerd had gelaten. Met open mond stonden ze te kijken. Terwijl ze zo aan de gang was kwamen er meer mannen binnen, het groepje van de parkeerplaats. De kamer vulde zich met vreemde mannen. Inmiddels waren het er al twaalf. Haar ogen begonnen te glimmen. Haar vingers glommen al van haar kutvocht. Toen liep ze naar de tafel en ging daar op haar rug op liggen. Ze spreidde haar benen en riep uitnodigend, “wie van de heren gaat mij als eerste neuken”. Dat was niet dovemansoren gezegd. In sneltreinvaart waren de mannen uit de kleren en voordat Ria er erg in had stonden er 12 naakte mannen om haar heen. De meeste met een half stijve lul in hun hand, een enkeling met een echte stijve pik. Een paar mannen pakten een condoom en stroopten die om hun lul. Ze liepen op Ria af en de eerste stak zonder aarzelen zijn stijve pik in de inmiddels drijfnatte doos van Ria. Hij neukte haar in een fors tempo. Ria vond het heerlijk. Na die twee weken droog staan was iedere pik welkom. Ze voelde de pik langs haar kutwanden schuren en voelde de warmte door haar lichaam stromen. Ze kreunde zacht en de man verhoogde onmiddellijk zijn neuktempo. Na een paar minuten stevig stampen in de doos van Ria kwam hij met een luide kreet klaar. Gelukkig had hij een condoom om, anders had hij haar helemaal volgespoten. Toen hij zijn lul terugtrok uit de natte kut, was het condoom voor 2 centimeter met sperma gevuld.

Nauwelijks was hij uit de kut van Ria of de volgende stelden zich voor haar op. Zonder aarzeling ging hij door waar zijn voorganger was gebleven. Deze pik was iets kleiner dan de vorige. Ria voelde er een stuk minder van, maar toen de man met zijn vingers aan haar klitje begon te trekken veranderde dat direct. Ria kreunde dat het een lieve lust was en genoot van die pik in haar lichaam. De andere mannen stonden een beetje aan hun eigen pik te trekken, totdat er een op het idee kwam om Ria te laten pijpen. Hij liep op haar af en bood zijn lul aan bij haar mond. Ria opende haar mond en nam de vreemde mannenpik in haar mond, zonder condoom. De man in haar kut had er nog wel een omgedaan, maar door haar geilheid had ze er geen erg in dat de rest van de mannen nog zonder stond, ook de man die nu haar mond neukte. Twee andere mannen liepen ook op Ria af en legden hun pik in haar handen. Zo lag Ria niet alleen met een pik in haar doos, maar ook met een in haar mond en twee in haar handen. Veel meer mogelijkheden waren er niet.

De man die haar neukte bleef maar stoten in haar kut. De behandeling van haar klit bracht haar met sprongen naar een hoogtepunt en met een ingehouden grom beleefde Ria haar eerste orgasme van die dag. Voor de man die haar neukte was dat teveel. Ook hij kwam klaar en spoot zijn zaad in het condoom. Hij trok zich terug en de volgende nam zijn plaats in. Deze man had geen condoom om en voordat Ria het echt door had of Dirk er iets aan kon doen, zat deze kale pik in de natte kut van Ria. Dit pikkie vulde haar hele kut. Ria had dan wel net een orgasme gehad, maar deze lul maakte haar weer helemaal gek. Dat ze had gezien dat hij geen condoom om had deed haar opeens helemaal niets meer. Ze wilde die dikke pik in haar voelen en iedere onderbreking zou verschrikkelijk zijn. Dan maar het zaad van die vreemde vent in haar doos. De man voelde de kutspieren om zijn pik spannen en binnen twee a drie stoten spoot hij zijn sperma in de kut van Ria. Zijn dikke warme zaad spoot uit zijn lul het neukgat van Ria in. Die voelde de warmte in haar buik.

Daarna was het hek van de dam. Niemand deed meer een condoom om en iedereen neukte Ria dat het een lieve lust was. Haar kut werd helemaal uitgewoond door de twaalf harde palen. Na de tiende man begon de kut van Ria een beetje te irriteren. Het gloeien werkte echter alleen maar lustverhogend en maakte Ria extra gevoelig voor aanrakingen. Iedere pik die haar dus vulde zorgde ervoor dat zij enorm genoot. Man na man kwam klaar in haar van sperma druipende doos. Iedere pik in haar zaadvragende kut spoot haar vol met witte klodders zaad. Haar hele kut zat vol met sperma van mannen van wie ze de naam niet eens kende. Tegelijkertijd was iedere pik ook in haar mond of hand geweest. Allemaal even lekker. Ria genoot van de aandacht, het sperma en het neuken. Ze kwam keer na keer klaar.

Na een poosje, toen net een man zijn lading in haar spermadoos had geleegd bleef het even rustig tussen haar benen. Ria keek op en zag dat de mannen met verbazing naar haar kut stonden te kijken. Ria probeerde ook te kijken. Het enige dat ze zag was een groot rood gat, een uitgewoonde doos, waar stromen witte vloeistof uit liepen. Er lag zelfs een plasje voor de tafel.

Ria kwam overeind van de tafel en stond wankel op haar benen. Ze bukte weer voorover. Nu zag ze het beter. Haar kut stond echt helemaal wijd open. Ze keek bijna tot aan haar baarmoeder naar binnen. De mannen hadden haar behoorlijk genomen. Toen keek ze op. Ze zag dat een aantal mannen zich aankleedde en wegging. Bijna tegelijkertijd kwam er een aantal nieuwe mannen binnen. Deels mannen van internet, deels mannen van het bungalowpark. Het komen en gaan van mannen bij de bungalow en het gekreun dat buiten hoorbaar was geweest had hun belangstelling opgeroepen. Zo stonden er opeens weer een heleboel mannen binnen die helemaal vers waren, nog niet leeg geneukt, wiens zaad ze nog niet in haar kut had gehad. Met belangstelling keken de nieuwkomers naar het slanke lichaam van Ria, waar de stroom sperma tussen haar benen naar beneden liep. De nieuwkomers hadden al snel door wat er gebeurde en toen Dirk hen uitnodigde om mee te doen en uitlegde dat het een weddenschap was, stond er al snel een nieuwe groep naakte mannen voor Ria.

Zonder omhaal stelden ze zich in een rij voor Ria op en de eerste duwde haar voorover op de tafel. Haar borsten lagen plat onder haar lichaam en haar tepels drukten op het tafelblad. Met een stoot duwde de eerste man zijn pik in de nog drijfnatte kut van Ria. Het kutje was net weer een beetje tot rust aan het komen en deze invasie van mannelijk vlees scheurde haar weer open. De druk van de stijve pik duwde het resterende sperma uit haar kut haar baarmoeder in of langs de kutwanden weer naar buiten. Ria voelde het warme, kleverige spul langs haar benen lopen. De man die in haar zat, had er helemaal geen last van. Alsof ze een rubber pop was neukte hij haar van achteren in haar kut en zonder aan haar te denken deponeerde hij zijn lading sperma in haar kut. De zoveelste vandaag. Hij trok zich terug en veegde zijn pik af aan Ria’s billen die daardoor begonnen te glimmen.

Een tweede man nam zijn plaats in en deed precies hetzelfde als de vorige. Deze man had een dikkere pik en ondanks dat Ria al de nodige neukstaven in haar lichaam had gehad en haar kut wagenwijd openstond voelde deze lul aan alsof ze voor het eerst geneukt werd. Dit was een hele lekkere dikke. Ria, voorover liggend op de tafel, begon te hijgen en te schokken. Net toen ze dacht klaar te komen trok de man terug en voordat Ria er erg in had duwde hij zijn dikke pik tegen haar kontgaatje aan. Ria kon er niets aan doen. Ze lag machteloos voorover op tafel, met haar kont naar achteren. De man duwde door en zonder al te veel moeite verdween de dikke kop in haar anus. Ondanks de dikte ging het eigenlijk heel makkelijk. De pik van de man was zo glad dat hij zonder moeite helemaal naar binnen gleed. De nauwe huls van Ria’s darmen maakte de man helemaal gek en na een paar lange halen viel hij voorover, bovenop Ria, en leegde hij zijn lul in haar kontgat.

Nu was het feest compleet. Van achteren waren beide neukgaten voor de rij mannen bereikbaar. Om de beurt nam er een man achter Ria plaats en neukte haar in haar kut, haar kont of allebei. Lading na lading zaad kreeg Ria te verwerken. Beide gaten dropen werkelijk van het sperma en nog was het niet genoeg. Het enige waar de mannen aandacht voor hadden waren de neukgaten. Haar toch niet lelijke tieten kregen geen enkele aandacht. Ze lagen platgedrukt op het tafelblad en niemand die er naar omkeek. Meer en meer mannen op het bungalowpark kregen in de gaten dat er iets bijzonders gebeurde. Een voor een kwamen ze kijken. Daardoor bleef de rij mannen achter Ria lang. Dirk zat maar te tellen. Na de twaalf mannen die gestart waren, waren er nog eens 17 over Ria heen gegaan. Ze zat dus al op 39 mannen. En niet zoals op TV, de mannen klaargemaakt door andere vrouwen en vervolgens alleen even spuiten in het wijf dat een recordje wilde vestigen. Nee, Ria was echt door 39 mannen volledig geneukt totdat ze klaarkwamen.

Nadat de 40ste man Ria in haar kont had genomen en zijn warme zaad bij dat van al zijn voorgangers had gespoten, wilde Dirk er een einde aan maken. Ria had haar weddenschap gewonnen. Punt was alleen dat er nog acht mannen niet geweest waren, maar wel stonden te wachten. Het was een groepje mannen die pas laat waren binnengekomen. Blijkbaar waren het bekenden van elkaar want ze hadden onderling de grootste lol. Dirk keek naar Ria en zag dat ze er van genoot. Iedere neukbeweging van een van de mannen in haar bracht een gelukzalige lach op haar gezicht. Ze genoot werkelijk van iedere beweging. Dat bracht Dirk ertoe om alleen maar de deur dicht te doen en geen nieuwe mannen meer binnen te laten. De acht die er al waren mochten dan nog even over Ria heen. Dat kon nooit lang meer duren en Ria vond het toch prettig, dus waarom niet.

De acht overgebleven mannen hadden echter niet zoveel zin om er snel een einde aan te maken. Hoe vaak kom je het tegen dat een vrouw zich onbeschaamd aanbied aan iedereen die over haar heen wil. Nee, daar wilden ze van profiteren. Nadat Dirk de deur dicht had achter de laatste gast van het bungalowpark was alleen de groep van acht mannen nog over. Twee daarvan liepen, alsof het afgesproken was, naar Dirk toe fluisterden hem in het oor wat ze van plan waren met Ria. Dirk schrok daarvan en vertelde dat er geen sprake van kon zijn. Ria was schooljuf en als ze zouden doen wat ze van plan waren kon dat wel eens vervelende gevolgen hebben voor Ria. Het tegenstribbelen van Dirk werd niet gewaardeerd en omdat de mannen vastbesloten waren te doen wat ze van plan waren, met of zonder toestemming van Dirk, besloten ze Dirk onschadelijk te maken. Met een touw dat ze bij zich hadden bonden ze Dirk vast en plaatsten ze hem op de bank in de kamer. Een doek in zijn mond om het schreeuwen te voorkomen. Zo kon hij niets doen, maar wel alles zien.

Ria wilde Dirk te hulp komen, maar kreeg daar de kans niet voor, omdat er drie mannen waren die haar vasthielden. Toen ze tegen bleef spartelen haalde een van de mannen een mes uit de keuken en plaatste dat op de keel van Dirk. Zijn gemene kop deed de rest. Ria bedaarde en spartelde niet meer tegen. Op de belofte van de mannen dat, wanneer ze niet zou doen wat zij van haar vroegen zouden ze Dirk wat aandoen, zei Ria dat ze alles zou doen, als ze Dirk maar met rust lieten en geen pijn zouden doen.

Een van de mannen was de bungalow uitgelopen en kwam na korte tijd terug met een koffer. Hij legde de koffer naast Dirk op de bank en opende hem. In de koffer zaten verschillende dingen. Dirk zag een hele reeks dildo’s, de een nog groter dan de ander. Er zaten zweepjes in, kaarsen, klemmen en maskers, het was een complete sexkoffer. Ria kon niet zien wat er in de koffer zat de mannen stonden ervoor. Dirk zag het des te beter en schrok van wat hij zag. Door de knevel kon hij echter niets uitbrengen. De man die de koffer had geopend kwam overeind en in zijn hand had hij een videocamera. De man legde die op zijn schouder en haalde het kapje van de lens af. Een nieuwe band in de camera en klaar was hij.

Ria zag het gebeuren. Toen ze de camera zag, wist ze wat er zou gebeuren. Zij zou de hoofdrolspeelster worden in een heuse pornofilm. Met die acht mannen in de kamer zou dat een heel lange film worden en wie weet wat ze allemaal met haar van plan waren. Een pornofilm met haar. Ze was lerares op een basisschool. Dat zou een aardige rel geven wanneer die film openbaar werd. Ze zou gelijk op zoek kunnen naar een andere baan. Ria wilde er niet aan denken. Maar ze moest wel meewerken. De mannen hadden immers een mes en hadden Dirk bedreigd met dat mes als zij niet zou meewerken. Ze moest wel, voor Dirk.

De mannen kleden zich allemaal uit, behalve de cameraman. Die stond te filmen. Daarna zetten de mannen allemaal een leren masker op hun hoofd. Hierdoor zouden ze niet herkend worden op de film. Een van de mannen liep op Ria af. Hij pakte haar bij de haren en trok haar naar het bed dat in de kamer stond. De camera snorde en volgde hun op de voet. De man ging op het bed zitten en zei tegen Ria, “pijp me hoer”. Ria had geen keuze. Ze knielde voor de man met het masker neer. Hierdoor hadden de anderen prima uitzicht op haar blote kont en de natte pruim die daaronder zat. Ze hoorde het gezoem van de camera achter haar. Haar hele lichaam werd gefilmd, ook haar druipende grot. Ze boog haar hoofd voorover en nam de pik van de man in haar mond. De camera kwam dichterbij. Haar gezicht met een pik in de mond stond nu op video. Het kwaad was geschied. Ze naam de lul in haar mond en likte met haar tong aan het topje van de pik. Ze likte langs de stam van de pik en knabbelde aan zijn balzak. De man rilde. Toen slokte ze hem helemaal naar binnen en begon ze heen en weer te bewegen, haar mond als een kut gebruikend. Bijna de hele paal verdween in haar mond. Ze voelde de rode kop tegen haar keel aandrukken en even leek ze geen lucht meer te krijgen en te stikken. Toen liet ze hem ontsnappen en begon ze opnieuw. Ze verwende de pik met haar tong en neukte hem met haar mond.

Nu ze toch met haar gezicht al op de videoband stond was er geen rem meer voor haar. Ze was nu toch gecompromitteerd als die band openbaar werd. Alleen zag iedereen dat ze dan geneukt werd door acht mannen. Dat was wel erg, maar ze kon er toch niets aan doen. En als ze er toch niets aan kon doen, dan kon ze er maar beter van genieten. Ze had al wel een hoop pikken in haar lichaam gehad, het nodige zaad in haar kut gevoelt vandaag. Acht meer of minder maakte dan ook niet meer uit. Dus besloot ze zich helemaal te geven, te genieten, de mannen te verwennen en alles te doen wat ze wilden. Misschien kon ze de mannen dan zover krijgen dat ze de videoband mocht hebben, en dan zou er niets ernstigs gebeurd zijn. Wie weet.

Met frisse moed zette Ria zich aan het pijpen. Ze neukte de man met haar mond en haar blonde haren hingen langs haar gezicht. Daardoor zag de camera niets meer. De man met de camera fluisterde bij een tweede man iets in zijn oor. Deze man liep naar de keuken en kwam terug met een schaar in zijn handen. Ria zag dat niet, want ze zat met haar mond om een neukstaaf heen en haar gezicht hing in het schaamhaar van de man. Het enige wat ze voelde was een tweede man die achter haar knielde en een stijve pik die langs haar natte neukdoos gleed. Ze voelde de kop van zijn pik tegen haar schaamlippen aan en vervolgens langzaam naar binnen schuiven. De camera filmde alles. Toen pakte de man die ze pijpte haar gezicht vast. Ze kon niet meer bewegen. Ze dacht dat hij ging komen en wilde dat ze alles zou opdrinken. Niets was minder waar. De man die achter haar zat greep haar lange haar beet en trok het strak. Voordat Ria er erg in had, had de schaar in de hand van de man een grote bos van haar mooie lange, blonde haren afgeknipt. Het enige dat ze nu nog had was een korte pluk haar. De man knipte door en voordat Ria van de schrik was bekomen had ze een kortgeknipt koppie met haar. En de camera had alles gefilmd.

Nu neukten de mannen haar weer door. Een pik in haar kut en een in haar mond. De man die ze pijpte begon te trillen en net voordat ze zijn zaad voelde komen trok hij zijn pik uit haar mond en spoot hij zijn lading warme sperma in het gezicht van Ria. Doordat haar haar nu niet in de weg zat kon de camera alles prachtig filmen. Kwak na kwak kwam uit de lul van de man en kwam terecht op het gezicht van Ria. Toen ze omhoog keek zag ze de camera op haar gezicht gericht De camera volgde alles en haar gezichtje met het kortgeknipte haar en spermavlokken in het gezicht werd vastgelegd op film. Nog geen seconde daarna voelde ze de pik in haar kut opzwellen ze wist wat dat betekende. Ook deze man zou zijn lading zaad in haar lijf spuiten. Dat was slechts het begin.

Nadat de eerste twee mannen hun lading in en op Ria hadden gespoten kwamen de andere mannen aan de beurt. Een man ging languit op het bed liggen en beval Ria op hem te komen rijden. Ria stapte op het bed. En ging over de liggende man heen staan. Doordat haar benen zich hierbij spreiden kon de zwaartekracht haar werk doen en druppelde het sperma wat ze gedurende de hele dag al naar binnengespoten had gekregen uit haar grot. Ze zakte door haar knieën en ging met haar gezicht naar de liggende man op hem zitten. De hand van de man richtte zijn lul op haar kut en terwijl Ria naar beneden zakte gleed de paal van de man haar kut in. Ze was door het vele neuken zo wijd dat ze zelf bijna niets meer voelde van de pik. Het vervelende was natuurlijk dat ook de man er niets van voelde. Maar daar was een oplossing voor.

Hij wenkte naar een van zijn vrienden en die stelde zich achter Ria op. Ria zat voorovergebogen over de liggende man. Haar kontje wees recht omhoog. Het kontgat stond nog een beetje open van de enorme hoeveelheid neukbeurten die ze tijdens die dag te verwerken had gekregen. De man die achter haar stond richtte zijn pik en stootte met een harde beweging richting haar poepgaatje. Zijn pik was nog helemaal droog. Het zorgde voor een brandend gevoel rondom de sluitspier van Ria. Dat was echter maar een keer het geval. Zodra de pik in haar kontgat zat werd die nat van alle sperma die daar nog inzat van de eerdere spuitsessies. Bij de tweede haal, neukte de man haar kont dus al een stuk makkelijker en gleed de pik soepel in en uit haar kut. En de camera filmde alles.

Voordeel van de twee pikken in haar lijf was dat Ria weer helemaal geil werd. Door de dubbele beurt voelde ze weer erg goed dat ze genomen werd en haar kutje begon weer sappen af te scheiden. Langzaam aan werd ze weer zo geil als boter en ze liet het merken ook. Ze kreunde en hijgde alsof ze voor het eerst genaaid werd die dag. Om haar rustig te houden en geen nieuwe bezoekers te trekken, stelde een derde man zich voor haar gezicht op en duwde zijn paal tussen haar lippen. Nu werd Ria in drie gaten tegelijk genomen. De beide mannen in haar kut en kont voelden elkaar ook erg goed. Het gevolg was dat ze al heel snel tot een orgasme kwamen. Vrijwel tegelijkertijd kwamen ze klaar. Nu niet in haar gezicht, maar gewoon in haar kut en haar kont. Opnieuw kregen beide gaten een warme lading zaad te verwerken. Tijd om bij te komen kreeg Ria niet. De man die Ria in haar mond neukte liep om het bed heen en duwde direct zijn harde paal in haar kont. Na een paar keer stoten kwam ook hij klaar. Binnen een paar minuten had Ria dus alweer drie ladingen zaad in haar lichaam gekregen. Ria kroop overeind en hoopte dat ze nu met rust gelaten zou worden. Zonder dat de mannen er aandacht aan hadden besteed was ook Ria weer klaar gekomen. Voor haar was het echt genoeg geweest die dag. De mannen hadden echter nog niet genoeg. Ze zagen in Ria het ideale speeltje om de zaterdag mee door te brengen en de aanwezigheid van het mes en Dirk gaf hen een machtspositie richting Ria. Hoewel ze erg moe was, had Ria het niet erg gevonden weer te moeten neuken. Helemaal spontaan had ze niet meegedaan aan de film. Aan het neukdeel natuurlijk wel. Daarvoor was ze dit weekeinde gekomen.

De camera stond nog steeds op Ria gericht. Vier mannen liepen op haar af en legden haar op de tafel. Haar benen werden na wat tegenstribbelen (gevolgd door een mes op de keel van Dirk) vastgebonden aan de tafelpoten. Zo kon ze in ieder geval niet vluchten. Haar handen werden losgelaten. Die moest ze van de mannen gaan gebruiken. Ze kreeg een forse dildo uit de koffer in haar handen gedrukt en daarbij de opdracht om zichzelf tot een hoogtepunt te brengen voor de camera. De dildo was een centimeter of 10 in omvang. Niet zo heel groot dus. Al snel verdween de hele dildo in de kut van Ria. De dildo zoemde en trilde. Na een paar minuten begon Ria te kreunen. De mannen zagen dat ze het lekker begon te vinden. Op dat moment nam een man de dildo van haar af en twee anderen bonden alsnog haar handen aan de tafel vast. Zo liggend en geen kant opkunnend zag Ria een andere man met een enorme dildo haar kant op komen. De dildo was zeker 50 centimeter lang en wel 20 of 25 centimeter dik.

De man plaatste de dildo voor de kut van Ria. Die stond al wijd open van alle neukbeurten, maar toch was dat niet wijd genoeg voor de zoemende dildo. Met een beetje moeite perste de man de dildo naar binnen. De kutlippen werden nog verder uit elkaar gedrukt, maar nadat die hobbel was genomen gleed ook deze dildo snel naar binnen. De camera kon het allemaal perfect volgen. De pijnlijke glimlach op het gezicht van Ria sprak boekdelen. Aan de ene kant was het zeer pijnlijk om zo’n grote dildo te moeten ontvangen, aan de andere kant was het ook wel erg prettig om zo gevuld te worden. Na een paar minuten was Ria gewend aan de omvang van de dildo en ontspande ze zich. Toen voelde ze de dildo pas echt goed. Ze genoot van het getril. Het feit dat ze zich niet kon bewegen maakte haar gek. Ze wilde draaien, bewegen, de dildo er in en uit duwen. Nu zat die dildo diep in haar begraven en kon ze er niet mee spelen. Desondanks trilde de dildo lekker en al snel begon ze te schokken. Ze kwam kermend klaar. De mannen lieten de dildo zitten en als snel begon ze weer te kreunen en te trillen. Net op het moment toen ze weer klaar ging komen maakte een van de mannen een beweging richting haar tepels. Op het moment dat ze klaarkwam zette die man een scherpe tepelklem op haar tepel. De pijn die dat veroorzaakte verhevigde haar orgasme.

Nog steeds lieten de mannen de dildo zitten. Nu echter, boden twee mannen hun pik aan bij Ria’s mond. Die waren aan weerszijden van haar hoofd op de tafel geklommen en aan beide kanten van Ria’s hoofd zat nu een naakte vreemde vent met zijn pik boven haar hoofd. Zonder twijfelen nam Ria beide pikken met haar handen beet en trok ze die in haar mond. Met overtuiging pijpte Ria om de beurt de beide pikken. Op een gegeven moment had ze zelfs twee pikken tegelijk in haar mond. Nu begon Ria weer te schokken. Tijdens het pijpen was de dildo natuurlijk gewoon blijven zitten. En het trillen van de dildo in haar neukgrot had Ria weer naar een hoogtepunt gebracht. Voordat ze klaarkwam kreeg ze een tweede tepelklem, nu op haar andere tepel. De man die dat had gedaan begon nu stevig aan beide klemmen te trekken. De scherpe punten van de klem deden pijn aan haar tieten, maar tegelijkertijd verhevigden ze het gevoel in haar buik. De mannen op de tafel boden hun pik weer aan en Ria zette haar werk voort. Beide mannen pakten een tepelklem beet en trokken er zachtjes aan. De lichte pijn die dat veroorzaakte vergrootte het genot voor Ria. Met extra inspanning pijpte ze de mannen en al snel kwamen ze klaar. De eerste spoot zijn sperma recht in haar gezicht. Ze dacht dat de tweede dat ook zou doen, het ziet er immers goed uit op een film, maar deze man liet zijn pik in haar mond zitten en spoot haar mond helemaal vol. Ria kon niet anders dan het sperma inslikken en de pik van de man helemaal leegzuigen.

Nu werd Ria losgemaakt en met de dildo in haar kut werd ze op tafel omgedraaid. Weer werd ze vastgemaakt, nu op haar buik. Haar tieten lagen weer op tafel, maar nu met de tepelklemmen er nog aan. Dat veroorzaakte een extra prikkeling. Ze vond het helemaal niet erg. Haar kont lag nu open en bloot op tafel. De mannen klommen een voor een op de tafel en propten hun harde staaf in de poepdoos van Ria. Die was natuurlijk al een paar keer volgepompt, dus dat ging zonder al te grote problemen. Keer op keer kwamen de mannen in haar darmen klaar. Ze was werkelijk helemaal gevuld met sperma. Het warme vocht droop uit haar kont langs haar kut met de trillende dildo op tafel. Nu alle mannen waren klaargekomen werd ze met rust gelaten. De dildo stak nog steeds in haar buik, maar de mannen raakten haar niet meer aan. De dildo zoemde en trilde in haar wijd opengesperde kut. Met daarboven de openstaande anus, helemaal gevuld met sperma was dat een fantastisch gezicht.

De man met de camera had de camera op een statief geplaatst en zichzelf ook van zijn kleren ontdaan. Nu stonden er acht naakte, wildvreemde mannen om haar heen, terwijl de camera alles vastlegde. De mannen zagen Ria worstelen met de dildo. Ze maakten haar los en draaiden haar opnieuw om. Nu bonden ze haar niet vast, maar lieten Ria zelf met de dildo spelen. Ze kronkelde met haar buik om het genot van de dildo in haar uitgelubberde kut te verhogen. Ondertussen trokken de mannen om haar heen aan hun eigen lul. Met hun overgebleven hand trokken ze aan de tepelklem, knepen ze in haar tieten of trokken ze hard aan de schaamlippen. Het gevoel van het vrouwenlichaam en het aanzicht van Ria die met een grote dildo in haar lichaam klaar lag te komen was voldoende om de mannen een voor een te laten klaarkomen. Alle mannen spoten over het naakte lichaam van Ria heen. Ze zat werkelijk helemaal onder het sperma. Zowel van binnen als van buiten was ze helemaal volgespoten.

Nadat ze waren klaargekomen pakten de mannen hun spullen in. Ze lieten Ria met de dildo in haar kut op de tafel liggen en bonden haar snel even vast. De videocamera pakten ze in. Nadat de maskers afwaren zag Ria eigenlijk pas de gezichten van de mannen die haar zo zwaar hadden genomen en haar zo hadden laten genieten. Het waren normale gezichten, maar Ria zou ze niet meer vergeten.

Toen alles was ingepakt vertrokken de mannen. De dildo lieten ze in Ria achter. Het mes waarmee ze Dirk bedreigd hadden namen ze voor de zekerheid maar mee. Dan hadden ze net iets meer tijd om weg te komen, voordat Ria Dirk losgemaakt zou hebben. Net voordat ze weggingen hadden de mannen even tussen de spullen van Ria gekeken. Ze kon niet zien wat ze deden, maar zag de man tevreden kijken.

Zodra ze weg waren trok Ria voorzichtig de enorme dildo uit haar gevoelig geworden doos. Nu pas was er ruimte voor alle kutsappen om een weg naar buiten te zoeken en een mengsel van kutsap en sperma droop de wijd geopende kut uit. Ria kon het niet zien, maar Dirk des te beter. De kleine nauwe grot tussen de benen van zijn vriendin was een groot gapend gat geworden. Hij zou er moeiteloos met zijn vuist in hebben gekund, maar dat leek hem na de zware dag van Ria niet verstandig. Vervolgens wankelde Ria naar Dirk en peuterde ze de knopen van de touwen los. Na een paar minuten lukte dat eindelijk.

Ria stond op en wandelde versuft naar de douche. Onder het warme water kwam ze weer een beetje tot zichzelf. Ze was die dag onwaarschijnlijk veel keren klaargekomen, ze had misschien wel liters sperma in en over zich gehad. De weddenschap had ze gewonnen, maar tot welke prijs. Er was nu een video van haar in omloop, waarop ze de meest schokkende sexuele praktijken onderging. Afijn, ze zou het wel zien. In het ergste geval moesten ze dat rotdorp waar ze nu woonde en werkte verlaten. Daar zou ze wel overheen komen.

Nog diezelfde avond vertrokken Dirk en Ria naar huis. De rest van het weekeinde lieten ze de bungalow achter. Het had zijn doel gediend. Thuis aangekomen waren Dirk en Ria tegen elkaar aangekropen in bed. Geneukt hadden ze niet. Ria was er niet toe in staat geweest. Later die week bracht de post een pakje. Ria maakte het pakje open. Het was een videoband. Er zat een briefje bij. De tekst was: “meisje, je was een heerlijk neukdier. Als aandenken een videoband met je sexavontuur erop. Denk eraan, we weten waar je woont. Misschien komen we nog wel eens langs”. Dat vooruitzicht was de moeite waard. Ria hoopte maar dat ze het echt een keer zouden doen. Zij was er klaar voor. Hoe meer pikken hoe beter.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb