De vrouwen genieten in Frankrijk.

Tessa, mijn vrouw, en ik waren vorig jaar op vakantie in de Dordogne, toen ons het volgende gebeurde. Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand. Ik keek wat het was en zag haar zwarte slipje, ze had haar slipje uitgetrokken en zat me nu lachend aan te kijken. Ik hield het even tegen mijn neus en rook het geil van haar kutje en wist dat ze heet was, vlug stopte ik het slipje in mijn zak. Lachend keek ik haar aan en vroeg of dat betekende wat ik dacht. Ze knikte en ik zag dat haar tepels hard waren, ze stonden recht naar voren en priemden door haar shirtje heen.

Wat later raakten we in gesprek kwamen met een ander Nederlands stel die aan een tafeltje naast ons zaten. Ik schatte hen een jaar of wat ouder dan onszelf, we zaten nog gezellig na te tafelen en ik vroeg of ze geen zin hadden om bij ons te komen zitten. Ze stelden zich voor als Janet en Eduard. Er werd nog een fles wijn besteld en we zaten gezellig met elkaar te praten. Het bleek dat ze hier een aantal jaren geleden een vakantiehuisje hadden gekocht en gebruikten dat zelf enkele weken per jaar en verhuurden het voor de rest van de tijd.

Rond een uur of twaalf zag ik dat de meeste tafeltjes op het terras al leeg waren en dat de bediening aan het opruimen was. Eduard stelde voor om in hun huisje nog een afzakkertje te nemen voordat we terug zouden wandelen naar onze camping aan de andere kant van het dorp.

Toen we in hun huisje aankwamen bleek deze een zeer ruime kamer te hebben met twee grote banken en een luxe open keuken met een eethoek, het was dus gewoon een groot en zeer luxe vakantiewoning. Een extra gang leidde naar twee slaapkamers en een grote badkamer. Er werd een grote kan gekoelde sangria op tafel gezet en Tessa en ik namen plaats op de ene bank terwijl Janet en Eduard tegenover ons gingen zitten. Al gauw zaten we weer gezellig te kletsen. Ik voelde de alcohol al lichtelijk naar mijn hoofd stijgen en ook aan Tessa kon ik merken dat ze te veel ophad, ze begint dan namelijk zo te kletsen dat je er bijna geen woord meer tussen krijgt.

Toen ik naar het toilet moest liep Janet even met me mee om die aan te wijzen. Het toilet was in de luxe badkamer en ik gebruikte mijn bezoek gelijk maar even om me op te frissen. Toen ik weer op de gang kwam stond Janet me op te wachten en gebaarde me dat ik stil moest zijn. Voorzichtig keek ik om de hoek de kamer in en schrok van wat ik zag.

Ik zag dat Eduard naast Tessa op de bank was gaan zitten en haar kuste, ze kuste hem gretig terug want ze had haar armen om zijn nek geslagen. Eduards hand streelde haar borst en gleed even later onder haar truitje. Haar borst werd nu zichtbaar en haar tepel stond stijf. Toen hij deze tussen zijn vingers rolde en er even in kneep hoorde ik haar kreunen van genot. Ik wist even niet wat te doen, ik voelde me kwaad en jaloers, maar voelde ook de opwinding door mijn lijf heen trekken en de bobbel in mijn broek groeide. Janet die naast me stond had dit schijnbaar ook gezien want ze stak haar hand uit en wreef over de bobbel in mijn broek. Tessa opende bijna automatisch haar benen en ik zag haar kutje glinsteren. Eduard moest gezien hebben dat ze geen slipje droeg toen hij recht tegenover haar had gezeten en moest gedacht hebben dat wij wel in waren voor meer. Hij was waarschijnlijk tot de aanval overgegaan op het moment dat wij de kamer even hadden verlaten.

Eduard zijn hand liet haar borst los en gleed nu langzaam over haar been omhoog richting haar kruis. Haar benen gingen als vanzelf verder open om hem beter bij haar kutje te laten. Ze kreunde toen zijn vingers over haar schaamlippen streelden . Hij liet zich van de bank glijden en trok haar onderuit. Toen zijn tong haar langs schaamlippen streelde kreunde ze het uit, met beide handen trok ze haar truitje omhoog en begon ze haar borsten te kneden, hierbij trok ze hard aan haar tepels. Ze had haar ogen gesloten en haar hele lijf kronkelde onder de tong van Eduard. Ik zag hoe haar lichaam zich spande en kreunend kwam ze klaar op de tong van Eduard.

Janet had ondertussen mijn broek los gemaakt en mijn pik bevrijd uit zijn opgesloten positie. Ze stond ook gefascineerd te kijken naar het stel op de bank terwijl ze me zachtjes aftrok. Eduard stopte met likken en stond op om zijn broek uit te trekken. Tessa keek alsof ze in een roes verkeerde, ik zag hoe geil en wazig ze uit haar ogen keek, ze ging helemaal op in haar eigen genot en ik betwijfel het of ze ons op dat moment wel zag kijken.

Toen Eduard zijn pik langzaam in haar kutje liet glijden ging er weer een golf van jaloezie door me heen, zeker toen ik zag hoe ze genoot van de pik van een andere man. Maar ik mocht natuurlijk ook niet klagen met Janet die op haar knieën was gezakt en me aan het pijpen was. Eduard begon haar nu wild te neuken, Tessa sloeg haar benen om hem heen en met haar handen trok ze zijn heupen hard tegen zich aan om zijn lul maar zo diep mogelijk in zich te voelen. Ik zag hoe hij haar billen vastpakte, zijn nagels diep in haar vlees zettend kwam hij even later grommend klaar, hiermee Tessa voor de tweede keer naar een hoogtepunt brengend.

Toen hij zich terug trok gleed Tessa van de bank en bleef uitgeteld op de grond liggen. Janet liet mijn pik los en kroop naar haar toe. Ze ging nu tussen Tessa haar benen zitten en begon haar zaad druipende kutje te likken, ze zoog het sperma van haar man uit Tessa haar kutje. Ik zag hoe Tessa reageerde op de tong van Janet, ze had haar ogen gesloten en streelde zacht over haar borsten terwijl ze haar heupen omhoog drukte tegen de tong die haar nu helemaal schoonlikte.

Dit vond ik een ontzettend geil gezicht, ik keek naar de omhoog gestoken kont van Janet en schoof de rok die ze droeg omhoog, ze had een rood slipje aan dat ik opzij trok, waardoor ik zicht kreeg op een prachtige kut. Haar kutlipjes glinsterden van het vocht en toen ik mijn hand door haar kruis heen haalde weken haar schaamlippen opzij en stond haar kutje wijd open. Ik kon het niet langer vol houden en ramde mijn pik in haar kut, terwijl ik over haar schouder keek hoe ze het kutje van mijn vrouw uitlikte.

Janet had een paar prachtige billen en al stotend streelde ik ze, toen ik met een vinger door haar bilnaad gleed, liet ik mijn vinger even over haar natte kontgaatje glijden om deze daarna tegen haar sluitspier te drukken. Soepel gleed mijn vinger naar binnen, ik hoorde haar kreunen van genot. Ik trok mijn pik terug en plaatste deze tegen haar sluitspier, ook deze gleed soepel naar binnen, deze dame was een liefhebber van kontneuken. Ze hield op met het beffen van Tessa.”Weet je dat die geile vent van je mij in mijn kontje aan het neuken is?” zei ze tegen Tessa, die nu pas haar ogen opende en me glazig aankeek. Janet stak een hand tussen haar benen en streelde zacht mijn ballen. Ze kreunde toen ik haar wild begon te neuken en al gauw voelde ik mijn orgasme opkomen en spoot ik haar kontje vol terwijl ik in de ogen van Tessa keek. Uitgeteld gleed ik van haar af.

Janet nam Tessa mee naar de badkamer om te douchen terwijl Eduard en ik een biertje dronken. Na een kwartiertje kon ik me gaan douchen. Toen ik ermee klaar was hoorde ik gekreun in de slaapkamer ernaast en opende de deur. Eduard zat op de rand van het bed terwijl Tessa voor hem zat en hem aan het pijpen was. Janet had een voorbind dildo omgedaan en was Tessa achterlangs aan het neuken terwijl ze haar borsten streelde. Verbaasd stond ik weer toe te kijken, zo had ik mijn vrouw nog nooit gezien. Ze had soms van die geile buien en zeker als ze wat gedronken had was ze bijna onverzadigbaar, maar dit.

Ik voelde hoe mijn pik weer omhoog kwam. Janet had me het eerst in de gaten en stopte met het neuken van Tessa. Ze stond op en kwam naar me toe, ik moest op mijn knieën gaan zitten en haar dildo pijpen en proefde de sappen van mijn vrouw. Eduard was achter Tessa gaan zitten en zette nu zijn pik tegen haar kont aan, even later hoorde ik haar kreunen en kermen. Ik had haar ook wel eens in haar kontje geneukt maar ze was er toch niet zo’n liefhebber van. Maar nu hoorde ik haar kreunen: “O, ja, kom op geile beer, neuk mijn kontje, o god, wat lekker, kom op ram die pik diep in mijn kontje”.

Janet trok me overeind en nam me mee naar de andere slaapkamer en deed de dildo af. Ik ging naast haar liggen en begon aan haar prachtige borsten te zuigen, haar tepels stonden recht overeind. Ze kreunde terwijl ze mijn haar streelde, ik zakte al likkend via haar buik af naar haar kutje. Nu pas merkte ik dat ze daar helemaal glad was en ik kuste haar venusheuvel. Ze had een prachtig kutje en toen ik haar lipjes opende kwam er een stijf klitje te voorschijn. Zacht zoog ik aan haar kittelaar en haar handen drukten mijn hoofd dichter tegen zich aan. “O god, kom Theo, neuk mijn kutje, ik wil nu eindelijk klaar komen, o alsjeblieft help me, ik ben zo geil” bracht ze er bijna fluisterend uit.

Soepel gleed mijn pik in haar natte spleetje en ze sloeg gelijk haar benen om me heen en trok me stevig tegen zich aan. “Niet bewegen” fluisterde ze. Ik hield haar in mijn armen en streelde haar hoofd. Ik voelde hoe ze haar kutspieren bewoog. Telkens leek het wel of ze met haar kutje in mijn pik kneep. Ik voelde hoe haar ademhaling zich versnelde, hoe haar lichaam zich verkrampte. Ze begon hard te kreunen en ineens riep ze ”ja, nu, neuk me hard, doe me pijn, o god ik kom”.

Wild ramde ik mijn pik keer op keer diep in haar kut en kwam keihard klaar. Compleet uitgeteld bleven we in elkaars armen liggen nahijgen, op deze manier had ik nog nooit geneukt, het leek wel of ze me met haar kutje had afgetrokken, ik had nog nooit zo goed de spieren van een kutje voelen samentrekken.

Toen ik de volgende morgen wakker werd lag ik alleen in bed, ik stond op en liep naakt de kamer uit op zoek naar mijn kleren. In de andere kamer lagen Janet en Tessa in elkaars armen te slapen, ik liep verder naar de badkamer waar ik mijn kleren vond. In de woonkamer trof ik Eduard aan die net koffie had gezet. Hij vertelde me dat hij op de bank was gaan slapen omdat de vrouwen onverzadigbaar met elkaar door waren gegaan.

Pas in de middag werden ook de vrouwen wakker. We hebben nog een paar onvergetelijke dagen met ons vieren doorgebracht. Tweemaal per jaar zoeken we elkaar in Nederland nog op voor een weekend en als we met vakantie gaan staat hun vakantiewoning tot onze beschikking. Meestal komen Eduard en Janet ons dan een paar dagen bezoeken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten