De Surinamer in de bioscoop.

Afgelopen zaterdag werd ik wakker en ik zag dat het weer eens druilerig weer was buiten. Eerst maar even een kop koffie nemen. Laptop aangezet en even gekeken of er nog nieuws was. Na een half uurtje zag ik dat mijn vrouw Henny inmiddels ook wakker geworden was en met een badjas aan de woonkamer in kwam. “Wil je koffie”, vroeg ik haar, waarop ze ja knikte. Nadat de senseo klaar was, nam ik het kopje en zette het bij haar op tafel, voor haar laptop die inmiddels ook opgestart was.

Op het moment van wegzetten werd mijn aandacht meteen naar haar decolleté getrokken. Haar badjas stond ver open en ik zag meteen dat ze geen bh aangetrokken had. “Heb je het zo niet koud ? “ vroeg ik haar. “Hoezo ?” zei ze. Op dat moment ging ik achter haar staan en nam ik haar volle borsten in mijn handen. Verbaasd merkte ik dat ze het niet erg vond, want meestal wil ze dat niet wanneer ze net wakker is. Met twee handen kneedde ik haar borsten, terwijl ze gewoon voor zich uit bleef kijken naar haar scherm. Haar borsten strelend, voelde ik haar tepels inmiddels wel groeien. Niet alleen haar tepels stonden nu priemend naar voren, maar mijn paal was inmiddels ook al aardig gegroeid. Met een ruk haalde ze de knoop uit haar badjas, die vervolgens openviel. “Zo, dan kun je overal beter bij” zei ze, terwijl ze alsof er niets aan de hand was naar haar beeldscherm bleef kijken. Een van mijn handen ging langzaam naar beneden, terwijl mijn andere hand haar borsten bleef kneden. “Wat gaan we vandaag doen ?” vroeg Henny me. “Misschien even naar de bioscoop, een filmpje kijken” antwoordde ik. Ze vond het een goed idee, omdat het weer het niet toeliet om buiten iets te gaan doen. Ze pakte mijn handen en duwde ze opzij, en zei me dat ik vandaag nog wel een verrassing zou krijgen.

Die middag vertrokken we naar de bioscoop. We kozen voor een actiefilm en kochten de kaartjes. Omdat het nog een half uur duurde voordat de film zou beginnen, gingen we eerst nog even wat drinken. We namen plaats aan een tafeltje tegen de muur. Henny ging op het bankje zitten, en ik tegenover haar op een stoel. Plotseling voelde ik iets tegen mijn been. Henny had een schoen uitgetrokken en wreef met haar voet langs mijn benen richting mijn kruis. Onmiddellijk werd mijn pik hard. Ik keek haar meteen aan en ze glimlachte naar me terwijl ze met haar ogen naar beneden gebaarde. “Kijk eens onder tafel” zei ze. Terwijl ik een slok van mijn drinken nam verzon ik hoe ik onder de tafel kon kijken. Ik deed alsof ik mijn veter ging strikken terwijl ik onder de tafel naar Henny keek. Ik zag dat ze met haar hand haar rok tot over haar knieën getrokken had. Snel opende ze haar benen en verrast zag ik dat ze helemaal geen slipje aan had. Mmhhh, dat was een geil zicht. Na enkele seconden sloot ze haar benen weer en ik ging weer normaal aan tafel ging zitten. Ze gaf me een knipoog terwijl er werd omgeroepen dat de film ging beginnen in zaal drie. We stonden op en liepen naar de zaal. Mijn gedachten waren inmiddels heel ergens anders dan bij de film die we gingen bekijken. Zonder overleg liep ze voor me uit naar de achterste rij in de zaal waar we gingen zitten, wachtend totdat de film zou beginnen. De lichten gingen uit, toen er nog net iemand voor ons langs ging en plaats nam op dezelfde rij.

Na enkele minuten begon de film, maar ik kon me niet concentreren. Het beeld van Henny zonder slipje, bleef maar op mijn netvlies staan. “Verdomme” dacht ik, waarom moet er nu net iemand ook op deze rij plaats nemen. Ik wilde er natuurlijk gebruik van maken, dat Henny naast me zat zonder haar slipje aan. Na een tijdje keek ik langs Henny, om te zien of de man twee stoelen naast haar, ons in de gaten hield. Ik zag dat het een donkere man was die rustig de film bekeek. Langzaam legde ik mijn hand op haar knie. Ze keek me aan, en legde haar hand op de mijne. Fluisterend in mijn oor, zei ze dat ik eens moest voelen hoe geil ze was. “En die kerel daar dan? “ fluisterde ik terug. “Als hij wil gluren moet hij dat maar doen” zei Henny me. Langzaam schoof ik mijn hand tussen haar knieën, terwijl ik de man in de gaten hield. Ik schoof voorzichtig haar rok iets omhoog, zodat ik met mijn hand bij haar kut terecht kwam. Voorzichtig streelde ik met een vinger haar kut, die inmiddels zo vochtig was geworden, dat ik zonder moeite haar clitoris kon voelen. Af en toe stopte ik even met haar te strelen een beetje bang dat de man het in de gaten zou hebben. Henny had het niet meer en fluisterde dat ik door moest gaan. Haar rok was inmiddels zover opgeschoven dat haar kut duidelijk zichtbaar was. Hevig geschrokken zag ik opeens dat de man in de gaten had wat ik aan het doen was. Snel trok ik mijn hand terug, terwijl de man naar me glimlachte. Henny zag dit niet en pakte mijn hand weer vast en plaatste deze weer tussen haar benen. “Mmhh ga nou door” kreunde ze. Al vingerend ging ze er wat beter voor zitten om nog beter te kunnen genieten. Ik ging gewoon door, en nam voor lief dat deze man het kon zien. Henny was inmiddels zo opgewonden dat ze met haar ogen dicht bijna tot een orgasme kwam.

Maar toen was het pauze, en de lichten gingen langzaam aan. Met een snelle beweging, trok ik haar rok weer over haar knieën. We stonden op en liepen naar de hal om nog wat te drinken. In mijn ooghoeken zag ik de donkere man de hele tijd naar Henny kijken, die niet door had wat hij daarnet had gezien. Na een kwartiertje gingen we weer terug naar de zaal, voor het tweede gedeelte van de film. We gingen op dezelfde plaatsen zitten waar we ook voor de pauze zaten. De film begon weer en in het donker zag ik dat de donkere man voor ons langs wilde om ook weer plaats te nemen. Tot mijn verbazing ging hij niet op dezelfde plaats zitten, dan waar hij eerst zat. Hij nam plaats op de stoel naast Henny, terwijl ik aan haar andere zijde zat. Henny keek me verbaasd aan. Ik fluisterde in haar oor, dat hij het allemaal had gezien. Meteen keek ze hem aan, de man glimlachte. Het was een Surinaamse man van bijna 1.90 meter. Na een tijdje film kijken, keek Henny me aan en zei ze dat ze nog steeds geil was en verder wil gaan waar we voor de pauze aan waren begonnen. Ik weet dat ze wel van donkere mannen houd en pakte haar hand die ik vervolgens op de knie van de man legde. Henny wist zich even geen raad en bleef bewegingsloos met haar hand op zijn knie naar de film kijken. Ik keek de man aan en knikte met mijn hoofd, alsof ik wou zeggen “ga je gang maar”. Hij sloeg een arm om Henny heen, die mij verschrikt aankeek. Ook naar haar knikte ik goedkeurend.

Uit mijn ooghoek zag ik dat ze langzaam met haar hand over het kruis van de grote Surinamer wreef. Zijn penis was zichtbaar gezwollen. Voorzichtig ritste ze zijn broek open en haalde ze zijn lul tevoorschijn. Al glunderend keek ze me aan alsof ze wilde zeggen, hoe veel groter zijn lul was dan de mijne. Wat een aanblik was dat, haar in verhouding kleine hand om zijn harde donkere pik. Voorzichtig begon Henny zijn grote harde pik te strelen. De Surinamer masseerde inmiddels Henny's borsten met zijn hand. Ik kon mijn geluk niet op, en bleef vol bewondering kijken hoe ze zichtbaar geiler en geiler werden. Hij fluisterde Henny iets in haar oor, wat ik niet kon horen. Ze ging nu verder onderuit zitten en liet hem haar kletsnatte kut zien. Ik kon mezelf bijna niet meer beheersen, maar iets in me weerhield me ervan om ook wat te doen. Mijn Henny met die grote Surinamer, wow wat een aanblik. Voorzichtig stond Henny op om vervolgens op haar knieën voor de man te gaan zitten. Met twee handen masseerde ze zijn harde pik alsof hij nog niet groot genoeg was. Langzaam maakte Henny zijn riem los en schoof ze zijn broek naar beneden. Gulzig klemde ze haar lippen om zijn paal en begon ze haar hoofd op en neer te bewegen.

De Surinamer sloot zijn ogen en was zichtbaar aan het genieten. Het genot was geheel aan mijn zijde, bij het aanzicht van mijn vrouw die daar op haar knieën een donkere pik van zeker 20 cm zat te pijpen. Verrast zag ik hoe ze zijn lange keiharde pik geheel in haar mond liet verdwijnen. Henny keek me aan met een glimlach, alsof ze me wilde bedanken dat ik dit toeliet. Na een paar snelle pijp bewegingen zag ik dat de man het nu niet meer kon houden. Voordat Henny het doorhad, kwam hij met een paar schokken heftig in haar mond klaar. Toen ze weer met haar hoofd omhoog kwam, zag ik al zijn zaad langzaam langs haar lippen over haar jurkje lopen. De aftiteling van de film begon te lopen, terwijl Henny probeerde haar jurkje weer schoon te maken met een doekje. De Surinamer gaf Henny nog een kus vol op haar lippen terwijl we naar de uitgang liepen. Al zoekend naar mijn telefoon, om hem zijn nummer te vragen en op te slaan, zag ik hem al om de hoek verdwijnen. Henny keek me aan en zei, “ach misschien maar beter zo.” Graag had ik zijn nummer gehad om deze geile ervaring nog eens bij ons thuis over te doen.

Die avond thuis kwam Henny de woonkamer in gelopen met een sexy lingerie setje aan. “Nu ben jij aan de beurt en krijg jij je verrassing” zei ze. Ik glimlachte en zei haar dat ik in de bioscoop al van mijn verrassing genoten had. Ze ging voor me zitten op de salontafel en begon te masturberen. Zonder woorden keken we elkaar aan, beide denkend aan de ervaring van die middag. Na een paar minuten zag ik hoe ze denkend aan die Surinamer hevig klaar kwam terwijl ik mezelf bevredigde. Vanaf nu mag ze, ze weet dat ze het mag, ze weet dat ik het geil vind. En ik, ik weet dat ze nooit meer anders wil, en dat wil ik ook. Mijn Henny met een goed geschapen donkere man, voor mijn neus, de meest geile momenten. Ze gaan komen, die momenten, terwijl we er beide enorm van genieten !!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten