De superneuker

De superneuker.

Verleden week heb ik gedaan wat zoveel mannen ook hebben gedaan. Je vrouw door een andere man laten neuken. Ik begrijp nu de mening van die mannen, want het is een enorme kick om te zien hoe het lichaam dat je zo goed kent, als een ordinaire slet geneukt wordt door een andere lul.

We hadden het er vaak over gehad samen en Manon had me dikwijls al verteld dat haar vroegere vriend zo goed kon neuken en dat ze daar altijd van genoten had. Om een lang verhaal kort te maken, ik stemde toe dat ze haar wellust met hem zou bevredigen als ik toe mocht kijken, want ik had wat dat betreft een voyeuristische inslag. Peter, de superneuker van haar, had daar geen enkele moeite mee en hij werd door haar verleid om ons een avond op te komen zoeken. Ik was enorm zenuwachtig en bang voor wat er stond te gebeuren. Ik heb het idee dat iedereen dat wel zou hebben.

Peter en Manon zaten samen op de bank en al snel zaten ze met elkaar te vozen. Peters hand verdween onder haar rok en ik kreeg de eerste kick toen ik zag hoe ze gewillig haar benen spreidde voor een andere man. Het was fantastisch om te zien hoe ze zich overgaf aan haar hete wellust en schaamteloos haar benen zo wijd mogelijk uiteen deed voor zijn graaiende vingers. Al snel was ze bloedgeil en wipte haar billen omhoog om haar slipje uit te kunnen trekken. Hij stroopte haar rok tot over haar middel en daar zat ze als een slet op de bank, haar benen geopend en haar kut goed zichtbaar. Ze keek naar zijn spelende vingers in haar natte kut en zei, ”O ja, lekker, vinger me maar, o, lekker...” Het duurde niet lang of alle twee waren ze naakt en ik kon nu ook de redelijk dikke lul van Peter bewonderen.

“Doe het zoals vroeger,” vroeg ze en op handen en knieën ging ze op de bank zitten. Ze duwde haar kontje omhoog en het was enorm geil om te zien hoe ze uit pure begeerte haar schaamlippen voor hem opentrok. Binnen enkele seconden zou mijn vrouw geneukt gaan worden door een ander en ik genoot, met een stijve lul, van dit toch wat bizarre schouwspel. “Maart, kom, hou me vast!” vroeg ze en ik voldeed graag aan dat verzoek, dat begrijp je. Ik hield zachtjes haar schouders vast en ze fluisterde, ”Vind je het geil? Vind je het geil? O, ik vind het zo geil ...!”

Peter was achter haar gekropen,op z’n hondjes. Ze keek recht in mijn ogen en zei, ”Peter, ik voel je lul tegen mijn kut, o, neuk me net als vroeger, naai me!” Het was enorm opwindend haar dit te horen zeggen en toen hij haar penetreerde, kneep ze haar ogen dicht. Ik kuste haar en zij kuste mij. Toen ze haar ogen weer open deed las ik er pure wellust in en een brandend verlangen. Peter begon te stoten en zijn lul moest nu diep in haar lichaam zitten. Ik bleef haar vasthouden toen haar lijf met ritmische stoten op Peters parende bewegingen reageerde. Weer keek ze me recht in mijn ogen en met een op en neer schokkend lijf hijgde ze, ”O, wat geil, wat lekker, ik word geneukt!” En dat werd ze zeker!

En mij wond dit onwaarschijnlijk op. “Toe maar, knijp je kut maar samen, neuk maar...” Zo moedigde ik haar aan. Ik wist dat ze nu met haar kutspieren zijn lul aan het bewerken was en ze begon ook steeds feller terug te stoten. Het leek er op of zij de leiding nam en dat maakte me nog geiler. Als een razende naderde ze haar eerste hoogtepunt en met snelle korte stoten neukte ze haar kont naar achteren, kletsend tegen de buik van Peter.

Peter zelf zat nu helemaal stil, liet haar het werk doen en keek gefascineerd toe hoe haar kut over zijn paal schoof. Met korte, trekkende en stotende bewegingen kwam ze klaar. Weer keek ze me aan, ze huilde van genot toen ze nawippend hijgde dat ze klaar aan het komen was. Dierlijk grommend stootte ze voor de laatste keren en toen hief Peter zijn hoofd op om met vertrokken gezicht zijn zaad in haar te spuiten. Ook dat was een fantastisch geil gezicht. Moe geneukt gleed ze van de bank, een sliert zaad drupte nog uit haar kut. We hebben nog een borrel gedronken en toen is Peter weggegaan. Maar we houden de mogelijkheid open dat hij snel terugkomt.

Daarna hebben Manon en ik liggen neuken, enorm, want het is nu eenmaal een enorm opwindend schouwspel om te zien hoe je eigen partner zich als een slet gedraagt, toegeeft aan haar lustgevoelens en voor je ogen met een andere man ligt te neuken en schokkend en huilend klaarkomt. Mannen die niet ontzettend jaloers zijn, moeten dit zeker eens proberen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb