De Surinaamse jongen.

Mijn man Michel en ik Lucia hebben vorige maand een waanzinnig geile avond gehad met een Surinaamse jongen. Het begon allemaal op een zaterdagavond, mijn man en ik waren een avondje naar de film geweest en besloten om nog even een drankje te nemen in een bar schuin tegenover de bioscoop. Het was er echt gezellig en behoorlijk druk, een drankje werden er al snel meerdere, we raakten we met diverse mensen in gesprek en zo ook met een Surinaamse jongen, ik schatte hem rond de 25 jaar. Hij stelde zich voor als Orlando en omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar zijn leeftijd, vroeg ik hem hoe oud hij eigenlijk was. Ik zat er niet ver naast met mijn schatting, Orlando was een jaar jonger dan ik hem had geschat, 24 jaar dus. Wel een jonge knaap, aangezien ik al 36 jaar ben en mijn man 38 jaar, maar ach, wat maakt het uit.

Zo stonden we een tijdje met hem te praten tot er een leuke plaat werd gedraaid en ik vroeg hem of hij misschien zin had om te dansen, mijn man danst nooit en ik weet dat hij het absoluut geen probleem vind als ik met een ander dans, dat gebeurt wel vaker. Maar deze keer was het anders, Orlando drukte mij stevig tegen zich aan tijdens het dansen en ik voelde een behoorlijke bobbel in zijn broek die steeds groter aan begon te voelen. Op dat moment had ik nog geen flauw idee wat er later zou gaan gebeuren, maar ik vond het wel ontzettend opwindend om die harde bobbel zo tegen me aan te voelen tijdens het dansen. Na een klein kwartiertje met hem te hebben gedanst gingen we weer terug naar Michel, die had ook wel gezien dat Orlando wel heel dicht tegen mij aan had gestaan tijdens het dansen. Ik zag in de ogen van mijn man dat hij gelijk weer snode plannen had, die blik herken ik gelijk na al die jaren. We namen nog wat te drinken en toen vroeg mijn man aan Orlando of hij misschien zin had om bij ons thuis nog wat te drinken. Ik voelde gelijk al dat mijn slipje vochtig werd, want als Michel dat aan een man vraagt, dan weet ik wel wat hij van plan is. Michel geniet er namelijk van als ik me door anderen laat neuken en zowel hij als ik hadden al lang de wens dat ik het een keer zou doen met een donkere man, omdat die schijnbaar nogal groot geschapen zijn. Helaas, Orlando zei dat hij naar huis moest omdat hij in ploegendienst werkt en hij moest de volgende dag vroeg op vanwege een ochtenddienst. Dat was een tegenvaller, want ik dacht dat het wel een leuke afsluiter zou zijn na een gezellige avond, om met die jongen te kunnen neuken. Michel drong nog even aan, maar Orlando hield voet bij stuk en zei dat hij echt naar huis moest om te slapen want hij kon het niet maken om te laat op zijn werk te komen. Toen Michel hem vroeg of hij dan een andere keer zin had om bij ons langs te komen ging hij daarmee akkoord. Michel gaf hem ons telefoonnummer en Orlando vertrok naar huis, niet veel later gingen wij ook richting huis.

Thuis aangekomen begon Michel over Orlando en hoe dicht hij tegen mij aanstond tijdens het dansen. Ik bekende dat ik er wel zin in had gehad om me te laten neuken door Orlando en dat mijn slipje behoorlijk nat was geworden tijdens het dansen. Michel trok me naar zich toe en schoof gelijk mijn rokje omhoog en zag de natte vlek in het kruis van mijn rode slipje, ja dat is het nadeel van een rood slipje. Hij trok het slipje van mijn billen en begon me waanzinnig geil te beffen, ik kwam dan ook binnen de kortste keren klaar op zijn tong die hij nog steeds goed weet te gebruiken. Nadat ik klaar was gekomen trok hij zijn broek uit en in een keer gleed zijn lul in mijn drijfnatte kutje. Lang had hij niet nodig, want al snel kwam hij luid kreunend klaar en spoot hij mijn kutje vol. Met een hand tussen mijn benen stond ik op van de bank en liep ik snel naar de keuken om het zaad in een velletje van de keukenrol op te vangen en mijn kutje schoon te vegen. Daarna dronken we nog wat en toen zijn we naar bed gegaan, ik dacht nog steeds aan Orlando en hoe het zou zijn om die donkere lul van hem in mijn kutje te voelen spuiten. Die nacht sliep ik in ieder geval uitstekend en ik heb zelfs nog over grote donkere lullen liggen dromen.

Die zondag verliep normaal, we zaten in de tuin, totdat het wat frisjes werd en toen hebben we binnen nog even televisie gekeken. Het was tegen achten toen de telefoon ging, het was Orlando. Hij zei dat hij het wel gezellig had gevonden met ons en dat hij die komende dinsdagavond wel op visite wilde komen als dat goed was. Wij vonden dat natuurlijk uitstekend en Michel zei hem, dat hij van harte welkom was op die dinsdagavond. Nadat Michel had opgehangen keken we elkaar aan met een blik in onze ogen die voor ons beide wel duidelijk was, we dachten allebei dat er die dinsdagavond voor de eerste keer in mijn leven een donkere lul in mijn kutje zou gaan komen.

Het was dinsdag, het was zover, vanavond zou Orlando komen en hij had ons zelfs nog gebeld of het echt wel gelegen kwam. Natuurlijk kom je gelegen, we hebben al op je gerekend, had ik hem gezegd. Ik was gewoon ontzettend blij, omdat ik in de bar tijdens het dansen al had ontdekt dat hij enorm groot geschapen was. Daar keek ik al naar uit, omdat mijn man nu eenmaal normaal geschapen is.

 Om acht uur stond Orlando met een grote bos bloemen voor de deur. Ik was wel zenuwachtig, maar toen ik opendeed gaf Orlando me spontaan een tongzoen en pakte hij me bij mijn borsten. Ik was dus al lekker nat van geiligheid, maar nu dacht ik dat ik zowat van mijn stokje zou gaan van opwinding. Hij had dus duidelijk door dat wij hem niet alleen voor een drankje uitgenodigd hadden, of misschien kwam het door mijn verschijning. Ik had namelijk een doorzichtige blouse aangetrokken en Michel had met koud water mijn tepels gemasseerd, zodat ze groot en hard naar voren staken. Ook had ik mijn kousen met mijn jarretels aangedaan en verder een kort rokje zonder slipje. Als ik bukte kon je goed zien dat ik al nat was. Michel had in de tussentijd voor ons wat te drinken gepakt en na wat praten ben ik naast Michel op de bank tegenover Orlando gaan zitten met mijn benen wat uit elkaar, zodat hij mijn glad geschoren kutje goed kon zien. Michel zette een van onze privé-films op, waarop te zien was hoe ik met Michel en een vriend van ons, heerlijk lag te neuken. Daar werd Orlando zo geil van en toen Michel met mijn borsten begon te spelen en eraan begon te zuigen, begon hij zich op de stoel af te trekken! Michel nodigde hem uit om bij ons op de bank te komen zitten. Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij begon me meteen tussen mijn benen te grijpen en ging over naar het vingeren van mijn natte kutje. Ik bestierf het van geiligheid en kwam gillend klaar, mijn buren moeten volgens mij precies weten wanneer wij aan het seksen zijn! Ik smeekte Orlando om snel zijn broek uit te trekken. Ik nam hierna zijn enorme lul in mijn mond en ik zoog hem binnen enkele minuten leeg!

Na weer wat gedronken te hebben vroeg hij aan Michel of hij mij mocht neuken. Michel vond dat al lang goed, want hij vindt het altijd al een geil gezicht als ik door een ander geneukt wordt. Ik ging dan ook meteen wijdbeens boven de grote lul van Orlando staan en liet hem langzaam in mijn kutje glijden. Dit kostte enige moeite gezien het formaat van zijn lul. Ik voelde dan ook hoe hij van binnen tegen mijn baarmoeder aan drukte. Normaal voel ik dat bij Michel niet, maar die is dan ook niet zo groot geschapen. De lul van Orlando was ongeveer vijfentwintig centimeter. Ik heb veel lullen in mijn kutje gehad, maar dit sloeg werkelijk alles. Toen ik de volle lengte van zijn lul eenmaal diep in mijn kutje had zitten ben ik hem langzaam gaan berijden en het was een ongekend genot om die grote lul steeds zo diep in mijn kutje te voelen stoten. Orlando begon mee te bewegen en zijn ademhaling versnelde en toen ik hijgend op hem klaar kwam voelde ik zijn lul pulseren en met flinke stralen spoot hij zijn eerste lading zaad diep in mijn verlangende kutje. Maar Orlando was nog lang niet uitgeteld, nee, hij bleef gewoon doorgaan met zijn lul steeds weer omhoog te stoten in mijn natte kutje. Het ging steeds soepeler en dat was niet zo vreemd want ik voelde zijn zaad bij elke stoot van hem uit mijn kutje lopen langs die grote donkere lul van hem. Michel genoot van elk moment, hij was op de stoel gaan zitten tegenover ons en ik zag dat hij aan zijn lul zat te trekken. Orlando tilde mij van zijn lul af en toen liep het sperma echt uit mijn kutje, het leek wel alsof ik sperma stond te pissen, zoveel zaad kwam er uit mijn openstaande kutje.

Nu legde hij me op mijn rug op de bank en zijn gespierde lijf kwam bovenop me, het was echt geweldig. Zijn lul gleed nu zonder problemen in een keer bij mij naar binnen en zo neukte hij mij en zichzelf weer naar een hoogtepunt toe en weer werd mijn kutje gevuld met een lading zaad. Orlando had er dorst van gekregen en zei dat hij even een slokje wilde drinken. Hij trok zijn lul weer uit mijn kutje en er hing gewoon een draad sperma aan zijn lul, de andere kant van de spermadraad zat aan mijn kutje. Michel stond op van zijn stoel en zei tegen Orlando dat hij maar even tot rust moest komen en zo duwde Michel zijn lul in mijn met zaad gevulde kutje. Zijn lul gleed door het zaad van Orlando en mijn kutsappen, met alle gemak naar binnen, ik voelde er eigenlijk weinig van, maar dat was niet vreemd gezien het kleinere formaat van Michel’s lul. Michel kwam na een paar keer stoten ook klaar en nu had ik als het ware een spermacocktail in mijn kutje zitten. Toen hij zijn lul er weer uit haalde ging ik met mijn vingers door mijn spleetje heen en likte ik mijn vingers schoon, die cocktail smaakte heerlijk.

Ik was nu ook wel even toe aan een drankje en zo hadden we even een pauze om weer op krachten te komen. Een kwartiertje later zijn we naar de slaapkamer verhuisd en daar hebben we nog heel lang met ons drieën op het bed liggen neuken. Ze hebben me zelfs nog gesandwiched, Michel in mijn kontje en Orlando in mijn kutje. In die positie kwamen we zelfs alle drie op hetzelfde moment klaar en voelde ik hoe er van beide kanten zaad in mijn gaatjes werd gespoten, dat was echt te gek. Ik plakte aan alle kanten van hun sperma en het laken van ons bed zat er ook onder. We zijn die avond alle drie diverse malen klaargekomen, ik zelf zeker wel een stuk of tien keer avond, Michel drie keer en Orlando wel vijf keer. Ik heb hem gevraagd om vaker langs te komen, omdat ik echt verslaafd ben geraakt aan zijn lul.

Orlando beloofde ons om mij zeker een keer per maand samen met Michel te verwennen en misschien ook wel een keer alleen als Michel daarmee akkoord zou zijn. Nou Michel ging daar gelijk mee akkoord, want hij kijkt er al naar uit om mij met een volgespoten kutje thuis aan te treffen als hij van zijn werk komt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten