De onbekende.

Ontspannen lig ik op de bank. Freek is naar voetbal, de tv gaat eigenlijk nergens over en ik verveel me een beetje. Als Freek er zou zijn, dan wist ik het wel. Op dit soort momenten weet hij altijd precies wat ik wil. Van het idee alleen al word ik geil, want het is een heel lekkere vent die weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Maar ja hij is er niet. Ik herinner me mijn vibrator die ik nog ergens in de kast heb liggen. Als Freek er is heb ik hem niet nodig, integendeel, die hoeft maar naar mij te kijken en ik voel mijn kut al kloppen. Alleen het zoeken naar de vibrator maakt me al geil. Ik ga op de bank liggen en begin mijzelf te strelen. Eigenlijk ben ik wel erg tevreden met mijn lijf. Grote borsten, waarvan de tepels al lekker hard worden. Mijn kutje is vochtig, maar kan nog veel natter worden. Ik laat de vibrator langs mijn klit gaan en kreun van opwinding. Het zou toch wel eens een fijne avond kunnen worden.

Dan hoor ik de schuifpui open gaan. Voor ik kan zien wie er binnenkomt wordt er een hand over mijn ogen en mond gelegd. “Wat egoïstisch om alleen van zo’n geil lijf te genieten”, fluistert een stem in mijn oor. Voor ik er erg in heb, heeft hij een band voor mijn ogen gebonden. Mijn handen houdt hij vast.

“Wie is dit? Wat wil hij van me? “ flitst het door me heen. Wat hij van me wil, dat wordt al snel duidelijk. Zijn andere hand pakt mijn vibrator uit mijn hand, en begint langzaam mijn kut te bewerken. Eerst zoekend, aarzelend bijna. Als hij voelt hoe nat mijn kutje al is, laat hij een vinger bij me naar binnen glijden. Ik voel hem diep in me komen, maar al snel trekt hij terug en zoekt met zijn vinger in mijn kut naar mijn lekkere plekjes, dat is lekker. De aarzeling die ik eerder voelde, wordt al snel overspoeld door mijn geilheid. Ik kreun zachtjes, en wil hem niet meteen laten weten hoe lekker ik het vind, maar hij moet het wel voelen, want mijn kut trekt samen in een eerste orgasme. “Jij bent blijkbaar niet veel gewend, schatje, als je hier al zo opgewonden van wordt”, hoor ik hem fluisteren. “Wie ben je? Ik wil je zien”, zeg ik. “Nee hoor, dat is nou juist zo spannend, dat je mij alleen maar kunt voelen, maar mij niet kunt zien. Dat je nooit zult weten wie ik was en je alleen maar herinnert wat ik met je gedaan heb. En altijd zult blijven verlangen naar hoe het was, maar nooit zult weten of die man, die in een kroeg of waar dan ook geile blikken naar je werpt, misschien wel die man was, die toen zomaar in je kamer stond”. Hmm, daar zou hij wel eens gelijk in kunnen hebben. “Maar ik wil je wel kunnen voelen en jou ook geil kunnen maken. Laat mijn handen los, ik zal het spel graag meespelen, dat beloof ik je”. Ik nam aan dat hij me taxerend aankeek, aarzelend liet hij mijn handen los.

Ik zocht hem op met mijn handen. Voelde zijn lijf en voelde een grote bobbel in zijn broek. Die trok ik meteen uit en ik pakte zijn lul vast. Hard en groot lag hij in mijn handen. Ik liet mijn vinger zachtjes over zijn eikel gaan, hij was al vochtig. Ik hoorde de man naar adem happen toen ik mijn tong naar zijn eikel bracht. Zachtjes begon ik hem met mijn tong te masseren en te likken. Zijn lul was groot, en ik genoot toen ik hem in mijn mond nam. Eerst alleen zijn eikel, mijn tong draaide rondjes en ik voelde hoe hij steeds geiler werd. Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn lul verder mijn mond in. Ik zoog en streelde, likte en zoog nog harder. Hij kreunde dat hij het niet veel langer meer kon houden, maar voor hij uitgesproken was, voelde ik zijn sperma al in mijn keel spuiten. In een paar stoten kwam hij klaar. Ik proefde de lekker smaak van zijn zaad, slikte het door en kreunde van genot. “Dat vind je lekker, hé, ik wist het, zo’n geil wijf ben je wel!”

Ik vroeg me af of hij het hierbij zou laten, maar lang liet hij me niet in spanning. Ik voelde hoe hij zich omdraaide en met zijn tong langzaam mijn lijf verkende. Eerst zoende hij mijn mond maar al gauw zoog hij aan mijn tepels. Stevig, op het randje van pijn, maar juist daardoor raakte ik snel opgewonden. Zijn handen namen het over en zijn mond ging lager. Al snel voelde ik hoe hij in de buurt van mijn kutje kwam. Zijn tong gleed langs mijn lipjes en vond mijn kletsnatte opening. Langzaam likte hij mijn geil op, zachtjes kreunde ik om meer. Hij nam mijn klit in zijn mond en begon die net zo geil te bewerken als hij daarvoor met mijn tepels had gedaan. Willoos gaf ik me over aan een schokkend orgasme, ik kreunde, gilde bijna. O ja, zo heerlijk geil was het wat hij met me deed, ik wilde dat hij nooit meer ophield, dat hij zou blijven zuigen, maar opeens hield het op. Even was ik bang dat hij weg zou gaan, maar toen dwong hij me op mijn buik te gaan liggen en nam hij me van achteren. Zomaar, ineens was hij in me, hij streelde mijn kut en stootte zijn lul bij me naar binnen. Ik hapte naar adem, hij paste zijn stoten aan op mijn ritme en samen kwamen we klaar in een superorgasme.

Nog had ik er niet genoeg van. Ik dwong hem op zijn buik en streelde hem. “Even wachten, schatje, ik ben superman niet”, zei hij een beetje uitgeput. “Je weet niet half waar ik je toe kan brengen”, fluisterde ik geil en masseerde zijn billen, zachtjes, maar steeds dwingender. Mijn vingers gleden langs zijn ballen en ik dwong hem op zijn rug te gaan liggen. Zijn lul lag er wat slapjes bij, maar toen ik hem zachtjes streelde, kwam er weer leven in, binnen de kortste keren stond hij weer recht overeind. Ik liet zijn stijve in me glijden en bereed hem als een amazone. Bij mijn bewegingen voelde ik zijn lul nog stijver worden. Als ik ergens opgewonden van word, is het wel om zo met een man klaar te komen. Ik kreunde steeds harder en het ritme van mijn ademhaling, het kreunen en het schokken van mijn heupen vermengde zich met die van hem. “Ja, oooh, ja, lekker geil, o, ja, mmm, wat is dit lekker, geile teef”, waren een paar woorden die ik me herinner. Verder was het allemaal zo geil. In een opperste orgasme voelde ik zijn lul diep in me stoten en uiteindelijk het zaad spuiten, met een diepe, bijna onaardse kreun kwamen we klaar.

“Zo, genoeg, sprak hij, nadat hij was bijgekomen. Ik hoorde dat hij zijn kleren aantrok en zich van me verwijderde. “Tel tot 100 als je de schuifdeuren hoort, dan mag je pas je blinddoek afdoen” waren zijn laatste woorden.

Ik lag rustig bij te komen en liefkoosde mijn natte kut toen het tuinhek open ging en Freek opeens binnen kwam. Ik zag zijn blik, verbazing, geilheid, maar ook grote schrik. Dat laatste begreep ik niet, totdat ik zijn voetbalmaatje Ron achter hem aan zag komen met zijn vrouw Marloes. Ik was natuurlijk in mijn eigen huis, maar toch schaamde ik me behoorlijk. Snel stond ik op om me te gaan douchen en wat aan te trekken. Terwijl ik onder de douche stond, kwam Freek binnen, vrijwel meteen stond hij bij me onder de douche. Zijn lul stond recht overeind. “Wat ben je toch een geile teef, kun je wel. Als ik niet thuis ben, maar ik zal je leren, slet die je bent”. Hij wist toch niet wat er gebeurd was? Hij kon het toch niet weten. Of was hij het geweest? Nee, hij was het niet, hij voelt anders, neukt anders. Hij was gewoon ontzettend geil geworden van mij toen ik daar zo lag. Hij duwde me tegen de muur en stootte zijn dikke lul naar binnen. Terwijl het water op ons neerkletterde, maakte hij me met langzame stoten weer heerlijk geil. Ik kreunde en gaf me helemaal over. Ik zakte bijna door mijn benen van geilheid, maar hij hield me goed vast, ik sloeg mijn benen om hem heen en was zo helemaal aan zijn stoten overgeleverd. Sneller en sneller ging hij, en met een kreunend grommen voelde ik zijn zaad mijn geile kut inspuiten, Ik hield het ook niet meer en samen kwamen we klaar op een heerlijke manier.

Toen we weer een beetje bijgekomen waren, bedacht ik me dat Freek Ron en Marloes bij zich had en ik hoopte dat die naar huis waren gegaan. Ron is een stuk die ik graag wat beter zou willen leren kennen, maar Marloes is een beetje een tutje. Hand in hand liep ik met Freek naar de slaapkamer, in gespannen afwachting, want ik wist dat er nog veel meer zal volgen als hij in zo’n bui is. Wat ik niet verwacht had, was dat Ron en Marloes op ons bed zouden liggen. Over gespannen verwachting gesproken, de lul van Ron stond vrolijk rechtop en Marloes! Marloes had mijn vibrator gevonden en liet die rustig door haar spleet heen en weer gaan. Ik kon de druppels geil op haar geschoren lipjes zien, een streepje schaamhaar loopt als een pijl naar haar liefdesknop, zodat mijn aandacht alleen maar meer in die richting getrokken werd. “We konden echt niet weg gaan, liefje” zei ze. “Je was zo geil, daar konden we Freek toch niet alleen van laten genieten.” Ze heeft trouwens heerlijke borsten, mooi vol en met donkere tepels, van die borsten waar ik stinkend jaloers op ben en waarvan ik me in natte dromen wel eens heb afgevraagd hoe het zou zijn om je hoofd ertussen te leggen en heerlijk aan zo’n tepel te zuigen. “Wat bedoel je” vroeg ik quasi naïef. Wacht maar af, zei ze. Dat wilde ik helemaal niet, ik liep naar het bed en nam de vibrator van haar over. “Die heb je niet meer nodig”, zei ik. “Laat mij het maar doen”.

En ik deed, wat ik nog nooit had gedaan, en alsof ik het al vaker had gedaan. Ik drukte met mijn tong haar dikke schaamlippen uit elkaar en likte langzaam het vocht er tussenuit. Het smaakte niet vies. Langzaam werkte ik met mijn tong naar haar klitje, die rood en gezwollen was. Ik liet mijn tong eroverheen vlinderen maar raakte haar niet aan, of toch wel. Ze duwde haar natte kut tegen mijn gezicht aan. “Harder zuigen, zuig me helemaal leeg, lekker wijf”, kreunde ze. Ik bewerkte haar klit nu harder met mijn tong en beet er zachtjes op. Ze kreunde en ik duwde mijn tong langzaam haar kutje in. Ik voelde hoe mijn tong haar hete natte grot ingetrokken werd en likte langs haar geile plekjes. Opeens voelde ik dat er wat gebeurde. Freek kon het niet langer aanzien en kwam bij ons. Kom maar schatje, zei ze, je vrouwtje kan lekker likken, maar ik kan er ook wat van, dat ga jij nu meemaken.

Ze pakte hem aan zijn lul vast en trok hem naar zich toe. Ik kon aan Freek zien dat het hem pijn deed, maar hij raakte er ook opgewonden van. Ik ben altijd erg voorzichtig, maar zo te zien genoot hij ook van andere dingen. “Wat heb jij een lekker ding, wat een heerlijke geile paal, kom maar eens lekker bij mij”. Ik zag hoe Freek zijn lul in haar mond stopte. Ik ben dol op pijpen, maar ontdekte tot mijn verbazing dat ik ook bloedgeil word als een andere vrouw mijn man pijpt. Wellustig likte Marloes aan zijn eikel, ze volgde met het puntje van haar tong de randen en zijn spleetje en ik zag de druppels geil uit Freek’s lul komen. Hij kreunde en steunde, mijn vent, mijn supergeile vent. Ik was gestopt met beffen om te genieten van het kijken naar het pijpen en begon met mijn klitje te spelen. Toen kwam Ron in actie. Tot nu toe had hij zitten genieten van alles wat hij zag, met zijn hand aan zijn paal, maar nu vond hij het toch ook tijd worden om zich met ons te bemoeien. Hij zag hoe zijn vrouw mijn man pijpte en voelde aan mijn kut of ik er wel voldoende van genoot. Mijn vocht droop langs zijn vingers, ik hoefde hem niet te overtuigen. Ik zag hem aarzelen. Zou hij me neuken of wilde hij toch eerst gepijpt worden.

Ik koos voor het laatste. Kijken terwijl iemand je man pijpt, maar ondertussen een ander pijpen, leek mij een goed plan. Ik dwong Ron om op zijn rug te gaan liggen, ging tussen zijn benen zitten en begon hem wellustig te pijpen. Zacht en steeds harder, ik zoog, beet en trok aan zijn eikel en lul. Toen voelde ik een geile tong tussen mijn benen. Marloes had Freek laten liggen en gaf mij een geile beurt met haar tong. Ik kreunde en mijn sappen en al het geil spoot uit mijn kleddernatte kutje over haar gezicht. Dit was bijna teveel voor me, ik kreunde en zoog steeds harder op Ron’s lul. Ron kreunde, het moest hem wel pijn doen, in mijn geilheid was ik misschien iets te enthousiast. Maar hij duwde zijn lul alleen nog maar dieper mijn keel in. Ik moest me bedwingen om niet te kokhalzen, maar steeds als ik dat bedacht, trok hij zijn lul weer een beetje terug. Zo diep was nog nooit iemand in me geweest. Ik voelde aan hem dat hij het niet lang meer kon houden. Hij kreunde harder, “Wat ben jij een geil wijf, dat ik dit niet eerder heb geweten. Ohh, ja, harder, zuigen kreng, harder, harder, zuig dan toch geile teef”. Met zijn geile woorden wond hij me enorm op en ik zoog nog harder. Ook Marloes raakte er voelbaar opgewonden van, want ook het zuigen aan mijn kut nam in hevigheid toe. Op dat moment realiseerde ik me dat zij vanachter werd geneukt door mijn Freek. En ik weet hoe lekker hij dat vindt. Ik hoorde hem ook kreunen, met zijn vieren raakten we bijna gelijk in een orgasme wat zo groot was en zo lekker. Het duurde voor mijn gevoel enorm lang, Freek kreunde en gromde, zoals hij altijd doet, als het sperma zijn lul uitspuit. Marloes stootte hoge piepen uit, steeds hoger en steeds harder naarmate haar climax naderde, mijn adem stokte in mijn keel waar Ron zijn zaad inspoot, in een aantal stralen, diep mijn keel in. En terwijl hij zijn lul langzaam mijn keel uittrekt, zuig ik hem nog een keer naar binnen terwijl ik kreunend, bijna krijsend klaarkom door het geile likken en zuigen van zijn vrouw.

En nog had ik er niet genoeg van, mijn droom moest immers nog uitkomen. Ik dwong Marloes op haar rug te gaan liggen en zoog voorzichtig aan haar tepels. Ik kon ongeveer inschatten wat ze voelde en beet zachtjes op haar tepel, maar al snel kon ik me niet meer inhouden en nam ik haar hele tepel in mijn mond. Ik zoog steeds harder, beet en trok met mijn tanden haar hele tiet omhoog. Als een hond trok ik en schudde met mijn hoofd. De pijn wond haar zichtbaar op. Ze kreunde en dwong me door te gaan. Met mijn andere hand wist ik de vibrator te vinden en ik bewerkte er haar klitje mee. Ze lag bijna te stuiteren op het bed, hoe dichter ze bij haar orgasme kwam, hoe hoger haar stem. “Mijn hemel, wat maak je me geil, en ik vond jou altijd zo saai en afstandelijk, en nu oohh, nu doe je zulke lekkere dingen met me, ik word hier zo verschrikkelijk geil van, ik oooh ja, oooohh, ja, mmm lekker, geil kreng, laat me klaarkomen, ik hou het niet meer, ik oooh, ik kan niet meer”.

Ik wierp een snelle blik op de twee mannen. Die zaten allebei met hun stijve pik in hun hand naar ons te kijken. Ook hun blikken waren geil, nu ik merkte hoe geil het was om met iemand van je eigen geslacht te vrijen, wilde ik dat zij elkaar aftrokken, om te voelen hoe een andere man dat doet. Ik leidde hun handen de goede richting uit, even aarzelden ze maar toen beginnen ze elkaar’s lul te bewerken. Eerst aarzelend, maar daarna steeds harder. Marloes had nu ook door wat er aan de hand was. Ze keek geboeid toe. Opeens pakte ze de vibrator uit mijn hand en begon ze mijn kut te bewerken terwijl ik nog steeds aan haar tepel hing. Geil keek ik de mannen aan en zag ik dat ze bijna op hun hoogtepunt waren, ik dwong ze over de geile borsten van Marloes te spuiten. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Kreunend spoten ze gelijktijdig hun witte sperma over haar tieten. Terwijl ze nog spoten begon ik haar schoon te likken, maar de witte slierten kwamen nu ook over mijn gezicht. Ik spreidde het geil over haar lijf uit en gleed eroverheen. Toen Ron zijn vingers in mijn kut stopte, kwam ik kreunend klaar.

Uren later verlieten ze onze woning. We moesten ze beloven dat we ook een keer bij hen op visite zouden komen. Aan die uitnodiging gaven wij graag gehoor. Op het moment dat ik ze nazwaai kwam de buurman van een paar huizen verderop met zijn hond langs en glimlachte veelbetekenend naar me. Ik herinner me weer de ontmoeting aan het begin van de avond. Zou hij..? Onwillekeurig streelde ik mijn kutje toen ik hem gedag zei.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten