De spelletjes van mijn vrouw

De spelletjes van mijn vrouw.

Mijn vrouw heeft een nieuw pervers spelletje bedacht. Zij dominant, en ik ben juist het tegenovergestelde.

Het begon ermee, dat zij in mijn werkplaats in de garage liep te snuffelen en mijn elektrische boor meenam. Ik volgde haar naar onze badkamer, waar ze op haar knieën een gaatje boorde aan beide zijden van onze ruime inloop douche. Vervolgens drukte ze een plug in elk gat en schroefde in ieder een zwaar verchroomde ring. Ik vroeg haar waar dat voor was en ze antwoordde alleen maar, wacht maar af. Ze bracht de boor terug en haalde uit een plastic tasje een doosje met het opschrift: “Waterpik”. Ik vroeg wat het was en ze liet me een wit apparaatje zien in de vorm van een elektrische tandenborstel. Aan het eind zat echter een omgebogen buisje, in plaats van een borsteltje. Het is een apparaatje om tussen je tanden met waterdruk schoon te maken. Ik kreeg er een cadeau bij mijn nieuwe elektrische tandenborstel, want ze worden verder niet meer verkocht. Ik ga hem morgenavond direct testen, en ze liep weg, zonder mij iets te vertellen.

De dag erna was zaterdag, de dag dat zij normaal de stad in gaat om een jongen of man op te pikken en meer naar huis te nemen, waar ze zich onder mijn ogen door hen laat nemen. Ik mag dan meedoen of alleen maar mezelf aftrekken terwijl ik toekijk. Ze kwam rond elf uur weer thuis met een wel zeer jonge jongen, vermoedelijk een jaar of twintig. Zoals gewoonlijk was hij van het sportschooltype, weliswaar niet erg breed geschouderd maar wel met goed ontwikkeld spieren. Nadat we iets hadden gedronken, mijn vrouw whisky zoals gewoonlijk, zei ze tegen mij, jij blijft hier en gaat zitten denken wat wij nou gaan doen. Ze nam de jongen bij de hand en ik hoorde haar in de gang zeggen, trek je kleren hier maar uit, gooi maar op de grond. Ik hoorde hoe ze de gang doorliepen naar het eind en aan de galm kon ik horen dat ze de badkamer ingingen. Toen werd het stil in huis.

Ik bleef zitten wachten, maar na 10 minuten won mijn nieuwsgierigheid het. Ze douchte wel meer samen met haar minnaars, maar nooit zo lang, daar was ze dan al te geil voor. Ik deed mijn schoenen en sokken uit en sloop op blote voeten naar de badkamer. De deur stond gewoon half open en ik gluurde om de hoek. Mijn vrouw lag naakt op haar knieën voor de douche, en in de douche zelf lag de jongen, spiernaakt, ook op zijn knieën, met zijn kont naar mijn vrouw. Hij was nog helemaal nat van het douchen, net als mijn vrouw. Ze hadden niet in de gaten dat ik toekeek. Mijn vrouw was net bezig zijn enkels aan de door haar zelf aangebrachte ogen te binden, zijn benen wijd gespreid. Toen pakte ze zijn polsen en bond die met klittenband weer aan zijn enkels vast, zodat hij nu met zijn hoofd voorover op de douchevloer rustte, en zijn billen omhoog staken. Zijn pik was half hard, maar hing nog min of meer omlaag tussen zijn dijen. Zijn balzak was helemaal aangetrokken, blijkbaar was hij wel al erg geil. Ik zag dat hij een cockring aanhad achter zijn balzak, waarschijnlijk de mijne.

Toen hij vast zat pakte mijn vrouw wat vloeibare zeep uit het pompje dat naast haar stond, smeerde haar hand in en pakte zijn lul, tussen zijn dijen door beet. Ze trok hem een paar keer af tot hij helemaal stijf was. Toen pakte ze een stuk bamboe waar een elastiekje omheen zat dat naast haar lag, ze deed het elastiekje om zijn paal en stak het latje achter zijn pik langs en positioneerde het voor zijn dijen. Zijn pik stond nu schuin naar achteren omlaag gericht, en kon niet meer omhoog komen naar zijn normale geërecteerde positie, die bij zo’n jonge knaap vermoedelijk nog recht omhoog langs zijn buik was. Zijn apparaat was tamelijk groot, nog net geen 20 cm. schatte ik en stond nu kloppend en steeds vooruit tikkend klaar, maar ja, voor wat. Toen kwam mijn vrouw overeind en ik trok snel mijn hoofd terug.

Ik sloop snel terug naar de woonkamer, waar ik mezelf snel helemaal uitkleedde. Ik sloop weer terug en hoorde mijn vrouw net zeggen: “zo, nu zal ik eerst je kontgaatje eens netjes schoonmaken.” Ik stak mijn hoofd weer om de hoek en zag dat ze weer op haar knieën zat, en haar nieuwe aanschaf, “Waterpik” in haar hand had. Ze richtte het buisje op de anus van de jongen en drukte het knopje in. Er spoot meteen een pulserende waterstraal uit, die ze wat corrigeerde in kracht en toen op zijn kontgaatje richtte. Ik zag zijn anus samentrekken en zijn pik moeite doen om overeind te komen. “Jezus “zei hij, wat een geil gevoel. Dat hoopte ik al, zei mijn vrouw en begon nu de straal op en neer te bewegen tussen zijn anus en het topje van zijn pik. De jongen begon al snel te kronkelen van geilheid, maar de ring rond zijn ballen en het feit dat zijn paal recht omlaag stond zorgden er blijkbaar voor dat hij niet kon klaarkomen. Maak me los, kreunde hij, en laat me je neuken. Nog lang niet, antwoordde ze. Ik ga je eerst gek maken van geilheid. Ze sperde met twee vingers zijn anus wat open en richtte de pulserende waterstraal op het zachte roze vlees. Hij rukte aan zijn enkelboeien, maar zonder resultaat. Ze stopte en greep naast haar, waar ik pas nu zag dat daar een elektrische tandenborstel lag. Ze smeerde wat tandpasta uit een tube op de kop, en drukte de snel draaiende borstel tegen zijn kontgaatje.

Langzaam vervolgde ze haar weg via zijn perineum en zijn paal naar zijn eikel, waar ze stil hield bij zijn toompje en de borstel er op drukte. “Oh mijn God schreeuwde hij, mijn gat staat in brand. Ja, zei mijn vrouw, is dat geen geil gevoel. Ze smeerde wat tandpasta in haar hand en begon hem langzaam af te trekken, zodat zijn pik al gauw helemaal wit was. Het voorvocht kon de cockring blijkbaar wel passeren, want het droop nu met stralen uit zijn pik. Ze smeerde wat vloeibare zeep aan haar vinger, en terwijl ze verder ging met hem af te trekken stopte ze haar vinger in zijn anus, en begon hem zo ritmisch te neuken. Gekreun kwam van de douchevloer en hij hijgde, maak me los, laat me je neuken, laat me je volspuiten. Oké zei ze, en keek nu met een ruk om. Ze zag mijn gezicht en zei, en wat vind je van mijn Sm kamertje? Ik stapte naar binnen, en ze zag dat ook ik naakt was, met een forse erectie voor mijn buik. Oh wat een lief pikkie, zei ze en nam mijn geslacht in haar mond. De jongen keek tussen zijn dijen door langs zijn pik naar ons. Oh, zei hij, doet u dat alstublieft ook bij mij. Ja, zei mijn vrouw en dan wil je zeker dat ik je hele lading doorslik hè? Nee, ik maak je nu los en dan mag je mijn man laten zien hoe goed je kunt neuken.

Ze trok de klittenbandjes los en de jongen kwam moeizaam overeind van de douchevloer. De tegels stonden afgedrukt in zijn knieën. Hij werd echter gestopt door de bamboelat en bleef gebogen staan. Mijn man houd ook van jonge jongens af en toe, zei ze, draai je eens om. Hij is even voor jou, zei ze, en ging op de wc bril zitten. De jongen stond nu met zijn rug naar mij toen ik moest toegeven dat zijn jongenskontje me aardig opwond. Ik knielde en likte de tandpasta van zijn aars. Ik proefde ook de zeep die in zijn anus zat, welke nog een beetje openstond van mijn vrouw’s gevinger. Ik keek om naar mijn vrouw, die zichzelf op de wc zat te vingeren.. Ze knikte me toe, en ik draaide me weer om. De jongen zat enigszins gehurkt. Ik richtte mijn pik en drukte mijn eikel in zijn kont. Oh, Christus zei hij, en ik vind het nog lekker ook.

Ik sloeg hem op zijn billen en drukte langzaam door tot ik helemaal in hem zat. Toen begon ik hem met lange halen langzaam te neuken. Oh ja, man, ik wist niet dat dit ook lekker was, zei hij. Het antwoord kwam van mijn vrouw: “Oké, zo is het genoeg voor jullie, ik ben aan de beurt”. Ze trok me weg en mijn pik gleed met een ploppend geluid uit zijn gesmeerde anus. Ze maakte nu het bamboelatje los en ook het elastiekje dat om zijn eikel zat. Ze klikte zijn cockring los van zijn nu gezwollen ballen, zijn pik veerde recht omhoog tegen zijn buik. Hij was nu enorm, een fraai exemplaar, met een enorm gezwollen eikel en kloppende aders op de schacht. Het voorvocht gutste er nu uit en droop langs zijn paal omlaag. Ik keek er verlekkerd naar, ik zou hem wel willen pijpen. Maar mijn vrouw zette haar voet op de rand van de wc-pot en zei alleen maar, neuk me. Hij gromde als een losgelaten tijger. Ze draaide zich om en hij stootte in een keer in haar gleuf, die droop van geiligheid. Hij plaatste zijn pik met een hand en gleed soepel in haar kletsnatte kut.. Ik knielde achter hem.

Hij had kleine haartjes rond zijn anus, die ik eerst kietelde, wat hem er toe bracht terug te trekken en met èèn stoot in mijn vrouw te verdwijnen, ik drukte toen mijn linker middelvinger in zijn anus. Oh mijn God, schreeuwde mijn vrouw nu, neuk me, lekkere hengst van me.. Ik hoefde alleen maar mijn hand stil te houden, want hij neukte zelf mijn vinger, terwijl hij in haar stootte. Hij schreeuwde het nu uit en begon te pompen. Ik zag zijn ballen samentrekken, trok mijn hand terug en nam ze in mijn hand. Ik voelde zijn sperma door zijn paal pompen, in mijn vrouw’s gleuf. Toen hij klaar was, zei ze, blijf zo staan, ik wil je nog in me blijven voelen. Ik ging achter hen staan, drukte mijn erectie tussen zijn billen en pakte mijn vrouw bij haar borsten. Zo stonden we daar met zijn drieën geil te wezen, ik nog het meeste, want ik was nog niet klaar gekomen. Hij maakte zich los en stapte naar achteren. Met een blubberend geluid stroomde zijn zaad uit haar kut, langs haar dijen. Het was een enorme hoeveelheid, die ze met haar spelletje had opgewekt bij hem. Dat was fijn zei ze, nu gaan we samen mijn man bedanken, heb je wel eens een man gepijpt? Ik keek naar hem, en terwijl ik mijn blik van zijn benen omhoog liet gaan, liep er nog een lange straal zaad uit zijn nog steeds tamelijk stijve lid.

Hij keek schuchter en schudde zijn hoofd. Als je me helpt hem klaar te maken mag je straks nog eens, zei ze. Ga maar liggen, zei mijn vrouw tegen mij, en ik strekte mij uit op het badkleed. Ze gebood de jongen naast mij te knielen en deed zelf hetzelfde. Ze boog zich over mijn stijve lid en zei tegen de jongen, ik lik hier en jij aan de andere kant. Ze voegden de daad bij het woord en hij begon eerst voorzichtig, maar toen wat enthousiaster te likken. Wanneer hun monden elkaar troffen bij mijn eikel gingen ze af en toe over in een tongzoen. Dat laatste werkte sterk op mijn geilheid, als ik niet werd aangeraakt, maar mijn pik zich pal onder hun monden bevond. Ik zou graag ook eens klaar komen, fluisterde ik. Nou, vooruit zei mijn vrouw, en tot de jongen, als jij hem pijpt, mag je me straks van achteren nemen, oké? Hij knikte en , terwijl zij mij begon af te trekken, nam hij mijn eikel in zijn mond en begon korte zuigbewegingen te maken, waarbij hij zijn tong rond mijn eikel liet draaien als een volleerde homo. Binnen een paar minuten voelde ik het komen, en zonder enig geluid te maken spoot ik nu onverhoeds mijn sperma in zijn mond. Hij deed zijn mond open en trok terug, zodat mijn zaad uit zijn mond op mijn pik en over de hand van mijn vrouw droop. Ik bleef verzadigd liggen op de mat.

Mijn vrouw smeerde haar hand af aan mijn buik en kwam overeind. Wil jij je mond spoelen, vroeg ze aan de jongen. Hij knikte en nam een stap naar de wastafel. Vond je het echt zo vies, vroeg ze. Viel eigenlijk wel mee, antwoordde hij, ik heb niets doorgeslikt. Goed, zei ze, dan gaan we nu naar de slaapkamer met z’n tweeën, laat hem maar hier liggen, en ze stapte over mij heen. De jongen volgde haar. Ik hoorde de slaapkamerdeur dichtgaan en de sleutel omdraaien. Ik kwam overeind en waste mijn van mijn buik, voordat het in mijn haar zou opdrogen. Toen viel mijn oog op de ‘Waterpik van mijn vrouw, die nog naast de douche op de grond stond. Ik hurkte in de douche, zette hem aan en richtte de pulserende straal op mijn anus. God, wat was dat een geil gevoel. Ik liet hem omhoog spuiten, opzij van mijn ballen en over mijn eikel. Ik kreeg in no time weer een erectie. Ik ging op mijn rug in de douche liggen, trok mijn knieën op en herhaalde dit spelletje tot ik weer bloedgeil was. Toen kwam ik overeind en liep, zonder mij af te drogen naar onze slaapkamer. Ik klopte op de deur en zei, mag ik kijken? De sleutel werd omgedraaid en ik stapte naar binnen. Het was de jongen die had open gedaan, en deze liep nu terug naar het bed.

Daar lag mijn vrouw met opgetrokken knieën op haar rug, haar kont was kletsnat van het speeksel van de jongen, die blijkbaar aan haar kontgaatje moest likken. Ik zag dat haar anus een beetje open stond, hij had haar blijkbaar al wat met zijn vinger opgerekt. Dat komt mooi uit, zei mijn vrouw, je kunt ons even helpen. Ze kwam overeind, en dirigeerde de jongen op zijn rug op het bed. Hij was al weer verschrikkelijk geil, zag ik, zijn lul stond hard overeind langs zijn buik en reikte zelfs tot aan zijn navel. Mijn vrouw nam, alvorens op hem te gaan liggen een lik glijmiddel van ons nachtkastje en smeerde het aan en tussen haar billen en zei tegen mij, richt zijn pik op mijn kontgaatje en houdt hem vast tot ik hem er in heb. Ik pakte de stam van de jongen en zag nu van dichtbij hoe mijn vrouw zich langzaam op hem spietste, tot hij tot zijn ballen in haar zat. Toen leunde ze achterover en zei tegen hem, nu langzaam neuken. En jij, zei ze tegen mij, lik mijn klitje. Ik kroop naast het stel op mijn knieën, en boog me over haar kut. De jongen begon langzaam in en uit haar te glijden, vlak onder mijn neus en ik begon haar klit en schaamlippen te likken. Ik nam mijn eigen pik ter hand en trok mezelf ondertussen af. Het stel begon steeds zwaarder te ademen en mijn vrouw kreunde, stop een vinger in mijn gleuf. Ik deed het en ze begon steeds wilder te bewegen, de jongen hoefde weinig meer te doen. Toen kwam ze schreeuwend klaar, maar maakte zo’n beweging dat hij uit haar schoot, net op het moment dat hij ook klaar kwam, zodat zijn pik omhoog schoot tussen haar dijen .Ik zag van dichtbij hoe het gleufje in zijn kletsnatte eikel zich opende en er spoot met een korte tussenpoos drie maal een straal zaad uit. Het kwam terecht op mijn hand, die nog met een vinger in haar kut zat en over haar dijen. Maar ik kon mijn hoofd niet snel genoeg opheffen, zodat de tweede straal in mijn gezicht spoot. Hijgend bleven ze liggen, terwijl ik mijn vinger terugtrok en overeind kwam.

Ik kroop tussen hun gespreide benen en begon mezelf snel af te trekken. In no time voelde ik mijn zaad komen en ik richtte mijn pik op die van de jongen, die nu slap tegen haar dijen aan lag en spoot mijn lading erover, zodat het naar zijn ballen droop. Mijn vrouw rolde van hem af en ging rechtop zitten. Ze keek mij aan en zag toen dat ik sperma op mijn gezicht had. Oh, wat lief zei ze, heb je moeite gedaan om zijn heerlijke zaad op te vangen voor mij? Ze kwam naar me toe en begon voor de ogen van de jongen diens sperma van mijn gezicht te likken. Toen ze daarmee klaar was keek ze naar de jongen, die nog steeds op zijn rug lag, en zag mijn zaad op zijn pik en ballen zitten. Vuile viezerik, zei ze tegen me, heb je zijn pik ondergespoten? Ze pakte me in mijn nek en drukte mijn gezicht tussen zijn dijen. Lik hem schoon van je eigen zaad, nu. En gehoorzaam begon ik mijn eigen sperma van zijn pik en ballen te likken. Het was niet de eerste keer dat ik mijn zaad proefde, ik ben niet vies van mezelf en ze had me dit al vaker laten doen. Tot mijn stomme verbazing reageerde zijn lul en werd voor de derde keer langzaam stijf. Mijn vrouw was met haar gezicht vlakbij komen zitten om mij te zien likken en zag het ook. Verrek, zei ze, je kunt nog een keer! Wat een lekkere hengst ben jij zeg.

Ze trok me weg en knielde op mijn plek tussen zijn dijen, toen pakte ze zijn knieën en drukte ze tegen zijn buik, zodat zijn kont omhoog kwam. Kom hier met je gezicht zei ze tegen mij, en kijk van dichtbij wat ik doe. Ze boog zich en begon van het topje van zijn eikel met het puntje van haar tong omlaag te likken, over zijn zak en toen naar zijn anus. Ik keek van dichtbij toe hoe mijn vrouw daar een wildvreemde jongen aan zijn aars lag te likken! Ze pakte zijn stam en begon hem tegelijk af trekken. Ze kwam omhoog en drukte haar middelvinger in zijn anus. Toen begon ze hem langzaam ermee te neuken in zijn kont. Het duurde iets langer, maar toen kreunde hij en er schoot een laatste golf zaad uit zijn pik op zijn buik.

Aangezien mijn vrouw steeds wat anders wil, hebben we hem niet meer terug gezien.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten