De man in het hotel.

Pia en ik houden er van om elkaar met fantasieën lekker op te winden tijdens een vrijpartij wat dan vaak eindigt met heftige seks en de meest bizarre woorden die we dan tegen elkaar roepen, misschien voor sommige heel gewoon of soft maar wij vinden het best heftig. Dit maakt het voor ons opwindend en het maakt voor ons de seks extra spannend. Alle denkbare varianten over seks met andere mensen komen dan voorbij, partnerruil, een trio met een man, een trio met een vrouw, of een man voor Pia alleen.

Een populaire fantasie van ons waar ik altijd erg opgewonden van word is als ik haar vertel dat ik haar als een sletje uitleen aan een wildvreemde kerel. Pia wordt er altijd bloedgeil van als ik er tijdens seks over begin. Ik zeg dan heel plat dat ik haar graag wil zien neuken met een andere kerel en dat ze mij dan pijpt en mijn ballen masseert. Ze doet er dan nog een schepje bovenop door te zeggen dat ze mijn geile slet is en dan zegt ze, “mmm wil je dat, zou je dat echt willen, kijken en alleen maar kijken hoe ik geneukt wordt door een ander als jouw geile slet”. Dan komt ze klaar als een gek en doet daarna alles wat ik aan haar vraag, zo geil is ze dan. Als we dan later moe en voldaan tegen elkaar aan na lagen te genieten, hadden we het er wel eens over hoe dat in werkelijkheid zou zijn en dan kwamen we meestal tot de conclusie dat het in werkelijkheid beleven van zoiets misschien toch wel eng zou zijn en hoe kwam je aan een geschikte persoon of stel.

Maar goed toch kwam de fantasie steeds weer terug en steeds vaker bedachten we dat we die spanning toch wel erg leuk zouden vinden. Nadat we samen een keer naar de sauna waren geweest, besloten we op de terugweg even bij een hotel te stoppen om wat te eten, het was toch ontzettend druk op de weg, we kwamen van de ene file in de andere terecht en als we gegeten hadden was de file misschien wel wat opgelost en konden we zo doorrijden. Dus wij gestopt, een tafeltje gezocht en bij het eten een lekker zoet wijntje besteld. Na het eten bestelden we nog een wijntje en raakte aan de praat met een leuke vent aan het tafeltje naast ons. De man vertelde ons dat hij in het hotel overnachtte omdat hij voor zijn werk de volgende morgen al vroeg bij een klant aanwezig moest zijn, en zodoende niet om vier uur al zijn bed uit hoefde. Onze glazen waren inmiddels leeg net als bij hem en hij vroeg of wij ook nog wat wilde drinken. Ik keek Pia aan en zei, ik vind het best maar dan kijk ik eerst even of er nog een kamer beschikbaar is, want we moeten nog wel dik twee uur rijden, Pia vond dit goed omdat we tenslotte toch vakantie hadden en de volgende dag dus niet moesten werken. Gelukkig waren er nog voldoende kamers vrij, dus toen ik even later bij ons tafeltje terug kwam zei ik tegen Pia, dat het geregeld was. “En, willen jullie dan nu nog een wijntje” vroeg de man die Lucas bleek te heten. Ik vond het best dus namen we nog een wijntje”. Na deze volgden er nog een paar met als resultaat dat we uiteindelijk met zijn drieën achter bleven en we vriendelijk verzocht werden om in de bar verder te gaan.

Lucas was een leuke vent en we konden het goed met hem vinden. We kletsten over van alles en nog wat en ik merkte dat hij Pia steeds met meer belangstelling bekeek. Ze had, omdat we naar de sauna waren geweest en mede door het lekker weer, een luchtig zomerjurkje aan wat nagenoeg niets te raden over liet zodat al haar rondingen goed zichtbaar waren, zo ook dat ze alleen een string droeg en geen bh. Toen Lucas even naar het toilet was zei ik tegen Pia, “volgens mij ziet Lucas jou wel zitten en jij Lucas ook als ik me niet vergis”? Pia reageerde hier wat verlegen op, kreeg een kleur tot achter haar oren en zei, “Joh, doe niet zo gek dat kan toch niet”. Ik vroeg haar waarom niet, als ze het wilde was dit haar kans, “ja, dat wel” bekende ze blozend “mijn slipje is al nat door de manier waarop hij naar me kijkt” bekende ze. Inmiddels was Lucas weer teruggekeerd van het toilet, waarna we het gesprek weer voortzette waar we mee bezig waren en met het zoveelste wijntje erbij. Ik merkte dat er opeens een soort van spanningsveld tussen Pia en Lucas hing, net alsof hij merkte wat we besproken hadden en zowel hij als Pia durfde er niet over te beginnen, uit angst dat de gezelligheid opeens verbroken zou zijn of zoiets dergelijks. Lucas keek Pia steeds weer verlekkerd aan als hij wat vertelde om dan vervolgens naar mij te kijken wat ik er van vond, of hoe ik reageerde op zijn avances naar Pia. Alleen al bij het idee dat Pia iets geils met Lucas zou gaan doen bezorgde mij al een flinke bult in mijn broek. Toen Pia kort daarna even naar het toilet was om te plassen zei ik tussen neus en lippen door tegen Lucas, dat ze best iets spannends met hem zou willen doen als hij er ook voor in was en dat hij mijn zegen had, mits het bij ons op de kamer zou gebeuren en ik erbij kon zijn. Lucas luisterde aandachtig naar wat ik zei en vroeg, “meen je dat nou”. “Ja” zei ik “toen jij even naar het toilet was hebben we het er over gehad, het is al jaren een fantasie van ons en we hadden het idee dat je haar wel leuk vond”. Lucas dacht even na en zei toen “nou heel eerlijk gezegd, ik vind Pia inderdaad erg aantrekkelijk dus als jij er geen probleem mee hebt en als ze het er zelf ook mee eens is lijkt mij het wel geil om samen met jullie iets te proberen, het zou voor mij ook de eerste keer zijn hoor”. “Afgesproken” zei ik hem een hand gevend.

Toen Pia even later terug kwam bestelde Lucas nog een laatste drankje waardoor ik in de gelegenheid was om Pia een seintje te geven waaruit ze begreep dat ik het met Lucas besproken had. Pia die als eerste haar glas leeg had stond op en zei, “Nou Jos, Lucas moet morgen vast vroeg op dus laten we maar geen tijd meer verspillen, ik ga alvast even onder de douche, dan zie ik jullie zo wel boven komen”. “Nou, zei Lucas, die laat er geen gras over groeien zeg”. Ik lachte en zei “hier hebben we het echt al heel vaak over gehad en we fantaseren al jaren over een trio met een tweede man om haar heerlijk te verwennen”. Lucas vroeg me het een en ander over ons en ons huwelijk om in te kunnen schatten hoe het tussen mij en Pia zat, waarop ik hem naar eer en geweten antwoord gaf. “Oké, ik doe mee, geen verplichtingen en gezeur achteraf” zei hij. We bespraken nog even het een en ander voor we onze glazen leegden en samen naar onze kamer gingen. Boven vonden we Pia een beetje rozig door de wijn naakt op bed die ons meteen een beetje giechelig naar de badkamer verwees om te douchen. Toen we ons afgedroogd hadden en naakt naast Pia op bed gingen liggen gaf ze hem meteen een zoen en fluisterde “bedankt dat je wilt helpen om onze fantasie uit te gaan laten komen”. Haar zoen werd door Lucas beantwoord, terwijl ik haar lichaam begon te strelen.

Lucas bekeek Pia en knikte goedkeurend ondertussen naar mij kijkend, “mmmm wat een prachtige vrouw heb jij zeg, ik ben echt een geluksvogel dat je haar met mij wil delen” zei hij ondertussen haar borsten strelend. Ik voelde aan Pia dat ze steeds meer en meer opgewonden raakte, ze zoende me en mijn handen streelde haar buik, zakte langzaam verder af naar haar liezen en haar pas geschoren kutje waar een dampende warmte vanaf kwam. Mijn vingers gleden tussen haar geopende schaamlippen waar ik voelde hoe verschrikkelijk nat ze al was. Hijgend fluisterde ze in mijn oor dat ze Lucas een lekkere man vond, en dat ze super blij was dat hij geïnteresseerd in haar was. Ik liet me naar beneden zakken en verwende met mijn mond haar sappige kutje en zag dat ze nu verwikkeld was in een heftige tongzoen met Lucas. Hij kneedde nu haar borsten, streelde haar lichaam en plaagde haar harde tepels terwijl ze schokkend klaar kwam op mijn tong. Ik liet haar nu met rust en ging genietend naast hen liggen kijken, hoe hij haar vingerde, zoende en streelde met zijn vrije hand. Ik kon aan haar reactie zien dat ze zo opgewonden was door hem, dat ze al bijna weer klaar kwam op zijn woelende vingers in haar kutje. Ze voelde aan zijn stijve pik en trok hem langzaam af zonder zich iets van mij aan te trekken. Ze wurmde zich los uit zijn omhelzing en toen trok ze hem op zich, ze liet hem over haar heen komen tot zijn pik haar vochtige spleet raakte. Zijn dikke harde pik gleed bijna als vanzelf tussen haar openstaande schaamlippen in haar natte kutje. Ik zag dat hij een lekkere dikke stevige pik had die hij nu stevig in en uit haar kutje begon te stoten.

Pia was super geil en ontving iedere stoot met een geil gekreun. Toen begon hij tegen haar te praten. “Lekker geil sletje, jezelf lekker laten neuken terwijl je man toekijkt hé”. “Ohhh ja, kom op neuk me met die lekkere pik van je, neuk me, neuk me, ik ben van jou” kreunde ze terug. Na haar even zo geneukt te hebben zette hij haar op handen en knieën en propte meteen zijn dikke lul weer tussen haar schaamlippen. “Ja, dit vind je lekker hé, geil sletje, hier pak aan in die lekkere natte kut van je” zei hij, omdat hij van mij wist hoezeer ze geile taal tijdens de seks kon waarderen. “Jaaaa, ik ben jou sletje” riep Pia naar mij kijkend met haar geile gezichtje. “Neuk me met die dikke pik van je, kom op neuk, ik ben jouw sletje, je geile slet, stoot die dikke pik maar in mijn kut, spuit je zaad maar lekker in mijn geile natte kutje mijn slettenkut”. Alle geile woorden die we altijd tegen elkaar riepen en waar we over fantaseerden riep ze nu luidkeels tegen een vreemde kerel die haar hard aan het neuken was. “Ja lekker, dit was toch wat je graag wilde zien, hoe ik geneukt werd door een andere vent als jij toekeek” riep ze naar mij “hoe je sletje geneukt wordt als een geile teef” kreunde ze luid. Ik zag dat Lucas hier ook opgewonden van werd en dat hij harder begon te stoten, aan haar gezicht zag ik dat ze klaar ging komen. “Spuit me vol, je geile slet”. “Kom hier, kom hier met je harde lul, ik wil je pijpen” riep Pia nu tegen mij, toen ze heerlijk op die vreemde lul in haar kutje was klaargekomen, “ik ben jouw slet, je geile teef, kom in mijn mond met die harde pik van je” kreunde ze. Ik stond op en ging voor haar staan met mijn pik voor haar mond die ze meteen ophapte in haar warme mond. Lucas neukte haar rustig verder en bij iedere stoot van hem schoot mijn lul diep in haar keel.

Met de meest geile toewijding werd ik door Pia gepijpt en ze kreunde het uit onder iedere stoot die ze met haar heerlijke billen opving. Ik was zo enorm geil door het feit dat mijn super geile vrouw geneukt werd door een ander dat ik mijn zaad niet lang meer in kon houden, ik pakte haar hoofd en spoot mijn warme zaad met harde stralen achter in haar keel. “Ohhh ja, lekker geil sletje van me, wat geil mmmm” zei ik tegen Pia toen mijn lul uit haar mond floepte en de slierten sperma langs haar kin dropen. Lucas gaf nu ook aan klaar te gaan komen, hij pakte Pia stevig bij haar heupen en met een paar harde stoten vulde hij haar kutje met zijn sperma en slaakte een felle kreet. Mmmmm wat een geil gezicht was dat, ze werd helemaal door hem volgespoten met zijn warme zaad en hij liet zijn pik nog even in haar kutje zitten voor hij hem eruit haalde en naast haar op bed rolde. Hij kuste haar en zei “hmmm wat ben je een heerlijk geil meisje, een lekker geil sletje, je man mag trots op je zijn” terwijl hij haar nog een keer kuste en daarna van het bed afstapte, zijn broek en shirt aantrok en met een bedankje en een knipoog onze kamer verliet.

Ik nam mijn geile sletje in mijn armen en kuste haar, “mmm wat was dat geil en lekker zeg, ik ben nu echt een geile slet en jouw hoer geweest” zei ze. Hierdoor kreeg ik direct weer een stijve, ze zag hoe opgewonden ik hiervan werd en speelde ondertussen met mijn lul. Ik zag hoe het hoe sperma van Lucas uit haar kutje sijpelde en gaf haar een zoen. “Mmm geile meid” zei ik en pakte haar vast, spreidde haar benen en ging op haar liggen en stootte mijn pik meteen diep in haar van het zaad druipende kut. “Je hebt een geile zaadkut, geile slet van me en ik zal er nog meer zaad bij spuiten” riep ik mijn harde lul diep in haar glibberige kut stotend. “Ohhh ja neuk me, nu ben ik echt je geile sletje, jouw hoertje, neuk me en spuit je zaad er maar bij, neuk mijn spermakut geile vent van me, neuk me in mijn volgespoten kut, ga door harder neuk die geile slet van je”. Ik ramde mijn lul zo hard mogelijk in haar soppende kut, bijna tegelijk kwamen we klaar waarbij Pia riep dat ze mijn geile sletje was en dat ze het heerlijk vond om volgespoten te worden. Met mijn laatste stoot in haar kut rolde ik van haar af, streelde en zoende haar geile lijf en zag hoe het zaad uit haar gevulde kut liep. “Nu is het er toch van gekomen” zei ik en vertelde aan Pia dat ik het echt fantastisch vond om zo’n geil sletje als vrouw te hebben.

We vielen even later heerlijk samen in slaap en toen we wakker werden plakte ze nog van het zaad. Lucas hebben we hierna nooit meer gezien maar door hem hadden we wel de smaak te pakken voor andere avontuurtjes.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten