De Surinaamse masseur.

Henriette, is een mooie en nog altijd lekkere blondine waarmee ik al acht jaar ben getrouwd, de laatste weken had ze nogal last van haar rug en nek. Het leek ons een goed idee om naar een masseur te gaan zoeken. Mijn vrouw wilde absoluut een dame omdat ze niet wilde dat een vreemde man aan haar lichaam zat. Ik begreep haar wel, want als ik haar masseer dan raakt ze altijd behoorlijk opgewonden. Een masseuse regelen in de avonduren bleek echter niet mogelijk. Nu kende ik een man van het voetbal, die naast sportmassages ook wel gewone massages geeft, met zijn 26 jaar was hij wel een stuk jonger dan mijn vrouw. Mijn vrouw kende hem niet en voelde er in eerste instantie dan ook niet veel voor. Ik stelde toen voor om haar bij ons thuis een proef massage te laten geven door hem. En om het idee weg te nemen dat het een man was, zei ik dat ze er misschien goed aan zou doen om een blinddoek te dragen. Mijn vrouw stemde met wat tegenzin in, maar wilde wel dat ik er tijdens de massage bij zou blijven.

Een paar dagen later was het zover. Mijn vrouw was wat nerveus. Er werd rond 21.00 uur aangebeld en volgens afspraak trok mijn vrouw zich terug naar de slaapkamer om zich uit te kleden. Met een blinddoek om en allen nog gekleed in haar bh en een slipje, ging ze op haar buik op het bed liggen. De masseur, Trevor, is een Surinaamse jongen, zij heeft hem dus helemaal niet gezien. Trevor begon met warme massageolie haar rug te masseren en werkte vakkundig omhoog richting haar nek. Al snel leek mijn vrouw wat te ontspannen. Haar gezicht had ze naar mij toe gedraaid. Opeens zag ik dat haar mond iets open stond en dat ze wat zwaarder ademde. Er schoot van alles door mijn hoofd, ze leek wel opgewonden! Ik wist echt niet wat mij overkwam en ik betrapte mezelf er op, dat ik het eigenlijk allemaal wel wat spannend vond. Ligt zij daar nu gewoon een beetje geil te genieten van de handen van een vreemde? Trevor vraagt of hij haar bh uit mag doen, zodat hij overal beter bij kan. Ze knikt instemmend. Wederom masseert hij haar bovenlichaam en ik zie dat mijn vrouw af en toe haar lippen bevochtigd, verrek, ze is echt geil! Bij mij begint er ook wat beroering te ontstaan in mijn broek. Trevor vraagt of hij ook haar voorkant mag masseren.

Henriette draait op haar rug en lijkt goed te beseffen dat ze nu met haar borsten bloot voor hem op bed ligt. Wederom schiet haar tong over haar lippen. Trevor heeft gewoon duidelijk zichtbaar een behoorlijke bobbel in zijn broek. Hij masseert nu haar schouders, eigenlijk verdacht laag. Henriette zegt zachtjes, lager. Zonder er verder over na te denken pakt Trevor met beide handen haar borsten vast en masseert ze. Ik was ondertussen zelf ook behoorlijk geil geworden en ik vond het ongelofelijk lekker om te zien hoe Henriette zachtjes kreunde. Haar tepels zwollen geweldig op waarna Trevor naar voren bukte en beide tepels heerlijk met zijn tong bewerkte. Ik heb echt nog nooit zo een opwindend tafereel gezien. Opeens tast Henriette naar het kruis van Trevor en zegt ze zachtjes tegen mij, ik zie je niet maar ik hoor je duidelijk zwaar ademen. Vind je het opwindend? Mag dit allemaal? Uh, ja schat, natuurlijk! Trevor trekt snel zijn broek uit en masseert nu naakt haar borsten. Henriette gaat, nog altijd geblinddoekt, met haar hand op zoek naar de pik van Trevor. Ze omklemt zijn grote stevige pik en begint met zachte trekbewegingen zijn pik nog stijver te maken. Het lijkt wel of ze mijn pik vast heeft, zo opgewonden ben ik.

Dan klimt Trevor op het bed en gaat met zijn keiharde lul boven Henriette haar gezicht hangen. Hij zegt, ik ga ook even je lippen masseren. Met zijn vingers beroert hij haar lippen en al snel sabbelt ze geil aan zijn vingers. Trevor trekt zijn vingers terug en brengt zijn harde, warme pik tot vlak boven haar mond. Instinctief schiet Henriette’s tong naar de top van zijn glimmende eikel. Trevor schuift langzaam zijn lul in haar mond. Zachtjes erin en eruit. Henriette is zo geil dat ze de hand van Trevor gewillig toe laat in haar slipje. Terwijl zij steeds harder de lul van Trevor pijpt begint hij haar kutje sneller en sneller te masseren. Trevor houd het niet meer en komt schokkend in haar warme zachte mond klaar. Dit wordt Henriette ook te veel en zij grijpt de hand van Trevor stevig vast en komt hevig schokkend klaar. Opeens besef ik dat ik mijn lul al een tijdje in mijn hand heb en ik kom zonder er echt aan te trekken spontaan klaar. Ongelofelijk wat kwam ik heftig klaar. Om Henriette zo te zien genieten met een vreemde, harde, grote lul in haar mond en dan ook nog kreunend klaar te komen was echt geweldig.

Ze likt zijn pik helemaal schoon, waardoor deze weer langzaam stijf wordt. Trevor trekt zijn harde pik uit haar mond en neemt nu plaats tussen haar benen. Hij trekt haar slipje uit en duwt langzaam zijn enorme pik in Henriette’s drijfnatte kutje en begint haar met lange halen diep te neuken. Henriette kreunt nu luid en roept, wat is die groot, harder, harder. Trevor doet gelijk wat ze vraagt en neemt haar hard en diep. Ik loop met mijn inmiddels harde pik naar haar mond en bied hem aan. Ze neemt hem gulzig in haar mond en pijpt me fanatiek. Ik merk aan haar dat ze weer bijna klaar gaat komen en voel mijn hoogtepunt ook naderen. Trevor stoot harder toe en Henriette en hij komen bijna tegelijk klaar en spuit haar kutje vol, terwijl ik haar mond vol spuit met mijn warme sperma. Wat zij gretig doorslikt en hem grondig schoon likt. Trevor trekt zijn verslappende pik uit haar kutje en kust haar. Waarna hij zich aankleedt en vertrekt.

Wij komen nog bij van dit heftige samenzijn, waarna Henriette haar blinddoek afdoet en mij gelukzalig aan kijkt. Ze zegt tegen mij dat dit heerlijk was en voor herhaling vatbaar is. Ze heeft Trevor dus niet gezien, maar een volgende keer laat ze misschien haar blinddoek af. Zeker nu het voor haar een extra stimulans is, het idee dat elke man die haar buiten tegenkomt haar geneukt kan hebben. Alleen de gedachte al maakte haar weer geil en ze kroop later in bed dan ook dicht tegen mij aan en wist mij met haar geile gedrag weer te verleiden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten