De verkrachting

 

De verkrachting.

Even voorstellen: Sandra en Arno, zij 45 en ik 43 jaar. We kennen elkaar al jaren, maar wonen nu bijna twee jaar samen. Ik kende haar al verschillende jaren en we hadden een knipperlicht relatie. Ieder ging zo zijn eigen weg. We kenden heel wat relatiecrisissen met zijn ups en downs, maar toch zijn we steeds weer bij elkaar terug gekomen. Uiteindelijk besloten we na de vele ruzies om weer vrede te sluiten om toch te gaan samenwonen. We maakten ruzie over van alles en nog wat, we zijn beide vreemd geweest. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of we hebben er ruzie over gemaakt. Maar wat belangrijk is; we hebben ervan geleerd en nu alweer bijna een jaar is ze mijn echte nieuwe vriendin, in de grootste betekenis van het woord. Ze is enorm veranderd, daarom noem ik haar “mijn nieuwe vriendin”.

We zijn zeer open tegen elkaar en praten overal ronduit over, ook over sex. Ruzie maken we bijna nooit meer, het vertrouwen is zeer sterk en jaloersheid kennen we nog amper. Ik geef een voorbeeld: Tweemaal per jaar begeleidt Sandra vanuit haar werk een groep van alleenstaande moeders met kinderen. Ze is dan steeds twee weken weg. Ik stop dan telkens een pakje condooms in haar reistas. Als teken van vertrouwen en mocht het gebeuren, dan liever veilig. Elke keer brengt ze de condooms weer mee terug, maar bedankt ze me er wel voor. Oh ja, met uitzondering van een keer eentje minder. Tja, na zovele jaren samen weet ik hoe actief en vurig ze kan zijn. Wie doet dat na met zijn vrouw of vriendin? Ik durf te beweren dat vrouwen na hun menopauze een veel actiever sexleven beginnen te leiden. Eigenlijk verschillen vrouwen in dit opzicht niet veel van mannen. Ook zij zoeken bevestiging en testen hoe goed ze nog in de markt liggen. Doen wij mannen dit ook niet? We vrijen gemiddeld twee keer per week, niet echt heel veel, maar ze staat voor alles open. Het eigenlijke verhaal begint toen ik op een nacht wakker werd door gewoel en gehijg van mijn vriendin.

Ze had duidelijk een sexdroom. Nieuwsgierig bleef ik haar bekijken en beluisteren. Ze was in haar droom aan het neuken. Het werd zo hevig dat ze er zelf van wakker werd. Ze keek me geschrokken aan en ik vroeg; “was het lekker?” Ze moest erom lachen en na een zucht vertelde ze dat ze met handen en voeten was vastgemaakt aan een bed. Ze kon geen kant op. Twee vreemde mannen, zonder gezicht, verkrachtten haar en beukten erop los. Een van hen was een neger met een enorme lul. Ze dacht dat ze uit zou scheuren. “Een nachtmerrie”; zei ze. Ik nam haar troostend in mijn armen en ze wou opeens vrijen. Ze wou dat ik haar direct begon te neuken, zonder voorspel. Tot mijn verbazing had ze een kletsnatte kut. Ze was door haar droom enorm opgewonden geraakt, niet echt een nachtmerrie dus. Het duurde niet lang of ze kwam schokkend klaar. Daarna draaide ze zich om zodat ik haar op z’n hondjes kon nemen. Ze weet dat dit de houding is waarbij mijn uithoudingsvermogen heel sterk afzakt. Ik spoot haar na enkele stoten al vol en beide waren we voldaan en sliepen we zalig verder.

Enkele avonden later sprak ze weer over haar “nare” droom. Het hield haar nog steeds bezig. Ik stelde haar voor om haar te blinddoeken en ook met handen en voeten vast te binden aan het bed. Ze stemde toe in het spel. Ze genoot van de vrijpartij door het onvoorspelbare en het weten dat ze niets kon beginnen, het machteloze. Ze wist van tevoren niet wat ik zou gaan doen. We herhaalden dit spel toen regelmatig en daarbij gebruikte ik soms een blokje ijs, slagroom tot chocopasta aan toe. Ik smeerde haar dan in en likte het zorgvuldig af. Telkens werd ze zeer geil. Ik nam haar terwijl ze vast gebonden was. Het was voor haar een spel waarbij ze haar fantasie de vrije loop kon laten gaan. Vermoedelijk beleefde ze in haar achterhoofd opnieuw haar verkrachting. Tijd om weer een stapje verder te gaan, er broedde een plan in mijn hoofd. Ik vertelde aan mijn broer over ons spelletje en vroeg hem of hij in het geheim mee wou doen. Hij is van onder ietsjes beter bedeeld dan ik, misschien niet zoals die neger, maar het mag er best wezen.

Mijn plan: hij zou zich verstoppen, ik zou haar weer vastbinden, geil maken en hij zou haar dan neuken zonder ook maar een woord te zeggen of zich te verraden. Ze mocht niet weten wie het zou zijn. Hij stemde maar al te graag toe. Die bewuste avond, knevelde en blinddoekte ik haar weer. Bewerkte haar met een vibrator tot de sappen in haar kut glommen. Ze was goed geil en smeekte me om haar te nemen. “Nog even wachten”; zei ik, “ik ben zo terug”. Ik verliet de kamer en liet stiekem mijn broer binnen, die voor de woning in zijn auto zat te wachten. Hij ontkleedde zich vlug en stapte stilletjes mee de slaapkamer in. Sandra lag daar vastgebonden, geblinddoekt en naakt met de benen wijd gespreid. Het aanzicht deed hem wel wat. Hij keek vanuit de deuropening recht haar kutje in en kreeg op slag een erectie. Zijn lul stond, met de gedachte dat hij weldra in haar kutje zou mogen klaarkomen, op springen. Ik nam een spuitbus slagroom en spoot haar buik onder. Ik likte het weer zachtjes op. Ze bewoog op en neer met haar bekken. Haar natte spleetje opende zich daarbij. Mijn broer kreeg het er warm van. Ze smeekte me om haar te neuken. Ik stapte opzij en mijn broer ging tussen haar benen liggen, nam zijn stijve paal en zocht het zalige plekje tussen haar schaamlippen. Hij kon maar net een kreun van genot onderdrukken en begon haar zachtjes te neuken. Ik merkte toch een kleine aarzeling bij haar op, maar uiteindelijk gaf ze het ritme mee aan met haar bekken. Voelde ze dat het iemand anders was?

Later vertelde ze me dat ze de andere beharing aan zijn benen voelde, maar op dat moment had ze zich stil gehouden. Ze begon heviger te hijgen en te kreunen, wellicht had ze weer het beeld van haar verkrachting in haar hoofd. Wat fantaseerde ze nu? Maar ditmaal was het echt, al wist ze dit nog niet. Tijd om het haar duidelijk te maken. Mijn broer was intussen met zijn ene hand haar borst aan het kneden en zoog ondertussen aan de tepel van de andere. Ze genoot en hoe. Nu was het mijn beurt. Ik betastte haar borsten nu ook. Ze voelde vier handen, vervolgens zogen er twee monden aan haar tepels. Ze besefte wat er gaande was en riep; “nee stop, dat wil ik niet, niet doen, nee alsjeblief, stop, wie ben je?, zeg me wie je bent,…”. Mijn broer bleef haar verder neuken. Zijn stoten versnelde. Ook al smeekte ze en wou ze dit zo gezegd niet, we bleven haar verder neuken en strelen. Ze lag vast en kon geen kant op. Ik smoorde haar smeekbede met een zoen op haar mond. Ze beantwoordde hem uiteindelijk en ze gaf zich over aan het genot. Haar smeken sloeg om naar hijgen en kreunen. Ze werd nog geiler, nu was het net als in haar droom.

Ik bracht mijn stijve lul naar haar mond en ze zoog er gretig aan. Mijn broer neukte haar in haar kut en ze bewoog haar kut met het ritme van de stoten, ik neukte haar in haar mond terwijl ze eraan zoog. Het duurde niet lang of ze kwam spetterend klaar. “Blijf verder neuken, niet stoppen”; riep ze. Na enkele minuten kwam ze nogmaals klaar. Mijn broer kon het schouwspel niet verder meer aan en spoot zijn lading in haar kut. Hij had de grootste moeite om geen geluiden te maken. Toen zijn zak was leeggespoten, trok hij zijn half slappe paal uit haar kut en kwam ook naar haar mond. Stak hem ook in haar mond en ze likte hem schoon. Ze proefde haar eigen sappen vermengd met zijn sperma. Ik nam plaats tussen haar benen en begon haar nu ook te neuken. De sappen en het sperma liepen uit haar kut die nog open stond van de vorige neukbeurt. Ze zoog heftig aan de staaf van mijn broer en die kwam weer aardig overeind. Opgehitst door het gebeuren neukte ik er hevig op los. Ze kreeg er ook weer zin in en begon mee te bewegen. Nu neukte mijn broer haar in haar mond en ik in haar kut. Mijn broer spoot alweer, ditmaal in haar mond en ze probeerde het allemaal door te slikken. Tevergeefs, een deel kwam op haar wang terecht. Het bracht haar weer op de rand van het klaarkomen en na enkele pompbewegingen van mij, kwam ze voor een derde keer klaar. Het idee alleen al deed mijn hoogtepunt naderen en ik spoot me ook leeg. Na het terugtrekken, lag er een behoorlijke plas van sappen en sperma tussen haar benen. Het liep letterlijk uit haar openstaande spleetje.

Met dezelfde stilte als hij gekomen was, vertrok hij nu weer. Toen ik de deur hoorde dichttrekken, ontdeed ik haar van haar blinddoek. Enerzijds bevreesd om haar reactie. Half verdoofd bedankte ze me met een glimlach. Ze had het dus lekker gevonden. Ik maakte haar verder los en we lagen nog nagenietend in elkaars armen. Na een tijdje vroeg ze me; “Stouterd, wie was dat?” Ik gaf als enige antwoord; “iemand die je heel goed kent”. Hoeveel ze ook wou lospeuteren en doorvragen, ik bleef zwijgen en heb het haar tot op heden niet verteld. Misschien leest ze dit wel. Dan weet ze het. De eerste dagen bekeek ze iedereen met vreemde ogen. Ogen die leken te vragen; “Was hij het? Of hij daar?” Ietwat gegeneerd, nu nog steeds een beetje. Als we er nu nog over praten zegt ze me; “ik heb er toch van genoten, je bent bedankt, maar verwacht maar een tegenzet”. Die tegenzet zal ik zeker mogen incasseren, ik ken haar.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb