De tweede man.

Met de buren hadden Jasper en ik niet zoveel contact. Ze waren pas een jaar getrouwd en ik vond dat het vrouwtje er slecht uitzag. Ze had kringen onder haar ogen en was mager, ze was er sinds haar huwelijk niet op vooruit gegaan. Ik sprak haar wel eens wanneer we samen aan de deur stonden of achter in de tuin wanneer we de was ophingen. We noemden elkaar bij de voornaam, maar bij elkaar op bezoek gingen we nooit. Op zekere morgen zag ik haar weer en het viel me op hoe vermoeid ze er uit zag. “Kom straks een kop koffie drinken,” zei ik. Haar ogen lichtten op, ik dacht dat ik er goed aan gedaan had haar te vragen. Jasper had nachtdienst gehad en lag boven te slapen. We zouden dus, wanneer ze dat wilde, als vrouwen onder elkaar kunnen praten. Een kwartiertje later kwam Mia, zo heette ze, een beetje schuchter via de achterdeur binnen. Ik gaf haar koffie en kletste over huiselijke dingen. “Je ziet er de laatste tijd slecht uit,” zei ik, “heb je iets onder de leden?” Mia keek verschrikt, alsof ik iets pijnlijks had aangeroerd.

“Ik voel me wat slapjes,” zei ze, “ik kan misschien niet goed tegen het getrouwd zijn.” Ik begreep niet goed wat ze daarmee bedoelde en vroeg: “Wat is er zo vermoeiends aan het getrouwd zijn?” “Nou eh, wat de mannen van je willen,” zei ze haperend. Ze keek me met haar blauwe ogen een beetje triest aan, “word jij er niet moe van?” Ik dacht aan Jasper en het tempo waarmee hij seks bedreef. Hij sloeg meestal twee of drie dagen over en wilde dan wel weer eens. Wat mij betrof zou dat vaker mogen gebeuren. Niet voor niets vingerde ik mezelf, vooral tijdens de nachten waarin hij dienst had. Ik vroeg me af wat Freek, de man van Mia, van haar verlangde. Hij was een pezige, gespierde man die op een kantoor werkte. Misschien moest hij zijn lichamelijke activiteiten wel vaker uitleven dan Jasper. “Het hangt ervan af hoe vaak een man het wil,” zei ik. “Doet Freek het elke dag, misschien wel twee keer?” Mia staarde me aan, het was alsof ze me niet geloofde. Het duurde even voordat ze antwoord gaf, ze slikte een paar maal en zei: “Wil je zeggen dat Jasper het niet elke dag doet?” “Nee,” zei ik ernstig, “hoogstens een keer in de twee, drie dagen.” Mia keek me ongelovig aan, ze slikte weer en zweeg. Om haar aan te moedigen vroeg ik: “Hoe vaak doet Freek het dan?”

“Vijf keer per dag,” fluisterde ze en sloeg de ogen omlaag. Ik was met stomheid geslagen. Stel je voor, vijf keer per dag! Ik beklaagde haar en zei: “Dan heb je wel wat te verduren meid,” maar dacht ‘geef mij zo’n vent!' Dan zou ik me niet meer hoeven te vingeren.’ Ik vroeg haar verder uit en hoorde dat hij haar ‘s morgens, voordat ze opstonden, neukte. Tussen de middag had hij maar een uur vrij. Hij reed dan toch op en neer naar huis, at haastig en naaide haar voor de tweede maal. Om half zes kwam hij thuis, er werd gegeten en prompt besteeg hij haar weer om het ‘s avonds in bed nog eens te herhalen. Midden in de nacht maakte hij haar wakker en maakte hij zijn vijfde nummertje. Door Mia’s verhalen raakte ik opgewonden, bestonden er werkelijk zulke potente kerels? Ik begreep nu waarom ze er zo verlept uitzag, ze was niet sterk en kon de seksuele drang van haar man niet verdragen. Ik dacht hoe ik haar uit die netelige situatie zou kunnen halen en er zelf ook iets aan overhouden. “Zal ik je iets vertellen Mia” begon ik, “je moet eens een weekje uitrusten. Je moet je gewoon ziek houden en op bed blijven liggen.” “O, maar hij doet het ook als ik me niet lekker voel,” zei ze, “hij houdt het niet vol zonder seks.” Ik legde haar uit dat hij het ook zou moeten wanneer ze in het ziekenhuis zou liggen en vertelde dat ik hem wel zou bewerken. “Ik vang hem wel op” zei ik, “begin vanmiddag meteen maar. Ik zal wel zorgen dat ik er ben wanneer hij thuis komt en hem iets te eten maken.” “O Dinie, als je dat voor me zou willen doen,” zei ze dankbaar.

Tegen half een ging ik naar de buren. Jasper was inmiddels wakker en ik vertelde hem dat de buurvrouw ziek was. We hadden zelf tussen twaalf en half een vlug wat gegeten zodat ik de handen vrij had. Ik was dus bij Mia toen Freek om half een thuiskwam. Hij keek wat vreemd toen hij mij in de keuken bezig zag. “Mia voelt zich niet lekker” zei ik, “ze ligt op bed. Ik heb de dokter al gebeld, die komt vanmiddag.” Hij ging boven bij haar kijken en kwam even later terug. Ik zette brood op tafel en ging tegenover hem zitten. “Ze is oververmoeid,” zei ik, “ze zal wel rust moeten houden.” Hij keek wat knorrig. Ik meende dat ik het bloed in zijn aderen kon zien kloppen. “Je moet maar een beetje voorzichtig zijn met haar” vervolgde ik, “ze is niet zo sterk. Ik kan beter tegen een stootje.” Hij keek naar me en naar mijn postuur met doordringende ogen. Ik was inderdaad steviger gebouwd dan Mia. “Je ziet er wel naar uit,” mompelde hij. Ik lachte en duwde mijn borsten naar voren. Hij gluurde weer naar me onder zijn neergeslagen oogleden door. Hij had maar weinig tijd en ging na de broodmaaltijd direct weer weg. Om half zes was ik er weer en had gekookt. Ik bracht Mia wat te eten die er zichtbaar uitgerust uitzag. Jasper kon zich wel alleen redden, ik had brood voor hem klaar gezet. Freek at dus met mij en zijn ogen volgden me bij alles wat ik deed. Na het eten wilde hij naar boven, ik had wel een idee van wat hij wilde. “Laat Mia toch lekker liggen,” zei ik en ging voor hem staan.

Ik legde mijn handen vertrouwelijk op zijn schouders en drong erop aan beneden te blijven. “Ze heeft rust nodig,” vervolgde ik, “je wilt natuurlijk even lekker knuffelen maar daar moet je maar even een ander voor zoeken.” Ik duwde mijn tieten tegen hem aan, zijn begeerte was onmiddellijk gewekt en hij sloeg zijn armen om me heen. Met zijn gespierde armen plette hij me tegen zijn borst, ik voelde ook zijn harde lul die tegen mijn buik aan drukte. Hij hijgde van opwinding maar liet me direct weer los. Ik hield hem bij de schouders vast en keek hem recht in zijn ogen. “Sorry,” stamelde hij. “Dat wilde ik Mia nu juist besparen” zei ik, “ze heeft me verteld dat jij zo potent bent. Ik kom vanavond weer terug. Jasper gaat om half tien weg, de nachtdienst in. Ik heb dus de tijd, misschien blijf ik hier wel slapen. Beloof me dan dat je Mia met rust laat.” Ik hoopte dat hij begreep wat ik van plan was, dat ik me door hem wilde laten neuken. Met schorre stem zei hij: “Goed, ik zal van haar afblijven.”

Nu moest ik weer terug naar Jasper om hem niet de hele avond alleen te laten zitten. Zodra hij vertrokken was liep ik weer naar de buren. Freek zat in de woonkamer, zijn hele houding drukte spanning uit. Hij lag als een kat op de loer naar zijn prooi. Ik voelde me geil, ik wist dat hij me zou bespringen. Speciaal voor hem had ik geen lange broek aan, die ik in de regel wel droeg. Onder mijn rok had ik alleen een slipje aangetrokken. “Ze slaapt,” zei hij, “ik ben net even wezen kijken.” “Mooi” zei ik, “dan hebben we het rustig. Heb je je goed gedragen?” “Ja,” bevestigde hij en begon door de kamer te ijsberen. Hij kwam daarbij steeds dichterbij me. Ik stond op en hield hem tegen, ging hem in de weg staan. “Wat ben je onrustig,” zei ik, quasi bestraffend. Hij pakte me en gooide me op de bank. Hij zoende me en greep in mijn borsten. Ik voelde de harde lul in zijn broek en streek er schijnbaar toevallig met de vingers langs. Dat maakte hem helemaal van streek, hij greep onder mijn rok en rukte aan mijn broekje. Hij trok het zo wild van mijn kont dat de stof scheurde. Intussen opende ik zijn rits en stak een hand in zijn gulp. Hij wilde zijn broek omlaag schuiven, ik hielp hem daarmee en kreeg een glimp van zijn lul te zien. Zijn pik was van een groot formaat, ik rilde van wellustige verwachting.

Hij drukte zijn naakte buik op de mijne en werkte zijn lul in me. Zijn paal was hard en schuurde prikkelend langs mijn klit. Hij stampte als een razende, hij hijgde, hij gedroeg zich als een bruut. Hij stootte mijn benen uit elkaar, ramde tussen mijn dijen en wrong zijn pik tot aan de wortel in mijn kut. Ik was nog nooit op zo’n hardhandige wijze geneukt en begreep nu waarom die tere Mia er niet tegen kon. Wanneer ze vijfmaal per dag die orkaan over zich heen kreeg had ze inderdaad heel wat te verduren. Freek perste zijn lichaam op het mijne. Zijn handen knepen in mijn billen en hij naaide me met geweld. Toch ging het niet aan me voorbij, ik voelde zijn bruut stotende lul heel goed en kreeg een orgasme. Hij werd nog heftiger toen hij me voelde klaarkomen. Met een schor gebrul pompte hij zijn zaad in me, een warme stroom vloeide direct weer uit mijn kut en lekte langs mijn kruis. Zijn daverend geweld nam af, hij stuiptrekte nog even na en lag toen stil. Gekalmeerd ging hij van me af en zuchtte: “Bedankt Dinie.” “Je bent een dekhengst,” zei ik, “geen wonder dat Mia er zo beroerd uitziet.” Hij grijnsde. “Ik kan er niks aan doen,” verontschuldigde hij zich, “ik ben nu eenmaal zo geil.” Ik wilde mijn slipje weer aantrekken, maar hij hield me tegen. “Wacht even, ik heb sinds vanmorgen niks meer gedaan,” zei hij. “Je doet net of het heel gewoon is dat je je buurvrouw naait,” verweerde ik me. “Je hebt het zelf aangeboden,” zei hij. Daar kon ik het mee doen, dat was zo. “Bovendien had je er zelf behoorlijk zin in,” vervolgde hij, “je kwam goed klaar, dat overkomt Mia meestal niet.” “Je naait haar kapot” zei ik, “vijf keer per dag. Schaam je je niet? Hoe deed je dat voordat je getrouwd was?” Hij keek een beetje beschaamd voor zich. “Ik rukte me af,” bekende hij, “maar dat hoeft toch niet meer wanneer je getrouwd bent?” Hij streek met een hand over mijn dijen en buik, “je bent veel molliger dan Mia. Je hebt ook grotere borsten, veel groter.”

Hij stak zijn hand onder mijn T-shirt en wipte de beha over mijn tieten. Zijn vingers klauwden in het veerkrachtige vlees en wreven over mijn tepels. “Je bent een lekker stuk,” zei hij. “Je kunt je beter afrukken wanneer je vrouw er onder lijdt,” zei ik, “het is geen schande om jezelf te bevredigen.” Zijn lul was weer omhoog gekomen, ik greep hem vast en schoof de huid op en neer. “Zal ik je afrukken?” “Nee” gromde hij, “een andere keer. Nu wil ik nog even lekker neuken.” Hij rolde tussen mijn benen en stak zijn harde lul als een speer in mijn kut. Ik was nu nog naakter dan daarnet en voelde zijn borst op mijn blote tieten drukken. Hij had zijn hemd omhoog geschoven en bonkte als een wildeman op mijn lichaam. Als een rasp gleed zijn pik langs mijn klit, ik kon er niets aan doen dat ik weer geil werd en me uitputte om klaar te komen. Ik drukte mijn bovenbenen heftig naar elkaar toe en voelde zijn lul als een dikke ijzeren paal heen en weer gaan. Mijn borsten schoven onder de druk van zijn bovenlijf op en neer, hij maakte me geiler en geiler. We waren aan elkaar gewaagd wat neuken betreft, ik liet me gaan in een roes van wellust. Freeks bewegingen wekten de meest zinnelijke reacties in me op, ik neukte zoals ik nog nooit geneukt had. Allebei lagen we uitbundig te steunen en te kermen van genot. Een hete vlam sprong op tussen mijn benen, de gloed verspreidde zich als een explosie door mijn onderlijf. Sidderend kwam ik klaar en voelde tot mijn tevredenheid het schokkende lichaam van Freek op mijn buik. De eikel zwol en groeide in mijn kut, het zaad oppompend en naar binnen spuitend met gloeiend geweld. Mijn kut liep over, ik lekte als een zeef en voelde het warme zaad tussen mijn billen lopen.

Hijgend van opwinding lag hij op me, licht naschokkend en kreunend van wellust. Hij gromde en zei ongegeneerd: “Je hebt een grotere kut dan Mia. De hare is te nauw, het doet haar pijn als ik zo wild aan de gang ben.” Ik aaide over zijn behaarde billen en antwoordde: “Die paal van jou past ook niet in een klein kutje. Het werd tijd dat je hem eens ergens anders in stak. Wees dus maar blij dat ik het af en toe van haar overneem.” Hij knorde van genoegen en drukte zijn vingers in mijn billen. We stonden op, het geil droop tussen mijn benen. Ik keek naar de bank en zag een flinke natte plek in de stof. Daarop haastte ik me naar de keuken om spons en zeem te halen en de boel weer toonbaar te maken. Pas toen ik daarmee klaar was dacht ik eraan mezelf schoon te vegen, het sperma liep al langs mijn kuiten. Freek zat tevreden naar mijn bezigheden te kijken. Hij vroeg met enige nadruk: “Dus je blijft vannacht hier slapen?” Ik verzekerde dat ik dat zou doen, waarop hij een paar dekbed van boven haalde. Met een kussen erbij zou ik op de bank kunnen slapen. Ik begreep wel dat hij me niet boven wilde hebben, ze zouden toch wel een kamer hebben met een logeerbed. Maar dat was natuurlijk te dichtbij Mia. Zodra hij naar bed gegaan was kleedde ik me uit en nestelde me op de bank. Ik had geen nachtgoed bij me, ik nam aan dat hij me het liefst naakt zou vinden wanneer hij wakker werd en zijn zaad kwijt wilde.

Het zal omstreeks een uur of drie zijn geweest toen hij bij me kwam en me wekte. Half slaperig voelde ik zijn naakte lichaam op me en zijn pik in me. Hij neukte me weer op dezelfde hardhandige manier en spoot zich kreunend in me leeg. Ik was te moe om klaar te kunnen komen en sliep meteen weer in nadat hij was weggegaan. De volgende morgen werd ik tegen half zes wakker. Ik kleedde me aan en ging naar huis om Jasper op te vangen. Omdat ik geacht werd thuis in bed te liggen, kleedde ik me weer uit en dook in bed maar bleef wakker. Jasper kwam de slaapkamer in en vond het prettig dat ik niet sliep. Hij kleedde zich uit en kwam bij me in bed. “Ik had juist zin in je,” zei hij. Op zijn bedaarde en ietwat trage manier neukte hij me. Het duurde lang genoeg om me heet te maken zodat ik ditmaal wel weer een orgasme kreeg. Na het nummertje rolde hij zich om en sliep in. Ik stond weer op en ging tegen zeven uur naar de buren. Freek moest dan zijn ontbijt hebben en zou inmiddels ook wel wakker zijn. Hij kwam in zijn onderbroekje uit de badkamer en zag me in de keuken bezig. Achter zijn broekje zag ik zijn lul langzaam omhoog komen en naar voren steken. Hij duwde me de woonkamer in en drukte me op de bank. Met omlaag gestroopt broekje nam hij me weer en neukte me, met voor de ochtenduren ongewone heftigheid. Ik kwam klaar en ving zijn hard spuitende zaad op in mijn kut. Ik had het gevoel alsof ik de hele nacht aan het neuken was geweest en begreep nu een beetje hoe Mia er tegen opzag. Voor mij was het een pleziertje maar ondanks mijn genot voelde ik me toch wel wat afgeragd.

Na Freeks vertrek stond Mia op, ze zag er een stuk monterder uit. We dronken samen koffie en babbelden over het feit dat ze zo opknapte. “Maar je blijft minstens een week zogenaamd in bed,” zei ik, “anders zie je er na een paar dagen weer net zo uit als gisteren.” Mia keek me onderzoekend aan. “Hij doet het nu met jou hè?” zei ze. Ik schrok ervan, hoe kon ze dat weten? “Ik kan hem door de vloer van de slaapkamer heen horen,” zei ze, “het is nogal gehorig hier.” Ik wist niet zo gauw wat ik moest zeggen en stamelde: “Ja, ik dacht, anders laat hij je toch niet met rust. Die man moet gewoon zijn energie kwijt.” Ze legde een hand op de mijne en keek me dankbaar aan. “Dat je dat voor me over hebt Dinie” zei ze, “dat vind ik een echte opoffering van je. Je bent een echte vriendin voor me.” Omdat ze het zo opnam en me zelfs dankbaar was, liet ik me die middag uitgebreid door Freek naaien. Nadat hij snel iets gegeten had en Mia op bed lag, kleedde ik me voor hem uit. Het hitste hem op dat ik zomaar midden op de dag uitgekleed onder hem lag. Hij neukte me vurig, liet me klaarkomen en spoot vervolgens krimpend van genot zijn hete sperma in me. Zo pendelde ik heen en weer tussen mijn huis om Jasper te verzorgen en het huis van de buren. Toen de week erna Jaspers nachtdienst was afgelopen kon ik natuurlijk niet ‘s nachts bij hen blijven. Dat betekende voor Mia dat ze weer door haar man genomen zou worden. Freek was er niet de man naar om over te slaan. Ze vertelde me de volgende morgen dat ze het lekker gevonden had. “Zo een enkele keer op een dag kan ik wel aan,” zei ze. “Ik ben zelf ook klaargekomen.” Ze was maar wat blij dat ik het ‘s morgens om zeven uur weer had opgevangen, nadat Jasper naar zijn werk was.

Tussen de middag at Mia wel met ons mee maar ging daarna direct naar boven. Freek keek stomverbaasd toen ze kalmpjes opmerkte: “Ik zal de jongelui maar even alleen laten.” Hij staarde me aan en vroeg: “Weet ze het?” Ik knikte en begon me uit te kleden. Toen het tot hem doordrong dat hij van Mia een vrijbrief had gekregen om met mij te doen wat hij wilde, rukte hij zich de kleren van het lijf en nam me zo hard dat het op een verkrachting leek. Na het vurige nummertje lag hij op en neer te deinen op mijn buik en borsten. “Ze ziet er veel beter uit nu ik het maar een enkele keer per dag met haar doe,” zei hij, “jij kunt er veel beter tegen.” Ik kietelde hem tussen de billen. “Je hebt nu twee vrouwen,” zei ik, “je zou er wel vijf aan kunnen geloof ik.” “Komt Jasper niks te kort?” informeerde hij, enigszins schuldbewust. “Nee hoor,” verzekerde ik hem, “die hoeft niet zo vaak.” “Dus ik doe jou er ook nog een plezier mee,” zei hij gretig, alsof hij daarin een excuus vond voor het neuken met mij. “Ja hoor,” zei ik.

Op zekere dag werd ik, zoals gebruikelijk, een dag of vier ongesteld. Het begon op een nacht en ‘s morgens ging ik naar de buren om Freek de voor hem onprettige boodschap te brengen. Hij had me al opgewacht en liep beneden naakt rond. Nadat ik hem mijn toestand had uitgelegd stelde ik voor hem af te trekken. “Nee, dan ga ik wel naar Mia,” zei hij, “ik neuk liever.” Dat wilde ik verhinderen en hield hem tegen, “ze trekt je toch ook af wanneer zij ongesteld is?” zei ik. “Dat is een noodsituatie,” zei hij, “ik voel mijn lul liever in een warme kut.” “En in een warme mond?” flapte ik eruit, hem met alle mogelijke middelen trachtend tegen te houden. Hij keek naar me met een vragende, maar tegelijkertijd ook begerige blik. “In je mond?” herhaalde hij, “heb je dat wel eens gedaan?” “Ja,” bekende ik, “dan zit die toch ook lekker ergens in?” Hij ging zitten, zijn lul stond recht omhoog. Ik knielde voor hem en hield mijn lippen als een klem over de eikel. Met de mond op en neer schuivend en met de tong over en rond de eikel likkend kreeg ik hem op temperatuur. Ik zoog hem uit alle macht en kreeg de volle lading in mijn mond. Pas nu ontdekte ik hoeveel hij spoot, het overweldigde me en liep bijna mijn neusgaten uit. Ik zoog het hete zaad op en slikte het door, mezelf dwingend hem zoveel mogelijk genot te verschaffen. Mia mocht niet de dupe worden van mijn falen, ik moest hem op andere gedachten brengen en hem zo geil mogelijk behandelen. Na het in mijn mond kolkende sperma te hebben doorgeslikt, liet ik zijn pik los en vroeg: “Hoe was dit?” “Allemachtig,” kreunde hij, “zoiets heb ik bij Mia nog nooit meegemaakt.” “Vanmiddag weer,” zei ik en tikte tegen zijn gekrompen lul. Ik was er nu eenmaal aan begonnen en moest er mee doorgaan.

‘s Middags verdween Mia uit de kamer en liet ons alleen. Hij liet zijn broek zakken en hield me zijn grote lul voor. Opnieuw zat ik er op te zuigen tot zijn zaad omhoog welde en met fikse stralen in mijn mond gutste. Ik zoog hem die dag vier keer klaar en proefde onafgebroken de smaak van sperma. De volgende dag ging het van hetzelfde laken een pak, maar op de derde dag zei hij: “Toch zou ik wel weer eens willen neuken.” “Hou het nog twee dagen vol,” zei ik, “dan ben ik weer als gewoonlijk.” “Lekker op een vrouw liggen,” mijmerde hij, alsof hij mijn woorden niet gehoord had. Daarom kwam ik op een andere gedachte, een methode die ik in mijn jonge jaren wel eens toegepast had wanneer jongens me wilden neuken en ik ze niet in m’n kutje durfde te hebben. “In mijn kont,” zei ik, “je kunt me in mijn kont neuken.” “Je kont?” herhaalde hij, weer helemaal beduusd over de mogelijkheden die ik bood. Ik kleedde me uit, de tampon in mijn kut was niet te zien zodat er niets was dat hem kon afschrikken. “Doe wat spuug op je lul,” zei ik en wachtte tot hij kwam. Met een geweldige stoot drong hij in mijn kont binnen, woelde met die grote leuter in mijn darm en neukte me met evenveel hartstocht als wanneer hij in mijn kut gezeten had. Hij perste zich hunkerend op mijn naakte lijf, genoot van het liggen op mijn borsten en tussen mijn gespreide dijen. Ik moedigde hem aan door met de benen de gebruikelijke neukbewegingen te maken en kreeg zijn zaad in mijn ingewanden. Hijgend en kreunend loosde hij zijn zaad in mijn namaakkut. “Mijn God,” steunde hij, “je hebt drie gaatjes om in te spuiten.” “Je ziet het,” zei ik, “er zijn meer mogelijkheden.”

Kort daarna werd ook Mia ongesteld. Toevallig viel het in een week waarin Jasper nachtdienst had zodat ik mooi de kans had Freek ook ‘s nachts van dienst te zijn. Mia vroeg me wanneer ik het eigenlijk kreeg, het was haar opgevallen dat Freek geen verhoogde seksuele activiteit had ontwikkeld bij haar. “En het is toch al vijf weken geleden dat we hiermee begonnen zijn,” zei ze. Ik vertelde haar dat ik hem in mijn kont liet neuken en voegde eraan toe: “Soms zuig ik hem af.” Ze stond versteld over zoveel moed en opofferingsgezindheid. “Dat zou ik nooit kunnen,” zei ze. “Het went wel,” zei ik, “als je het vaak genoeg doet ga je het zelf lekker vinden.” Met Mia ging het zienderogen vooruit, zo zeer zelfs dat Jasper meer dan gebruikelijke aandacht voor haar toonde. Hij had het vaak over de nieuwe Mia en zei: “Ze begint er net zo aantrekkelijk uit te zien als jij.” “Straks wil je nog met haar naar bed,” grapte ik. Hij ging er bijna uitgelaten op in. “Stuivertje wisselen” grinnikte hij, “ik met de buurvrouw en jij met de buurman. Dat is toch modern hè?” “Pas maar op,” zei ik, “straks sta je er voor en dan kun je niet.” “Poeh, ik doe het wel niet zo vaak, maar als het gebeurt doe ik het goed. Of niet soms?” Dat moest ik toegeven. Maar nu liep het tegen acht uur en moest ik vlug even naar de buren. Freek moest zijn zaad kwijt voordat hij naar bed ging, anders kreeg Mia het weer te verduren. Bovendien hunkerde ik zelf naar zijn harde pik en de manier waarop hij me aanpakte. Hij had me om half zes, toen hij thuiskwam, stevig geneukt maar ik had al weer zin.

“Moet je er al weer naar toe?” vroeg Jasper, “je loopt wat heen en weer.” “Daarom ziet zij er zo goed uit,” zei ik, “ik help haar met het zware werk.” “ja, ja, jij kunt tegen een stootje” bromde hij, “maak je het niet zo laat? Ik heb vanavond ook zin in een lekkere stoot.” “Dan gaan we er vanavond weer eens fijn tegen aan,” zei ik. Met een vochtige kut en een kriebel in de buik ging ik naar de buren. Ik trilde van geilheid, Freek zou me uitputten met zijn harde pik en daarna zou ik nog eens in een bezadigder tempo neuken met Jasper. Enkele weken later heb ik alles aan Jasper opgebiecht en hij reageerde enthousiast. Nu neukt hij regelmatig met Mia en ik nog steeds met Freek en beide mannen vinden het prima dat zij met elkaars vrouwen kunnen neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten