De lusten van mijn vriendin

De lusten van mijn vriendin.

Mijn vriendin heeft mijn seksmaatje aan de telefoon, die me wil spreken, en hoort opwinding in zijn stem. Ze had een jolige bui en vraagt of hij liever met haar wil praten omdat hij seksueel opgewonden klinkt. Verhit zegt hij van haar een stijve te krijgen en zich wil aftrekken. Mijn vriendin reageert en daagt hem uit, en vertelt hoe haar borsten uit haar blouse hangen en hoe ze zichzelf streelt (ook haar tepels) en dat ze visualiseert dat hij haar streelt.

Ik ben toch die neukbare vriendin, waar het allemaal om draait en waar je samen met mijn vriend over fantaseert. Nu voel ik je handen mijn borsten zoeken en mijn warme kruis want je wilt naar binnen, diep in mij zijn, en ik wil worden begeerd. Je mag me nemen en grijpt me bij mijn blonde haren en steekt je tong in mijn mond, want je ziet aan mijn ogen dat ik geil ben, je draait me om en trekt mijn rok omhoog en rukt mijn slipje naar beneden en legt me op de tafel en ik geef me over aan je ongetemd gebeuk, want je mag je zaad in mij spuiten. Een hese schreeuw, en voldaan houd ze de telefoon van zich af, want hevig kreunend hoort ze hem klaarkomen.

De volgende ochtend is ze alleen thuis en dan ontvangt ze een verrassend (of toch niet) sms'je. Kunnen we elkaar vandaag zien? Alsjeblieft, ik moet je zien want je zit nog diep in mijn hoofd en in mijn hart en in gedachten houd ik je fiere borsten in mijn handen en kus je tepels. Mijn vriendin las het sms'je en overweegt het uit haar mobiel te verwijderen, maar iets houdt haar tegen. Is het de spanning van zijn hunkering of is het haar onderbewustzijn die verlangt door een ander te worden bemind. Over haar seksleven is ze meer dan tevreden, en toch voelt ze opwinding als haar kerel spreekt over het uitwisselen van seksfantasieën, over hoe ze door hen wordt genomen. In gedachten verlaat ze de woning om met het openbaar vervoer naar een vakbeurs te gaan, als Arjan (mijn seksmaatje) plots voor de deur staat. Mijn vriendin ziet aan de bult in zijn broek dat hij geniet van haar diepe decolleté, en hij stelt voor met hem mee te rijden om samen de beurs te bezoeken over zijn sms'je sprak hij niet en als ze instapt, voelt ze een broeierige sfeer. Ze zijn veel te vroeg op de beurs maar kunnen naar binnen, en zelfs de standbemanning is er nog niet. Arjan kent haar fantasie om op een beursdag lekker te worden genomen en trekt haar in een onbemande standruimte en betast haar boezem.

Hunkerend naar meer laat ze toe dat hij haar tepels kust en vlot ritst hij zijn broek open en ze voelt hoe zijn eikel haar kutlipjes openen, want ze draagt geen slipje en met slechts de gulp open drukt hij zachtjes door. Ze heeft geen idee wat haar te wachten staat, maar voelt de omvang van zijn gereedschap terwijl hij begerig haar borsten zuigt en haar stevig bij de billen pakt om zijn lul diep in haar te schuiven. Als hij zijn vetdikke paal plagerig uit haar trok en weer opvulde en dat in een kalm tempo bleef herhalen, terwijl hij met bewondering naar haar borsten kijkt, grijpt ze hem bij de heupen en brengt haar bekken krachtig naar voren en krijgt ze haar orgasme. Zijn dierlijke lust en uithoudingsvermogen, in combinatie met het opvullen van haar kutje, maakt dat ze haar omgeving vergat. Thuis aangekomen, las ze nog eenmaal zijn berichtje, verwijderd het berichtje en stuurd hem een antwoord. Val me niet langer lastig, het was vandaag heel bijzonder, super lekker maar eenmalig!

Diezelfde avond als we samen heerlijk liggen te neuken, vertelt ze tijdens haar orgasme hoe mijn seksmaatje haar die ochtend heeft genomen en hoe ze ervan heeft genoten. Dit was de tweede keer binnen enkele dagen en ik kwam heerlijk klaar en vulde haar kutje met een flinke hoeveelheid sperma. Ze voelt het langs haar dijen druipen en vraagt om tissues. Hoe ze door mijn seksmaatje is genomen beschreef ze zo beeldend dat ik me niet langer had kunnen inhouden.Toen ik mijn seksmaatje de volgende dag aan de telefoon had, schonk mijn vriendin voorovergebogen een kopje koffie in en bungelde haar zware jongens op en neer, en terwijl ik hem dit vertel loop ik naar haar toe en neem haar dikke tieten in elke hand. Ze pakt mijn pik terwijl ik zijn seksinstructie ontvang. Op zijn verzoek speelt mijn vriendin met haar flinke memmen en trekt Arjan zich af en ik zie opwinding in haar ogen als we hem horen hijgen aan de telefoon. Elisabeth streelt en likt mijn pik tot volle erectie en met hese stem noemt ze me Arjan, die een blowjob wil om in haar pijpmondje klaar te komen. Op haar knieën zuigt en likt ze over de hele lengte en rondom de eikel en met de punt van haar tong is ze op zoek naar warm sperma. Gulzig pijpt ze me lekker nat terwijl haar borsten op haar ritme mee deinen en ze mijn volle ballen streelt. Arjan hoort haar kokken als ze het warme sperma doorslikt en me niet de tijd gunt om bij te komen. Want met haar benen wijd, nu zie ik hoe nat naar kutje is, smeekt ze Arjan om bevrediging terwijl haar tong gulzig mijn mond verkent en ik mijn paal haar natte spleet in ram. Vol verbazing merk ik hoe ze me gebruikt, en zich in haar fantasie suf te laat neuken door Arjan, zich aan hem geeft en geniet om te worden doorneukt, om schreeuwend klaar te komen.

Mijn vriendin was de volgende dag jarig en vierde haar feest in onze tuin. Een prachtige grote tuin met veel bossage. Er zouden veel mensen komen, en ook mijn seksmaatje (ons seksmaatje) was uitgenodigd. Mijn vriend en ik fantaseren veel over seks en vooral over onze eigen vrouwen. Het windt ons op als we denken en praten over partnerruil en trio s. Mijn vriendin heeft enorme volle borsten waar hij vaak over fantaseert. Af en toe als mijn vriendin hevige seks met me heeft, kan ze bij de gedachten genieten dat Arjan ook mee doet. De meeste gasten zijn aangekomen en zitten en staan gezellig door de hele tuin met een hapje en een drankje. Arjan komt aanlopen en ziet mijn vriendin staan, loopt op haar af en pakt haar stevig beet en zoent haar om te haar feliciteren. Allebei voelen ze een lichte spanning als ze elkaar aanraken. Mijn vriendin heeft een strak T-shirt aan waar haar prachtige borsten heel mooi in naar voren komen. Ze kijken elkaar aan en hij geeft haar nog een zoen op haar wangen en glijdt tegelijkertijd zonder dat iemand het ziet met zijn hand langs haar rechter borst. En fluistert in haar oor. "Graag wil ik ze nog een keer vasthouden". Ze glimlacht en schenkt een wijntje voor hem in. Ik heb alles gadegeslagen en geniet van wat ik zie.

Na een uurtje en wat wijntjes verder loopt mijn vriendin langs Arjan en zegt zachtjes. "Loop je even mee"? Hij bedenkt zich geen moment en loopt op een afstand achter haar aan en ziet dat ze achter in de tuin de bosjes inloopt. Zijn lul wordt direct hard en hij beeldt zich de meest waanzinnige fantasieën in. In de bosjes aangekomen zegt ze. "Je wilde ze toch vastpakken"? Ze trekt haar T-shirt naar boven en die geweldige borsten rollen naar buiten. Arjan bedenkt zich geen moment en pakt ze met twee handen van onderen beet. Zijn adem stokt in zijn keel en hij weet niet waar hij het zoeken moet als mijn vriendin de gulp van hem open trekt en zijn rechtopstaande paal eruit haalt. Omdat ze weinig tijd hebben doet ze meteen haar rok omhoog en schuift Arjan zijn kloppende eikel naar binnen. Langzaam stoot hij naar binnen. In enkele ogenblikken komen ze allebei schokkend tegelijk klaar. Ze doet haar rok naar beneden en loopt weer naar haar gasten. Niemand heeft haar gemist.

Mijn seksmaatje kijkt nog verdwaasd om zich heen en ziet me samen met zijn vrouw toekijken en terwijl ik glimlach geef ik hem een knipoog en wandel met zijn vrouw naar ons gastenverblijf. De vrouw van mijn seksmaatje loopt voor me uit, met haar heupen wiegend en haar borsten priemen door haar te strakke topje. Schichtig kijkt ze om zich heen en glipt als eerste het gastenverblijf binnen en ik volg nadat ook ik me ervan overtuig dat niemand ons ziet. Wellicht dat mijn vriendin en Arjan ons opzoeken. Diana is een rijpe vrouw (een echte milf) twaalf jaren ouder dan mijn seksmaatje en ze weet wat ze wil. Vandaag wil ze mij en daar zeg ik geen nee tegen want ze weet van mijn fantasieën over haar zijn en zonder dralen glijdt haar topje over haar hoofd en ik help haar rok over haar super slanke taille langs haar lange benen op haar hoge rode pumps. Ze is klasse, ze staat hoog op de kut, ze is erg verwent en verwacht alles te krijgen wat ze wil en haar relatie met mijn seksmaatje is voornamelijk gebaseerd op seks en houdt al ruim 5 jaar stand. Daar ligt ze op bed klaar om door mij te worden verwend en ik denk zo geile teef, ik zal je nemen ook.

Met mijn handen om haar mooie dikke borsten, steunend op mijn ellebogen en heerlijk tongent terwijl mijn harde lul zachtjes tegen haar clitoris duwt en mijn eikel door haar natte kut lippen wordt omsloten, opent haar kut zich en glijdt mijn erectie in haar. Opgewonden duw ik hem dieper en dieper en hunkerend tongen we. Zonder woorden bedrijven we de liefde met pure hartstocht en dwalen mijn gedachten af. Is de ontboezeming van Elisabeths seks met mijn seksmaatje, zo vlak voor haar orgasme, van invloed op deze heerlijke verjaardagseks? Op enig moment moet Diana me remmen, want ik grijp haar boezem te hard vast en stoot diep en ruw. Weer bij zinnen ga ik door met neuken. Speel ik teder met haar borsten en glijd mijn lul, nu in een rustig tempo, in en uit haar en voel ik haar clitoris in erectie komen. Heftig komt ze klaar en ze blijft lang naschokken terwijl ze mijn lul gefixeerd omsluit, tot ze is bijgekomen om te worden doorgeneukt. Het is een poosje terug dat we heftige seks deelden en haar nagels glijden over mijn rug en klauwen mijn billen terwijl ze mijn tepels zuigt likt en bijt en met haar kutje melkt ze mijn harde paal terwijl ze met haar dikke tieten schud. Wanneer ik in een geile bui ben, kan ik lang doorgaan met neuken zonder klaar te komen en Diana herkent dat en zo ontstaat er een machtspelletje. Dan doet ze haar stinkende best om me te bevredigen en gebruikt hierbij alle trucs. Op het moment suprème ontspant ook Diana zich en komen we samen klaar. Welke invloed heeft het neuken van Elisabeth met mijn seksmaatje op deze verjaardagseks?

Enkele dagen later, als Arjan onze omsloten tuin binnenstapt, blijft hij aan de grond genageld staan, want Elisabeth staat voorovergebogen en plukt rozen, ze kijkt blij verrast op en kijkt hem diep in de ogen. Hij voelt zich weer heftig tot haar aangetrokken en daar staat ze dan, gehuld in haar ochtendjas, waarvan haar hals en volle borsten zijn aandacht trekt. "Je bent er". Zegt ze, ondeugend fluisterend. "Eindelijk". En ze strijkt met een hand langs haar borst en de hals van haar badjas valt een stukje open. "En nu wil je natuurlijk je beloning"? Die opmerking overvalt Arjan. "Hoe bedoel je"? "Kom Arjan, we zijn volwassen en je mag het best toegeven, want ook jij voelt een verlangen sinds onze spannende en geile ervaring op mijn verjaardag feest. Ik zie het in je ogen, een intense dierlijke honger. Zelf heb ik het nu ook en onze hunkering zal zo bevredigd worden", zegt ze. Arjan voelt zich aangemoedigd en doet een stap dichterbij naar haar toe. "Volledig bevredigd zul je straks zijn". Spreekt ze met een mysterieuze glimlach om haar mond. Deze ingetogen en paarzuchtige houding van mijn vriendin, leid me naar de gedachte welke typering het beste bij haar past.

Elisabeth is een spannende vrouw en verleiding is haar wapen. Ze minacht het feit dat mannen voor haar bezwijken en toch geniet ze van dominante mannen. Heeft haar verleiden tot doel de man te herkennen met het dominante zaad, is het de uitstraling van macht en goed voor het nageslacht? Galante mannen leggen het bij haar af tegen de foute dominante mannen, die haar bijna tot seks forceren. Niet voor niets heb ik en mijn seksmaatje fantasieën over wat je allemaal met haar kunt beleven. Hoe dan ook, mijn vriendin is een geboren verleidster en daar zijn we beiden zeer tevreden mee ? In het verleden heeft mijn vriendin in een seksclub achter de bar gewerkt, maar sinds ik er een fantasie over heb om samen met haar en Arjan een parenclub te bezoeken, heeft ze elk gesprek of fantasie hierover vermeden. Zo heeft een vriend een seksclub en vraagt mijn vriendin om hulp achter de bar. Ondanks de economische crisis is de club elke avond afgeladen en is er personeel tekort. Na enkele dagen zonder seks om ons seksueel te herladen, is dit een onverwachte kans en heb ik geluk dat ze in een hitsige bui is, want ze wil hem vanavond achter de bar helpen.

Gedrieën stappen we de club binnen en Elisabeth wordt gadegeslagen, rechtstreeks of via een van de spiegels. Nieuwsgierig kijken de meisjes en vrezen concurrentie vanwege haar volle aantrekkelijke boezem. Mijn vriendin gaat naar de privé vertrekken en Arjan ziet de mannen verlekkerd kijken. Hoe hun ogen in visuele verkrachting haar lichaam aftasten is iets wat hij zelf al jaren doet. De escortdames verwelkomen ons als hongerige hyena's en gebruiken elke verleiding om met ons in gesprek te komen. De sfeer was ontspannen en Arjan zit ongegeneerd te frunniken aan het topje van een enorme negerin met een dubbel E cup. Onze authentieke borstofiel leeft zich uit. Mijn vriendin komt mysterieus glimlachend aanlopen en nodigt enkele stamgasten uit om naar de grote zaal te komen voor een privé feest. Vanzelfsprekend volgen we hen, want blijkbaar heeft ze afspraken gemaakt over deze bijzondere avond en op de muziek van Andre Hazes wordt het een vrolijke boel. Koppels en trio's zoeken de privacy en mijn vriendin neemt me aan de hand, om zich met een donkere Afrikaan af te zonderen en Arjan volgt ons. Elisabeth heeft niets met negroide mannen en het is het een presentje voor mij om deze fantasie te vervullen. Samen met Arjan kijk ik toe hoe ze aan zijn gitzwarte gereedschap zuigt, terwijl de neger vol aandacht met haar blanke borsten speelt. Langzaam spreidt mijn vriendin haar benen en loops leidt ze zijn gereedschap soepel in haar natte kutje en laat zich willig dekken. Langdurig liet ze zich nemen, met als apotheose een sidderend orgasme voor haar. De neger trok zich terug om zich boven haar borsten af te trekken, samen met Arjan, terwijl Elisabeth me een handjob geeft. Een geil genoegen hoe een witte en een zwarte lul over haar borsten explodeert. Het sperma van de neger was dik en romig en gulpte langdurig uit zijn zwarte staaf. Met kracht spoot het melkwitte sperma van Arjan eruit en Elisabeth kreeg de klodders op haar gezicht en borsten. De erectie van Arjan nam af maar de afrikaan behield zijn erectie en wilde weer.

De volgende ochtend lag mijn vriendin op de bank en las een boek maar kon zich niet op het verhaal concentreren. De belevenissen van de afgelopen weken bleven maar in haar hoofd spoken. Ze herkende zich niet meer; hoe heeft haar wellust en geldingsdrang het uiteindelijk van haar ongenegenheid kunnen winnen. Nota bene met Arjan, waar ze zich zo tegen heeft verzet de afgelopen jaren. Haar lief was aan het werk en ze voelde zich verward. Op dat moment gaat de bel, ze staat op, ziet Arjan voor de deur en laat hem binnen. Het zweet brak haar uit en beiden weten niet, wat tegen elkaar te zeggen. Op het moment dat zijn mond haar wang raakt voor een vluchtige kus, was er geen weg meer terug. Hij vraagt of hij haar mag tongen en ze knikt. Ze tongen hartstochtelijk. Een hand glijdt onder haar blouse en de andere hand over haar rug naar beneden, richting haar billen die hij stevig omvat. Ze houdt hem niet tegen en greep hem ook bij zijn billen en laat zich uitvoerig tongen. Ze kusten met open ogen, want ze wilde weten wat haar dreef. Arjan trok haar blouse uit en omvatte haar volle borsten en er gleed een siddering over haar rug. Hij betast en streelt de tepels, zoog eraan en kust haar gulzig. Zuchtte haar naam en kuste haar hals en ze knoopt zijn overhemd open. Zijn tong gleed over haar hals, langs haar boezem over haar buik tussen haar benen. Elisabeth trok hem zachtjes weer omhoog, ze wilde hem in de ogen kijken en zijn lijf tegen haar lichaam voelen. Ontdekken wat haar bezielt, waarom ze dit allemaal doet.

Ze knoopt zijn broek open en bewondert zijn strakke warme buik, gleed met haar hand in zijn boxershort, hij kreunde. Met een vloeiende beweging bevrijdt ze zijn harde lul en kneed hem zachtjes. Mag ik je nemen, vroeg hij fluisterend en ze knikt met een glimlach. Hij verdwijnt dieper in haar en drukt zijn bekken tegen haar aan en stopte met bewegen. Met zijn handen om haar billen kijken ze elkaar diep in de ogen en hij begint teder te stoten. "Ik kom". Kreunt hij en ze houdt hem bij zijn billen vast en trok hem tegen haar aan en zei dat het goed was. Onder de douche spoelde mijn vriendin de sporen van de vrijpartij af en dacht na over haar situatie. Hoe heeft het zover kunnen komen en wat is de diepere betekenis van haar huidige kijk op mannen. Beschaamd had Arjan zich teruggetrokken, en zijn sperma kreunend in haar achtergelaten. Het droop langs haar benen en druppelde op de vloer, waar het een plasje vormde. Mijn vriendin bleef hem in de ogen kijken en vroeg zich af of ook hij hetzelfde voelde. Wilde hij alleen zijn, om met zichzelf in het reine te komen. Onder het voorwendsel dat er een afspraak op hem wachtte verliet, nee, ontvluchtte hij haar woning.

Ik had blijkbaar aangevoeld dat ze naar me verlangde en belde op het moment dat ze de voordeur sloot. Elisabeth vertelde zojuist door Arjan te zijn gedekt en smeekte of ik naar huis wilde komen, omdat ze naar mijn liefde snakte. Ze lag op de bank en schrok op toen ik voor haar stond. Teder til ik haar op, draag haar de trap op, ontkleed haar, breng haar naar ons bed en bemin haar.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten