homepage

De vreemde jongen.

“Ik kom naar thuis,” zeg ik tegen haar. “Oké lieverd, dan zie ik je zo” zegt ze en hangt op. Ze gooit de telefoon naast haar op de bank en tilt haar rok op van het hoofd van de blonde jongen voor haar. Met haar andere hand streelt ze zijn haar en duwt ze hem stevig tegen haar naakte kruis aan. Ze gooit haar hoofd naar achter en sluit haar ogen.

Ik kom thuis en zet mijn fiets in de schuur. Vrolijk meezingend met mijn mp3 speler doe ik de deur open. Ik zie mijn vriendin haar achterhoofd net boven de bank uit komen en het lijkt alsof ze slaapt. Ik stop direct met zingen en doe mijn jas uit. Heel zachtjes sluip ik op haar af, zodat ze me niet zou kunnen zien. Vlak voor de bank wacht ik even, twijfelend of ik haar nu voor de grap wakker moet laten schrikken of dat ik haar wakker ga zoenen. Ik doe een paar stappen vooruit en geef haar een zachte kus op haar wang. Dan merk ik op dat er iets beweegt onder haar. Mijn blik dwaalt naar haar kruis en daar zit een naakte, blonde jongen met zijn hoofd in haar kruis haar te bevredigen! Met stomheid geslagen kijk ik haar aan. Ze heeft haar ogen gewoon open en kijkt mij geil in de ogen. Er gaat van alles door mijn hoofd heen, maar ze geeft me niet de mogelijkheid om ook maar iets te zeggen. Ze tikt de blonde jongen op zijn schouders en hij kijkt op naar haar. Hij lijkt mij helemaal niet te zien. Ze wenkt hem omhoog en hij richt zich op. Ik denk nog dat hij nu gewoon wegloopt, maar hij gaat voor mijn vriendin op zijn knieën zitten, pakt zijn pik beet en duwt die bij mijn vriendin naar binnen. Tegelijkertijd spreid mijn vriendin haar benen en ze laat hem zijn gang gaan.

Als hij in haar komt, sluit ze haar ogen en opent ze haar mond. Een geluidloze kreet lijkt haar te ontsnappen als hij er helemaal in zit en even wacht. Dan haalt hij hem een beetje terug en wacht weer even. Mijn vriendin ligt te draaien als een krolse kat, maar ze heeft weer haar ogen open en die zijn stevig op mij gericht. Ik verwacht een beetje een blik van “zo nu laat ik eindelijk zien wie ik ben!” maar als er ooit iemand echt verliefd heeft gekeken, dan was zij dat wel op dat moment. “Kleed je uit” hijgt ze “doe het langzaam.” Ik ben nog steeds verbijsterd door het hele tafereel en ga dus nog wat ongemakkelijk voor haar en de jongen staan. Ik begin trillend mijn blouse open te knopen, maar eenmaal bij het laatste knoopje aanbeland is de trilling in mijn handen verdwenen. Ik doe de blouse uit en trek ook mijn hemd eronder uit. Ik draai me van het vrijende stel weg en begin mijn riem los te maken. Mijn broek trek ik langzaam over mijn billen en laat die op de grond vallen. Ik draai me weer om en trek langzaam mijn boxer naar beneden. De jongen is nog steeds met zijn werk bezig, maar mijn vriendin heeft alleen maar oog voor mij. Ze geeft aan dat ik naast haar moet komen zitten.

Ze kijkt de jongen even aan en klopt op haar borst. De jongen blijft in en uit haar gaan en ondertussen pakt hij de spaghettibandjes van haar hemdje en schuift ze van haar schouders. Hij trekt het hemdje verder naar beneden, zodat het om haar middel blijft zitten, met haar borsten er plagend uitstekend. Ze leidt mijn hoofd naar haar borsten en ik zuig haar tepel naar binnen. Ik pak haar andere borst vast en masseer deze zachtjes. Ze heeft inmiddels met haar hand de weg naar mijn kruis gevonden en masseert mijn lul stevig. Ik kan het niet laten om af en toe naar de jongen te kijken en hoe hij in en uit mijn vriendin gaat. Hij is blond en gespierd, maar niet overdreven. Zijn handen hebben haar heupen in een stevige, maar zo te zien niet onaangename grip. Dan duwt ze de jongen van zich weg en zegt ze tegen mij om op de bank te gaan liggen. “Nu mag ik” denk ik, maar dat pakt anders uit. Ze gaat met haar mond naar mijn kruis en begint zachtjes mijn lul te likken. Ze richt haar kontje omhoog en de jongen komt achter haar zitten. Hij komt weer in haar en met hetzelfde ritme als daarnet gaat hij verder waar hij gebleven was. Als een klein gilletje haar keel ontsnapt, weet ik dat hij weer in haar zit. Ze richt nu al haar aandacht op mij en mijn lul.

Ze is van likken overgegaan naar pijpen en ze masseert mijn ballen fantastisch. Nu is het mijn beurt om mijn ogen dicht te doen. Vanuit mijn buik komt een heerlijk warm gevoel op zetten. Ik ga met een hand door haar haar en begin zachtjes te kreunen. Na een tijdje doe ik mijn ogen weer open en zie ik de jongen nog steeds bezig. Dan wordt het me allemaal teveel en ik kom klaar. Gelukkig voelde ze het aankomen en laat ze mijn lul uit haar mond floepen. Ik spuit alles de lucht in en het beland allemaal op mijn buik. Mijn vriendin pakt behendig een handdoek en veegt me schoon. Ze kruipt van de jongen weg en zegt dat ik nu op de bank moet gaan zitten. Ze gaat met haar rug naar me toe staan en laat langzaam haar kutje over mijn lul heen zakken. Het kost haar weinig moeite om mijn lul in haar natte kutje te krijgen en ze legt haar hoofd op mijn schouder. Ik grijp haar borsten vast en we zoenen heftig. Dan gaat ze een beetje met haar kontje draaien en als snel heb ik weer een volle erectie. De jongen komt voor haar staan en ze verbreekt onze zoen om zijn lul in haar mond te nemen. Ik pak haar heupen vast en begin haar op en neer te bewegen. Ze heeft de jongen misschien twee of drie keer in haar mond laten stoten als ze hem weer wegduwt en naar beneden wijst. Ze spreidt met haar vingers haar kutje iets open en de jongen begint haar weer te likken. Hij neemt nu ook mijn ballen in een hand en masseert die. Het moet nu niet veel gekker worden, maar het is wel heel spannend en lekker.

Dan komt mijn vriendin iets te ver omhoog en schiet mijn lul uit haar kutje. Ze pakt mijn lul weer beet en gaat er vlak boven zitten. Ze wrijft hem een paar keer tegen haar clitoris aan en bied hem dan aan de jongen aan. De jongen neemt hem zonder aarzelen in zijn mond. Zij klimt tussen ons uit en gaat naast me zitten. “Hoe vind je dit?” vraagt ze en zoent me heftig. Als ik enigszins ben bijgekomen van wat er net gebeurde, kan ik er een beetje van genieten. Ik richt me nu ook weer op mijn vriendin en zoen haar terug. Ons tonggeworstel maakt me zo ontzettend geil, dat ik een tweede orgasme voel opkomen. De jongen haalt mijn lul uit zijn mond en ik spuit over zijn borstkas heen. Snel veegt hij zich schoon. “Ik wil nu ook wel even klaar komen, dus als jullie nu even zoenen, dan vinger ik mezelf wel even klaar” zegt mijn vriendin. De jongen twijfelt geen moment en pakt me vast. We zoenen heftig en pakken elkaars billen vast. Onze handen gaan over elkaars lichaam en hij vind al snel mijn stijve lul. Langzaam trekt hij mij af en kust me in mijn nek. Ik kijk met een half oog naar mijn mooie geile vingerende vriendin op de bank.

Ze heeft een borst in haar hand en met haar andere hand gaat ze snel over haar clitoris. Ik zeg tegen de jongen dat hij haar weer moet neuken zoals toen ik binnen kwam. Ze schrikt even als hij weer in haar komt, maar als snel heeft ze de smaak weer te pakken. Ik ga naast haar zitten en vinger samen met haar haar clitoris tot ook zij spetterend klaar komt. Ze laat haar nagels in zijn billen zakken en ze bijt op mijn onderlip. Ze trilt zachtjes en komt in mijn armen liggen. De jongen kleedt zich stilletjes aan en gaat weer weg. Ik wil hem nog van alles vragen, maar ik denk dat ik het haar maar moet vragen, als ze weer bij haar positieven is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb