De Surinamer in de kroeg.

Ik had al een hele tijd de fantasie dat ik een keer kon kijken en erbij zou mogen zijn als mijn vrouw seks zou hebben met een andere man. Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien wel. Daarnaast vertelde ze me dat ze niet zeker wist of ze het wel prettig zou vinden om bekeken te worden. Zo lagen de zaken dus tot voorkort, maar afgelopen zomer is daar verandering in gekomen.

Het was een heel erg warme avond en Moniek en ik zouden die avond uitgaan en hadden met wat vrienden afgesproken te gaan poolen in een kroeg. Moniek is in mijn ogen en in de ogen van anderen een knappe vrouw. Voor haar 41 jaar ziet ze er nog heel goed uit, lang bruin haar, niet zo heel erg grote borsten maar wel mooi stevig met donkere tepels. Prachtige benen, mooie slanke buik en een hele sexy kont. Ze heeft als ze een beetje haar best doet een erg sexy uitstraling. O ja, wat haar kutje betreft, dit is naar mijn idee wel het meest geile aan haar. Ze heeft grote donkere schaamlippen die een paar centimeter uit haar spleetje hangen. Als ik van achter haar naar haar kijk, wanneer ik nog in bed lig en zij ernaast staat, kan ik onder haar ronde billen deze lipjes zien hangen. Ze heeft een dun strookje haar boven haar spleetje en de rest is lekker kaal.

Moniek had die avond echt haar best gedaan om er goed uit te zien. Ze had een mooi kort jurkje aan, schoenen met een wat hoge hak, haar tenen mooi zwart gelakt en haar haren opgestoken. Om het geheel af te maken zwarte mascara en een klein beetje paarse oogschaduw. Ze zag er geweldig uit en trok in de kroeg dan ook de aandacht van de meeste mannen.

We hadden al een tijdje gepoold toen er een grote Surinamer bij kwam staan kijken. Na een tijdje vroeg hij of hij misschien een potje mee mocht spelen, wat natuurlijk kon. Ik had Moniek al een paar keer zien kijken naar deze man. Ik weet van haar dat ze houdt van donkere goed gebouwde mannen. Barry, zo stelde hij zich voor begon mee te doen en wat mij opviel was dat hij erg vaak naast Moniek stond. Moniek is vrij open minded en al gauw hadden ze de grootste lol samen. Barry kwam nu nog dichter bij haar en ging achter haar staan om haar te helpen met de keu, daarbij was hij steeds iets te close, hield haar hand te lang vast en fluisterde iets in haar oor.

Het begon al laat te worden en de kroeg zou gaan sluiten. We namen afscheid van onze vrienden en stonden op het punt om naar onze fietsen te gaan toen Barry vroeg of we misschien zin hadden om bij hem thuis nog even iets te gaan drinken. Daar hadden we wel oren naar en zo gingen we me ons drieën te voet naar Barry’s flat. Moniek had vrij veel gedronken en had het hoogste woord en veel plezier.

Eenmaal in Barry’s flat voelde ik heel duidelijk een soort van seksuele spanning tussen die twee, hoewel er geen dubbelzinnige opmerkingen werden geplaatst, nee het was een soort van spanning die in de lucht hing. Het was nog bloedheet in de flat. Barry woonde op de bovenste verdieping en het platte dak waar de zon de hele dag op had staan branden straalde de hitte nog de flat in. We kregen wat te drinken toen Barry plotseling zei dat hij het echt te warm vond en zijn shirt uit wilde trekken. Hij trok het shirt over zijn hoofd en ik zag Moniek kijken met een blik die ik van haar ken als ze erg geil is. Barry had werkelijk een prachtig lijf, bruin gespierd zonder echt het figuur van een bodybuilder te hebben. Opeens hoorde ik Moniek zeggen “nou Barry als je het zo warm hebt mag je nog wel wat uit doen“ Barry keek vragend mijn kant op en ik knikte instemmend. Barry begon te grijnzen en ging midden in de kamer staan en schopte zijn slippers uit waarna hij langzaam zijn strakke spijkerbroek naar beneden stroopte. Moniek keek gebiologeerd toe met haar mond een beetje open terwijl ze ondertussen met het puntje van haar tong haar over haar lippen ging. Onder zijn spijkerbroek droeg hij een strakke boxershort en aan de bobbel in zijn boxer te zien, was hij behoorlijk zwaar geschapen. Moniek zei plotseling, “nou nu wil ik de rest ook wel zien.” Barry begon te lachen en zei “goed maar ik dan wil ik eerst wat van jou zien”. Zonder mij zelfs maar aan te kijken ging Moniek midden in de kamer staan en begon op een sensuele manier haar jurkje over haar hoofd uit te trekken. Even later stond ze daar, op haar sexy hoge hakken, zwarte string en een heel spannende BH, een setje wat ik ooit voor haar had gekocht. “Zo zei Barry, dat ziet er goed uit”. Moniek lachte en begon haar BH uit te doen . Barry ging achter haar staan om haar te helpen met de sluiting.

Ik zat nog steeds op de bank en had het niet meer, zo geil was ik. Nu zou het dan echt een keer gaan gebeuren dacht ik. Ondertussen zag ik hoe Barry zijn armen om haar heen sloeg terwijl hij nog achter haar stond en hoe de hand van Moniek naar zijn boxershort ging. “Nou daar zou ik wel eens mee willen spelen“ zei ze, terwijl ze zachtjes zijn pik door de stof heen streelde. Ik kon het allemaal goed zien en ik zag hoe de pik van Barry opzwol in zijn strakke boxer. Toen keek hij mij weer vragend aan, maar voor ik iets had kunnen zeggen zei Moniek ”het is goed, maar hij moet er wel bij blijven om te kijken”. ”Alleen kijken“ vroeg Barry. “Ja, alleen kijken” hoorde ik Moniek zeggen.

Barry nam Moniek bij de hand en nam haar mee naar zijn slaapkamer, waar een groot bed in het midden van de kamer stond en een stoel waar ik op ging zitten. Moniek zat op de rand van het bed en Barry die voor haar stond stroopte nu zijn boxer van zijn billen. Wat een ongelooflijk grote mega pik, dacht ik toen zijn lul naar voren sprong. Wat was zijn lul groot, zeker over de 22 centimeter en een enorme dikte. Ik zag dat Moniek er ook wel een beetje van schrok, maar ze legde haar handen op zijn billen en nam zijn pik in haar mond. Hij ging er maar een klein stukje in, zo groot was hij. Ik voelde me enorm opgewonden en toch ook wel een tikje jaloers, toen ik zag hoe Moniek Barry pijpte. Ze had haar benen wat uit elkaar gedaan en ik kon zien dat ze behoorlijk nat was tussen haar benen. Barry kreunde, trok na een tijdje zijn pik uit haar mond en duwde Moniek zachtjes achterover op het grote bed. Met twee handen trok hij haar string naar beneden, terwijl Moniek haar hoge hakken uit schopte. Ik kon nu pas goed zien hoe geil ze was, haar grote schaamlippen stonden wijd open, waren gezwollen en ik zag ze glinsteren van het vocht. Voorzichtig streek hij met zijn vingers over haar spleetje en Moniek kreunde toen hij een vinger naar binnen stak. “Kom ik wil je in me voelen“ zei Moniek, terwijl ze haar hand om zijn pik sloeg en hem op deze wijze naar haar kutje leidde.

Ik had mijn pik ook te voorschijn gehaald, maar wilde nog wachten met mezelf af te trekken, hoewel de aderen in mijn lul klopten. Barry hing nu over Moniek en zette zijn mega pik tegen Moniek’s kutje aan om daarna voorzichtig bij haar naar binnen te gaan. Ik hoorde hoe Moniek haar adem inhield toen deze grote pik langzaam bij haar naar binnen gleed.

Wat een super geil gezicht was dat, Moniek’s grote schaamlippen zaten strak om zijn pik. Ze had haar knieën opgetrokken en ik kon zien hoe haar gelakte teentjes naar boven bewogen. “Kom Barry, neuk me harder” kreunde ze. Barry voerde het tempo op en Moniek begon met haar kontje te draaien. Ik zat intussen al kijkend aan mijn pik te trekken, het was een waanzinnig geil gezicht om mijn eigen vrouw te zien neuken met een andere man. Het ging steeds harder en harder, tot Moniek begon te roepen dat hij door moest gaan en dat ze klaar ging komen. Fantastisch was het, ze kreeg een vaginaal orgasme, iets wat mij pas een keer bij haar gelukt was. Meestal vingert ze zichzelf als we neuken. Moniek begon te kreunen en schreeuwde “oh, ik ga komen”. Ze sloeg haar benen om Barry heen en begon te schokken met haar onderlichaam. Barry pompte als een razende door en trok zich toen plotseling terug, stroopte het condoom af en nadat hij nog twee keer aan zijn pik had getrokken spoot hij een enorme hoeveelheid sperma over Moniek’s buik en borsten. Moniek lag wijdbeens op bed met haar spleetje helemaal open en opgezwollen terwijl ze met haar hand het sperma over haar buik en borsten uitsmeerde. Ik kon het nu ook echt niet meer houden en kwam schokkend klaar over mijn jeans.

Moniek had nu de half slappe pik van Barry in haar mond genomen en likte het nog na druipende sperma van zijn eikel. Barry’s pik begon daardoor alweer op te zwellen toen Moniek zei “wil je me van achter nemen”? Van achter geneukt worden is het favoriete standje van Moniek. Ze ging op haar knieën zitten terwijl Barry haastig een nieuw condoom over zijn pik schoof. Tot mijn schrik zag ik dat Barry ‘het van achteren nemen’ verkeerd had begrepen want hij duwde zijn grote eikel tegen haar kontgaatje. Anaal neuken vind Moniek eigenlijk nooit fijn, ze had mij ooit verteld dat ze het alleen een paar keer had toegelaten als ze werkelijk heel erg geil was. Ik had het in ieder geval nog nooit mogen doen in die jaren dat ik bij haar ben. Gek genoeg verzette ze zich niet, maar zei alleen “doe alsjeblieft voorzichtig”. Barry’s pik zat al tot iets over zijn eikel in haar kontgaatje en hij drukte nu langzaam door. Moniek begon te zuchten en wat later te kreunen. Tot mijn verbazing zag ik dat die grote pik van Barry tot de wortel in haar kont zat. Langzaam begon hij heen en weer te gaan en ik kon goed zien dat Moniek ervan genoot. Met haar linkerhand begon ze zich te vingeren, tussen haar grote bungelende schaamlippen door. “Ja, ik ga weer klaar komen” riep Moniek en Barry begon haar nu harder te neuken. Schokkend kwam Moniek even later klaar en nadat Barry nog een paar keer diep in haar had gestoten spoot hij zijn sperma in het kontje van mijn vrouw. Ik had het niet meer en kwam zelf ook weer een klaar.

We zijn nog een tijdje gebleven, alle drie op bed om uit te rusten. Na een kleine drie kwartier zijn wij naar huis gegaan. We hebben Barry bedankt voor de fijne en geile avond. Barry lachte en zei “dit kunnen we best een keertje herhalen, dan maken we er een trio van”.

Moniek kon eigenlijk niet meer goed op het zadel van haar fiets zitten, wat we allebei erg grappig vonden. Eenmaal thuis zijn we meteen het bed ingedoken, Moniek rook naar zaad en seks, ze viel in mijn armen in slaap. Ik heb haar nog een tijdje gestreeld en bedacht dat nu mijn fantasie was uitgekomen deze nog geiler en spannender was dan ik ooit had durven dromen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb