De nudistencamping

De nudistencamping.

Elk jaar werken in en mijn vrouw Tineke weer naar de vakantie toe. Elk jaar zoeken we internet af voor een mooie nudistencamping. Dit jaar werd het Kroatië. Volgepakt reden we in twee dagen ernaartoe en op de camping aangekomen gooiden we meteen de kleren uit, vrijheid!

We hadden een mooi plaatsje gevonden, bijna op het eind van de camping, lekker rustig, de drukte van het restaurant en muziek zochten we op als we er zin in hebben. We hadden leuke buren, Steven en Bart ook in de veertig. ‘s Middags na het eten ging Tineke in haar ligstoel zitten om lekker te zonnen. De buurman zag ik zijn krantje lezen en af en toe gluren naar Tineke. Ik geniet er altijd van als andere mannen gezonde interesse hebben in mijn vrouw, ze ziet er niet slecht uit, heeft lekkere volle billen en een heerlijk kaal kutje met flinke schaamlippen. Steven bleef “onopvallend” naar Tineke kijken en ik wilde hem wel een beetje gek maken. Ik riep Tineke om in de tent te komen om iets te drinken te pakken. Terwijl ik haar een koud blikje gaf zei ik tegen haar dat ze Steven zijn aandacht trok. Ik wilde dat ze terug ging en nonchalant haar benen wat uit elkaar zou doen, zodat hij een mooi zicht op haar kutje had. Tineke lachte, zei dat ze geen slet was en ging weer zitten. Jammer dacht ik, maar even later keek Tineke me onder haar zonnebril aan en spreidde haar benen terwijl ze naar me glimlachte. Ik zag dat Steven niet meteen kon kijken omdat Bart naast hem kwam zitten, maar even later kon hij het niet laten Tineke haar poesje goed te bekijken. Ik liep naar de WC en op de terugweg zag ik dat Tineke haar benen nog verder gespreid had, zodat ik en Steven haar openstaande kut goed konden bewonderen. Steven leek moeite te krijgen zijn erectie onder controle te houden. Ik knipoogde naar Tineke. Later onder de douche vroeg Tineke of ik had genoten van haar stoute gedrag en trok aan mijn pik tot de witte klodders sperma in de rondte vlogen. Tineke gaf toe het ook wel spannend te hebben gevonden, dus de weg lag open om te kijken hoever zij wilde gaan.

Een paar dagen later zagen we Steven met een handdoek en zeep naar de douches lopen terwijl wij van het strand af kwamen. Ik pakte Tineke haar hand vast en zei dat ik een stout plannetje had. Gelukkig is Tineke, normaal een beetje verlegen, vaak geiler als het zonnetje schijnt en ze liep met me mee naar de douches achter Steven aan. Op nudistencampings zijn de douches meestal niet gescheiden en staan de deurtjes vaak open tijdens het douchen. Ik zag in welk douchehokje Steven ging en liep erheen. “Heb jij shampoo, Steven?” vroeg ik hem. “Ja” hoorde ik hem zeggen. Ik duwde Tineke naar binnen en zei dat we van het strand kwamen en alleen een handdoek bij ons hadden. Steven keek verbaasd naar Tineke maar die hield meteen haar hand op voor wat shampoo. Hij gaf haar wat en stapte opzij zodat zij ook een straal water had. Ik bleef in de deuropening staan, keek naar Tineke en knipoogde. Tineke ging zich inzepen en zei tegen Steven “ik doe je rug” waarna Steven zich omdraaide. Bij zijn onderrug aangekomen gingen haar handen naar voren en pakte ze zijn pik die ze zachtjes begon in te zepen. Steven bleef stokstijf staan, maar kon er niets aan doen dat zijn pik in luttele seconden keihard werd. Tineke liet zijn paal door haar handen glijden en begon er harder en sneller aan te trekken. Ik genoot van dit schouwspel en trok gezellig mee aan mijn eigen pik. Even later kwam Steven schokkend klaar en spoot zijn lading tegen de muur en over haar handen. Grote klodders zaad gleden het doucheputje in. “Mag ik er ook nog even onder” vroeg ik Steven. Zonder iets te zeggen stapte hij uit de douche. Tineke keek hem aan en vroeg of we morgen zijn shampoo nog eens mochten gebruiken. Jazeker, zei hij nu met een glimlach. Nu is het mijn beurt om me te laten spuiten schat, fluisterde ik haar en ik vertelde haar hoe geil ik ervan geworden was, dat ik nooit geloofd had dat zij dit zou durven. Ik fantaseerde al over de volgende stap die ik met Tineke wilde nemen.

Tineke ging de dagen hierna vaker wijdbeens zonnen zodat de buurman en alle andere langslopende mannen vrijelijk zicht op haar openstaande kutje hadden. Steven genoot er van maar moest ook rekening houden met zijn eigen vrouw en kon niet altijd onbeschaamd kijken. Toen we een praatje maakte met Steven en Bart vertelde Bart ons dat ze de dag erop naar een markt in de buurt zou gaan met een ander Nederlands stel. Steven had geen zin en bleef op de camping. Volgens mij wil hij weer douchen, zei ik tegen Tineke, die van deze opmerking een kleur kreeg.

De dag erop zagen we Bart gekleed in de auto van het Nederlandse stel stappen en weg rijden. Ik en Tineke liepen naar Steven toe en ik vroeg hoe lang ze nog op de camping zouden blijven. Ze bleven drie weken, bijna net zolang als ons. Steven had de dag ervoor zijn schaamhaar weggeschoren en nu leek zijn pik een stuk langer en dikker. Tineke zei doelend op zijn kale pik en zak dat hij met de zon wel voorzichtig moest zijn en zich goed moest insmeren. Ze had goede olie en liep naar de tent om het op te halen. Steven nam het aan en begon zijn armen in te smeren. Ik merkte op dat hij niet bij zijn rug kon en dat Tineke hem wel kon helpen, doelend op de rukbeurt in de douche. Meteen zag ik zijn pik reageren. “Tineke wil jullie caravan wel eens zien, Steven” zei ik en ik pakte haar hand. Tineke wist van niets maar ik maakte duidelijk dat ze mij moest volgen. Ze kreeg door wat we gingen doen en wachtte in de caravan tot Steven er ook was. Ik zei tegen Steven “nu je vrouw weg is, is het je kans om Tineke eens lekker te neuken, ze zit je al zo lang geil te maken”. En tegen Tineke zei ik “laat eens zien dat je een lekkere slet bent, laat hem zijn zaad eens in je grotje spuiten. Ga liggen en doe je kutje open zodat ik lekker mee kan kijken”. Tineke overrompeld door het voorstel ging op bed zitten en ik duwde Steven naar voren zodat hij met zijn kale pik voor haar mond stond.

Tineke keek me aan en pakte zijn half slappe lul en begon voorzichtig aan zijn eikel te sabbelen. Toen zijn lul harder werd zoog ze harder en dieper. Ik speelde met mijn harde lul waar dikke druppels vocht uit kwam. Tineke ging achterover op bed liggen met haar benen wijd, haar kut wijd open. Steven gleed in een keer naar binnen en begon haar als een hengst te neuken. Wild haalde hij zijn lul eruit om er weer als een dolle in te rammen. Tineke beet op haar lippen om het niet uit te schreeuwen. Even later werd ze met zijn dikke stralen zaad gevuld en moe viel hij voorover naast Tineke, die haar benen omhoog hield omdat anders zijn zaad eruit zou lopen. “Blijft zo liggen” zei ik en ging tussen haar benen staan. Ik hield het niet meer en trok nog een paar keer aan mijn harde pik. Toen ik bijna kwam richtte ik op haar openstaande kutje en spoot mijn lading in het natte grotje. Nat als het doucheputje verdween al mijn zaad in haar kutje. Alle drie waren we heerlijk bevredigd en Tineke stond op en ging het trappetje af de caravan uit.

Ik en Steven kwamen ook in de hete voortent. Tineke gaf mij en Steven een hete zoen en liet zien dat nu al het zaad langs haar benen naar beneden droop. Ze wilde het wegvegen, maar ik zei dat ze in haar stoel moest gaan zitten zodat het zaad langzaam uit haar kon lopen. Iedereen kon zien dat ze geneukt was door haar twee gastheren.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten