De onbekende man.

Ik was deze zomer met mijn man op de camping en we hadden het er enorm naar ons zin. Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen. De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen.

Op de camping was het behoorlijk druk, dus besloot ik het bos in te wandelen om wat van de rust te genieten. Ik liep in mijn korte jurkje en er waren veel brandnetels aanwezig, ik ging er de hele tijd met mijn blote benen doorheen, op een gegeven moment werd ik gek van de jeuk. Ik leunde voorover en begon aan mijn benen te krabben en toen gebeurde het. Ik voelde ineens twee stevige handen op mijn billen, die ze meteen begonnen te kneden. Ik moest lachen, ik was er van overtuigd dat het mijn man was die mij had gevolgd en wel in was voor een avontuurtje in de buitenlucht. We hadden het nog nooit in de natuur gedaan, maar ja, voor alles is een eerste keer, nietwaar? Ik liet hem doen waar hij zin in had en ik voelde hoe hij mijn slipje naar beneden trok. Ik deed mijn benen een stukje van elkaar en trok mijn jurkje wat hoger op, zodat hij van mijn billen kon genieten. Ik voelde hoe hij zijn vingers in mijn kutje stak en daar zachtjes rondjes in begon te draaien. Hij raakte precies alle juiste plekjes, dat deed hij anders nooit. Hij stak er nu zelfs nog twee vingers bij, wat bezielde hem ineens? Opgewonden en klaar om te neuken keek ik over mijn schouder heen en toen zag ik tot mijn verbazing dat het mijn man helemaal niet was!

Het was een andere gast van de camping. Toen ik mijn rondje maakte had ik die man vriendelijk begroet en blijkbaar dacht hij dat die groet een uitnodiging was om eens lekker in het bos te gaan neuken. Normaal gesproken zou ik hem van mij afslaan, ik zou gillen en schreeuwen om hulp, maar die dag even niet. Die man vingerde mijn natte kutje gewoon heel erg lekker met zijn vier vingers. Ik bleef staan zoals ik stond en hoorde hoe hij zijn broek open maakte. Daarna hoorde ik dat hij zijn voeten iets verplaatste en voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn kutje aan drukken. Ik trok mijn billen een beetje van elkaar en daarmee opende ik automatisch mijn schaamlippen, zodat hij langzaam bij mij naar binnen kon gaan. De eikel voelde normaal aan, maar toen kwam de rest van zijn geweldige lul bij mij naar binnen. Op dat moment moest ik toch echt even happen naar adem, zoiets groots had ik nog nooit in mijn kutje gevoeld.

Wat kon die kerel lekker neuken zeg, dat was niet normaal meer. Doordat zijn lul zo enorm groot was, raakte hij met slechts een stoot alle lekkere plekjes die diep in mijn kutje zaten. Vanwaar ik stond kon ik de camping zien en opeens zag ik daar mijn man lopen, die schijnbaar naar mij op zoek was. Ik zei tegen de man dat hij op moest schieten omdat ik mijn man langzaam onze kant op zag komen. De vreemde man begreep dat het echt een vluggertje moest worden, vooral omdat mijn man nu ook het bos inliep en binnen een paar minuten bij ons kon zijn. Hij begon mijn kutje nu hard en in een hoog te neuken. Ik wilde het uitschreeuwen van genot maar dat kon niet, want dan had mijn man ons natuurlijk gelijk gevonden. Die dikke pik stootte diep in mijn sappige kutje en de man kwam al snel klaar. Ik voelde zijn warme zaad gewoon mijn kutje in spuiten en er leek geen einde aan te komen. Ik genoot echt van het gevoel hoor, maar mijn man kwam steeds dichterbij, hij was nog maar een paar meter van ons verwijderd en hij zou ons elk moment kunnen zien.

Gelukkig bleef hij even stil staan om rond te kijken, misschien dacht hij iets te horen. Zo had ik precies genoeg tijd om de vreemde man een dikke kus op zijn lul te geven, er nog even snel aan te zuigen en daarna mijn slipje weer omhoog te trekken en mijn rokje naar beneden te doen. Het zaad werd mooi door mijn slipje opgevangen, ik haalde even diep adem en liep toen op mijn man af en deed net alsof ik verrast was hem daar te zien staan. Hij had een veelzeggende blik in zijn ogen, het was een geile blik. Hij wilde mij wel een keertje neuken, hier in het bos. “Dat hebben we nog nooit eerder gedaan, zullen we even vlug?” vroeg hij.

Ik stond even met een mond vol tanden en een slipje vol zaad, wat moest ik doen? Als hij zijn lul in mijn kutje zou stoppen zou hij er gelijk achterkomen dat er zaad van een ander in mijn kutje was gespoten. “Ik denk niet dat het zo’n goed idee is” zei ik, “Ik zag net een man lopen en die kan misschien terugkomen en ons betrappen. Maar je hier nu even lekker pijpen, lijkt mij wel een geil idee.” Dat zag mijn man ook wel zitten. “Dan neuken we wel een andere keer in het bos” zei hij, terwijl hij zijn broek open maakte. Ik zoog mijn man heerlijk af en slikte al zijn zaad door, terwijl mijn kutje nog aan het gloeien was van het hete sperma van de vreemdeling die mij daar zo lekker had geneukt.

Die avond kon ik het toch niet voor me houden en vertelde ik mijn man wat ik had gedaan. Ik verwachtte dat hij boos zou worden, maar dat was absoluut niet het geval. Het maakte hem geiler dan ooit en hij heeft me die nacht wel vier keer klaar geneukt. De resterende dagen van onze vakantie moest ik van mijn man iedere dag alleen het bos in. Hij hoopte dat ik daar weer geneukt zou worden door die vreemde man. Dat gebeurde dan ook nog drie keer en als ik dan weer bij mijn man kwam moest ik hem mijn volgespoten kutje en doorweekte slipje laten zien.

Hij beloonde me dan met een extra neukbeurt en met een extra lading zaad in mijn kutje. Dit was echt een super vakantie waarbij mijn kutje bijna continu sperma lekte. Volgend jaar gaan wij weer naar dezelfde camping en dan maar hopen dat de voor mij nog steeds onbekende man er ook is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten