De meest fantastische avond ooit.

Het was alweer een paar weken geleden dat Hans een ‘spice up your marriage’ spel had gekocht. Hij vond het kennelijk nodig…. Ik had er nog niet veel aandacht aan gegeven, drukke weekenden. Mijn oog viel er op, en ik besloot om de spelregels eens te gaan lezen. Het leek me toch wel leuk om het spel te spelen, en was wel benieuwd naar het effect. Ik besprak het met Hans aan het ontbijt, en besloten om het spel die vrijdagavond te gaan spelen. Een glas wijn, open haard, lekker muziekje en het spel zorgde voor een prima sfeer. Na wat onzinnige vragen liep het erotiek niveau op. Ik trok de kaart ‘heb je wel eens seks met iemand van hetzelfde geslacht gehad’. Voor mij duurde het niet lang voor ik het antwoord kon geven: dat was ‘nee’. Ik keek Hans aan en zei lachend: beantwoord jij m ook? Hans bleef even nadenken en zei toen: ‘ja hoor, en meer dan 1 keer…’

Uiteraard zei ik dat hij dat dan maar verder moest opbiechten. Het bleek dat Erik, zijn huisgenoot tijdens zijn studie, en hij regelmatig samen het bed in waren gedoken. Hij vertelde dat dit begonnen was toen ze een keer samen licht aangeschoten van de studentenvereniging thuis waren gekomen. Nat geregend onderweg naar huis, en kletsnat thuis gekomen. Het was ook koud geweest, dus het besluit om een douche te nemen, was snel genomen. Ze waren beide naar de badkamer gegaan, hadden zich snel uitgekleed om op te warmen onder de douche. Hans was als eerste onder de douche gegaan. Tot zijn verbazing stapte Erik na een paar minuten bij hem onder de douche. Met een enorme erectie, van zeker 23 cm. Hij was voor Hans gaan staan en had zijn hoofd naar beneden geduwd. Hans had zijn mond om zijn grote pik gesloten, en begon hem te pijpen. De eerste keer dat hij een lul in zijn mond had, en ook eentje waar hij moeite mee had, vanwege de grote eikel met een dikke rand. Het duurde niet lang of Erik kwam klaar en spoot een forse lading in zijn mond. Daarop was Erik op zijn knieën voor Hans gaan zitten en had dit herhaald, een fantastische pijpbeurt was het resultaat. Hans was nog nooit zo lekker klaar gekomen, zei hij enigszins blozend tegen me.

Ik merkte aan een knijpend kutje dat ik het een geile gedachte vond dat ze beide seks hadden gehad. We zagen Erik nog regelmatig, hij was inmiddels gescheiden en kwam regelmatig langs voor een gezellig etentje. Ik had hem altijd leuk gevonden, en flirtte altijd een beetje met hem als hij langs kwam. Het werd allemaal toch anders nu ik dit wist, en nu ook wetend van het feit dat hij een grote pik had. Hans vertelde dat ze een lange geile nacht hadden meegemaakt daarna. Ze hadden een dag en nacht in bed gelegen met elkaar, en met kleine tussenpozen telkens seks gehad, totdat ze echt niet meer konden.. Toen Hans aan me vroeg wat ik ervan vond, van deze biecht, zei ik tegen hem dat ik het een super geile ervaring vond. Ik vroeg hoe lang het allemaal geduurd had. Het bleek dat het gestopt was toen ik in beeld was gekomen, en een klein jaar had geduurd. Als extraatje zei Hans dat ze in de maanden daarna nog regelmatig samen gefantaseerd hadden over een trio met mij, maar dat Erik dacht dat ik hem niet leuk genoeg vond om dat ook te willen…

Ik merkte dat ik super geil werd van deze bekentenis, en seks wilde. Ik ging staan en deed mijn slipje uit. Voelde even tussen mijn lippen en merkte dat ik klets nat was. Ik wreef over Hans zijn broek en merkte dat hij een stijve pik had. Ik ritste zijn broek open, en pijpte hem. Voorvocht glinsterde op zijn eikel. Ik trok mijn rok omhoog, ging op zijn schoot zitten en zakte op zijn harde pik. Zijn harde paal vulde me lekker op, en mijn klit werkte goed mee. Het duurde niet lang of ik kwam verschrikkelijk hard klaar… De gedachte aan Hans en Erik schoot door mijn hoofd, en een intens orgasme was daardoor het gevolg. Ik reed nog even door op Hans zijn paal, totdat hij met een schreeuw zijn zak in me leegde. Ik bleef op hem zitten, en voelde zijn zaad langzaam langs mijn benen lopen…We hebben het daarna in bed nog eens dunnetjes overgedaan. Wat mij betreft was het spel een hele goede aanschaf..

In de weken daarna keken we kritisch in ons huis rond, en besloten dat het tijd was om het laminaat te vervangen door een modernere uitvoering, en de tuin serieus gesnoeid. Nu is Hans een lieverd, maar een klusser is het niet. Erik daarentegen is dat wel, zo wist ik.. Ik voelde dat ik vochtig werd bij de gedachte aan wat er zou kunnen gebeuren. Met een knijp in mijn poes, stelde ik ’s avonds in bed aan Hans voor dat we Erik gingen vragen om te helpen. Ik zei erbij dat ik dan nog wel wat aanvullende suggesties had om er dan een leuke dag van te maken, in de hoop dat het dan hard zou regenen en ze opnieuw een douche zouden moeten nemen om op te warmen.. Ja, zei Hans vervolgens, dat zou wel erg geil zijn.. Kun je ook kennismaken met zijn grote lul, en ik kan je vertellen, daar kun je een hoop plezier van hebben. Hans begon me over mijn borsten te strelen, en ik kreunde. Zijn hand gleed naar beneden en duwde mijn benen uit elkaar. Hij streelde mijn klit, en ik kreunde nog harder. Een vinger gleed naar binnen, ik sopte. Het gesprek over dit vooruitzicht maakte ons allebeide geil merkte ik, toen ik mijn hand naar beneden liet gaan en zijn stijve pik voelde. We sloten ons gesprek af met een vluggertje. Opnieuw kwam ik klaar met het beeld van Hans en Erik op mijn netvlies: ik zag Erik zijn stijve paal bij Hans naar binnen glijden in mijn gedachten; dat triggerde mijn orgasme. Ik wist niet dat ik daar zo geil van werd…

De zaterdag kwam dat er hard gewerkt moest worden. Ik was bloedgeil bij de gedachte dat Erik de hele dag bij ons zou zijn. Ik besloot het spel te beginnen door een truitje aan te doen dat licht doorschijnend was, en een BH met halve cups. Alleen als je goed keek, zag je wat voor verrassing ik daaronder had. Toen we een keer aan de slag waren, baalde ik wel een beetje van mijn besluit. Zo’n BH bleek niet ontworpen te zijn om mee te gaan klussen.. Maar goed: het oog wilde ook wat, besloot ik.

De hele aanpak was veel werk: spullen uit kamer 1 naar kamer 2, en dan vervolgens kamer 1 van nieuw laminaat voorzien. Het was een zware klus, en schoot niet hard op. Bovendien was het ingewikkeld met alle meubels en de weinige ruimte die er was. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om beide heren op te geilen. Ik wurmde me regelmatig tussen hen door, of zorgde dat ik lichtjes hen aanraakte of aangeraakt werd. Een arm of been, een borst die net langs een bovenarm streek.. Ik merkte dat het hielp om een broeierige atmosfeer te laten ontstaan. Tijdens de lunch ging ik tegenover beide heren zitten. Ik wist dat de zon op mijn truitje zou schijnen, en dat het daardoor doorzichtig zou worden. Het leuke was dat als de zon er niet op viel, je eigenlijk niets zag. Gelukkig brak de zon halverwege de lunch door. Ik had mijn truitje een beetje strak getrokken. Ik zag tot mijn plezier dat Erik midden in een hap bleef steken, toen hij door het truitje de bh met open cups zag. Ik had bovendien gezorgd (even in het toilet vlak voor het eten) dat mijn tepels ook hard waren. Zijn ogen bleven lang op mijn truitje hangen, en ik zag na een paar tellen dat Hans ook wat afgeleid was. Wellicht verbeeldde ik het me, maar toen Erik naar het aanrecht liep, meende ik een stevige bult in zijn kruis te zien.

Na de lunch liepen het aantal toevallige aanrakingen drastisch op. Ik zag dat Hans en Erik ook regelmatig even tegen elkaar opliepen. De stemming werd nogal verhit, en het aantal toespelingen op seks werd bijna puberaal. Vrijwel elk plankje wat passend werd gemaakt, bijna iedere spijker die werd gehamerd of een vloerdeel dat net paste was aanleiding tot een schunnige opmerkingen. Het einde van de middag kwam snel. Erik moest naar een afspraak thuis, en zou al vrij snel vertrekken. Ik bood hem uiteraard aan dat hij even mocht douchen. Na verloop van tijd hoorde ik dat de douche uit ging, en besloot ik mijn teasen verder op te voeren. Ik liep de badkamer in, waar Hans voor de wastafel stond met een handdoek om en zei nonchalant: je hebt er toch geen bezwaar tegen dat ik even snel douche voordat je de deur uit gaat? En voegde de daad bij het woord door mijn truitje uit te trekken. Hij keek via de spiegel naar mijn borsten. Een mooie d cup, en goed gevormd. Ik trok mijn broek uit, liet de string volgen en deed de douche deur open. Ik draaide me met opzet om, zodat hij het volle uitzicht had op mijn ronde borsten. Ik liet water over mijn haar lopen, deed de shampoo er in, en waste mijn haren. Toen ik mijn ogen open deed, stond Hans spiernaakt in de douchedeur. Zijn grote lul stijf omhoog, een hand om zijn eikel. Hij keek me strak aan en begon te masturberen. Ik liet de douche aanstaan en bleef uiteraard staan kijken. Ondertussen met de spons mijn borsten en bovenlichaam inzepend. Zijn hand gleed ritmisch over zijn lange stam, steeds sneller. Hij deed zijn andere hand om zijn ballen en masseerde die. Toen ik mijn benen een beetje spreidde en kreunend een vinger naar binnen liet glijden, was dat te veel voor hem. Met een grom kwam hij klaar. Straal na straal spetterde tegen de douchedeur. Een enorme lading sperma spoot de ruimte in, met een kletterend geluid. Zijn hand masseerde zijn eikel tot de laatste druppel traag op de grond viel. Hij gaf me daarna een handkus, deed de handdoek weer om en verdween naar de logeerkamer. Ik besloot om mijn geilheid straks met Erik af te maken, met een goede harde neukbeurt. Wat mij betreft was er geen voorspel nodig..

Ik schoot snel in een kamer jas en ging naar beneden. Erik en Hans waren al afscheid aan het nemen. Ze keken een beetje betrapt. Ik gaf Erik een kus op beide wangen, en sloot af met een zoen op zijn mond. Zijn en mijn tong schoten snel tegen elkaar aan, en ik voelde een stroomstoot door mijn kutje gaan. En nog eentje toen Hans me bedankte voor de mogelijkheid om te douchen.

Nadat de voordeur dicht was gedaan, zei ik tegen Hans dat hij mee moest komen, omdat ik iets wilde laten zien. Ik nam zijn hand vast en liep met hem naar de badkamer. De resten van het zaad zaten nog steeds op de deur, er lag een plasje aan de onderkant, en er lagen nog verschillende druppels op de vloer. Ik haalde mijn vinger door een druppel die traag naar beneden gleed over de deur, en liet Hans proeven. Maar dat is zaad, zei hij… Precies zei ik, en vertelde wat er gebeurd was. Hans rukte ter plekke de kamerjas van mijn lijf, en deed zijn broek open. Ik kreeg de lekkerste beurt voorover gebogen die ik ooit gehad had, mijn handen stevig om de badrand. Ik kwam gillend klaar voor een eerste orgasme. Hans schoof twee vingers naar binnen, en vond mijn squirtplekje. Het duurde niet lang of ik kwam opnieuw klaar, nu alles onderspuitend. Hij schoof daarop zijn lekkere hete lul naar binnen, en spoot me na een paar stoten al vol. Zijn sperma mengde zich met mijn squirt vocht, en zorgde voor een bende op de badkamer vloer toen alles mijn kut uitliep. We konden niet wachten tot de volgende klusdag, zeiden we, toen we elkaar nog eens heftig getongd hadden.

Dat zou pas over 4 weken zijn, bleek toen we in de agenda keken. Dat duurde wel lang. Ik merkte dat ik behoefte had aan een geile afwisseling in ons sexleven. Toen ik op een dag nog eens door de kaartjes van het spel liep, zag ik een opdracht kaart over geblinddoekt seks hebben. Ik pakte de kaart, en legde die op Hans zijn hoofdkussen. Toen we ’s avonds naar bed gingen, vond hij de kaart. Hij las hem en lachte.. Zo, zei hij, dat is een lekker idee? Weet je wat nog leuker is, als je niet weet wie de man is die je vervolgens gaat verwennen als je die blinddoek op hebt. Een golf van warmte schoot door mijn kruis, wat maakte dat ik in een reflex zei, dat me dat leuk leek. En hij wellicht Hans kon charteren voor een doordeweekse date?

De volgende dat meldde Hans dat het gelukt was. Dinsdagavond zou de avond worden waarop het blinddoek experiment zou plaats vinden. Ik was de hele dag op mijn werk niet echt gefocust die dag. Ik was vroeg naar huis gegaan, zodat we die avond ruim op tijd klaar zouden zijn. Onder het eten vroeg ik aan Hans wat ik zou moeten dragen. Hij stelde voor dat ik mijn hoogste hakken aan zou doen, kousen, en rode lingerie. Daarna legde hij een slaap masker op tafel, dat gegarandeerd de ogen volledig afsloot. Vals spelen was niet aan de orde.

Ik ging douchen na het eten, en trok de gewenste outfit aan. Hans had de kachel wat hoger gezet, en ik vroeg hoe laat Erik zou komen. Half negen, was het antwoord. Dat was al over 5 minuten. Hans zette me op de bank neer, en gaf aan dat hij de voordeur open ging doen. Ik zat op de bank, nerveus over wat zou komen. Ik hoorde een zachte stem bij de voordeur, en daarna de voordeur dichtslaan. De kamer deur ging na een paar minuten zachtjes open, en ik hoorde iemand binnen komen. Een tweede paar voetstappen boog af naar 1 van de 2 fauteuiltjes, en ik hoorde dat iemand daar ging zitten. Ik voelde de warmte van een hand boven mijn huid. Een rilling schoot door mijn lijf. De hand ging langzaam omlaag naar mijn borsten. Een lichte streling van tepels maakte dat ik kreunde. Ik werd zo verschrikkelijk geil.. De hand raakte mijn borsten aan, een andere hand kwam erbij. Ik werd overeind gezet, en stond in de ruimte. De handen gleden langzaam naar mijn buik. Over mijn benen, over mijn voeten, en dan weer omhoog. Dat herhaalde zich een paar keer, en ik werd gek van geilheid. De handen gingen van mijn voeten omhoog, en streelden de binnenkant van mijn benen. Een vinger gleed over mijn kutje, de ander over mijn gezwollen klit. Ik voelde eerst een en toen twee vingers naar binnen glijden. Ze begonnen ritmisch mijn kut te bewerken, terwijl de andere hand mijn klit verwende. God, wat deed Erik dat lekker… Ik voelde een eerste orgasme aankomen, en viel bijna om toen ik klaar kwam. Ik stond op hoge hakken, nog steeds met kousen en met gespreide benen. Ik voelde dat hij dichter bij kwam, en zijn stijve paal tegen mijn kutje aanduwde. Een hele harde, hete, stevige lul… De eikel werd een paar maal langs mijn kletsnatte poes gehaald, en duwde beslist de lippen opzij. Ik voelde hoe Erik even door zijn knieën zakte en zo ging staan dat het mogelijk werd zijn harde pik naar binnen te schuiven. Ik voelde die harde grote paal naar binnen schuiven, er leek geen einde aan te komen… Hij rekte mijn kutje helemaal op, die fantastische dikke eikel raakte mijn baarmoeder. Ik kon een schreeuw van genot niet onderdrukken. Hij begon me langzaam te neuken, het voelde fantastisch. Hier had ik al die weken over gefantaseerd… Zijn pik gleed uit me, en ik voelde teleurgesteld dat mijn poes weer leeg was. Hij pakte me vast, en zette me op handen en voeten op de bank. Mijn kont naar achteren. Ik verheugde me op wat komen ging..

Zijn hete pik gleed met een ferme beweging naar binnen. Opnieuw een schreeuw, en ik liet me luid kreunend neuken. Hij masseerde mijn tepels met een hand, en voerde het tempo op. Ik genoot van de dikke lange pik die in en uit schoof. De beste beurt die ik ooit gehad had, ook al was Hans een goede minnaar, deze pik was echt zo lekker… Ik kwam na 3 halen klaar, en zakte bijna voorover. Ik hoorde aan het hijgen dat Erik ook bijna kwam, en voelde na een paar heerlijke stoten dat het niet meer lang zou duren voordat hij zou komen. Met een lange kreun spoot hij zijn lul leeg in mijn warme kutje. Hete sperma straal, na hete sperma straal, pompte naar binnen.. Ik was wat teleurgesteld; ik voelde dat er nog meer orgasmes in me zaten dan deze eerste twee. Jammer dat hij al klaar gekomen was.

Na de laatste straal bleef hij nog even staan, die fantastische lul nog steeds in me. Hij lachte kort, stapte naar achteren en streelde mijn billen nog even in die beweging. Ik boog me voorover en deed een hand naar voren om de blinddoek af te doen. Nee, niks daarvan zei Hans, je bent nog niet klaar..

Ik voelde dat opnieuw iemand achter me kwam staan. Een lul gleed naar binnen, in mijn glibberige kut. Het voelde vreemd: dat was Hans niet, te lang en te dik, maar Erik was toch net klaar gekomen? Ik bedwong mijn neiging om de blinddoek af te trekken en besloot met de flow mee te gaan. Deze pik was zo mogelijk nog lekkerder. Hij neukte met langzame halen, en rekte me volledig uit. Dik, lang, heet, heerlijk van vorm. Ik voelde me heerlijk… en vreselijk onfatsoenlijk dat ik dit allemaal mee maakte.

Deze paal raakte me zo lekker, dat ik al snel drie orgasmes meegemaakt had. En het bleef maar doorgaan… Het duurde niet lang, of ook deze man kwam klaar. Een hete lading zaad schoot naar binnen. Ik voelde het niet lang daarna allemaal langs de binnenkant van mijn benen lopen. Zo, we gaan nu naar de slaapkamer, zei Hans. En je houdt je blinddoek op. Ik voelde dat ik door een, twee, drie paar handen naar boven geleid werd. Drie paar handen? Hoe zat dat dan?

In de slaapkamer werd ik staand geparkeerd. Ik hoorde iemand op bed gaan liggen. Hans pakte mijn hand, voelde ik, en geleidde me naar het bed. Ik werd door hem vakkundig boven op een harde lul gezet. Ik liet me langzaam zakken, en genoot cm voor cm van deze heerlijke pik. Reverse cowboy heb ik altijd een heerlijk standje gevonden. Ik voelde twee monden over mijn borsten gaan, allebeide mijn tepels likkend. Dat was zo lekker, dat ik opnieuw met een schreeuw klaar kwam. Een tong en hand masseerden mijn borsten heerlijk, waardoor ik lekker geil bleef.

Ik voelde de tweede man achter me komen zitten, en voelde iets kouds over mijn billen gaan. Glijmiddel, zo realiseerde ik me. Een scheut door mijn kutje: ik zou gesandwiched worden… dat was wel duidelijk. De tweede pik gleed langzaam en voorzichtig mijn kontje in. De andere lul gleed heen en weer, en ik kwam in een heerlijk ritme terecht. Het duurde niet lang, of mijn vijfde en zesde orgasme dienden zich aan. Mijn hoofd werd omhoog getrokken, en een lul gleed mijn mond in. Dat was Hans, dat voelde ik. Maar wie in godsnaam waren dan de anderen?

De heren voerden het tempo op, waarop ik opnieuw klaar kwam. De eerste pik die kwam was Hans, een massieve lading in mijn mond spuitend; ik had moeite het allemaal weg te slikken. De tweede paal die hard stotend klaar kwam, zat in mijn kont. Ik voelde het pulsen van de eikel toen hij klaarkwam. Niet lang daarna werd mijn kutje voor de derde keer volgespoten. Ik zakte uitgeput voorover. De hele sessie had zeker drie uur geduurd. Mijn kut was bijna gevoelloos geworden van die grote pikken..

In de verte hoorde ik de slaapkamerdeur open gaan en stemmen in de gang. De voordeur ging dicht. Hans kwam de slaapkamer in, deed de blinddoek af en vroeg hoe ik het gevonden had…

Ik keek hem loom aan, en zei dat ik de meest fantastische avond ooit had gehad, en absoluut een herhaling wilde. Maar wie waren die twee mannen geweest? Hij vertelde dat het inderdaad Erik was, en als tweede Glenn. Ook een huisgenoot van vroeger, die ik vaag kende van de grote feestjes in de studievrienden kring. Een donkere neger met een heerlijke grote pik, zei Hans. Die hij overigens heerlijk geproefd had, zei hij ietwat blozend: iemand moet zorgen dat een lul stijf is om je te kunnen neuken, zei hij. En daar heb ik mijn best voor gedaan. Ik gaf hem een lange tongzoen en bedankte hem voor een heerlijke avond. Het spreekt voor zich dat ik die nacht als een blok geslapen heb..

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten