De man die mijn leven veranderde.

We zijn nu 12 jaar getrouwd, mijn vrouw Cynthia is 36, aantrekkelijk, met een mooi slank figuurtje. Ik was altijd een beetje jaloers als ze mij verhalen vertelde over haar vorige sekspartners, maar ik had nooit verwacht wat me later zou gaan overkomen.

In de loop van de jaren kregen wij een stabiele relatie en toen begon ik fantasieën te krijgen over hoe het zou zijn als zij seks met anderen zou hebben. Die fantasieën namen ook steeds meer toe naarmate ons eigen seksleven oninteressanter werd. Onze liefde voor elkaar was er nog wel, maar de opwinding was langzaam aan het verdwijnen. Ze droeg bijvoorbeeld geen sexy ondergoed meer en de seks die we nog hadden gebeurde altijd in ons bed en niet meer zoals vroeger in de kamer, in de auto of op andere leuke en spannende plekken.

Ongeveer zes maanden geleden vertelde ze me dat er een man was die met haar op het werk flirtte. Hij was een vertegenwoordiger die daar elke maand langs kwam om producten af te leveren. Cynthia kleedt zich altijd leuk als ze moet werken, strak rokje, nylons, hoge hakken, kortom ze ziet er geweldig uit. Dus ik begreep wel waarom hij haar aantrekkelijk vond. Hoe meer ze me vertelde over hoe hij met haar aan het flirten was, hoe leuker ik het vond, ik keek ernaar uit om te horen wanneer hij was geweest en hoe het was gegaan.

Het had haar ook duidelijk opgewonden, want als we over hem in bed lagen te praten dan kwam het ook steevast tot een geweldige portie seks. Het fantaseren werd intenser en ik moedigde haar aan om terug te flirten. Zijn bezoeken namen toe, omdat hij nu opeens een keer per week langs kwam. Op een dag vertelde ze dat haar rok per ongeluk een beetje omhoog was geschoven en hoe hij zijn ogen niet van haar benen af kon houden. Het flirten werd serieuzer nadat ze op een dag had toegegeven dat ze haar beha had uitgedaan vlak voor zijn bezoek, ze had alleen een jasje aan en een topje eronder. Toen ze even alleen met hem op haar kantoor was had ze haar jasje open gedaan, terwijl ze naar iets reikte, zodat hij een goed zicht kreeg op haar borsten.

Dit leek het keerpunt te zijn, want hij belde haar later die dag om te vragen of ze alleen was en of ze kon praten. Toen ze zei dat ze dat was, zei hij dat hij moest toegeven dat, hoewel hij getrouwd was, hij heel sterke gevoelens voor haar had, die onprofessioneel werden en hij vroeg haar of ze niet liever een andere vertegenwoordiger als contactpersoon wilde hebben. Cynthia zei dat ze dat niet wilde en dat ze ook van zijn bezoeken genoot, ze spraken af om de week daarop met elkaar te lunchen en er over te praten.

Ons seksleven thuis was in die periode geweldig en ik moedigde het zelfs aan door haar te vertellen hoe moeilijk het voor hem moest zijn, hoe hij haar zou willen kussen, haar zou willen betasten en hoe graag hij haar zou willen neuken! Het maakte haar zo geil dat ze meerdere keren klaar kwam, zoals in de eerste periode van ons huwelijk. Ik was er echt enthousiast over hoe geil mijn vrouw weer werd. Ik had nooit durven dromen dat ze zo opgewonden kon raken van een andere man.

Ik vroeg haar of ze meer met hem wilde en ze gaf schoorvoetend toe dat ze dat wel wilde. Ik wist toen nog niet hoe ver ik ermee moest gaan, want er is een groot verschil tussen fantasie en het feitelijk doen! Ik zei dat, hoezeer het me ook opwond, ik niet wilde riskeren haar te verliezen en ze zei dat dat niet zou gebeuren. Op een nacht in bed terwijl ze mijn lul streelde, zei ik dat het misschien goed was om hem een keer af te trekken, maar dat ze niet verder moest gaan en ze was erg blij dat ik dat voorstelde. Tijdens hun lunch gaf hij toe dat hij ook gelukkig was getrouwd en dat hij zijn vrouw nooit zou verlaten, maar hij kon het niet laten zich zo aangetrokken te voelen tot Cynthia. Ze zei hetzelfde en misschien moesten ze proberen hun professionele en privé-leven strikt gescheiden te houden. Ze spraken af ​​om te proberen het flirten te stoppen en weer terug te keren naar een professionele relatie, maar twee weken later belde hij haar om te zeggen dat hij haar miste en dat hij haar weer wilde ontmoeten voor een lunch.

Toen ze me dit vertelde, maakte ik me zorgen en vroeg me af waar die lunch toe zou leiden. We spraken heel lang over de hele situatie en uiteindelijk overtuigde ze me om hem een keer op een avond tijdens een etentje te ontmoeten, omdat hij soms wel eens in een nabijgelegen hotel verbleef. Op die manier kon ik zien dat hij eigenlijk een aardige vent was en het zou me misschien wel opwinden om hem met haar te zien flirten. Als ik nu terugkijk, denk ik dat ze me bespeelde, want de volgende dag vertelde ze me dat Richard de volgende week al een nacht in dat hotel verbleef en hij had ons uitgenodigd voor een etentje. Ik had op dat moment geen andere keus dan hiermee akkoord te gaan, dus die avond stond vast.

Die avond zag Cynthia er prachtig uit, haar haar en make-up goed verzorgd en ze droeg een nieuwe jurk die haar mooie rondingen goed lieten zien, ze had speciaal nieuwe lingerie aangetrokken wat ze die middag nog had gekocht, maar dat mocht ik niet zien totdat we weer thuis waren. We ontmoette Richard in de bar van het hotel en hij was helemaal niet het type man wat ik verwachtte. Hij was ouder, misschien midden tot eind 40, maar hij was heel goed gebouwd, hij had een stevige lichaamsbouw. Daarentegen ben ik een beetje mager, dus wist ik gelijk waarom ze zich tot hem aangetrokken voelde. Hij was de hele tijd erg beleefd en charmant tijdens het avondeten en het leek allemaal zo normaal. Richard was constant bezig mijn glas op te vullen en het leek er meer op of hij mij aangeschoten wilde krijgen in plaats van Cynthia, maar er was geen enkel teken van flirten tussen hen. Richard stond erop om alles te betalen, dus ik voelde dat ik wat verschuldigd was aan hem. Aan het einde van de avond vroeg hij of we naar zijn hotelkamer wilden gaan voor een laatste drankje en om nog wat te kletsen. Cynthia stond op alsof het de normaalste zaak van de wereld was, dus ik volgde hen.

Zodra we zijn kamer binnen waren gekomen, veranderde de situatie echter heel snel. Hij bedankte me gewoon dat ik het allemaal goed vond en nam vervolgens Cynthia in zijn armen. Ik was er verdomd zeker van dat ze dit hadden afgesproken, want ik wist van niets en was totaal verrast. Ik werd vanaf dat moment vrijwel genegeerd. Hij legde zijn arm om Cynthia heen en duwde haar dicht tegen zich aan. Zijn lippen raakten de hare zachtjes en ze had geen enkele intentie om hem te stoppen. Hij hield haar liefdevol vast en fluisterde hoe prachtig ze eruitzag en hoe graag hij dit wilde, hij kuste haar op haar mond en in haar nek. Op dat moment legde hij haar voorzichtig op het bed en ging hij verder haar nek te kussen. Haar ogen gingen dicht en ze leek zich totaal te ontspannen. Zijn lippen vonden de hare weer en deze keer reageerde ze en kuste ze hem terug. Mijn hoofd tolde en ik dacht ‘mijn God, zou ze hem nu echt af gaan trekken!’ Zijn handen streelden haar rug over haar jurk terwijl hij zijn mond open deed om haar nu nog intiemer te kussen. Cynthia reageerde onmiddellijk en opende haar lippen voor hem. Het kussen was ongelooflijk om te zien. Mijn mooie vrouw liet een andere man haar zo innig kussen. Het leek eeuwen te duren. Ze leken zo verliefd tijdens het kussen en hij liet zijn handen over haar rug en haar hoofd dwalen. Maar de intensiteit groeide, de kussen werden meer gepassioneerd en al snel waren ze aan het tongen als een jong verliefd stelletje. Ze kusten met open mond en ik wist zeker dat zijn tong diep in haar mond zat.

Zijn handen gingen plotseling naar haar voorkant, nu begon hij over haar borsten te wrijven. Ik dacht dat ze hem misschien zou stoppen, maar nee, ik zag dat ze hem zelfs nog hartstochtelijker kuste! Richard nam nu het volle gewicht van de mooie borsten van Cynthia in zijn handen terwijl ze elkaar kusten. Hij deed al snel de rits van haar jurk los en schoof die van haar schouders af, nu zag ik haar nieuwe kanten beha en haar heerlijke borsten. Zijn handen waren snel bij haar borsten en hij wreef er teder over, ze kreunde zachtjes. Ze raakt echt opgewonden als je haar borsten aanraakt, dus wist ik dat ze nu moeite zou hebben om rustig te blijven. Richard keek recht in de ogen van Cynthia voordat hij haar bh losmaakte, de banden van haar schouders schoof en haar mooie borsten onthulde. Hij hijgde luid, met ontzag voor haar borsten en zei: ‘Oh god, ze zijn fucking prachtig’. Zijn gezicht zakte weg in de borsten van mijn vrouw terwijl hij ze liefdevol kuste, likte en zoog. Het was absoluut onwerkelijk om dit te zien! Een andere man zoent en zuigt de blote borsten van mijn vrouw en ik zat daar gewoon als een dwaas te kijken. Hij nam ze voorzichtig in zijn handen, liefdevol, zuigend op haar harde tepels en wierp een snelle blik in mijn richting. Toen ik niet reageerde, glimlachte hij met een zelfvoldane grijns op zijn gezicht en likte haar mooie tieten weer.

Cynthia was nu aan het hijgen en zuchten, ze had haar ogen dicht en haar hoofd achterover terwijl zijn tong haar harde tepels opwond. Het was de eerste keer in 12 jaar dat ze dit een andere man had laten doen. Na een tijdje verhuisde hij zijn kussen en likken weer naar haar gezicht. Cynthia was nu zo opgewonden dat ze zijn kussen beantwoorde en ze begon aan zijn shirt te trekken, in een poging het uit te trekken. Ze kreeg het niet voor elkaar, dus trok hij zelf zijn shirt uit. Ik moet toegeven dat ik jaloers was, want hij had een goed lichaam. Ze kusten elkaar weer en hun handen waren nu overal over hun lichamen. Richard trok aan haar jurk, om hem uit te krijgen, maar Cynthia hielp hem maar al te graag, ze stond op liet haar jurk van haar middel vallen. Ze stond daar met haar borsten bloot en niets anders dan haar kleine kanten slipje, jarretels, nylons en haar hoge hakken. Ze zag er prachtig uit. Zo ongelooflijk sexy. Alles wat ik haar had gevraagd om te dragen en nu genoot deze geile klootzak ervan. Hij trok haar naar zich toe en kreunde: ‘Je bent verdomde mooi Cynthia. Ik heb nog nooit een vrouw gezien die zo sexy is, zo volkomen neukbaar!‘ Hij kuste haar naakte lichaam en trok haar weer naar het bed.

Ze bleven elkaar kussen en zijn hand streelde haar benen, die langzaam tussen de benen van mijn vrouw verdween en over het kruis van haar sexy slipje heen begon te wrijven. Ze hijgde nu, haar benen openden zich voor hem en daarmee moedigde ze hem aan. Het was echt ongelooflijk, dit was niet wat we af hadden gesproken, deze man was hier openlijk mijn vrouw aan het verleiden en ik voelde me machteloos om er wat aan te doen. Bovendien was ze in een andere wereld, ze genoot duidelijk van hem! Hij streelde over haar slipje en had de palm van zijn hand op haar venusheuvel, hij plaagde haar en zij genoot er van. Hij keek naar mij met die zelfvoldane glimlach terwijl hij het kutje van Cynthia plaagde. Hij bewoog zich tussen haar benen en kuste zijn weg langs haar binnenbeen naar haar slipje. Kussend en likkend totdat hij uiteindelijk zijn hand in haar slipje en over haar natte kutje liet glijden. Cynthia kronkelde onder zijn aanraking, hijgend en kreunend. Richard trok haar slipje langs haar benen waardoor haar lieve spleetje zichtbaar werd en begon meteen aan haar getrouwde kutje te likken. Cynthia werd gek van geilheid ze raakte in extase terwijl hij liefhebbend haar kutje kuste en likte, waardoor ze heel gemakkelijk tot een orgasme kwam. Hij haalde zijn hoofd tussen haar benen vandaan en trok zijn broek naar beneden om zijn kloppende pik voor haar te onthullen. Hij knielde voor haar neer en liet haar gewoon de grote van zijn lul in haar hersens opnemen, zo kreeg hij haar nog natter van verlangen. Ik werd jaloers en voelde mezelf vernederd en ontoereikend toen ik zag hoe haar ogen oplichtte bij het vooruitzicht dat hij haar zou gaan neuken. Hij plaatste zich in de juiste positie tussen haar gespreide benen en vroeg haar of dat was wat ze wilde. ‘Ja, Oh ja!’ kreunde ze en ze hapte naar adem. Opzettelijk plagend, wachtte hij nog steeds met haar te penetreren. “Dus je wilt mijn pik in je kutje voelen, ja?” Nogmaals, antwoordde ze “ja, oh alsjeblieft ja, neuk me”. Hij keek naar mij en ik zakte terug in mijn stoel.  Hij had haar precies waar hij haar wilde hebben en wilde het me nu laten weten ook.

Hij keek me recht in de ogen en glimlachte terwijl hij zijn stijve lul op haar natte kutje richtte. Cynthia bewoog haar heupen omhoog, ze was erop gebrand om hem erin te krijgen, maar hij wachtte. Hij plaagde zowel haar als mij, voordat hij langzaam zijn eikel tegen Cynthia’s natte kutje plaatste, hij genoot zichtbaar van het gevoel dat hij de vrouw van een ander zou gaan neuken. Het was nu of nooit voor mij om nu in te grijpen, maar het was allemaal zo snel gegaan. Ik had de controle over de hele situatie verloren, dit kon toch niet waar zijn. Mijn hoofd tolde, ik voelde me misselijk. ‘Ik dacht dat je hem alleen maar zou aftrekken’ zei ik. Hij stopte even, keek me aan en glimlachte. ‘Dat heeft ze vorige week al gedaan, ik dacht dat je dat wel wist’ en richtte zijn aandacht weer op mijn geile vrouw. Ik keek met verbazing toe hoe hij zijn dikke eikel in haar natte kutje schoof, voordat hij langzaam verder naar binnen ging en zijn lul helemaal in haar kutje verdween. Cynthia hapte naar adem toen zijn dikke staaf haar gewillige kutje binnendrong. Hij schoof hem langzaam naar binnen totdat hij helemaal in haar zat en toen kuste hij haar liefdevol. Hij ontspande zijn pik en stak hem vervolgens weer naar binnen, genietend van het natte, natte, getrouwde kutje van mijn vrouw. Het was gewoon surrealistisch om naar te kijken. Richard duwde in haar en Cynthia’s met nylons beklede benen waren om hem heen gewikkeld om hem maar diep in haar te houden.

De volgende tien minuten waren slechts een waas van hem die haar neukte, zowel hijgend als kreunend, met Richard die af en toe naar me keek, en zei hoezeer ze van hem en zijn pik hield. Zijn opmerkingen richtte zich op mij, kleinerend, hij zei me hoe mijn vrouw ervan hield om zich zo intens te laten neuken door een ​​andere man. Cynthia was in de zevende hemel terwijl zijn pik haar neukte en ze kreunde van genot. Ik denk niet dat ik haar ooit zo opgewonden heb gezien. Uiteindelijk begonnen zijn stoten te versnellen en hij vertelde haar dat hij in haar zou gaan komen. Het kwam toen pas bij me op dat hij geen condoom droeg, maar ze hapte naar adem en zei ‘ja oh ja’. ‘Wil je dat Cynthia? Wil je dat ik in je klaarkom? ‘. ‘Ja’ ze hapte weer naar adem. ‘Vertel me schat, vertel me wat je wilt!’. ‘Oh fuck, ja kom in me! Ik wil het!‘ Toen begon hij te grommen. ‘Ja, schat. Ja, ik ben aan het klaarkomen! Ik ga alles in je spuiten, ik ga je kut vullen met mijn sperma!!‘ Ze leek te jammeren en te huilen toen ze keer op keer klaar kwam. Mijn vrouw moedigde hem aan om haar sneller te neuken en haar te vullen met zijn zaad. Ik zat daar gewoon als een idioot te kijken terwijl deze man zijn sperma in mijn lieve vrouw spoot, beiden kwamen ze ongelofelijk hard en schokkend klaar. Ik zal nooit het zicht vergeten toen hij zijn pik uit haar trok en naast haar ging liggen. Ze lagen daar allebei hijgend, zwaar ademend en Cynthia’s benen waren nog steeds gespreid. Zijn zaad sijpelde uit haar kutje terwijl ze hem liefdevol kuste. Het leek haar niets te schelen. Ze kuste hem zacht en liefdevol. Hun kussen waren zo persoonlijk en intens en al die tijd zag ik zijn sperma in haar getrouwde kutje.

Sinds die dag is mijn leven compleet veranderd. Het is alsof het nu normaal is dat ze elkaar drie keer per maand ontmoeten, zonder mij. Het laatste wat hij haar heeft gevraagd is om over twee weken naar Italië te gaan, wanneer hij daar voor zaken is. Ik heb nee gezegd, maar ik weet al dat ze zal gaan. Ik ben daar niet blij mee omdat ik weet dat hij haar twee dagen lang waanzinnig zal neuken, maar toch word ik er ook ontzettend geil van.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten