De laatste fase van mijn Cuckold training

De laatste fase van mijn Cuckold training.

Wij, Johan en Ilse , zijn nu zo’n 10 jaar bij elkaar waarvan een jaar of zeven gelukkig getrouwd. Ilse was toen ik haar leerde kennen al een zeer sexy en uitdagend type die genoot van alle mannelijke aandacht en dat is precies hetgeen waarvoor ik als een blok ben gevallen.

Gedurende onze relatie begonnen we al snel te experimenteren op sexueel gebied, bezoek aan parenclubs, pornocinema’s, partnerruil etc.

De laatste tijd had een en ander zich echter steeds meer toegespitst op trio’s met een extra man erbij waarbij Ilse steeds meer het heft in handen nam en ik steeds meer passief toekeek en of met mezelf speelde.

We werden hier beiden steeds geiler van en Ilse ging ook steeds meer over om tijdens stapavondjes zich zeer sletterig te gedragen en kandidaten voor haar escapades te zoeken waarbij ze mijn aanwezigheid steeds meer begon te negeren.

Tijdens ons laatste avontuur had ze mij zelfs verboden om mezelf te bevredigen terwijl zij met haar in de kroeg opgepikte neukstier bezig was.

Na afloop vroeg ze mij hoe ik een en ander de laatste tijd had ervaren.

Ik kon niet anders dan toegeven dat ik steeds geiler werd van het kijken naar haar hoe ze zich, te pas en te onpas, steeds geiler gekleed als een slet aanbood en sex had met wildvreemde kerels, zonder dat ik hier enige invloed op kon uitoefenen.

Zij biechtte op dat zij ook een steeds grotere kick kreeg van dit gedrag en het feit dat zij mijn sexualiteit hiermee kon controleren.

Vervolgens vroeg ze of ik bereid was om hierin nog een paar verdere stappen te zetten.

Zonder nog precies te beseffen wat ze hiermee bedoelde zei ik, onder invloed van de alweer opkomende geilheid, volmondig ja.

Zeker weten? vroeg ze. Ik zei nogmaals ja.

Ok zei ze dan, laat je maar verrassen.

 

Nadat er daarna een tweetal weken opvallend weinig meer over een en ander was gesproken kreeg ik op vrijdagmiddag plots een berichtje van Ilse waarin ze me meedeelde dat ik, in verband met de door ons gemaakte afspraak, zaterdag de hele dag vrij moest houden omdat ze bezoek verwachte en ik hierbij aanwezig moest zijn van tevoren nog een aantal zaken moest regelen.

Enige opwinding maakte zich van mij meester en ik was benieuwd wat er ging gebeuren.

Zaterdag ochtend, na een uitgebreid ontbijt, gebood Ilse mij om met haar mee te komen naar boven. Ze pakte op de badkamer een bus met scheerschuim en een mesje, kleedde zich uit en deelde mij mee dat ik haar benen en schaamstreek moest scheren omdat het allemaal lekker glad moest zijn voor het bezoek dat vandaag kwam.

Mijn pik stond gelijk stijf van de opwinding en Ilse zag dit.

Nou, nou, zei ze, nu al een stijve en dit is pas het begin. Daar moeten we straks maar eens een oplossing voor zoeken.

Nadat ik klaar was met scheren zei ze dat ik me moest douchen en aankleden en dan naar beneden komen omat ik nog ergens naartoe moest om iets op te halen.

Toen ik beneden kwam gaf ze mij een briefje met een adres erop. Ze zei, je moet in deze winkel een pakketje ophalen. De verkoopster in de winkel weet ervan, je hoeft alleen maar te zeggen dat jet het pakketje van Ilse komt ophalen.

Terwijl jij onderweg bent ga ik me verder verzorgen en aankleden zodat ik er super uitzie als het bezoek komt. Oh ja, zei ze, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het pakje openmaakt.

Bij het adres op het briefje aangekomen, zag ik dat de bewuste winkel een sexshop was. ik ging naar binnen en werd vriendelijk begroet door de verkoopster achter de balie. Ik zei dat ik het pakketje van Ilse kwam ophalen. Mooi zei ze, dus u bent de gelukkige, of ongelukkige het is maar hoe je het bekijkt, en ze lachte. Ik begreep niet precies wat ze bedoelde maar dat zou me later nog duidelijk worden.

Toen ik thuis kwam hoorde ik Ilse nog boven, ze zei dat ze er zo aankwam.

Ik ging op de bank zitten en even later hoorde ik hakken de trap afkomen.

Ilse kwam de kamer binnen en mijn adem stokte in mijn keel. Was dit mijn vrouw ? Daar stond ze, gekleed in een super kort strak rood leren rokje, een zwarte doorkijkblouse met daaronder een rood leren BH met halve cups zodat haar tepels duidelijk zichtbaar waren door de blouse, aan haar voeten / benen een paar knalrode dijlaarzen met stilettohak, verder zwarte leren handschoenen en een leren halsband. Om het geheel af te maken had ze zich behoorlijk zwaar opgemaakt met knalrode lippen.

Jezus, mijn pik klopte in mijn broek. Het leek wel of ze zo van de tippelzone afkwam.

Tja, zei ze, het bezoek dat zo meteen komt houd van hoerige types en zoals je weet doe ik daar maar wat graag aan mee. ik kon geen woord uitbrengen. ze kwam naar me toe en wreef even met haar in leer gestoken hand door mijn kruis. Och, och alweer een stijve, laten we daar maar iets aan gaan doen want dat kan ik vanmiddag niet gebruiken, zei ze.

Ze sommeerde mij om achter haar aan te lopen naar boven en het pakje dat ik had opgehaald mee te nemen.

Toen ik achter haar de trap opliep kwam ik bijna spontaan klaar op de aanblik die ik had.

Eenmaal boven moest ik me uitkleden en het pakketje openmaken.

Toen ik zag wat er in het pakje zat maakte een mengeling van vernedering en opwinding zich van mij meester, er zat een glanzend rood damesslipje en een kunststof peniskooitje in. Ilse liep naar de badkamer draaide de koude kraan van de douche open en hield de ijskoude straal op mijn stijve lul. Dit in combinatie mat een paar stevige tikken op mijn eikel deden mijn pik slap worden. In een vloeiende beweging deed ze vervolgens de peniskooi om mijn pik en het slotje erdoor. Ze zei, er is maar een sleuteltje bij dus daar moeten we zuinig op zijn ha, ha. Vervolgens gebood ze mij om het damesslipje aan te trekken. Mijn pik wilde alweer stijf worden maar de kooi hield dit tegen.

Ik moest Ilse volgen naar de slaapkamer, ondertussen vroeg ik heel voorzichtig of ze mij misschien een klein beetje wilde uitleggen wat er ging gebeuren. Ze zei dat ik me moest laten verassen maar dat ze wel een klein tipje wilde geven. Ze zei, ik heb naar aanleiding van onze afspraak enige tijd geleden een advertentie geplaatst die mag je wel even zien, ze pakte haar tablet en ging naar een erotische datingsite en liet me de advertentie lezen : Getrouwde vrouw, 42 jr, zeer geil, hoerig / sletterig type zoekt een of meerdere zeer zwaar geschapen mannen, bij voorkeur negers om haar ongegeneerd te gebruiken bij haar thuis, echtgenoot kijkt, buiten beeld, gedwongen toe. Financiële vergoeding niet noodzakelijk maar mag wel, deze vergoeding wordt dan als gunst gebruikt om echtgenoot ook van zijn behoefte af te helpen.

Ik werd bijna gek van opwinding. Zo, zei ze nu is het tijd om je plaats voor vanmiddag in te nemen. Ze deed de deur van de kleerkast open en ik zag dat ze een plekje voor mij had ingericht, er stond een stoel van waaruit ik door de openingen in de kastdeuren de hele slaapkamer goed kon overzien.

Ze gebood me te gaan zitten en kwam voor me staan. “ Over 5 minuten komt het bezoek maar ik vind mijn tepels nog niet hard genoeg, dus doe je werk “ ik masseerde door de blouse haar tepels en voelde dat ze keihard werden. Toen ik stopte staken ze keihard boven het leren behaatje door de blouse naar buiten. “ Dan ziet mijn bezoek tenminste meteen dat ik er zin in heb. Je gaat nu zitten en ik wil je zolang mijn bezoek er is niet zien of horen. Als je je goed gedraagt krijg je straks een toetje “

Ze deed de kastdeur dicht en vrijwel direct daarna hoorde ik de deurbel.

Ik zag Ilse overdreven heupwiegend op haar stilettohakken weglopen naar beneden.

Ik hoorde dat ze de deur opendeed en iemand begroete, maar hoorde ik dat goed, ik hoorde meer dan een mannenstem ? Ik probeerde me goed te concentreren en kon uiteindelijk drie verschillende stemmen ontdekken. Ik werd bijna gek van geilheid.

Na enige tijd hoorde ik het hele gezelschap naar boven komen, Ilse luid giechelend. Ilse kwam als eerste de slaapkamer binnen gevolgd door drie negers. Zo jongens, zei ze, voor vanmiddag ben ik jullie slet, ik doe alles wat jullie willen, laat mijn man maar eens zien wat ik echt nodig heb om geheel bevredigd te worden.

Een van de mannen zei tegen Ilse dat ze hun eerst nog wat meer moest opgeilen en dat deed ze, ze liep als een volleerde slet door de slaapkamer te wiegen, speelde met haar tepels en voelde met een hand aan haar kutje. Ik zag het glinsterend vocht aan de leren handschoen zitten.

In de tussentijd hadden de drie negers zich uitgekleed en wat ik zag overtrof mijn fantasie, de een was nog groter geschapen dan de ander.

Ilse werd hier zichtbaar bloedgeil van, ze liep naar een van de mannen toe ging op haar hurken zitten en begon zijn gigantische paal te zuigen, een van de 2 anderen kwam er naast staan en gulzig nam Ilse ook zijn paal in haar mond. Tussendoor begon ze steeds geilere taal uit te slaan “Oh jongens, ik wordt hier zo geil van, ik heb nog nooit in mijn leven zo’n natte kut gehad, neuk me in al mijn gaten “ Mijn pik ontplofte bijna in zijn kooitje. Een van de mannen ging op bed liggen en Ilse ging met haar gezicht naar hem toe over hem heen zitten en liet zich met haar natte kut over zijn paal zakken en schreeuwde het uit van genot. Een van de andere twee ging achter haar op het bed zitten en gebood haar om haar achterwerk omhoog te steken. Ze wist natuurlijk wat er ging gebeuren en gilde “ ja, neuk me in mijn hoerenkont ja, ja “ vervolgens zag ik de gigantische pik in haar kont verdwijnen, ze gilde van genot. De derde schoof ook nog dichterbij en liet zich door Ilse afpijpen terwijl ze in haar andere gaten geheel werd afgeneukt. De drie wisselden een aantal keer van positie, de aanblik van dit schouwspel maakte mij helemaal gek.

Op een gegeven moment gaf Ilse aan dat ze door alle drie in haar kutje gespoten wilde worden. Om de beurt neukten de drie haar keihard af en spoten ze een voor een hun warme lading in haar kut terwijl zij gilde “ ja, ja spuit die slettenkut vol zodat ik mijn mannetje dadelijk een toetje kan geven “ Op dat moment realiseerde ik me wat me te wachten stond. Gevoel van opwinding maar tevens vernedering maakte zich van mij meester.

Toen alle drie hun warme lading in Ilse hadden gespoten trok ze snel een slipje aan.” dan loopt het er niet zo snel uit “ zei ze.

Vervolgens riep ze mij dat ik me moest melden, ik moest op bed gaan liggen en Ilse kwam over me heen zitten, deed haar slipje uit en sommeerde me.” helemaal leeg en schoonmaken “ Ik likte en slikte alles uit haar kutje terwijl een van de mannen hier foto’s van maakte.

“ Voor als je later nog eens een grote mond hebt over je sexuele prestaties “

Nadat ik haar helemaal schoongemaakt had moest ik me aankleden en kreeg ik van haar een envelop met een adres. Ze zei ”je hebt geluk gehad dat mijn bezoek zo gul is “ Ik heb op dit adres een afspraak voor je gemaakt geef de enveloppe maar af, dan hoor je het verder wel.

Ik melde me op het adres, een sexy geklede vrouw deed open. Ik gaf haar de enveloppe, ze maakte hem open, in de enveloppe zat de sleutel van mijn peniskooitje en een briefje waarop stond : Tegoedbon voor een handmatige zaadlozing ter waarde van 50 euro.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb