De langverwachte avond.

Eindelijk was het zover de langverwachte avond. Jeffrey kwam om zes uur José afhalen. José had zich in een leuk jurkje gehuld, met een mooie push up bh, waardoor haar lekkere borsten goed zichtbaar waren. We hebben hier best wel eens over gefantaseerd, maar de werkelijkheid is best wel spannend. Maar goed, ik had José gezegd dat ze best geil mocht zijn, als ze maar met hem thuis kwam neuken. Dan had ik er ook nog wat aan. Het is best een geile gedachte om je vrouw met een ander te zien. En zo vertrokken ze beiden in zijn auto.

Achteraf hoorde ik van José dat ze erg geil was en in de auto werden er al toespelingen gemaakt. Tijdens het feest hebben ze ook nog lekker geflirt en tijdens de terugreis had Jeffrey direct zijn hand op José’s been gelegd. Thuis aangekomen vroeg ze of hij nog even mee wilde komen, om wat te drinken. Dit was natuurlijk geweldig. Ze kwamen met z’n tweeën naar binnen en ik zag gelijk al de geile blikken in hun ogen. José kuste me op de mond en ging wat te drinken inschenken. Jeffrey en ik gingen op de bank zitten en hij vertelde over het feest en liet ook nog even weten dat José er wel prachtig uit zag. Toen José terug kwam, ging ze op mijn schoot zitten en legde ze haar benen over de benen van Jeffrey, die zijn hand maar over haar been liet strelen. Zij deed haar benen ietsjes uit elkaar, zodat hij beter in haar dijbeen kon kneden. Op mijn vraag of het lukte, schrok hij zich rot, maar ik stelde hem gerust en zei dat hij door mocht gaan. Op dit teken had hij gewacht en ik zag dat hij super geil was geworden, hij ging met zijn vingers richting haar slipje. Die was inmiddels behoorlijk nat geworden.

Ik trok haar jurkje iets omhoog en het bovenstuk naar beneden. Zo was haar lingerie goed zichtbaar en we werden er alle drie behoorlijk geil van. José en ik begonnen te zoenen en Jeffrey vermaakte zich best met haar natte spleetje, die hij lekker begon te likken. Hierbij gaf José aan dat ze naar boven wilde en dat we onze kleren uit moesten doen. Zo gezegd, zo gedaan, we stonden al snel naakt in de kamer en gingen naar boven. José liet zich op het bed zakken en we gingen aan beide kanten van haar liggen om haar lekker te strelen, vingeren en afwisselend te zoenen. Ik gaf aan dat Jeffrey zijn lul wel lekker stijf was geworden en pakte hem plagend beet. Die wil vast wel bij José naar binnen, zei ik en ik hielp zijn pik in de natte spleet van José. Dat was een geweldig gezicht. Wat waren we geil. Die lichamen gingen super te keer en José kwam ontzettend hard klaar. Haar handen gingen over mijn pik en die stond ook op springen. Wat verlangde ik ernaar om bij haar naar binnen te gaan, maar eerst moest Jeffrey klaar komen en zijn warme zaad bij haar naar binnen pompen. En dit gebeurde ook.

Kreunend spoot hij zijn lading bij mijn José naar binnen. Toen Jeffrey zijn lul eruit haalde stroomde het zaad langs haar benen en billen. Snel likte ze zijn eikel schoon. En mijn vingers gingen snel haar grotje binnen om te voelen hoe warm en nat haar kutje was. Wat een geil gevoel, je eigen vrouw net geneukt door een ander en helemaal vol gespoten. Nu moest mijn pik erin. Ik heb haar nog een keer overheerlijk klaar geneukt. Kreunend kwamen we gelijktijdig klaar. Zij zoenend met Jeffrey, die lekker haar borsten masseerde. Daarna hebben we nog een half uur lekker met z’n drieën liggen zoenen en strelen. Toen zijn we maar gaan slapen, met onze naakte en geile lichamen tegen elkaar aan. De volgende ochtend hebben we eerst ontbeten, daarna weer naar de slaapkamer voor nog een lekkere geile beurt. Toen is Jeffrey weggegaan en hebben wij ons lekker gedoucht.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten