De tiende man

De tiende man.

Naakt staat ze aan de tafel, haar ogen spugen vuur. Haar kaarten liggen voor haar op tafel en ze kijkt vol ongeloof naar de overkant, hoe kan dat, ze heeft verloren, en in de pot liggen een aantal briefjes en al haar kleren.

Het was die vrijdagavond zo onschuldig begonnen, gewoon gezellig kaarten met een paar vrienden. We hadden afgesproken dat we niet meer dan 50 euro mochten gebruiken omdat anders een van ons te veel zou kunnen verliezen bij het pokeren. Wij, dat heet Nelly natuurlijk, twee vrienden van ons, Jos en Jan, en ik natuurlijk, de vriend van Nelly. Helaas was Nelly niet gelukkig in het spel en al na een uur was al haar geld op. Maar ze wilde doorspelen en omdat de twee vrienden haar al wat beter kenden, stelden die haar voor maar haar kleren in te zetten. En die waren dan ook al snel van eigenaar verwisseld zodat ze nu naakt achter de tafel zat. Maar ze zou en moest haar kleren terugwinnen, en de kaarten die ze nu had, een grote straat met koning als hoogste, dat was eindelijk haar hand. Maar wat moest ze inzetten, ze had alleen haar lichaam nog, dus pakte ze een briefje en schreef daarop,” goed voor mij een keer te neuken.” Ze legde het briefje in de pot en zei: “zo dat is genoeg voor 50 Euro.” Jan keek met spijt naar zijn kaarten en legde ze neer, hij kon niet meer mee, maar Jos, die een hele goede avond had schoof eerst als tegenprestatie 50 Euro in de pot, maar dan als nieuwe inzet schoof hij alles wat voor hem lag in de pot. “Dat briefje is niet genoeg als tegenprestatie, ik wil meer.”

“Ja maar, wat dan?” vroeg Nelly.

” Ik stel voor dat jij tot morgen avond non-stop neukt, maar niet alleen met mij, maar met minimaal tien verschillende mannen, en ik bepaal wie en wanneer en hoe,” zei Jos. Nelly keek nog eens naar haar kaarten , dit kon ze niet verliezen . ” Akkoord,” zei ze.

En nu staat ze met afgrijzen naar de kaarten van Jos te kijken, ook een grote straat, maar wel met een aas. Ze schudt nog eens met haar hoofd in ongeloof, en dan laat ze zich met een plof weer op haar stoel vallen, ze heeft verloren, ze moet nu 24 uur neuken. En wat nog erger is, ze moet het doen met mannen die ze nu nog niet kent.

” Als je het niet erg vindt blijf ik hier dus het weekeinde maar slapen, anders kan ik mijn prijs niet innen,” zegt Jos tegen mij. Ik kan alleen maar glimlachen, Nelly heeft zich mooi in de nesten gewerkt, en ik kan nu een heel weekeinde genieten van een neukende Nelly, wat zal dat een mooi gezicht worden, ik ben benieuwd wat Jos voor haar in petto heeft. En die laat er geen gras over groeien. ” Jij blijft maar mooi de komende 24 uur naakt, behalve als we naar buiten gaan, dan mag je aantrekken wat ik zeg. En vanaf nu spreek je iedere man hier in dit huis aan met de opmerking dat je wilt dat hij je gelijk neukt.”

Ik zag haar bezorgd kijken,” dus als ik de anderen hier tegen kom, dan moet ik er mee neuken, ook die engerd van beneden die me altijd al met zijn ogen uitkleedt?”

” Dat hoeft hij nu niet meer te doen, want je staat dan naakt voor hem,” antwoordt Jos gevat. Om het even te schetsen, we wonen in een studentenhuis, waar we twee kamers hebben, een gebruiken we als woonkamer en een als slaapkamer. Maar toilet, douche en keuken delen we met drie anderen in het huis, in dit geval drie mannen. Maar ik denk dat alleen de beneden buurman in huis is nu.

“Ik stel voor dat je maar gelijk aan je opdracht begint,” zegt Jos tegen haar. Ze kijkt Jos even aan, ik zie dat ze er even over denkt, maar ze heeft gespeeld en verloren, dus als ze ooit nog geloofwaardig wil zijn zal ze moeten doen wat ze heeft beloofd. Dus ze loopt naar Jan, kijkt hem aan en zegt: ” hoi, ik ben Nelly, en ik wil dat je me nu neukt, hier op de tafel.” Ze gaat voor hem op de tafel zitten en opent langzaam haar benen. En daar verschijnt haar neukgrotje, kleddernat, dus ze heeft al veel zin. Jan, die haar al vaker heeft geneukt, laat zich dit geen twee keer zeggen, hij maakt snel zijn broek los, en ramt gelijk zijn stijve bij haar naar binnen. ” O, O, ja lekker, neuk me,” zucht Nelly terwijl Jan op haar inbeukt. Hij gaat er helemaal in op en zonder op haar te letten spuit hij zich helemaal leeg in haar. ” Wil jij mij nu ook neuken, Jos,” vraagt ze nu terwijl Jan nog nahijgend in haar steekt. Maar Jos had tijdens de eerste neukpartij zijn kleren al uitgetrokken en staat al gereed om haar de tweede beurt te geven. Ik zelf heb ook mijn kleren al uitgetrokken want ik weet zeker dat ik de derde ben.

Maar daar zou het die avond bij blijven, niet de laatste neukpartij, want Jos en ik hebben haar gedurende de nacht nog eens flink genomen, zodat ze goed is ingereden voor de zaterdag.

Zaterdagochtend, ik word langzaam wakker en merk dat naast me niemand meer ligt. Snel loop ik naar de woonkamer en zie daar Jos en Nelly al aan de koffie zitten. ” Zo langslaper, kom je eindelijk ook?” Aan de vochtplekken bij Nelly te zien neem ik aan dat ze haar ochtend neukpartij al heeft gehad. ” Ik ga even naar het toilet, om uit te druppen,” zegt Nelly. ” Laat de deur maar open,” zegt Jos tegen haar. Op de gang hoor ik haar ineens praten, gelijk schieten we allebei ophoog om te zien wat ze doet. Ze is de buurman tegengekomen en inderdaad, ze heeft hem gevraagd om haar te neuken. Ze staat tegen de muur aan en met zijn broek op zijn knieën staat de buurman haar te neuken. Aan haar gezucht te horen vindt ze het toch niet zo erg als ze eerst zei. ” Zulke afspraken mag je meer maken hoor,” zegt de buurman als hij zijn kwakje bij haar naar binnen heeft gespoten. Ik zie dat ze opzij kijkt naar ons en ze zegt dat hij er maar voor moet zorgen dat hij haar af en toe op de gang tegen komt vandaag, want dan moet ze het iedere keer met hem doen als hij wilt, maar na vandaag is het weer voorbij.

Met open mond staan we het schouwspel te bekijken, we hadden verwacht dat ze wel mee zou doen, maar dat ze zo zou opgaan in haar rol hadden we niet verwacht. Jos zie ik reageren en merk dat hij het spel op een hoger niveau wil brengen. ” Ik ga nu een paar vrienden uitnodigen, die moet jij binnen laten, maar voor dat je hier binnenkomt, moet je jezelf eerst laten neuken op de gang, waar iedereen je kan zien. Pas dan breng je het bezoek mee naar binnen. ”

Als op commando gaat de deurbel, er staat iemand aan de deur. ‘ Ga jij maar opendoen,” zegt Jos tegen Nelly. Die loopt naar de voordeur, naakt, en doet de deur open, zonder zich te verbergen. Het is Willy, een studiegenoot van Jos. ” Hoi, is Jos hier, die vertelde me dat ik naar hier moest komen omdat er een leuke verrassing op me staat te wachten. Maar dit is al een leuke verrassing. ”

Nelly zegt ” kom maar binnen. ” Ze sluit de deur achter hem en zegt dan:” Jos staat verderop maar voor je verder loopt, ik ben Nelly en ik wil dat je mij nu hier neukt. Ik denk dat ik de verrassing ben die Jos bedoelt.” Willy zijn ogen worden groot van ongeloof als hij kijkt naar die mooie naakte vrouw, die voor hem staat en hem nu vraagt of hij haar even wil neuken, hier tegen de muur. Dan ziet hij Jos verderop staat, maar die zegt alleen maar dat hij moet doen wat een mooie dame vraagt. Nelly begint al zijn broek los te maken, en de naakte Nelly heeft hem niet onberoerd gelaten en hij is ineens knoerthard. Nelly stapt nu achteruit en gaat tegen de muur staan met haar armen boven haar hoofd en haar benen uitnodigend open. Ze kantelt haar bekken naar hem toe om het nog meer uit te nodigen. Meer heeft Willy niet nodig, hij stapt naar haar toe en schuift hem zo bij haar naar binnen, ze is nog nat genoeg van al die vorige neukpartijen. Hijgend begint hij tegen haar te rijden, pakt met zijn handen haar borsten vast en begint erin te knijpen. Bij iedere stoot schokt Nelly een beetje omhoog en ineens horen we haar klaarkomen, wat voor Willy het teken is om ook zijn lading bij de vorige ladingen te voegen. Hijgend leunen ze nog wat tegen elkaar, dan maken ze zich van elkaar los en krijgen de twee applaus van het publiek, dat wil zeggen Jos, de buurman en ik. De buurman, die van het schouwspel zo heet is geworden vraagt gelijk om een tweede wip en hij wordt op zijn weken bediend, Nelly pakt Jos vast, gaat met haar rug tegen hem aan staan en draait haar bekken naar de buurman, ” kom neuk me maar.” En terwijl ze tegen haar kontje de erectie van Jos voelt, neukt de buurman haar nog een keer.

Moe maar voldaan lopen we naar de woonkamer, en Nelly eindelijk naar het toilet. “De teller staat op vijf, we zijn halverwege, maar ik vrees dat we een probleem hebben, ik weet niet of ik voldoende mannen bij elkaar krijg, ik ben al driftig aan het sms’en om vrienden op te trommelen, maar ze zijn niet allemaal in de buurt. Maar ik weet nog wel een oplossing om aan de tien te komen.”

Nelly komt nu ook de kamer weer in en Willy krijgt gelijk weer een stijve als hij haar ziet. “Ik zie dat je weer wilt, ga je gang maar,”zegt ze terwijl ze zich op een stoel laat zakken. Willy zit gelijk op zijn knieën voor haar en begint aan zijn tweede ronde. “Ik vrees dat ze morgen niet meer kan zitten of lopen,” zeg ik tegen Jos en samen kijken we naar dat geile meisje, dat helemaal opgaat in haar neukavontuur.

Dan horen we op de gang ineens praten en blijkt dat de buurman bezoek heeft. Nelly gaat als op commando naar de gang toe en daar staat een vriend van de buurman. Het gevolg laat zich raden en een minuut verder is ze gepaald tegen de muur. Vijf minuten later komt ze met een rode kleur weer de kamer binnen, “zo dat is zes.”

Dan gaat de bel weer en zo verloopt de middag, nummer zes kan haar nemen, nummer zeven komt langs en vertrekt weer met een tevreden blik, acht en negen komen samen, maar dan is het al negen uur geworden, en er is geen nummer tien.

Jos zit achterover in de stoel, die heeft Nelly al verschillende malen genomen, die profiteert echt van het feit dat hij vrije toegang tot haar lichaam heeft, ik zelf heb met ook niet onbetuigd gelaten, ik ben al lang geleden gestopt met tellen, hoe vaak Nelly het vandaag gedaan heeft, maar zeker drie keer met ieder dus ze is nu al bijna dertig keer geneukt. Maar die tiende man.

Ineens zegt Jos, “ik weet het, het is nu donker buiten. We gaan naar buiten en Nelly biedt zich aan de eerste de beste aan om zich te laten neuken, dat maakt een mooie afsluiting. Wij blijven erbij om te zorgen dat er niets mis kan gaan.” Nelly, die nog helemaal in de neukmodus staat, komt langzaam overeind en zegt,” laten we dan maar gaan.”

Snel trekken we wat kleren aan en Nelly geven we haar speelpakje. Daaronder helemaal niets. Dan lopen we naar de voordeur. Buiten kijk ik naar links en rechts maar er is niemand bij ons in de straat.

Rustig lopen we naar het einde van de straat. Om de hoek horen we stemmen en ja hoor, daar komen twee heren aan. De ene geeft de andere een hand en hij stapt in een auto. Zo te horen aan het gesprek zijn zij samen gaan eten en na een gezellige avond weer op weg naar huis. Hij zwaait nog een keer als de auto vertrekt en dan loopt hij in onze richting.

Jos knikt naar Nelly, dit wordt haar doelwit. Nelly slikt nog een keer, het is ook niet niks wat ze gaat doen en dan loopt ze naar de man toe, op het moment dat hij op de hoek van de straat staat.

“Mijnheer, mijnheer, mag ik U iets vragen?” Ondertussen trekken wij ons terug en steken de straat over, zodat we wel alles kunnen zien. Ik zie dat de man Nelly opneemt van top tot teen en hij zal wel raden wat er onder die kleren zit, maar dat zal hij snel achter komen. “Wat doet zo een mooie dame heel alleen op straat in die spannende outfit, is dat niet gevaarlijk?”

“Nee hoor mijnheer, ik ben hier met een opdracht.”

“En meisje, wat is die opdracht dan ?”

“Ik zal het U vragen en tonen als U beloofd niet boos te worden?”

“Wie zou er nu boos worden op zo een mooi meisje?”

“Nu dan mijnheer, ik heb gisteren poker gespeeld met mijn vrienden en ik heb verloren. Toen had ik een mooie hand, maar geen geld meer en ik had mijn kleren ook al verspeeld, dus heb ik mezelf ingezet en ik heb verloren.”

“Wat verschrikkelijk voor je, en wat moet je nu doen?”

Nelly pakt de rits van haar springpakje en zoals de naam is springt het helemaal open, ze laat haar armen naar beneden hangen en langs haar armen glijdt het kledingstuk zo van haar af op de grond. Ze staat nu helemaal naakt voor hem, en hij kijkt haar met grote ogen vol lust aan. “Ik ben vandaag een lustobject en ik moet aan iedere man, die ik tegen kom vragen of hij mij wil neuken. Dit moet totdat ik tien verschillende mannen heb geneukt en de teller staat nu op negen. Wilt me neuken, dan heb ik mijn opdracht vervuld?”

De man blijft haar maar aankijken, maar zijn blik dwaalt over heel haar lichaam. “Dus zo een bloedmooi schepsel als jij vraagt aan mij of ik je wil neuken, nu het zien van je mooie lichaam doet me al zo veel dat ik problemen heb in mijn broek. Ja, ik wil je wel neuken, zeg maar waar?”

Tot zo ver had Nelly het bedacht, alleen niet over de plaats, zou ze het doen, hier midden op straat? Ze kijkt over haar schouder en ziet Jos wijzen naar een auto, die gedeeltelijk op een oprit staat, maar waar het wel donker is. “Daar, neuk me maar op die auto,”en ze wijst naar de betreffende wagen. Ze loopt er naar toe, gaat op de motorkap zitten en kijkt verleidelijk naar de man. Die loopt snel naar haar toe en probeert haar te kussen. “Nee, alleen neuken, stop hem er maar in!” Dan maakt hij zijn broek los en stopt hem snel bij haar binnen. Met stevige halen neukt hij haar en de auto trilt flink onder zijn stoten. Nelly, die voor de zoveelste keer vandaag wordt geneukt, begint ook te hijgen, waarschijnlijk omdat ze nu op straat wordt genomen. De man gaat steeds sneller bewegen en ineens komt hij klaar. Met nog een paar stoten spuit hij alles wat hij heeft in haar. Dan trekt hij zich snel terug, kijkt nog eens naar links of rechts of iemand hem gezien heeft en dan loopt hij zonder te bedanken of een ander woord weg.

Snel steek ik de weg over om haar kledingstuk op te rapen, maar ik geef het niet aan haar. Naakt komt ze van de auto af, de eigenaar zal wel denken, wat voor soort vogel heeft die vlek op mijn motorkap gemaakt. “Zo ik heb de tien gehaald, tevreden?”

Jos kijkt naar haar en lacht. “Ik had niet verwacht dat je het zou doen, maar je hebt je werkelijk aan je woord gehouden. Met jou wil ik nog wel eens vaker kaarten, maar nu, zet ik je hier liever tegen de muur en neuk je lekker nog een keer. “

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb