De man in de steeg.

“Zullen we dat wel doen?” vroeg ik aan Yolanda. Ik wilde snel naar huis en het zou volgens haar een stuk korter zijn als we door een donker steegje zouden gaan. “Stel je niet aan joh, zo loop ik ook als ik met mijn vriendinnen op stap ben geweest, het is echt wel veilig hoor” zei ze lachend en liep me voor het steegje in.

Terwijl we door het steegje liepen keek ik naar Yolanda’s heerlijke figuurtje. Ze mag met recht een lekker ding worden genoemd. Ze is slank met een strak kontje en een paar stevige borsten. Haar vrouwelijke rondingen kwamen goed uit in het strakke zwarte rokje, wat haar billen verhulde maar haar benen des te beter toonde. Haar donkerblauwe topje liet genoeg van haar decolleté liet zien om een beeld te kunnen schetsen van hoe ze er uit zou zien zonder dat topje. Voor veel mannen zou dat al genoeg zijn om een stijve van te krijgen, maar ze heeft ook nog een onschuldige glimlach en hel blauwe ogen waar ieder man voor zou vallen. Ja, ik had geluk met zo’n lekker vrouwtje. Ik pakte Yolanda’s hand, zodat ze naast mij kon lopen. Doordat ik mijn ogen niet van haar af kon houden, merkte ik pas laat dat iemand ons tegemoet kwam in de steeg, het was een vrij forse man in een leren jack en een spijkerbroek. Op zo’n tien meter afstand zag ik al dat hij zijn ogen niet van Yolanda af kon houden. Hij keek naar haar borsten en haar heupen op een manier die mij de indruk gaf dat hij haar met zijn ogen uitkleedde. Yolanda pakte mijn arm stevig beet omdat zij het waarschijnlijk niet vertrouwde. Ik versnelde mijn pas om zo snel mogelijk de man te passeren. In het midden van de steeg stonden er echter een paar pallets in de weg, waardoor de doorgang te smal was. De man gebruikte die kans om ons staande te houden. “Lekker vrouwtje heb je” lachte hij terwijl hij verlekkerd naar Yolanda’s borsten keek. Dat was voor mij het teken om hem voorbij te lopen, maar op het moment dat ik mijn eerste stap zette, trok hij een mes.

Yolanda hield mijn arm vast met al haar kracht, in de hoop dat ik haar zou beschermen. “Maak je geen zorgen, ik doe jullie niks, als ik je vrouwtje mag neuken.” Ik wilde Yolanda beschermen tegen die man, maar ik kon niet op tegen een mes! Met weerzin zette ze een stap naar voren. “Ik doe het, als je ons daarna laat gaan” zei ze zachtjes, zonder de man aan te kijken. Ik wilde tegenstribbelen, want ik hoorde haar te beschermen. Ze was mijn vrouw, dus ik wilde niet dat die man haar zou verkrachten! Maar Yolanda zei me dat ik me rustig moest houden en dat het allemaal wel goed zou komen.

Uiteindelijk besloot ik om de man zijn gang te laten gaan. Het leek de enige oplossing en Yolanda had het hem al toegezegd. De man gooide nonchalant het mes dat hij had gebruikt op de pallets en pakte Yolanda bij haar middel. Hij keek me aan met een blik die me ontmoedigde om de held uit te hangen. Meteen daarna vestigde hij zijn aandacht op mijn vrouw. Hij verspilde geen tijd toen hij Yolanda uitkleedde. Hij trok haar topje in een keer over haar hoofd en met eenzelfde beweging trok hij haar rokje naar beneden. Aan haar sexy lingerie besteedde hij geen aandacht, hij trok haar beha en haar string gewoon van haar lijf en gooide ze weg. Binnen een paar seconden stond mijn vrouw in haar blote kut voor de man en mij. Hij deed een stap naar voren om een van Yolanda’s tepels in zijn mond te nemen en haar borsten in zijn handen te nemen. Ik wist dat ze het fijn vond als ik dat bij haar deed, maar ik durfde haar niet aan te kijken om te zien hoe ze op hem reageerde. Ik hoorde wel dat haar adem stokte toen hij met zijn vingers over haar schaamlipjes wreef. Hij keek niet eens meer naar mij om, want hij had alleen nog maar aandacht voor haar tieten en haar kutje. Yolanda zuchtte toen hij een vinger in haar kutje stak. Blijkbaar was dat het teken voor de man dat Yolanda klaar was voor hem. Hij nam Yolanda bij de hand om haar naar een stapel pallets te leiden die tot zijn middel kwam. Met een duw gaf hij aan dat zij moest gaan liggen. De man trok in een ruk zijn broek en zijn onderbroek naar beneden. Ik wilde niet kijken, maar ik hoorde dat Yolanda schrok. “Ik ga je gek neuken” zei de man.

Toen ik weer keek, zag ik dat hij zijn lul in een keer in Yolanda’s kutje duwde. Yolanda’s adem stokte, ze had duidelijk moeite om zijn lul te verdragen. “Wat is die groot” hoorde ik mijn vriendin zuchten. Ze richtte haar blik op zijn buik om mij niet in de ogen te hoeven kijken. De man lachte en trok zijn pik weer langzaam uit haar kutje. Hij pakte haar heupen vast en gebruikte die als houvast om haar te nemen. Met harde stoten neukte hij mijn vrouw waar ik bij stond. Haar tieten wiegden heen en weer door zijn stoten. De man merkte het ook en gebruikte een hand om in haar stijve tepels te knijpen. Ik hoorde dat ze haar gekreun probeerde te onderdrukken. Ik wist dat ze er niet van wilde genieten, maar ik zag dat haar wangen rood werden en dat ze haar ogen sloot. Ze kwam gewoon gigantisch klaar! De man had haar gedwongen om met hem te neuken, maar hij neukte haar ook echt klaar! Dat ontging de man ook niet, die zijn tempo verhoogde om haar nog harder klaar te laten komen. Het lukte Yolanda niet om haar orgasme te onderdrukken, ze zuchtte langgerekt, “O, o wat geil” Ik besefte met schaamte dat het mij nooit lukte om haar zo lekker klaar te laten komen. Met een brede grijns keek de man naar het resultaat van zijn stoten.

Hij liet zijn lul uit haar kutje glijden. “Je vindt het lekker, hè, sletje?” Yolanda draaide haar hoofd van hem af, maar ik wist dat ze hem gelijk zou geven, ze vond het lekker! Alsof het zijn recht was nadat hij mijn vrouw klaar had geneukt, pakte hij haar tieten en kneedde hij ze. “Je hebt lekkere tieten.” De man zette zijn eikel weer tegen Yolanda’s schaamlipjes nadat hij klaar was met haar tieten. “Maak je maar geen zorgen, ik ben nog niet klaar met je” lachte de maan. Tot mijn verbazing pakte Yolanda daarna zelf haar benen vast om ze voor hem te spreiden! Ik vroeg me af met hoeveel tegenzin zij hem zijn gang liet gaan, maar tegelijkertijd moest ik bekennen dat ik het geil vond om te zien dat mijn vrouw haar benen spreidde voor die man. Ik vond mijn vrouwtje altijd al geil, maar zo had ik haar nog nooit meegemaakt! Hij stootte zijn lul met al zijn kracht weer diep in haar kutje, maar zijn tempo was nu langzamer. Blijkbaar had Yolanda’s orgasme iets bij haar los gemaakt, want ze kreunde nu met zijn stoten mee en ze speelde zelf met haar tieten, wat het aanzicht dat mijn vrouw door iemand anders werd geneukt mij nog geiler maakte. Af en toe kneep ze in haar tepels, wat voor mij betekende dat ze gewoon genoot van de beurt die hij haar gaf!

De man vond het blijkbaar ook een geil aanzicht en hij bleef haar neuken. Omdat Yolanda al gewillig haar benen voor hem spreidde en met haar tieten speelde, kon de man met haar klitje spelen. Ik wist dat hij haar daarmee tot een spetterend orgasme kon leiden, dus ik keek gespannen, maar ook opgewonden toe. Ik hoorde dat Yolanda’s gekreun luider werd en ik zag dat haar wangen vuurrood werden. Dat was blijkbaar voor de man het signaal om zijn tempo weer te verhogen. Tot mijn verbazing hoorde ik mijn vriendin zuchten: “Ja, neuk me klaar, neuk me hard Roel.” Met een brede grijns hijgde de man terug, “Ik ga je klaar neuken, Yo!” Toen begreep ik dat mijn Yolanda deze man moest kennen en dat zij opzettelijk door dit steegje wilde lopen, dit was afgesproken werk. Van alles ging er door mijn hoofd heen en ik begreep dat er geen gevaar meer bestond voor mijn vrouw. Gelijkertijd werd ik waanzinnig geil van dit alles en ik opende mijn broek, pakte mijn lul in mijn hand en begon mezelf nu langzaam af te trekken. Roel had er niet lang voor nodig om met zijn tempo Yolanda weer klaar te neuken en hoe! Ze keek omhoog en kreunde luidkeels terwijl de lul van Roel als een machine in haar kutje beukte, “O ja, o, o! Ooooo!” Ik weet hoe Yolanda’s kutje samenknijpt als ze klaarkomt en ik zag dat dat ook zijn uitwerking had op Roel. Gelijk nadat Yolanda klaar was gekomen, drukte hij zijn lul nog dieper in haar kutje en spoot hij zijn zaad met alle kracht kreunend diep bij haar naar binnen. Toen Roel even later zijn pik uit haar trok, zag ik hoe Yolanda naar zijn met zaad en kutvocht besmeurde pik keek. Ik stond vol verbazing te kijken naar de hoeveelheid sperma die op dat moment uit haar kutje sijpelde.

Roel smeerde de laatste restjes sperma uit over Yolanda’s kutje, waar ze zelfs nog nakreunend van genoot. Het kutje van Yolanda glom van zijn zaad! Roel trok zijn broek op, keek mij aan en zei “zo moet je jouw vrouwtje dus neuken, dan geniet ze pas echt.” Ik kon niets uitbrengen en stond daar aan de grond genageld met een behoorlijk geile en stijve lul in mijn hand en dacht alleen nog maar aan klaar komen. “Je bent echt een lekker sletje Yolanda” zei hij nog tegen mijn vrouw en rustig liep hij de steeg uit. Ik keek verbaasd en geil naar mijn vrouw, die in haar blote kut en glimmend van het zaad op die stapel pallets lag. Die Roel had haar voor mijn ogen gebruikt, maar zij had niets anders dan een blik van bevrediging in haar ogen! Ze glimlachte en zei “dit was heerlijk schat, kom ik wil nog een keer, spuit je zaad er maar bij.” Met mijn lul in de aanslag liep ik op haar af en ging voor de pallets tussen haar benen staan, ik keek nog even naar het zaad dat nog steeds uit haar kutje liep en het plasje zaad op de pallets en duwde mijn lul in haar glibberige kutje. Ik begon haar als een wilde te neuken en het duurde dan ook niet lang voordat mijn Yolanda weer schokkend klaar lag te komen. Op dat moment kon ik het ook niet langer meer houden en met een paar luide kreunen en harde stoten spoot ik mijn lading bij het zaad van Roel. Zo geil was ik nog nooit geweest en ik was ook nog nooit zo intens klaar gekomen.

Nadat ik haar had geholpen met haar topje en rokje liepen we verder richting ons huis. Yolanda was nog aan het nagenieten en ze vond het geil om ons zaad tijdens deze korte wandeling uit haar kutje te voelen lopen. In het licht van de lantaarnpalen was ook duidelijk te zien hoe het witte zaad langs de binnenkant van haar benen tot aan haar pumps langzaam naar beneden sijpelde. Eenmaal thuis gekomen bekende Yolanda dat het inderdaad allemaal afgesproken werk was geweest. Ze had al vaker met Roel geneukt en ze wist dat het een van mijn wensen was om haar een keer met een andere man te zien neuken. Ze zei me zonder enige schuldgevoelens dat ze het eigenlijk voor mij had gedaan. Ergens was ik wel boos, maar ook heel blij, want ik had eindelijk gezien waar ik al een lange tijd op hoopte en het was inderdaad erg geil geweest.

Tegenwoordig komt Roel nog regelmatig bij ons langs en neukt hij mijn Yolanda in alle standen, els hij haar lekker vol heeft gespoten dan mag ik haar neuken en haar kutje van een tweede lading zaad voorzien. Alleen als ik te snel klaar kom dan moet ik het zaad van Roel uit haar kutje likken en om eerlijk te zijn is dat ook ontzettend geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten