De nieuwe collega van mijn vrouw.

Ongeveer een half jaar terug vertelde mijn vrouw Miranda dat ze in het restaurant waar ze werkt, een nieuwe jongen hadden aangenomen. Miranda zei dat hij Johan heette en dat hij 19 jaar oud was. Ze zei dat hij heel schattig en gespierd was, niet groot, maar hij zag er heel goed uit volgens haar. Miranda ging door en vertelde mij dat hij en zij regelmatig met elkaar flirtten als ze samenwerkten en dat zelfs haar baas jaloers werd.

Miranda vertelde me toen dat ze Johan wilde uitnodigen voor een drankje na het werk en dat het ongetwijfeld een gezellige avond zou gaan worden. Miranda zei dat Johan meer dan blij was om langs te komen en ze had hem verzekerd dat ik het niet erg zou vinden.

Op een zaterdagavond nadat ze klaar waren met hun werk, volgde hij haar naar ons huis en stelde Miranda Johan aan mij voor. Johan was inderdaad een leuke jongen met donker haar en blauwe ogen, een knappe kerel. Miranda zei dat ze zich om ging kleden en vroeg me om voor Johan alvast wat te drinken in te schenken. Ik bood Johan een rum/cola aan en we begonnen allebei te drinken. Ongeveer 10 minuten later kwam Miranda terug in een strak klein T-shirt en een van mijn boxershorts.

Johan leek in het begin een beetje ongemakkelijk, maar ik vertelde hem dat ze altijd zo in huis rondloopt. We dronken een tijdje en ze praatten over werk en ik luisterde alleen maar mee. Miranda flirtte de hele tijd met Johan. Uiteindelijk zei ze dat ze een film ging pakken. Miranda kwam terug met een pornofilm, ze had een film gepakt over een getrouwd stel waarin een andere man zijn vrouw neukt terwijl de echtgenoot toekijkt. Miranda en ik hadden het er van tevoren al over gehad en wij dachten dat als we deze film op zouden zetten dat het Johan misschien het laatste zetje zou geven om Miranda te neuken. Toen ze de film had gestart, was Johan eerst weer een beetje ongemakkelijk, maar Miranda was geil en we hadden allemaal gedronken dus al snel zat hij ook gefascineerd naar de film te kijken. Terwijl we naar de film keken, zei Miranda dingen als, zijn pik is zo groot dat ik er urenlang op zou zuigen als een lolly. Even later begon Miranda met haar hand over Johan zijn broek te wrijven, over zijn groeiende pik.

Na een kleine tien minuten zei Miranda tegen Johan: “Ik wil dat je je pik eruit haalt”. Toen begon Miranda zijn broek los te knopen en open te ritsen. Johan zat daar maar en liet haar haar gang gaan. Miranda liet zijn pik uit zijn broek glijden en ik kon zien dat hij al een beetje voorvocht op zijn eikel had zitten. Toen begon Miranda langzaam met haar tong langs zijn pik op en neer te likken. Na een paar minuten ook nog aan zijn lul te hebben gezogen, keek ze naar hem op en zei ze tegen hem: “Ik wil dat je me neukt Johan, neuk me als een kleine slet”. Johan draaide haar vervolgens om en trok haar boxershort uit en boog haar over de bank en begon haar te neuken.

Miranda kreunde en zei dat hij harder moest neuken. Ik was zo geil dat ik het niet kon helpen om mijn lul uit mijn broek te halen en ik begon me af ​​te trekken terwijl ik toekeek. Uiteindelijk zei Johan dat hij klaar ging komen en ik kon hem zien trillen toen hij schokkend in haar kut klaar kwam. Miranda kuste hem vervolgens en zei hem te gaan zitten. Ze ging weer op de bank zitten en opende haar benen wijd en commandeerde me om haar kutje schoon te komen maken. Ik knielde voor haar neer en begon Johan’s sperma op te likken terwijl het van haar kutje droop. Miranda zei me dat ik een lieve jongen was toen ik haar schoon likte. Toen ik klaar was, zei Miranda tegen Johan dat hij naar de slaapkamer moest gaan en dat hij de nacht met haar in ons bed kon doorbrengen. Miranda en Johan gingen naar de slaapkamer en ik kon Johan die avond iets later weer horen neuken. Ik kreeg het gevoel dat we Johan wel vaker zouden zien. En dat gebeurde ook.

Ze hadden afgesproken om een week later een avondje samen uit te gaan. Johan kwam die avond langs om haar om half negen op te halen. Miranda was de hele dag al erg opgewonden. Miranda vertelde mij later dat toen hij aankwam ze in zijn auto sprong en meteen begon te wrijven over zijn pik in zijn spijkerbroek. Johan zei haar dat ze naar het huis van zijn vriend zouden gaan om daar eerst even wat te drinken. Johan stopte bij een winkel en Miranda moest het bier en de sterke drank kopen.

Miranda belde mij nog even en vertelde dat ze bij een paar vrienden van Johan waren, Erik en Tim. Ze zei dat er nog een ander stel was, een man John en zijn vriendin Susan. Ze zei dat ze begonnen met het spelen van drankspelletjes. Later hoorde ik dat Susan heel snel achter elkaar veel drank had gekregen en haar vriend haar mee naar huis had moeten nemen voordat ze ziek werd. Daardoor bleef Miranda achter met Johan, Erik en Tim. Miranda vertelde mij dat ze door waren gegaan met het spelen van spelletjes en dat Johan na een tijdje zo dronken was dat hij op de bank viel. Op dat moment had Miranda mij weer gebeld om te zeggen dat ze in het huis van Erik en Tim zou blijven slapen, maar ik hoefde me geen zorgen te maken want de jongens zouden wel goed voor haar zorgen.

Miranda zei dat, nadat Johan flauwgevallen was Erik en Tim haar begonnen te betasten. Erik zei dat Johan had verteld dat hij Miranda voor de ogen van haar man had geneukt en hij wilde weten of dat waar was. Miranda vertelde hem dat ik haar graag geneukt zag worden door jonge mannen en dat het moeilijk is voor één man om haar tevreden te stellen. Terwijl ze dat tegen Erik vertelde spreidde ze haar benen op de bank zodat hij onder haar rok kon kijken en zo haar kutje kon zien.

Miranda vertelde dat ze toen tegen Erik had gezegd dat haar kutje erg nat was en ze had hem gevraagd of hij die even wilde likken. Erik deed vervolgens haar rok omhoog en begon haar kutje te likken. Ze vertelde dat Tim toen naar haar toe moest komen en zijn broek uit moest trekken. Tim trok al zijn kleren uit en ze begon zijn pik te strelen terwijl Erik haar aan het likken was. Ze zei dat, terwijl zij de lul van Tim streelde er een beetje zaad uit kwam en ze likte zijn zaad van haar vingers.

Erik pakte haar vervolgens op en nam haar mee naar de slaapkamer en Tim volgde hen. Erik boog haar voorover op het bed en begon haar van achteren te neuken en Miranda zoog Tim’s lul terwijl ze werd geneukt. Miranda zei dat Erik haar toen stevig vasthield en in haar klaar kwam, ze kon voelen dat het zaad uit haar kutje drupte. Nadat Erik was gekomen, legde Tim haar op haar rug, duwde zijn pik in haar glibberige kutje en neukte haar hard. Tim trok zich vervolgens terug, spoot alles over haar buik en Miranda likte daarna zijn pik schoon.

Miranda trok toen snel haar slipje weer aan om zoveel mogelijk van het sperma in haar kutje te houden voordat het allemaal langs haar benen naar beneden liep. Ze viel toen terug in bed en werd wakker met Johan die haar van achteren neukte. Ze zei dat ze op haar zij lag en dat hij haar slipje naar beneden had geschoven en haar neukte. Toen hij klaar was trok hij haar slipje weer omhoog en ging verder slapen.

De volgende ochtend zette Johan haar thuis af. Miranda gaf me haar van sperma doorweekte slipje en liet me haar kutje likken omdat het nog steeds rood en gezwollen was van het neuken. Miranda was de hele dag blij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten