De monteur neemt wraak

De monteur neemt wraak.

Status was heel belangrijk voor hen. De verhuizing vanuit hun gezellige rijtjeshuis naar een zeer comfortabele 2 onder 1 kapwoning was dan ook een logische stap. Dat zij daardoor behoorlijk hogere kosten hadden was ondergeschikt aan de status die zij hiermee verworven. Ze hadden beiden een goedbetaalde baan en het kon niet op, de laptops, blackberry’s en ipads lagen door het gehele huis.

Zij, Elise, zag er ook nog eens goed uit. Midden 30, zo op het eerste gezicht kon je je niet voorstellen dat ze 2 kinderen op de wereld had gezet. Alleen haar borsten waren nog wat voller geworden. Ze was zich bewust van haar uiterlijk en speelde daar soms ook mee. Zo ook een jaar geleden toen de monteur van de verwarmingsketel zijn jaarlijkse controle kwam uitvoeren. Toen ze op het schoolplein navraag had gedaan naar een goed en betrouwbaar installatiebedrijf had ze maar een naam gehoord. Er was alleen 1 nadeel. Er was een monteur die enorm sex belust was. Insinuerende opmerkingen en soms zelfs handtastelijkheden, maar het was een groot bedrijf en er waren meerdere monteurs dus de kans was klein dat deze man zou komen.

Elise had het direct door gehad dat het toch net die monteur was die aan de deur kwam. Een lelijke vent met een haakneus en een bierbuik, overal haar en hij had haar van top tot teen opgenomen en bij bepaalde punten van haar lichaam erg lang blijven hangen. Elise had er rekening mee gehouden dat de man zou komen, ze had er zelfs om gevraagd. Direct na de zomervakantie was haar lijf bruin. Haar borsten hadden veel zon gezien en gestoken in een mooie witte BH met dito blouse waarvan net een knoopje teveel openstond deed de man nog voor hij binnen kwam al happen naar lucht.

Later had ze geamuseerd geluisterd naar hem toen hij haar uitleg gaf over de ketel (daar had men volgens zijn zeggen behoorlijk op bezuinigd want zo goed was hij niet) terwijl hij meer naar haar uitstulpende borsten keek dan naar haar ogen.

Toen hij haar daarna nog geknield vertelde over de werking van de ketel stond zij gebogen achter hem en liet haar borsten soms rusten op zijn schouders. Het deed hem hakkelen en verschillende malen had hij haar gezegd hoe mooi ze wel niet was en hoe blij hij was om dat beroep te hebben omdat hij met zoveel mensen in contact kwam. Ja, ja !

Ze had hem vriendelijk aangehoord, geknipoogd naar hem en haar borsten nog verder naar voren geduwd. Verder dan dat kwam het niet uiteraard. Hij was teleurgesteld weggegaan omdat hij haar niet in bed had gekregen en naderhand had Elize het hele verhaal verteld op het schoolplein waardoor andere moeders het uitgierden van de lol. Wat ze niet wisten was dat de kinderen van de monteur er ook op school zaten en zijn vrouw ook op het schoolplein stond.

De zomer en de herfst waren inmiddels ruimschoots voorbij en er was het een en ander gebeurd bij de familie van Zanten (zo heten Elize en haar man Henk). Elize was in het najaar haar baan kwijtgeraakt tijdens een reorganisatie en haar man Henk had een paar maanden later gehoord dat zijn contract niet verlengd zou worden.

Door deze enorme inkomens terugval moesten zij het huis te koop gaan zetten, maar zij durfden dit wegens gezichtsverlies nog steeds niet te doen. Aan alle kanten werd er aan kosten bezuinigd maar soms zit het niet mee...

Ondanks het feit dat men dacht dat het niet meer zou gaan vriezen brak er toch nog een behoorlijke vorstperiode aan. Zo erg dat een elfstedentocht aanstaande leek te zijn.

Op een van die dagen waarop het in de nacht zo’n 15 graden vroor begaf de ketel het bij de Van Zantens’.

In paniek werd de monteur gebeld. Elise was het voorval van destijds natuurlijk al lang vergeten. Maar hij niet ! Zijn vrouw had het hem toen verteld. Van het schoolplein en van al die andere gevallen en ze had hem de deur gewezen. Sindsdien zat hij in een flatje in Rotterdam, 8 hoog in een bijstandswijk.

Toen hij de ketel zag wist hij dat hij zo gemaakt kon worden. In plaats daarvan zei hij dat de ketel goed kapot was. Hij had nog gerefereerd naar zijn eerdere bezoek waarin hij had aangegeven dat het een slechte ketel was en nu was het eigenlijk met dat ding gedaan.

De paniek sloeg toe bij Elise. Ze had geen geld voor een nieuwe. Ze had nergens geld voor.

Ze smeekte hem bijna of hij toch niet nog eens kon kijken. Hij keek haar weer aan net als bij die eerste keer en zijn blik bleef weer hangen op haar volle borsten. Ditmaal verpakt in een dikke trui. Toen wist Elise dat er geen weg terug was. Het was of zij of een nieuwe ketel.

Ze zeiden niets en de stilte was te snijden. Toen zette de monteur, lelijk als die was met zijn dikke pens, een stap dichterbij tot hij vlak voor haar stond. Ze kon zijn adem ruiken toen hij vooroverboog en haar kuste in haar hals. Daar ze hem niet tegenhield voelde de monteur geen remmingen meer en hij omvatte met zijn hand de borst van Elize door haar trui heen.

Over zijn schouder kruiste haar blik plotseling die van haar man die onder aan de trap het wel erg stil vond worden boven. Hij sloeg het tafereel gade en sloeg zijn ogen neer en maakte aanstalten zich terug te trekken, maar zijn blik bleef getrokken naar dat tafereel boven hem.

De man schoof ondertussen zijn hand onder de ruime trui van Elize en omvatte haar volle borst slechts gescheiden door haar dunne kanten BH. Een kreun ontsnapte Elize en ze vervloekte zichzelf. Wat ze zelf alleen maar al te goed wist is dat ze met haar man niet echt meer een sexleven had. Ze vond hem zielig en zelfs afstotelijk en hij paste niet meer in haar plaatje. Sex had ze alleen nog maar met zichzelf.

Bij de monteur waren de remmen los. Hij schoof zijn hand in de ruime joggingbroek van Elize over haar billen, die waren grotendeels vrij omdat ze maar een kleine string aan had. Had ze alles van te voren geweten dan had ze haar grootste en lelijkste onderbroek aangetrokken. Maar het liep allemaal anders.

Hij trok haar trui over haar hoofd uit en kuste haar bollen voordat hij ze uit haar BH wipte. Geen tedere omtrekkende bewegingen maar direct hapte hij haar tepel naar binnen en zoog er stevig op. Haar tepel groeide in een seconde naar een dikke knop en Elize onderdrukte haar kreunen keer op keer. Die lol wilde ze hem niet gunnen.

De monteur stond niet echt lekker in het verwarmingshok en duwde Elize in de kamer waar een twijfelaar stond van haar oudste zoon. Ze stribbelde tegen want ze wilde niet genomen worden in het bed van haar zoon, maar het had geen zin. De man had al maanden geen vrouw meer gehad en zeker niet zo’n vrouw als Elize.

Henk ondertussen, stond nog steeds te gluren vanaf de trap. Hij sloop naar boven om een beter zicht te hebben nu zijn vrouw verplaatst werd naar het bed. Vanuit het verwarmingshok had hij uitstekend zicht op het koppel. Hij was zeer verward in zijn hoofd. Hij adoreerde zijn vrouw maar wist tegelijk dat ze hem niet meer moest. Nu hij zag hoe ze vernederd werd, voelde hij zich geil worden. Dat verwarde hem, maar hij voelde ondertussen zijn pik groeien. Henk pakte zijn lul en liet zijn broek tot op zijn knieën zakken.

De monteur duwde Elize voorover op het bed nadat hij haar van haar joggingbroek had ontdaan. Ze bereikte bijna het toppunt van vernedering toen ze naakt voorover voor hem lag en ze met haar poes open in afwachting was van wat komen ging. Het ergste moest nog komen want de monteur, inmiddels met zijn lul op volle oorlogssterkte, bemerkte pijlsnel dat

Elize behoorlijk nat was geworden. Hij liet haar dat haarfijn weten door haar geil over haar borsten uit te smeren. Hij trok haar naar de rand van het bed en plaatste zijn snikkel voor haar grotje. Zijn pik was zeker niet lang maar wel zo dik. Zijn opgekropte geiligheid had zijn pik nog dikker gemaakt en het koste hem moeite om hem volledig in haar gleuf te krijgen. Het werd haar allemaal teveel en ze liet haar hoofd in haar armen zakken waardoor haar kont nog verder omhoog kwam te staan. Automatisch holde ze haar rug en hierdoor kon de monteur tot aan zijn ballen in haar kutje stoten. Met regelmatige halen pompte hij haar in haar zeiknatte kut. Het interesseerde haar geen lazer meer. Het was niet te stoppen. Ze werd geneukt en ze vond het verdomme nog lekker ook. Ze moest er gewoon aan toegeven en begon in het ritme mee te bewegen.

Henk had dit ook opgemerkt en met forse halen begon hij zijn pik af te trekken. Daarbij stootte hij tegen de kast waardoor Elize zijn kant op keek en Henk zag, in vol ornaat met zijn stijve snikkel en z’n broek op zijn knieën. De tranen rolden over haar wangen omdat Henk in plaats van zich schielijk terug te trekken en te bidden dat het snel over zou zijn, zich hier stond af te rukken bij het beeld dat zijn vrouw heftig genomen werd.

De monteur legde Elize op haar rug en spreidde haar benen zo wijd mogelijk en legde ze op zijn schouders. Zijn pik gleed nu moeiteloos in haar en hij kletste met zijn ballen tegen haar kont.

Lange halen maakten dat hij het zaad langzaam op voelde komen en met een dierlijk kreet pompte hij haar kutje vol met maandenlang opgekropt zaad. Kreunend zakte hij over haar heen en zijn pik glipte hierdoor uit haar kut. Dikke klodders warm zaad liepen langs haar benen naar beneden op het bed. Ze was bijna klaargekomen maar God zij dank werd haar dat bespaard.

Ineens werd ze zich weer gewaar van haar man Henk die nu recht in haar met zaad besmeurde kutje keek. Walgend zag ze dat hij, nog niet klaargekomen, stond te rukken aan zijn harde pik. Geamuseerd keek de monteur, nu wel gewaar van het luid achter hem, hoe Henk niet kon stoppen en kreunend zijn zaad op de vloer liet kletteren waarna hij huilend in elkaar zakte op de grond.

Geamuseerd stapte de monteur over Henk heen naar de ketel, maakte hem in 10 minuten helemaal in orde en riep nog naar Elize, die nog altijd in shocktoestand op het bed lag met een dikke natte plek tussen haar benen, dat ze altijd mochten bellen als de ketel weer kapot was !!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb