De man.

Zoal afgesproken sta je onder de douche als ik thuis kom met de bewuste man, ik kom even bij je kijken en ik kan aan je zien dat je opgewonden bent. Wij drieën hadden al uitgebreid met elkaar gesproken om eens een trio te doen met een andere man en hij had er wel oren naar om eens te zien hoe het zou gaan. Ik had hem ook al eens een naaktfoto van je gemaild en daar was hij goedkeurend over geweest en nu heb ik hem dus opgehaald van de afgesproken plek. Ik vraag of je weinig aan wil trekken om het extra opwindend te maken. Je bent een beetje zenuwachtig maar gaat toch akkoord omdat het je toch wel spannend vind. Als je klaar bent droog je je af en trek je wat gemakkelijks aan wat niet te strak zit, maar wel alles laat zien wat je te bieden hebt. Lieverd, wat ben je een prachtige vrouw en we zijn allebei opgewonden, ik ga de kamer in en vertel de man dat je een beetje onzeker bent en dat als je op de bank zit dat hij dan het beste voor je kan gaan staan met zijn lul uit zijn broek en dan komt de rest vanzelf wel.

Je gaat op de bank zitten en als de man voor je gaat staan met zijn stijve lul uit zijn broek bewonder je die harde paal met een geile verlangende blik in je ogen, het liefst zou je hem gelijk in je kutje nemen. Je streelt zijn lul en je voelt hem in je hand kloppen en begint hem af te trekken om hem in harde bruikbare staat te brengen.

Je kunt je niet meer beheersen en je neemt zijn dikke harde lul in je mond en je begint aan die lul van hem te zuigen alsof je nog nooit een lul hebt gezogen. Je bent helemaal vergeten dat ik er ook nog ben en je laat gewillig zijn lul in je mond glijden en ik geniet van het schouwspel dat ik krijg, ik voel de opwinding en begin een beetje met mijn lul te spelen. Als je vanuit je ooghoek ziet wat ik aan het doen ben begin je nog harder te zuigen en hij kronkelt van puur genot en kijkt me aan met een geile blik van ‘dit is ontzettend lekker’.

Ik hou het niet meer en kom achter en onder je billen liggen en begin je te likken en lieverd je kut is drijfnat, je gaat verzitten en begint op mijn gezicht te rijden. Je laat dan spontaan van geilheid je pis lopen en ik drink dat zalige vocht met een gevoel van pure opwinding op. Ik bespeur dat naar mate ik je tot een climax lik, je ook harder en sneller begint te pijpen bij de man en aan zijn gekreun te horen kan hij het niet lang meer houden. Dan komt hij klaar in je mond en aan jouw stuiptrekkingen te voelen probeer je alles door te slikken, ik voel me zo ontzettend opgewonden dat ik niet eens voel dat ik pijn in de kaken heb van het likken. Dan kom jezelf ook klaar, maar je blijft gewoon op mijn gezicht zitten en gaat gewoon door met hem te pijpen, waardoor hij al snel weer klaar komt en deze keer kan je de hoeveelheid sperma niet aan. Je laat het over je borsten en buik lopen en druppels sperma druppen op mijn voorhoofd en bijna in mijn ogen. Je gaat met je vinger over mijn voorhoofd en veegt het sperma van mijn gezicht en likt je vingers af, evenals je borsten die je met de volle hand streelt. Dan kom je weer klaar in mijn mond en je staat op. Als ik overeind kom pak je mijn hoofd en drukt deze tussen je borsten die drijfnat zijn van de klodders sperma van de man, ik ben zo opgewonden dat ik spontaan het sperma van je borsten en buik lik.

Je bent goed op dreef en je streelt de lul van de man en trekt eraan en ik zie dat zijn ogen draaien van genot en dan druk je je kont tegen de buik van hem aan. Hij laat onmiddellijk zijn stijve lul in je heerlijke kut glijden, en hij begint je ritmisch te neuken. Ik kijk toe en trek aan mijn eigen lul en geniet ervan, dan trek je me naar je toe en neem je mijn lul in je mond en begint er aan te zuigen, ik kom heerlijk klaar in je mond en je slikt het door. Je laat je billen draaien terwijl de man nog in je zit en ik kan aan zijn gezicht zien dat hij op het punt staat om klaar te komen en denk bij mezelf dat is de derde of vierde keer al, dat zal mij wel niet meer lukken. Inderdaad hij komt klaar, in je drijfnatte kut en je laat zijn zaad langs je benen lopen terwijl je mij nog steeds aan het pijpen bent. Je kijkt zo geil uit je ogen wat mij doet besluiten om dit maar vaker te laten gebeuren zo met deze man erbij.

Je bent zo verschrikkelijk geil dat het genot van je gezicht af is te lezen en je blijft gewoon zuigen op mijn staaf terwijl de man zijn lul in je kontgat probeert te stoppen. Hij spuugt op je ster en je laat hem even begaan. Maar dan heb je er genoeg van en wil je even rusten om zo weer verder te gaan en je gaat even gewoon zitten om bij te komen en te genieten van wat je tot nu toe is overkomen. Maar je laat je blik glijden over onze bezwete en naakte lichamen en dat wind je op.

Je begint met je schaamlippen te spelen en deze te masseren, je komt hierdoor verschillende keren klaar en ik wordt gek van verlangen naar je zalige kutsappen en wil je pis drinken. Maar jij blijft er rustig onder en masseert je clitoris tot je tot een climax komt en onder luid gekreun voor de zoveelste keer klaar komt. Je zit heerlijk ontspannen, maar blijft bezig jezelf te vingeren en ondertussen kijk je heel ondeugend naar de man en mij hoe wij reageren op jouw spel. Je pakt de dildo en laat deze langs je schaamlippen glijden en drukt de kop van hem tegen je clitoris en je onderdrukt een kreun van genot, ook omdat wij zitten te kijken en ondertussen zonder dat we er erg in hebben met onze lullen zitten te spelen. Je raakt daar meer opgewonden van en laat tergend langzaam de dildo tussen je schaamlippen verdwijnen en beweegt hem in en uit je natte kut.

Je kunt je eigen gekreun niet meer onderdrukken en je begint met je hoofd te slaan van opwinding en je komt dan ook luid kreunend klaar. Je ziet dat we ontzettend geil zijn geworden van dit schouwspel en dan gaat er een geile gedachte door je heen. Je zegt tegen ons dat je voor ons een verrassing hebt, als wij doen wat jij wil dan mogen we je tegelijk in je kontje en kutje neuken, maar dan moeten we eerst elkaar aftrekken. We kijken elkaar aan en hebben even zoiets van ‘moet dat’ maar als we jou ondeugend naar ons zien kijken, kunnen en willen we niet anders.

Ondertussen glijdt de dildo soepel tussen je schaamlippen en wij kunnen ons niet meer inhouden en we pakken eerst nog wat onwennig elkaars lul en trekken er ook onwennig aan. Na verloop van tijd gaat het al wat beter en we strelen elkaars lul over de gehele lengte en beginnen het leuk te vinden, jij geniet van ons. We voelen toch opwinding en ik kijk naar jou en zie dat je verschrikkelijk opgewonden ben en je laat de dildo ritmisch in je flink vochtig geworden kut heen en weer glijden. Dan kom je naar ons toe en je drukt je kont in mijn gezicht en ik begin je vochtige kut vol genot te likken en al dat vocht en zaad wat je hebt mogen ontvangen in je heerlijke kut loopt mijn mond in. Ik lik alles weg tot je heerlijke kutje weer schoon is en je vocht van mijn kin druipt.

Je duwt de man opzij en gaat op mijn stijve lul zitten en begint me flink te berijden en het lijkt wel of je uithoudingsvermogen niet uit te putten is. De man gaat achter je staan en likt je poepgaatje en laat dan wat speeksel over je kontgaatje lopen en stopt dan zijn lul langzaam maar zeker diep in je heerlijke kontgat. We moeten even het ritme vinden maar als we dat dan eenmaal hebben ga je helemaal uit je dak en je kreunt erop los van pure opwinding en genot. Onze lullen gaan vloeiend in en uit je zalige natte gaatjes, het is heerlijk wat een ritme, we kunnen elkaars lullen bij elke beweging voelen. Dan komt de verlossing, we komen alle drie bijna gelijktijdig klaar, we spuiten ons zaad diep in je zalige openingen. De man haalt langzaam zijn lul uit je kontgaatje en je laat mijn lul uit je natte kutje glijden.

We blijven nog even naast elkaar liggen om na te genieten. Jij ligt tussen ons in en we strelen je warme lichaam van je tenen tot je hoofd, je bent een heerlijke en geweldige vrouw en we hebben van je genoten. De man gaat naar het toilet en we kussen elkaar intens en vol vuur en liefde voor elkaar. Als de man terug komt kleedt hij zich aan, hij geeft je een warme kus op je wang, geeft mij een hand en vertrekt.

Wij gaan nog even onder de douche staan en houden elkaar vol liefde vast, je begint me te wassen en als je klaar bent neem ik de spons en begin ik jouw prachtige lichaam te masseren. We raken van het hele gebeuren weer opgewonden en beginnen elkaar te tongen en te strelen. Als ik dan onder de douche vandaan wil gaan roep je me terug en neem je mijn lul nog even heerlijk in je geweldige mond en zuig je er nog even heerlijk aan.

Daarna gaan we heerlijk op bed liggen nagenieten. We kruipen dicht tegen elkaar aan en onder de deken neem je mijn lul in je hand en masseert hem. Ik voel daardoor weer opwinding opkomen en kan me niet meer inhouden. Ik kus je intens en vol liefde op je voorhoofd en vraag aan je of je wel genoeg heb gehad. Je antwoord dat je nog even van mij wil genieten en wie ben ik om daar nee op te zeggen, dus duw ik het dekbed van me af en ik ontbloot je prachtige ronde billen. Je gaat er al helemaal voor liggen en ik nestel mijn hoofd tussen je dijbenen en begin je heerlijke rood en gezwollen schaamlippen te beminnen met mijn tong.

Ik voel meer en meer verlangen bij me opkomen naar je en ik kan geen genoeg krijgen van je schaamlippen en je poepgaatje en laat mijn tong zijn weg vervolgen tussen de zaligste dijen die er zijn. Je kreunt van genot en fluistert hoeveel je van me houd. Ik kijk naar je en zeg dat er voor mij maar een vrouw is en dat ben jij. Je moet plassen en vraagt of ik het wil hebben waarop ik antwoord, ja natuurlijk het is mijn levenselixer. Je zegt dat nog niet alle sperma uit je kutje weg is en ik vind het allemaal prima, het komt van jou schat. Ik ga op mijn rug liggen om je de kans te geven om je vochtige schaamlippen op mijn mond te plaatsen. Je laat het zaad en je vocht al vlot komen en het is deze keer heel wat, blijkbaar kon je blaas het niet eerder kwijt door ons liefdesspel.

Dan kruipen we onder het dekbed en als ik naar je kijk ben je al vertrokken met op je gezicht een ontspannen uitdrukking. Ik hou van je schat.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Milf-Match.nl