De vrouw van mijn vriend.

Toen ik in zo’n twintig jaar was, was ik eigenlijk wel een behoorlijk geile vent. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen.

Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei wat ouder, ongeveer zes of zevenentwintig.

Thea en ik konden altijd erg goed met elkaar opschieten en zij had iets heel bijzonders over haar. Ze was ongeveer 1.75 m. lang, een paar heerlijke tieten en het meest perfecte lichaam dat je maar kon bedenken. Alleen dat was al genoeg, maar ze had ook nog een mooi gezichtje en een perfecte glimlach. Ze gaf mij altijd een goed gevoel. We flirtten nogal eens met elkaar en Ron leek dat wel leuk te vinden. Het hielp niet echt dat hij me altijd vertelde dat Thea kon pijpen als de beste of dat ze er zo van hield om te neuken. Ik kreeg gewoon al een stijve pik als ik over haar dacht.

In de periodes dat ik geen vriendin had ging ik regelmatig met hun uit, gezellig dansen en drinken en ik denk dat Thea voelde dat er iets tussen ons bloeide. Ron was niet echt een goede danser, dus dat was mijn kans om haar lichaam te voelen en wij flirten dan ook als gekken met elkaar. De seksuele spanning hing gewoon in de lucht, maar we hebben dat nooit besproken.

Op een avond gingen we naar een vrienden die haar verjaardag vierde in een lokale kroeg. Toen Thea en Ron binnen kwamen viel mijn mond bijna open. Haar jurk zat zo strak, je kon gewoon de vormen van haar prachtige lichaam zien. Hoe meer ze dronk, hoe meer we dansten en ik wist daar volop van te profiteren. Toen we slow gingen dansen fluisterde ze in mijn oor “Ron houdt ervan als ik je een beetje aan het plagen ben, ik hoop niet dat je nu een harde pik krijgt”. Op dat moment duwde ik mijn harde lul stevig tegen haar buik. Ik liet mijn handen over haar kont glijden en zei “ik ben aan het voelen of je wel een slipje aan hebt”. Je begrijpt wel wat ik van plan was.

Toen iedereen tegen het eind van het feest begon te vertrekken, was het duidelijk te zien dat Ron en Thea behoorlijk dronken waren. Ik bracht ze naar huis en Thea en ik sleepte Ron naar bed. Thea was erg dankbaar en vroeg of ik die nacht bij hun in bed wilde blijven slapen. Dat hoefde ze mij geen twee keer te vragen. Ze ging naar de badkamer en kwam er even later weer uit in een strak wit T-shirt die nauwelijks haar kont bedekte. Mijn god, ze was perfect. Ik kon door het shirt zien hoe hard haar tepels waren. Ze kwam nar me toe en omhelsde me, ze zei me hoe dankbaar ze was dat ik hun even naar huis had gebracht. Ik kuste haar bijna, maar stopte. Door de omhelzing en die heerlijke borsten die tegen mij aan drukten, voelde ik mijn lul weer keihard worden. Ron lag uitgeteld op bed te snurken. Ze stapte in bed en trok het dekbed over zich heen. Ik trok snel mijn broek en shirt uit en stapte bij hun in bed.

Thea’s kontje lag hier vlak voor mij en ik was zo geil als boter, mijn hart klopte van opwinding. Ik schoof mijn been iets naar voren totdat ik haar warme blote huid voelde. Ze bewoog niet, dus ik ging ik nog iets verder totdat we een soort van lepeltje, lepeltje lagen. Ik lag heerlijk zo tegen haar perfecte kont. Mijn pik drukte nu tegen haar billen.

Ze had me al de hele avond geplaagd, Ron lag aan de andere kant van het bed naast haar te snurken en mijn pik was slechts een paar centimeter verwijderd van dat hete kutje van zijn vrouw. Ik werd gek van de lust en ik wist dat ik wat moest proberen. Ik ging met mijn hand over haar lichaam en voelde haar rondingen. Mijn pik lekte van het voorvocht en het voelde glibberig aan tussen haar kontje. Ik voelde haar heen en weer bewegen, dat maakte mij nog geiler door de wrijving van haar billen tegen mijn pik. Ik gleed met mijn pik tussen haar benen, ik kon niet geloven dat dit gebeurde. Ik begon heel langzaam pomp bewegingen te maken met mijn heupen, zodat mijn gezwollen pik heen en weer tegen haar druipende kutje drukte. Ze was zo nat.

Ik pakte haar lange haren beet en ook die heerlijke tieten waar ik al jaren over had gedroomd. Thea had een lichaam dat was gemaakt om te neuken en hoewel ze altijd de onschuldige mooie vrouw was geweest, wilde ik haar nu hard neuken.

Ik nam mijn pik in mijn hand en duwde alleen nog maar mijn eikel een stukje in haar kutje. Ik bewoog rustig met mijn heupen en voelde haar warmte en de omklemming van mijn lul. Ik kuste haar nek en hoorde haar kreunen. Ik fluisterde “Ik wilde je warme lichaam voor altijd, ik wil je zo graag neuken” waarop ze luid kreunde. Terwijl ik allerlei geile woorden in haar oor fluisterde duwde ik mijn lul steeds dieper in haar natte kutje. Ze fluisterde “alsjeblieft neuk me” maar ik hield me nog even in. Ze begon haar kontje meer naar achteren te duwen, ze wilde me niet meer uit haar kutje laten gaan. Dit ging zo ongeveer vijf minuten door, ze was drijfnat van het vocht. Ik sloeg mijn arm rond haar heen en speelde met haar klit, waardoor ze tweemaal klaarkwam. Toen kreunde ze nog harder en zei ze “alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft”, en ik schoof mijn hele pik er toen in een keer helemaal in. Ze kreunde toen zo ontzettend hard dat ik dacht dat Ron wakker zou worden, maar die bleef gewoon door snurken. Ik neukte Thea echt hard, het duurde best wel lang omdat ik ook had gedronken.

Ze liet me opeens stopen en duwde me op mijn rug en ze klom bovenop mijn pik. Het was te veel van het goede. Deze enorme, perfecte tieten, dat mooie gezicht, nu bezweet, mijn God wat was ze heet. Ze begon mijn lul te berijden, op en neer, haar tieten stuiterden gewoon toen we beide op het punt stonden om klaar te komen. Ik pakte haar kleine taille en trok haar tegen me aan want ik wilde diep in haar kutje klaar gaan komen. Ik kwam, straal na straal spoot ik in haar strakke kutje en ook zij kwam als een gek klaar. Ze viel bovenop me en we begonnen te kussen.

De intimiteit van ons kussen was geweldig en ze bleef me maar bedanken. Ik lachte en zei dat ik haar juist zou moeten bedanken. We lagen tegen elkaar aan als geliefden terwijl ze met mijn pik speelde. Ze vertelde mij toen dat Ron altijd al wilde dat ik haar zou neuken, dat het zijn fantasie was dat ik haar zelfs regelmatig zou neuken. Ik kreeg gewoon weer een stijve lul door het luisteren naar haar, ze viel uiteindelijk in slaap terwijl ze mijn pik nog lag te zuigen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten