De preutse vrouw.

Ik ben een vijfendertig jarige ongebonden man met een behoorlijk postuur en voor de lol reageerde ik eens op een advertentie. Het was eigenlijk meer een noodkreet van een echtpaar, waarvan de vrouw zich wilde laten neuken in het bijzijn van haar man, maar het uit preutsheid toch niet zo goed durfde.

Ik kreeg een telefoontje van de man, die wel in was voor een trio en hij vroeg me om eens te komen praten. Op het afgesproken tijdstip daar aangekomen bleek de vrouw, weer uit preutsheid naar een vriendin te zijn gevlucht. Na een uitvoerig gesprek met de man stelde ik voor dat hij zijn vrouw zou bellen en zeggen dat ik alweer weg was gegaan. Wij hadden ons plan al gemaakt. Hij liet zich door mij op een stoel vastbinden en kort daarna kwam zijn vrouw thuis.

Ik stond achter de kamerdeur en toen ze binnenkwam viel ik haar van achter aan. Ze schrok behoorlijk toen ze haar man zo zag zitten. Ik zei: “Zo, geil vrouwtje, van je man hebben we geen last meer en nu zal ik jou eens even goed te grazen nemen.” Plotseling begreep ze de hele situatie, maar ze stribbelde voor de vorm flink tegen toen ik haar lekker in haar beha bíj haar grote tieten pakte. Ze hadden een zware tafel in de kamer staan waar ik haar voorover tegen aan duwde. Ik rukte het slipje van haar billen en neukte haar van achter in haar ontzettend natte kut. Ze kwam er van klaar en goed ook!

“O, Schat” kreunde ze naar haar man. “Kun je me zien?” Ik was eerlijk gezegd haar man al bijna vergeten en terwijl zij na lag te sidderen maakte ik hem met een knipoog los en we plaatsten haar tussen ons op de bank in. Nu pas kon ik haar goed bekijken. Ze was 32 jaar, een tikje mollig, met een leuk en vriendelijk gezicht. En terwijl haar man een borrel inschonk zei ze tegen me: “Bedankt, dit had ik nou nodig om er overheen te komen. Nu heb ik van dat verdomde preutse gedoe hopelijk geen last meer.”

Dat wilde ik wel eens zien. “Laat je dan nu eens door je man neuken, terwijl ik toekijk!” Ze ging prompt op de grond liggen en haar man, die inmiddels ook bloedgeil was van de hele gebeurtenis, dook er onmiddellijk met de broek nog op zijn knieën bovenop en na een korte, heftige befpartij neukten ze elkaar naar een laaiend orgasme.

Hoewel ik beslist niet zo‘n superstier ben kreeg ik hierdoor ook weer lustneigingen en terwijl we weer een borrel dronken vroeg ik haar of ze me wilde pijpen, waartoe ze graag bereid was. En het was een heerlijk gevoel om, met haar man over zijn werk pratende met een borrel en een sigaret, door zo’n lekker stuk als deze vrouw gepijpt te worden. Aangezien nog nooit een vrouw me met haar mond klaar heeft kunnen maken, heb ik mezelf op haar lekkere billen klaar gereden en terwijl zij haar man afzoog spoot ik mijn sperma over haar rug heen.

Na nog wat gepraat te hebben ben ik naar bed gegaan, waarin ik de volgende morgen wakker werd doordat zij met mijn ballen en pik speelde, een aangename manier van wakker worden. Ze had de hele nacht nog met haar man liggen geilen, totdat hij naar zijn werk moest: die zal ook lekker gaar geweest zijn, die dag! Zij wilde de mijne nog een keer voelen voor ze eindelijk ging slapen. Nou, dat kon uiteraard, want ik was goed uitgerust. Ze kwam op me zitten en met haar kletsnatte kut ragde ze zichzelf en mij binnen de korst mogelijke tijd klaar en viel direct daarop, met haar kut vol sperma uitgeput in slaap. Na nog even lekker gedoucht en ontbeten te hebben ben ik op mijn gemakje naar mijn werk gegaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten