De mysterieuze man.

Ze was net uit bed en half slaperig liep ze door het huis toen de telefoon ging. Ze hoorde een zachte mannenstem die ze niet herkende. Hij vroeg of haar man thuis was. Haar man was al lang naar zijn werk en als deze man een vriend van hem was, zoals hij beweerde, dan zou hij dat toch moeten weten? In ieder geval probeerde ze hem vriendelijk te vragen waarvoor hij belde en zei er meteen bij dat ze de boodschap aan haar man zou doorgeven. De man zei dat het over zaken ging en dat hij een afspraak had met haar man die avond, maar het adres kwijt was. Fiona gaf hem het adres en zei dat ze hem deze avond zouden verwachten.

Nadat ze de telefoon had neergelegd, had ze een raar gevoel. De stem van die man bleef in haar hoofd zweven en het laatste wat hij gezegd had, bleef zich in haar gedachten steeds weer herhalen. “Het zal een genoegen zijn u eindelijk te kunnen ontmoeten” dat had hij op een vreemde manier gezegd. Ze had nog nooit iemand zo een beleefde zin, zo mooi horen uitspreken. Het leek wel alsof hij in ieder woord een passie legde die ze bij niemand ooit had aangetroffen.

De hele dag keek ze naar de klok en onbewust hoopte ze telkens dat hij te vroeg zou komen en dat ze even alleen zou zijn met die mysterieuze man. Ze had zich in haar hoofd al een volledig beeld van hem gevormd. Zou hij knap zijn? Natuurlijk, bij zo een stem kan alleen maar een knappe man horen. Zou hij in een pak komen of gewoon in jeans, vroeg ze zich af. Ze was dol op maatpakken, vooral bij jonge mannen. Liefst met een stropdas en al, want dat wond haar helemaal op, al wist ze niet precies waarom.

Tegen 18.30 uur begon ze wat hapjes te maken. Het was alsof er iets groots te vieren was, zo vol overgave werkte ze aan de aperitiefjes. Ze kon niet geloven dat ze wilde dat deze man haar leuk zou vinden. “Hij is verdomme een kennis van mijn man, hoe kan ik zoiets denken” zei ze boos tegen zichzelf. Maar ondanks dat, ging het gevoel niet over. Integendeel, het werd nog erger toen ze zich ging douchen en iets zocht om aan te trekken voor die avond. Ze zocht haar meest sexy lingerie uit en een luchtig, diep ingesneden jurkje. Ze had zelfs haar kutje glad geschoren en haar kutje voelde nu heerlijk aan in haar zacht satijnen string. Ze had alleen nog een driehoekje haar laten staan. Haar man werd hier altijd zo opgewonden van.

Toen het 20.00 uur was, was er nog niemand thuis en dat terwijl haar man meestal rond 19.00 uur thuis kwam. Ze besloot hem te bellen, maar net toen ze de telefoon in haar hand had, ging de deurbel. Toen ze opendeed zag ze tot haar verbazing haar man met zijn kennis staan. Ze zagen er beiden heel knap uit maar ze kon er niets aan doen dat ze nu toch meer oog had voor de kennis die zich voorstelde als Patrick.

De twee mannen nestelden zich in de woonkamer en Fiona bracht de aperitiefjes. De mannen genoten duidelijk van deze attentie en haar man wreef even over haar billen. Deze aanraking bezorgde haar aangename kriebels. Na een heerlijke maaltijd gingen de mannen weer in de woonkamer zitten en leegden de derde fles wijn. De hele avond was heel gemoedelijk en gezellig geweest en er was geen woord over zaken gerept. Fiona zelf had van beide heren heel veel aandacht gekregen en dit, samen met de wijn, zorgde voor een heel apart gevoel bij haar. Ze wist niet waar ze de moed opeens vandaan haalde, maar ze ging op de bank zitten waar de twee mannen ook zaten. Het was wel een driezits, maar de beide mannen waren aan de uiteinden van de bank gaan zitten. Zonder na te denken plofte Fiona zichzelf ertussen. De twee mannen, die aan een volgende fles wijn waren begonnen, lachten en kwamen als bij wijze van grap, dichter bij haar zitten.

Opeens veranderde de stemming. Was het door de aanrakingen van hun lichamen of door de spanning die ze voelden bij haar, ze wist het niet maar opeens waren ze gestopt met lachen. Ze keken haar aan, keken naar elkaar, en kwamen nog dichter bij haar zitten. Haar man zei op heel geheimzinnige, zachte toon tegen Patrick hoe lief zijn vrouwtje wel was. Patrick beaamde dit en terwijl haar man haar zachtjes in de hals kuste, pakte Patrick haar hand vast. In Fiona’s lichaam was iedere spier gespannen en ieder beetje adrenaline opgewekt tot een explosie van lust. Ze begon dieper in en uit te ademen en kneep in de hand van Patrick terwijl ze haar andere hand op het been van haar man legde.

De twee mannen begonnen haar nu overal te strelen. Hun handen gingen heel zacht over haar lichaam. Haar schouders, haar hals, haar borsten en haar armen, niets werd overgeslagen terwijl de handen zich een weg naar haar benen zochten. Patrick kuste haar vol op de mond. Hun tongen vonden elkaar en ze zoenden hevig en hartstochtelijk. Intussen liet haar man zich van de bank zakken en kwam voor haar op de grond zitten. Hij duwde haar benen uit elkaar en kuste haar buik uitvoerig. Patrick’s handen masseerden nu haar borsten.

Fiona wist niet meer hoe ze het had, haar lichaam reageerde op iedere aanraking en iedere ademstoot werd dieper, tot ze uiteindelijk niet anders kon dan zachtjes kreunen. Samen trokken de mannen haar jurkje uit en haar man kreunde goedkeurend toe hij haar sexy string zag. Het was alsof de mannen zich als twee hongerige wolven op haar storten. Hun handen waren overal, hun lippen gloeiden op haar lichaam. Terwijl Patrick haar BH open maakte en haar borsten kuste, begon haar man de binnenkant van haar dijen te kussen. Haar lichaam kronkelde, ze wilde nog maar een ding, genomen worden door deze twee heerlijke mannen.

Haar man trok haar string uit en begon haar kut te likken. Niet heel langzaam zoals hij dat meestal deed, maar meteen met zijn volle mond en hij duwde zijn tong diep in haar. “Oh ja”, riep ze buiten zichzelf “neuk me met je tong!” Patrick beet in haar tepels en in haar hals tussen het kussen door en dit gaf nog een extra spanning in haar lichaam. Hij kuste haar op de mond met een passie die ze nog nooit gevoeld had.

Toen legden ze haar op de bank en haar man zei dat ze moest kijken hoe hij en Patrick zich uit gingen kleedden. Zelfs als hij haar dit niet had gezegd, zou ze haar ogen er niet vanaf hebben kunnen houden. Met ieder kledingstuk dat op de grond viel, werd haar kut natter en haar geilheid groter. Patrick stond het dichtste bij haar en toen deze helemaal uitgekleed voor haar stond, zag ze zijn grote pik in al zijn glorie naar haar wijzen. Ze trok hem naar haar toe en likte hem en zoog eraan. Ze pijpte hem vol verlangen hem te proeven.

Haar man kwam op haar liggen en stootte in een keer zijn harde lul diep in haar natte kut. Van de emotie en het heerlijke gevoel, stootte ze een kreun uit die de heren nog meer aanmoedigden. Haar man begon haar nu wild te neuken. Snel ging hij in en uit haar en ze merkte aan zijn ademhaling dat het niet lang meer zou duren voor hij klaar zou komen. Steeds dieper en harder werden zijn stoten en met een kreun kwam hij klaar en voelde ze zijn zaad diep in haar spuiten. Intussen was zij nog steeds Patrick aan het pijpen en ze wilde die harde pik van hem ook in haar kut voelen. Haar man gebaarde haar dat ze op de grond moest gaan zitten op handen en knieën. Hij kwam voor haar gezicht zitten en Patrick nam plaats achter haar.

Terwijl ze haar man begon te pijpen gleed Patrick zacht in haar. Hij begon haar zacht te neuken. Maar ze wilde hard genomen worden, ook door deze man. Ze riep dat hij haar harder moest neuken en haar diep moest nemen. Hij neukte haar zoals ze het wilde. Haar borsten gingen op en neer terwijl hij dat deed en Fiona’s geest maakte zich als het ware los van haar lichaam. Steeds verder, steeds hoger bracht hij haar geest, drijvend op het genot. Met een diepe kreun kwam ze klaar. Al haar spieren trokken zich samen en hierdoor werd het ook voor Patrick te veel. Ze voelde hoe hij met hevige stoten zijn warme zaad in haar kut spoot.

Uitgeteld viel het drietal neer. Patrick en haar man bleven haar lichaam kussen en ze voelde dat er niet veel voor nodig was om haar weer tot een hoogtepunt te brengen. Ze stelde voor naar de slaapkamer te gaan en in bed te gaan liggen. Ze waren nog maar net in de kamer aangekomen of de twee mannen smeten haar op het bed. Meteen begonnen ze haar te vingeren en te kussen en, hoewel ze nog maar nauwelijks bij gekomen was van haar eerste hemelse orgasme, brachten ze haar al snel weer tot een hoogtepunt.

Ze neukten haar de hele nacht door, de ene na de andere en leken maar niet te kunnen stoppen. Fiona had het ene wilde orgasme na het andere en de hele nacht leek een lustige droom te zijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten