De vreemde ontmoeting.

Afgelopen zomer was ik met mijn vrouw onderweg naar huis na een dagje strand. Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen. Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite om mijn aandacht bij het verkeer te houden. Toen ik zag dat we een parkeerplaats naderden voelde ik dat ik dit nooit vol zou houden totdat wij thuis waren. Ik ben toen het parkeerterrein opgereden en heb daar mijn auto geparkeerd. De auto stond nog niet stil of mijn vrouw sprong al bijna op mijn schoot.

Ze begon gelijk alle knopen van mijn broek los te maken en had bijna mijn lul te pakken, toen er opeens een auto naast ons parkeerde. Uit de auto stapte een man met zijn hond, deze lijnde hij aan en hij liep het naastgelegen bos in om de hond uit te laten. Aangezien ik bij het vrijen niet op pottenkijkers zat te wachten stelde ik mijn vrouw voor om een rustig plekje in het bos te gaan zoeken. Ik pakte een badlaken uit de kofferbak en liep gearmd met mijn vrouw het bos in. Iets verderop vonden we een beschut open plekje in het bos. Ik legde het badlaken op de grond en meteen besprong ze me. Ik viel achterover en ze begon me te kussen en tegen me aan te rijden. Tegelijkertijd rukte ze mijn overhemd open waarna ze met haar hand mijn kruis betaste. Aangezien ik ook ontzettend tijdje geil was had ik daar een stevige harde paal staan. Terwijl ze al kussend over mijn lichaam naar onderen afzakte maakte ze mijn broek open. Toen ze met haar tong mijn navel likte tilde ik mijn kont iets van de grond, meteen trok ze mijn broek en boxer naar omlaag en mijn stijve pik sprong de vrijheid tegemoet. Ze begon direct mijn ballen te masseren en zoog op mijn eikel. Ik lag daar heerlijk in de zwoele avondzon en van mij hoefde het nooit te eindigen. Al zuigend op mijn pik kleedde ze zichzelf uit en voordat ik het door had lag ze op me met haar heerlijk natte kutje boven mijn gezicht en met mijn pik in haar mond. Ik trok haar kontje naar beneden en begon aan haar natte kutje te likken. Toen ik haar zo likte moest ze mijn pik even los laten om naar lucht te happen. Ze begon te zuchten en te kreunen toen ik met mijn duim haar kontgaatje begon te masseren. Plotseling moest ik van haar stoppen, ze wilde me neuken.

Ze ging van me af, draaide zich om pakte mijn pik vast en zakte er in een keer overheen. Langzaam bereed ze mijn pik, het was werkelijk een heerlijk gezicht. Terwijl ik op mijn rug lag en haar diep in haar ogen keek wipte ze op mijn pik. Ze voerde langzaam het tempo op en keek ondertussen geregeld recht naar voren en dan weer naar mij. Met mijn handen pakte ik haar borsten die heerlijk heen en weer bewogen op het tempo dat ze mijn pik bereed. Ik probeerde haar langzaam in een ander standje te krijgen maar daar werkte ze niet aan mee. Ze voerde het tempo waarmee ze me bereed nog iets verder op en ik gaf mijn poging om een ander standje te proberen op. Steeds vaker keek ze recht vooruit in plaats van in mijn ogen en ik dacht dat ze bijna ging klaarkomen, om haar te helpen ging ik haar clitoris stimuleren met mijn linkerhand. Ze begon steeds harder te kreunen en keek nu alleen nog maar recht vooruit. Toen kwam ze klaar, met een grote zucht zakte ze slap over me heen. Nu kreeg ik de kans om haar met mijn pik nog in haar kutje, op haar rug te draaien en mezelf zo naar mijn eigen orgasme toe te neuken. Ik begon haar te neuken terwijl ik haar nog diep in haar ogen keek, waarna ik recht vooruit keek en me kapot schrok. Op ongeveer10 meter afstand van ons lagen twee mannen, eentje lag naar ons te kijken, terwijl de ander hem pijpte. Ik stopte direct met neuken en wilde me direct aan kleden. Mijn vrouw hield me tegen en zei zachtjes dat ze het ontzettend geil vond om seks te hebben terwijl we begluurd werden. Toen begreep ik dat zij hun al veel eerder had gezien en dat ze als ze recht voor zich uit keek dit deed om naar die twee mannen te kijken.

Terwijl wij zo op het badlaken lagen te praten kwamen de twee mannen naar ons toe. Een van de mannen zei dat zij hier wel vaker kwamen en dan wel eens een ander homostel seks hadden zien hebben, maar ze hadden hier nog nooit een hetero paar bezig gezien. Hij vond het erg geil om ons te zien neuken. Mijn vrouw vroeg hoe vaak ze hier dan seks hadden. Waarop ze antwoorden dat ze dat zo af en toe deden als het erg mooi weer was en dat ze het anders gewoon thuis deden. Hierna stelde mijn vrouw zichzelf en mij voor en gaf ze een hand. De blonde man bleek Laurens te heten en die met het donkere haar stelde zich voor als Tim. Beide mannen hadden nog steeds een stijve terwijl die van mij door de schrik slap hing. Mijn vrouw maakte een opmerking over de pik van Tim en dat hij de grootste pik had die zij ooit had gezien. Ik schatte dat Laurens ongeveer net zo’n grote pik had als ik (18cm) maar die van Tim was werkelijk gigantisch, ik schatte ongeveer 26 cm lang en zo dik als mijn pols. Tim zei dat de grote van zijn pik hem toch wel een probleem was, want hij was te groot om Laurens te neuken. Het bleek veel te pijnlijk voor Laurens te zijn en dat hij hem dus eigenlijk alleen af kon trekken of aan zijn eikel te zuigen. Ik zag dat mijn vrouw nu wel erg geil was want haar kutje lekte zelfs. Ze vroeg Tim of ze zijn pik even beet mocht houden. Tim keek naar Laurens en die zei dat het goed was. Mijn vrouw kennende is er geen stoppen aan als ze geil is dus ik liet haar maar haar gang gaan.

Ze trok een aantal keer aan die pik en haar ogen begonnen te glinsteren. Ze vroeg Tim of hij wel eens een vrouw had geneukt, omdat zijn pik volgens haar wel in een kut zou passen. Tim antwoordde dat hij het nog nooit met een vrouw had gedaan maar het hem wel geil leek om eindelijk eens iemand te neuken zonder dat die ligt te kermen van de pijn. Gelijk begon mijn vrouw aan de eikel van Tim te zuigen. Ondanks dat ik niet helemaal wist wat ik met deze situatie aanmoest, kreeg ik gelijk weer een stijve pik van dit gebeuren. Mijn vrouw duwde me opzij en ging met haar benen wijd op haar rug liggen. Tim kroop tussen haar benen en pakte zijn grote pik beet om de eikel van zijn pik voor haar natte kutje te positioneren. Het was een ontzettend geil gezicht om die gigantisch pik bij mijn vriendin naar binnen te zien gaan. Als een soort van automatisme begin ik me af te trekken, dit was zo’n geil gezicht. Aan mijn vrouw hoorde ik dat ze echt lag te genieten van die pik die langzaam in en uit haar schoof. Tim genoot ook, dat hoorde je aan de kreten die hij gaf. Mijn vrouw gaf aan dat ze in een ander standje genomen wilde worden en ze ging op haar knieën zitten zodat Tim haar op zijn hondjes kon nemen. Ze keek mij en Laurens aan en zei dat we elkaar moesten helpen. Ik had nog nooit een pik van iemand anders vast gehouden en moest wel even aan het idee wennen. Laurens gunde me die tijd niet en pakte mijn pik vast en begon me af te trekken, met zijn andere hand bracht hij mijn hand naar zijn pik. Ik pakte hem beet en begon mijn hand langzaam over zijn lul heen en weer te halen. Ik vond het wel vreemd om de lul van een ander in mijn hand te hebben. Laurens duwde me zachtjes op de grond terwijl wij elkaar aftrokken. Ik zag dat mijn vrouw een hand van Tim naar haar borsten dirigeerde zodat hij die tijdens het neuken kon masseren. Terwijl ik daar naar keek voelde ik ineens de mond van Laurens om mijn pik heen gaan en ik moet zeggen oefening baard kunst, want hij zoog mijn pik er bijna vanaf. Zo lekker zelfs, dat ik binnen 2 minuten aangaf dat ik klaar ging komen. Laurens liet direct mijn pik los, stond op en duwde me naar beneden. Zijn pik hield hij voor mijn gezicht en hij zei, nu jij.

Ik opende mijn mond en direct duwde hij zijn stijve pik naar binnen. Zonder ervaring begon ik hem te pijpen, ik had nooit gedacht dat ik zoiets ooit zou doen. We veranderden van positie, ik bleef Laurens voorzichtig pijpen en hij likte nu mijn kont. In mijn ooghoek zag ik dat mijn vrouw Tim met zijn rug op de grond had geduwd en zij bereed zijn pik als een echte amazone. Tim genoot zo van de eerste keer dat hij echt neukte, dat hij al snel klaar kwam en het kutje van mijn vrouw volspoot. Ze ging van zijn slap wordende pik af en ging tussen zijn benen zitten om zijn pik weer stijf te pijpen. Ik keek zo in haar kutje waar het sperma van Tim langzaam uit droop. Dit vond ik zo’n erg geil gezicht dat ik me van Laurens los maakte en achter mijn vrouw kroop. Ik stopte mijn pik direct in haar druipende grotje. Langzaam begon ik haar te neuken. Laurens ging achter me zitten en likte mijn kontje verder en toen voelde ik er iets hards tegen aan drukken. Laurens zei me om stil te blijven zitten. Hij voerde de druk wat op en langzaam gaf mijn kontje mee, hij duwde zijn pik zo bij me naar binnen. Ik dacht dat dit met veel pijn gepaard zou gaan, maar dat viel behoorlijk mee. Zeker toen hij er helemaal in zat en me met kleine stootjes begon te neuken. Toen hij het tempo langzaam opvoerde begon ik het zelfs lekker te vinden. In het tempo dat Laurens me neukte, neukte ik ook mijn vrouw. Ik vond het echt heerlijk om genomen te worden terwijl mijn pik nog in haar grotje zat, die net volgespoten was met Tim's zaad. Niet veel later kwam ik klaar en spoot het zaad wat ik nog over had in haar kutje. Ik moet terwijl ik kwam mijn kont goed hebben dicht geknepen want Laurens begon te zuchten en steunen en spoot mijn kont vol.

Nadat we wat uit gerust waren hebben we ons aangekleed en zijn we bij Laurens en Tim nog iets gaan drinken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten