De pc repareren.

Het is alweer een tijd terug (1 jaar) dat ik het eerste contact had gelegd met Jos. Hij had een advertentie geplaatst met de vraag of iemand zijn pc wou repareren in ruil voor een leuk onderonsje met zijn vrouw. Er bleken een hoop haken en ogen te zitten aan de gehele onderneming, want hij kon mij niets over de computer zelf vertellen en zijn vrouw was niet op de hoogte van de advertentie.

Desondanks had ik met Jos afgesproken om hem eerst eens te ontmoeten en hij zou wat foto’s van haar meenemen. Hij leek mij wel een aardige vent hoewel hij een beetje zenuwachtig was. Hij had een hele collectie met naaktfoto’s van zijn vrouw meegenomen. Op de foto’s spatte de geilheid er af en er zaten genoeg foto’s tussen waar zij meerdere pikken tegelijk aan het verwennen was. “Zij heeft wat vriendjes buiten de deur en ik geniet van de gedachte” zei hij terwijl hij naar mijn reactie keek. “Ik kan mij voorstellen dat zij wel wat vriendjes heeft, maar waarom is zij niet op de hoogte van dit alles?” vroeg ik hem. “Helaas kunnen wij niet goed ontvangen en is zij bang om een blauwtje te lopen buiten de deur” antwoordde hij.

Gisteren was het zo ver na heel veel heen en weer gebel, ik zou eindelijk naar de computer komen kijken en ondertussen een beetje met haar sjansen. Ik stelde mij er niet heel veel van voor en pakte de mountainbike om even langs te gaan. Bij binnenkomst keek Jos mij veelbelovend aan en stelde zijn vrouw voor, Marleen. Marleen zag er netjes gekleed uit en mijn gedachte dwaalde af naar de naaktfoto’s die ik van haar had gezien. Met een kop koffie in de hand werd ik naar boven geleid waar de computer stond. Alles waar ik om had gevraagd stond er en ik ging aan de slag. Zo nu en dan kwam Jos bij mij kijken hoe het ging en bood Marleen mij koffie aan.

“Wat vind je van haar?” vroeg Jos. “Leuk om haar eens zo te zien met kleding Jos.” “Ik moet even wat dingen downloaden voor de computer, zou ik dat op je computer mogen doen? Kan ik direct wat leuke foto’s van haar bekijken” grapte ik. Terwijl ik bezig was met de computer af te stellen zette ik een foto van haar open. Een enorm opwindende foto waarop zij op haar rug lag en haar naaktheid aan de camera toont. Niets vermoedend liep zij langs de computer en keek blijkbaar niet naar wat ik deed. “Marleen, wat ben jij een ongelooflijk opwindende vrouw. Ik kwam deze foto’s op de computer tegen en je ziet er echt geweldig uit. Het leek mij raar als ik het niet tegen je zou zeggen terwijl ik deze foto’s wel gezien heb. Jos vond het niet erg dat ik ze gezien had.” Haar wangen gloeiden van de complimenten terwijl zij naar de foto keek. Marleen kwam naast mij zitten en wij hadden het over haar vriendjes en haar relatie met Jos. Ik legde mijn hand op haar knie en keek haar direct aan, “vind je mij ook aantrekkelijk?” vroeg ik brutaal. Jos die op een afstand zat te kijken moest een beetje lachen en aanschouwde het spel met veel plezier. Marleen keek eerst naar Jos en toen weer naar mij, “ja” antwoordde zij.

Ik pakte haar hand, “laten we eerst lekker douchen samen, want ik kom van de fiets af”. Beide keken wij Jos aan en hij wenste ons veel plezier. Aangekomen in de badkamer verontschuldigde zij zich voor de troep. Zwijgend pakte ik haar hoofd vast en zoende haar pontificaal op de mond. Onze tongen vonden elkaar snel en met mijn ogen dicht begon ik haar uit te kleden. Haar hand vond mijn kruis snel door mijn wielerbroek heen en begon door de dunne stof mijn pik te masseren. Voordat ik het wist stonden wij beiden naakt en genoten wij duidelijk van het moment. “Ik wil je even lekker onder handen nemen” fluisterde ik, “laten wij ons snel afspoelen en jullie bed opzoeken”. Marleen genoot duidelijk van mijn initiatief. Onder de douche vandaan en op het bed, legde ik haar diagonaal neer. Met mijn harde lul in mijn hand keek ik naar een vrouw van in de 50, grote volle borsten en prachtig opgezwollen schaamlippen met een priemende klit. Op mijn knieën ging ik bij haar hoofd zitten en zij begreep direct wat er van haar verlangd werd. Met langzame diepe halen begon zij mij te pijpen en mijn hand gleed tussen haar schaamlippen richting haar clitoris. De toppen van mijn vinger gingen langs haar klit omhoog naar haar klithoed, waar ik begon te drukken en stevig te strelen. Haar hevige ademhaling voelde ik door haar neus tegen mijn buik. Op het moment dat ik murmelde dat ik bijna kwam, zette zij nog even een lekkere sprint aan en zoog mij zonder enige moeite helemaal leeg. Terwijl ik bijkwam werkte ik haar steeds meer tot een orgasme en was ik bezig om met twee handen tegelijk haar te laten klaarkomen. Wij lagen nog geen 5 minuten op bed of wij lagen al bij te komen van de eerste orgasmen. Jos was op een stoel gaan zitten kijken naar hoe wij bezig waren geweest.

“Jos, heb jij toevallig condooms?” vroeg ik met haar grote borsten spelend in mijn hand. Met een paar stappen stond Jos naast het bed en pakte uit het nachtkastje een rits condooms. “Ze hoeven niet allemaal op, maar pak dat vrouwtje maar lekker stevig aan”. Binnen de kortste keren was ik weer op volle oorlogssterkte en neukte ik Marleen zo hard dat het leek alsof mijn leven ervan afhing. Zij zat op haar knieën voor mij en ik stootte diep in haar terwijl ik met mijn hand haar klit stimuleerde. Al schuddend liet zij zich echt afneuken en kreunde zij alles bij elkaar. Toen ik het condoom volspoot en mijn pik uit haar haalde, wou zij zich omdraaien. Met een hand pakte ik haar bil vast en hield haar op d’r knieën met de andere hand begon ik haar te neuken en stimuleerde haar g-spot. Het duurde niet lang tot het eerste golfje geil uit haar kut spoot, ik ging hard en stevig door totdat zij echt niet meer verder kon. Ik zat helemaal onder haar geil en mijn vingers deden pijn van het samenspannen van haar kut.

Vermoeid zijn wij onder de douche gesprongen en heeft zij mij nog even gewassen met extra veel aandacht voor mijn pik. Nog even een drankje gedronken en na een afscheidszoen de hort weer op. De computer was overigens nog niet helemaal gerepareerd, dus wellicht word ik nog wel een keer uitgenodigd voor een klein feestje.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Flirten is niet alleen voor singles