De transsexueel (ingezonden verhaal)

De transsexueel.

Herman en ik zaten op een terrasje en we genoten van het mooie weer onder het genot van een drankje. We keken naar het winkelende publiek en observeerden onder het geven van commentaar de voorbijgangers. Plotseling liep een te gekke meid heupwiegend voorbij en Herman en ik keken haar met open mond na. Ze had onwaarschijnlijk lange benen, maar was net iets te opzichtig opgemaakt. Ik wist niet wat ik ervan moest denken, maar ze had alles waar een vrouw en waarschijnlijk ook een man van droomt: een gaaf gezicht, heldere ogen, lang en golvend haar, grote buste en smalle taille, een lekkere kont en schitterende benen. Ik voelde, dat ik jaloers op haar was ondanks het feit, dat ik er zelf ook goed uit zie.

Herman en ik keken elkaar aan en beide waren we sprakeloos. “Wat was dat”, zei ik na een tijdje. “Ik weet het niet”, zei Herman, “maar dat zag er goed uit”. Ik keek abrupt de andere kant op om hem te laten blijken, dat ik zijn opmerking niet kon waarderen. “Jij blijft nummer een voor mij hoor”, slijmde hij en dat betekende, dat hij precies door had, waarom ik mij zo gedroeg. “Dat zal wel”, zei ik, “je kleedde haar anders met je ogen uit”. “Ik mag toch wel op een ander z’n menu kijken”, verweerde Herman zich. “Als je maar thuis komt te eten”, beet ik hem toe. “Ik zou niet anders durven”, zei Herman, maar dat laatste was niet waar en dat wisten we allebei. We hadden de afspraak om ons niet voor de volle 100% aan elkaar te binden, gewoon om een sleur te voorkomen en zodoende had ik hem een keer op een slippertje betrapt. Zelf was ik ook wel eens een paar keer vreemd gegaan, maar zolang het maar een avontuurtje bleef, was er niets aan de hand. Maar als Herman of ik er een relatie van zouden gaan maken, dan brak de hel los, want we wilden niet uit elkaar gaan en dat hadden we elkaar ook beloofd. “Was het eigenlijk wel een vrouw”, vroeg Herman, “of zou het een travestiet zijn?”. “Ik weet het niet”, antwoordde ik, “maar er klopte iets niet, dat was wel duidelijk”. We lieten onze gedachten er nog even over gaan, maar algauw trokken andere zaken onze aandacht en we bekeken de mensen, die aan ons voorbij liepen.

Plotseling stootte Herman mij aan en zei: “kijk, daar heb je haar weer”. Ik keek om en inderdaad kwam ze er weer aan. Ik probeerde haar zo onopgemerkt mogelijk te bekijken, maar kreeg niet goed de kans daartoe, want ze kwam het terras op. Tot ons geluk nam ze plaats aan een tafeltje, waar wij precies op uitkeken en we namen haar op van top tot teen. Wat was ze mooi en ze gedroeg zich heel vrouwelijk. Ik wist niet goed hoe ik haar moest inschatten, maar Herman zat haar constant aan te loeren. Ik werd pissig, want ik stikte van jaloezie. Blijkbaar had ze iets in de gaten, want ze keek plotseling onze kant op. Herman en ik probeerden nog voor te wenden, dat ze onze aandacht niet had, maar we hadden te opvallend zitten gluren. Ze stond op en liep naar onze tafel toe. “Heb je misschien een sigaret voor me”, vroeg ze met een tamelijk zware stem aan Herman. ‘Zou het toch een travestiet zijn’, schoot er door me heen. Herman gaf haar een filtersigaret en zocht in zijn zakken naar zijn aansteker. Toen hij hem gevonden had, gaf hij haar een vuurtje en ze boog zo ver voorover, dat hij helemaal bij haar decolleté in kon kijken. Ik benijdde haar en vond het niet leuk, dat ze zo deed. Voordat ik het af kon knipogen, waren ze in een gesprek verwikkeld en ik voelde me buiten gesloten. Herman vroeg of ze er bij kwam zitten en ze liep terug naar haar eigen tafeltje om haar tas te pakken en schoof toen bij ons aan. Toch was ik wel nieuwsgierig wie ze nou was en vooral wat ze nou was: een man of een vrouw. Ze leek een vrouw, maar haar benen waren te lang en haar stem was te donker en ze deed iets te opzichtig haar best om vrouwelijk over te komen, met name door haar overdadige make-up en haar overdreven heupwiegen. Ik mengde me in het gesprek en liet niet blijken, dat ik eigenlijk stik jaloers op haar was. Maar omdat Herman helemaal in haar op ging en mij links liet liggen, raakte mijn bloed aan de kook en ik wilde voorkomen, dat ze hem zo maar zou inpikken.

Na een poosje vertelde ze, dat ze eigenlijk diep in de problemen zat. Ze zat in de put, want haar vriend had haar verlaten en ze moest waarschijnlijk weer geopereerd worden en zo kwam haar hele levensloop op tafel. Toen bleek ook wat ze was, namelijk een transsexueel. Meteen maakte mijn jaloezie plaats voor medeleven: op een transsexueel kon en hoefde ik niet jaloers te zijn en als Herman toch op haar viel dan ging hij zijn gang maar, een echte concurrente was ze niet voor mij. Van het een kwam het ander en we verzeilden met z’n drieën in een geanimeerd gesprek. Het bleek, dat ze zo depri was door alle hormoonpreparaten, die ze moest slikken en eigenlijk was ze wanhopig op zoek naar aandacht en vriendschap. Toen stelde ze zich ook voor en ze bleek Katja te heten. In feite klampte ze iedereen aan, die te kennen gaf haar aardig te vinden en zodoende waren wij ook in de picture gekomen. Ze was eigenlijk een hele leuke, maar ook een beetje zielige meid en in feite raakte ik op haar gesteld. Herman vrat haar bijna helemaal op en volgens mij wilde hij wel meer dan een gesprek met haar. Ze vertelde, dat ze niet wist waar ze moest slapen vannacht, want haar ex-vriend had haar pardoes op straat gezet en tot dusver had ze overal en nergens gebivakkeerd. Voordat ik iets kon zeggen, had Herman haar al uitgenodigd om mee te gaan en bedacht zich ter elfde ure, dat ik ook nog een stem in het geheel had. Vragend keek hij me aan en ik knikte instemmend. Na nog een drankje rekende Herman af en we vertrokken naar ons huis. Omdat het al tegen zessen liep, moest er toch wat te eten komen en met z’n allen werden we het er over eens, dat het maar Italiaans moest worden. Ik belde de bezorgpizzeria en een half uur later zaten we achter een grote pizza met een lekker glas wijn erbij.

Het was erg gezellig en Katja was een zeer innemende persoonlijkheid. En haar stemming was ook totaal omgeslagen nu ze bij ons was en mocht blijven slapen. Na het eten gingen Katja en ik samen afwassen en ik merkte, dat Herman als een hondje achter ons aan liep. Toen we later aan de koffie zaten, kwam het gesprek weer terecht op transsexualiteit en toen kwam ook het hoge woord er uit. Katja vertelde, dat ze op het punt stond, dat ze definitief moest beslissen of ze tot vrouw geopereerd wilde worden of niet. Ik keek haar met open mond aan. “Dus je hebt nog een piemel?”, bracht ik verbaasd uit. Herman zat met glimmende ogen haar antwoord af te wachten. “Ja”, zei Katja een beetje bedeesd. “Mag ik eens zien hoe dat er uit ziet”, vroeg ik, “of vind je dat vervelend?”. Katja voelde zich er wel een beetje door opgelaten, maar stemde er wel in toe. “Mag ik het ook zien?”, vroeg Herman. “Wat zijn jullie daar onbevangen in”, zei Katja. “Ja”, zei ik, “de sexuele revolutie is voorbij en daar hebben we flink aan mee gedaan. Taboes kennen we niet en we hebben een open en tamelijk vrije relatie, zolang je maar eerlijk tegenover elkaar bent en je de ander niet bedonderd”. Katja stemde er in toe, dat Herman ook mocht kijken en ik zei: “maar het gaat me niet alleen om je pik. Ik wil je helemaal zien, want de combinatie van borsten en een lul is voor mij tamelijk uniek”. “De borsten zijn van siliconen en mijn lul is niet meer wat het is geweest door alle hormonen”, zei Katja ietwat beschaamd. “Wat geeft dat nou”, zei Herman, “je ziet er zeer vrouwelijk en aantrekkelijk uit en het gaat er toch om hoe je van binnen bent, de rest is in wezen bijzaak”. Ik zei: “je ziet er zo geweldig uit, dat ik je eerlijk moet bekennen, dat ik in eerste instantie vreselijk jaloers op je was, tot het moment, dat ik er achter kwam, dat je transsexueel bent”.

Blijkbaar gaf haar dat voldoende zelfvertrouwen, want ze begon haar bloes los te maken. Ik drukte me tegen haar aan en gaf haar een kus. Prompt gaf ze er een terug en Herman streelde door haar prachtige haren. Toen stond ze op en kleedde zich zonder aarzelen verder uit. Alleen toen haar slipje uit moest, treuzelde even. Ik hielp haar en trok het witte geval tot op haar enkels. Meteen wipte haar pik naar voren en verraadde enige stijfheid. Ik keek naar Herman en zag een enorme bult in zijn broek. Ik ging staan en deed een stap terug om haar goed op te kunnen nemen. “Schitterend”, zei ik en Herman floot goedkeurend tussen zijn tanden. Ik liep op haar af en sloeg mijn armen om haar nek. Ik bood mijn lippen aan en Katja drukte bedachtzaam een kus op mijn mond. Ik werd geil en mijn kut begon nat te worden.

Herman ging achter Katja staan en pakte haar bij de borsten. Heel teder liefkoosde hij deze en zag zich kans, om haar tepels stijf te maken. Ik pakte Katja bij haar pik en begon haar traag te masturberen. “Vind je het lekker?”, vroeg ik. “Ja”, zei ze zachtjes, “alleen is het zo vreemd, zo met jullie tweeën. Denk je, ....”. “Niet meer praten”, zei ik op geile toon, “het is voor ons ook het eerste triootje, laten we er maar van genieten”. Ik maakte me los uit onze omhelzing en zakte door de knieën. Ik nam de pik van Katja in mijn mond en begon haar leuter te pijpen. Herman stond nu met haar te vrijen en Katja bevrijdde zijn joekelstijve pik. Ik draaide Herman nu ook naar mij toe en nam nu afwisselend beide pikken in mijn mond. Ze tongzoenden de hele tijd en Herman zat constant aan de dikke memmen van Katja. Opeens lieten ze elkaar los en trokken mij omhoog.

Samen begonnen ze mij te zoenen en tegelijkertijd uit te kleden. In een mum van tijd was ik spiernaakt en Katja streek door mijn kletsnatte gleuf. Kreunend liet ik haar haar gang gaan en zuchtte diep, toen ze mijn keiharde klit beroerde. Herman had de rest van zijn kleding ook uit getrokken en begon Katja d’r tieten opnieuw te likken. In zijn hand had hij al een tube glijmiddel en zijn bedoelingen lieten niets te raden over. Ik nam de tube van hem over en drukte Katja naar de grond. We gingen in standje 69 liggen en Katja befte driftig aan mijn kut, terwijl ik haar pik af trok. Herman kwam op zijn knieën tussen de benen van Katja zitten en zijn pik stond pal voor mijn mond. Ik hapte hem op en draaide de dop van de tube glijmiddel af. Ik smeerde een dikke klodder op de kont van Katja en werkte een grote hoeveelheid naar binnen ondertussen Herman nog steeds pijpend en Katja afrukkend. Katja zat met haar tong diep in mijn drijfnatte scheur en likte af en toe over mijn aars. Ik liet de lul van Herman uit mijn mond ontsnappen en begon Katja te pijpen. De hormonen hadden hun werk goed gedaan, want haar lul was een stuk kleiner dan die van Herman. Toch zat er genoeg leven in, want de eikel klopte in mijn mond en hij was keihard gezwollen. Omdat hij een stuk kleiner was, kon ik hem in zijn geheel in mijn mond nemen en zuchtend onderging Katja mijn activiteiten. Ik zoog mijn wanden hol en masseerde zodoende met de binnenkant van mijn wanden de rand van haar eikel. Ik wist wat Herman wilde en rolde samen met Katja op onze zij.

Herman kroop achter haar en stak zijn pik tussen haar billen. Ik richtte zijn lul goed op de anus van Katja en Herman drukte zijn lul in haar kringspier. Soepel gleed zijn eikel naar binnen en ik pijpte Katja verder. Die likte nog driftiger aan mijn kut en stak twee vingers in mijn kont. Zuchtend genoot ik ervan en kreunend ontving Katja de hele lul van Herman. Deze was al zo geil, dat hij direct in snel tempo begon te neuken en Katja d’r pik stond ook op spuiten. Ik zelf was ook niet ver van een orgasme verwijderd en vooral de prikkelende tong van Katja op mijn klit miste zijn uitwerking niet. Ik nam haar lul diep achter in mijn keel en toen voelde ik het zaad over mijn tong golven. Met gesloten ogen proefde ik het heerlijke sperma en zoog door tot haar ballen leeg waren. Toen ik de ogen opendeed, zag ik Herman ongecontroleerd in de reet van Katja rammen en ik hoorde hem kreunen. Snel trok ik zijn pik uit de reet van Katja en richtte de spuitende lul op mijn mond. Dikke stralen zaad kwamen er uit en de meeste kwamen in mijn mond terecht. De rest liep over mijn gezicht naar beneden en toen ik nogmaals de likkende tong van Katja voelde, kwam ik ook klaar. Trillend schokte ik heen en weer en likte om mijn mond om nogmaals de sperma te proeven. Toen ontspande mijn lichaam zich en liet ik mijn hoofd rusten op de dij van Katja. Herman lag alweer met haar te vrijen en haar mond glinsterde van mijn kutgeil en haar lipstick was helemaal uitgesmeerd. Herman likte het kutsap van haar lippen af en zijn pik vertoonde alweer tekenen van stijfheid. Ik veegde met de rug van mijn hand het zaad van mijn gezicht en likte daarna mijn hand schoon. Ik draaide me om en begon de borsten van Katja te likken.

Mijn lusten waren ook nog niet bevredigd en Katja wilde blijkbaar ook nog wel meer. Ik voelde aan haar pik en merkte, dat deze ook alweer stijf was. Ik masturbeerde haar langzaam en liefkoosde haar tieten verder. Herman wilde alweer neuken en maakte aanstalten om Katja opnieuw te nemen, maar dit keer moest hij me toch bewijzen, dat hij om me gaf door mij dit keer te nemen. Ik duwde hem terug en gaf Katja te kennen, dat ze op haar rug moest gaan liggen. Toen ze dat gedaan had, kroop ik op haar en zakte met mijn kut over haar lul. Ze begon te pompen en trok mijn billen van elkaar. Direct voelde ik een lul tegen mijn anus en Herman ramde in een beweging zijn pik helemaal bij mij naar binnen. Kreunend voelde ik de twee eikels tegen elkaar in mijn onderbuik en dat voelde fantastisch aan. Ik voelde me als een worstje tussen twee broodjes. Geil zuchtend ving ik hun stoten op en op deze manier kon het niet lang duren tot ik klaar kwam. Herman naaide als een bezetene en drukte zijn pik telkens helemaal in mijn darm, tot hij niet verder kon en trok hem dan bijna weer geheel naar buiten. Katja stootte tegen mijn baarmoedermond en onze tieten schuurden tegen elkaar. Ik richtte me iets op en liet onze tepels elkaar raken en kwam toen intens klaar. Ik schokte helemaal en zakte toen slap neer op het lichaam van Katja. Ze stootte haar pik nog twee keer in mij en wrong zich toen onder mij vandaag. Herman zat nog steeds in mijn reet en Katja pakte de tube glijmiddel. Aan de reactie van Herman vernam ik, dat zijn aars werd ingesmeerd en even later voelde ik het gewicht van Katja ook op mij drukken. Blijkbaar neukte Katja nu de kont van Herman en dit betekende dat Herman het nu niet lang meer vol hield, want hij trok zijn pik bijna uit mijn kont om de lul van Katja te ontvangen. Opeens kreunde Katja en ze kwam klaar in de reet van Herman, die op zijn beurt mijn darm begon te vullen met zijn zaad. Dit gaf mij zo’n heerlijk geil gevoel, dat ik voor de derde keer een orgasme beleefde. Alle drie zuchtten en kreunden we en toen gleden we van elkaar af. Herman trok zijn pik uit mijn aars en ik keerde me om. Toen Katja haar lul uit de reet van Herman trok, droop haar zaad uit de aars van Herman en begerig likte ik het op. Katja gaf Herman een tongzoen en daarna begon ze met mij te vrijen. Ze voelde zich nu zeer gelukkig en was ons dankbaar.

Het was ondertussen bijna tien uur en we hebben ons niet meer aangekleed. We dronken nog een glaasje en hebben al pratende nog een poosje zitten na te genieten. Tegen twaalf uur gingen we naar bed en stijf tegen elkaar aangeklemd lagen we met zijn drieën op ons tweepersoonsbed met Herman in het midden. Even later sliepen we en de volgende morgen werd ik wakker omdat ik een stijve pik tegen mijn kont aan voelde. Voor het ontbijt waren we alle drie alweer twee keer klaar gekomen en dat beloofde dus nog wat voor de rest van de tijd, dat Katja bij ons verbleef.

Later is Katja ergens op zichzelf gaan wonen en besloot om zich niet te laten opereren, want zoals ze nu was, kon ze voldoende van het leven genieten en ze voelde zich vrouwelijk genoeg. En met Herman en mij is ze tot op heden onze beste vriendin gebleven en we liggen nog regelmatig met z’n drieën te wippen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb