De kaartavond

De kaartavond.

Elke maand houden John en zijn drie vrienden een kaartavond. Ze beginnen vroeg, halen wat te eten en gaan daarna meestal naar de kroeg. John zijn vriendin Annet vindt dat altijd een prima gelegenheid om die avond gezellig met een vriendin iets te gaan doen. Deze keer was de kaartavond bij John thuis. Rond zes uur arriveerden Michael, Dirk en Gerwen met het eten. Annet was net de deur uit, dus ze hadden het rijk alleen. De muziek ging hard aan en het eten werd snel verorberd. Nadat de tafel een beetje opgeruimd was begonnen ze met kaarten. Ze speelden om geld in een soort competitie en het ging er vaak zeer fanatiek aan toe. Een complete speelronde duurde een uur of drie; daarna gingen ze dan meestal de deur uit. John had die avond flink gewonnen; blijkbaar woog het thuisvoordeel zwaar. Ze waren net met de laatste partij bezig toen rond elf uur Annet terug kwam.

Oh zijn jullie er nog riep Annet bij binnenkomst verbaast, ik dacht dat jullie nog uit zouden gaan. We moeten nog even dit potje afmaken en dan gaan we antwoordde John. Kom er nog even gezellig bijzitten en schenk wat voor jezelf en natuurlijk ook voor ons in. Annet haalde het bier uit de koelkast en zette het bij de jongens op tafel. Zelf nam ze een heerlijk wijntje, daar was ze inmiddels wel aan toe. En wat heb je gedaan vroeg John. Oh ik ben met Marieke kleren wezen kopen. En geslaagd? Ja zeker antwoordde Annet ik heb leuke en spannende kleding gekocht en ze gaf John een knipoog. Dit was Michael niet ontgaan en die vroeg meteen: Oh leuk, mogen wij de kleding ook zien? Ja, vielen de andere bij geef maar een modeshow weg. Het enthousiasme van de jongens overrompelde Annet en ze had al ja gezegd voordat ze besefte wat het zou betekenen. Kom jongens snel nog even dit potje afmaken dan kan Annet alvast haar kleding aan doen; ondertussen schenk ik nog even een keer voor haar in, stelde John voor. Annet liep de kamer uit om haar nieuwe kleren aan te trekken. Je hebt toch wel een hele leuke vriendin merkte Dirk op. Ja het is zeker een lekker wijf viel Gerwen wat platvloers bij. Door de drank was iedereen al aardig in de stemming geraakt. Ja zei John trots en je moest eens weten hoe ze in bed is. De anderen keken hem verrukt aan. Nou vertel op daagde Michael hem uit. Voordat John kon antwoorden ging de deur open en kwam Annet binnen. De kaarten werden snel opgeruimd en de jongens namen plaats op de bank.

Annet liep een rondje door de kamer in haar nieuwe jurkje. Het was een fleurige zomerjurk die perfect om haar lichaam zat. Haar rondingen, de platte buik en haar pittige kontje kwamen er goed in uit. Ze keek de jongens aan en genoot van de aandacht die ze kreeg. Ze was een knappe vrouw om te zien en kon zich, zeker voor een feestje, uitdagend kleedden. Dat wisten de jongens zich nog wel te herinneren van het laatste bruiloftfeest. Ik geef een 7 riep Michael. Het staat je goed maar het is wel erg degelijk. De andere jongens waren het snel met hem eens. Annet pakte haar glas wijn en kwam er bij zitten. Je had toch ook nog iets spannends gekocht vroeg Michael wanneer krijgen we dat te zien.  Annet keek naar John. Ik wilde dat eigenlijk voor John bewaren antwoordde ze. Oh zei John dat kan nu toch ook; het zijn mijn beste vrienden en op enig moment zien zij het toch ook. Annet twijfelde nog even maar liet zich toch overhalen door de groep. Ze liep weer de kamer uit om zich om te kleden. Nou, ik ben benieuwd hoe ze er uit zal zien merkte Michael op. De jongens zaten te popelen. Maar John jij zou toch nog iets over Annet vertellen. John begon een beetje te draaien en begreep dat hij er niet onderuit kwam bij zijn vrienden. Soms, vertelde hij, krijgt ze een bepaalde twinkeling in haar ogen en dan kan je werkelijk alles met haar doen. Ze kleedt zich dan heel sexy en is bereid om zich aan het bed vast te laten binden om alles te ondergaan. De jongens hingen aan John’s lippen. Toen ging de deur weer open.

Voila, riep Annet enigszins opgelaten bij binnenkomst. Ze voelden hoe vier paar ogen over haar lichaam gleden en huiverde even. De jongens genoten. Ze had een kort zwart halter topje aan, met daarover een zwart transparant bloesje; het geheel werd afgemaakt met een kort zwart rokje waar haar fraaie benen prachtig onderuit staken. Het geheel maakte een sexy indruk. Wauw, riep Michael dit ziet er fantastisch uit. Loop eens wat rondjes dan kunnen we het goed bekijken. Annet vond het inmiddels wel leuk dat de jongens haar zo aan zaten te gapen en voldeed graag aan het verzoek. En wat zijn de cijfers vroeg ze. Ja zei Michael dat is toch lastig, ik vind het een zeer sexy outfit maar het is eigenlijk nog niet compleet. Dus ik geef een 8, maar als je er ook nog een paar zwarte kousen onder doet wordt het cijfer hoger. Hm, niet verkeerd reageerde Annet en wat vinden de anderen. Nou zei Gerwen ik ben het volledig met Michael eens het kan nog beter. Zo te zien heb je nog een beha onder het topje, terwijl het juist zonder beha veel mooier staat.  Dit was wel redelijk direct en even was Annet van haar stuk. Nog meer herstelde ze zich. Ja, zei Gerwen om het perfect af te maken zou ik in plaats van een slip een spannende string aandoen. De jongens hielden hun adem in en wachtte af hoe Annet of John zou reageren. Vind jij dat ook John, vroeg ze. John keek haar aan en antwoordde, ja de kenners zitten hier op de bank dus maak er gebruik van zou ik zo zeggen. Enne, ik denk dat het waanzinnig sexy zou staan. Annet begreep het en liep de kamer uit.

Nou jongens, dat belooft wat zei Michael ik vind dit veel leuker dat in de kroeg rondhangen. In de tussentijd kan ik mooi even naar het toilet. Michael liep de kamer uit. In de gang lagen de tassen waar de kleding in had gezeten. Met name een tasje van Christine LeDuc trok de aandacht. Snel wierp hij er een blik in en liep toen door naar het toilet. Boven hoorde hij Annet bezig. Hij had weer net plaats genomen op de bank toen ze binnen kwam. De monden vielen open. Hier stond echt een enorm lekker stuk. De zwarte kousen maakte het helemaal af en als je goed keek zag je de stijve tepeltjes door het topje prikken. Annet liep rustig door de kamer en liet zich aan alle kanten bewonderen. Ze vond het eigenlijk wel opwindend om zo rond te lopen en zich te laten zien. De jongens volgden haar likkebaardend met hun ogen. Een 10 riep Michael. Ho ho zei Gerwen een tien is het als ze ook een string aan heeft, maar dat heb ik nog niet kunnen beoordelen. Er viel een stilte.  Ja zei Michael daar heeft Gerwen wel gelijk in en stookte daarmee het vuurtje nog wat verder op. Je zag Annet staan dubben en ze zocht de blik van John. Ja zei John daar heeft ie wel gelijk in dus als je voor een tien wil gaan dan moeten we dat zeker weten. Oké, ze draaide zich om en tilde snel even haar rokje op. Wauw, wat een heerlijk kontje riepen ze alle drie in koor. Ze draaide zich weer om en keek ze aan. Zo voldoende vroeg ze lachend. Nee, riep Gerwen we moeten toch zeker ook de voorkant zien. Weer aarzelde ze even maar bedacht dat er geen ontkomen aan was.  Ze keek ze uitdagend aan en tilde toen haar rokje aan de voorkant op.  Ze zag hoe iedereen op haar kruis fixeerde en wist dat de string die ze had aangetrokken wel erg klein en transparant was. Maar ja wie A zegt moet ook B zeggen. Ze hield het rokje iets langer omhoog dan de vorige keer en merkte dat ze zelf ook geil werd. De jongens floten en gingen uit hun dak. Zo nu heb ik toch zeker wel een drankje verdiend zei ze en ze plofte neer in de stoel tegenover de bank. Ik zal een wijntje voor je inschenken zei Michael dat heb je wel verdiend. Hij stond op en haalde de fles uit de keuken.

Van dichtbij bekeek hij de vriendin van John en zag dat de tepels nog iets steviger in de stof stonden. Hoe zit het met de andere aankopen vroeg Michael plotseling vlakbij haar oor. Oh, is er nog meer vroegen de anderen. Nee hoor dit is het antwoordde Annet. Oh ja zei Michael en het tasje van Christine LeDuc dan. Wacht ik zal het even halen. Nee, riep Annet, maar voordat ze op kon staan was Michael al de kamer uit en kwam even later terug met het tasje. Pak je het zelf uit of moet ik het doen vroeg Michael. Annet keek John aan met een blik van “Alsjeblieft help me”. Maar John had geen idee wat er in zat. Michael telde tot drie en omdat Annet niet reageerde trok hij het kledingstuk te voorschijn.  Hij showde een bijzonder sexy zwarte teddy. Cool, riepen de jongens in koor en ze moedigden Annet aan om het aan te trekken. Kom op Annet laat je niet kennen zei Michael volgens John krijg je soms een bepaalde glinstering in je ogen en dan doe je alles wat hij wilt en volgens mij zie ik die glinstering verschijnen. Annet keek John woest aan. Wat heb jij ze verteld, vroeg ze bits. Eh, niet zo veel zei John schoorvoetend.  Nou ik weet al genoeg, bedankt klootzak. Ah, Annet hij was het niet van plan te vertellen maar wij hebben hem min of meer gedwongen. Toe, trek dit dingetje nou even aan; het is toch leuk als er zoveel mannen naar een prachtige vrouw zitten te kijken. Michael probeerde Annet met zoete woordjes te paaien en blijkbaar leek hij daarin te slagen. Ze aarzelde nog even maar pakte toen toch het setje aan. Dan moet je daar overheen je rokje en bloesje dragen dan kun je ons een echte show geven vulde Gerwen nog brutaal aan. Annet verliet de kamer. De jongens keken gniffelend naar John die het gevoel had dat alles uit de hand aan het lopen was. Even later ging de deur weer open.

Oké, jongens de laatste show. Annet stapte naar binnen en had inderdaad haar rokje en bloesje aangehouden. Zet maar even een lekker zwoel muziekje op dan toon ik jullie mijn laatste aankoop. Dirk zette een cd op en ging weer vol verwachting zitten. Annet danste langzaam door de kamer en opende het bloesje. Het leek wel of ze een andere vrouw geworden was. Michael merkte nu ook de glinsterende blik in haar ogen op en begreep dat ze goed zaten. Hij moedigde haar aan en keek opgewonden toe. De dunne stof van de Teddy was volledig transparant en de jongens genoten van de borsten van Annet die duidelijk door de stof te zien waren. Ze trok het bloesje helemaal uit en wierp het naar John.  Hier stuk verdriet, riep ze er venijnig bij. Ze zag er bijzonder sexy uit. De jongens zaten met grote geile ogen te kijken naar dat opwindende lichaam. Af en toe trok Annet een knie omhoog of boog ze naar de grond, waardoor ze onder haar rokje konden kijken. Soms zagen ze een flits van haar kruis maar het ging net iets te snel. “We want more” begonnen ze te zingen. En Annet begon steeds uitdagender te dansen. Ze schudde haar heupen naar voren en zakte door de knieën. Dan draaide ze zich weer om en schudde met haar billen. Tegelijkertijd trok ze langzaam het rokje omhoog zodat de jongens haar billen zagen verschijnen. Yeah, zweepten de jongens haar op. Nu deed ze het ook aan de voorzijde, maar net toen ze het kruisje in beeld kregen liet ze de stof weer vallen. Willen jullie meer vroeg Annet uitdagend. Yeah riepen de jongens. Ze opende de zijkant van het rokje. Plagend hield ze de losse stof nog even voor haar middel, draaide zich toen om en liet het rokje vallen. De jongens applaudisseerden en keken naar haar gespierde billen die nauwelijks door de stof bedekt werden. Toen ze zich omdraaide zag je vier paar ogen naar haar kruis lonken. Duidelijk was het smalle strookje schaamhaar door de stof te zien. En jongens heb ik nu een tien of niet vroeg ze uitdagend heupwiegend. Ze had er duidelijk zin in gekregen en begon met haar handen over haar lichaam te glijden.

Toen ze zo haar borsten met beide handen omvatten vroeg ze poeslief:  willen jullie nog een spelletje kaarten of hebben jullie zin in wat anders? Ze was nu door het dolle heen en aan haar ogen te zien tot alles in staat.  Ze liep op Michael af en trok hem overeind. Kom stoere jongen, jij wilde toch zo graag mijn aankopen zien. Geniet er dan ook van. Ze danste zwoel om Michael heen, die zijn ogen goed de kost gaf. Wat ben je toch een lekker wijf Annet fluisterde hij haar toe, terwijl hij een arm om haar middel sloeg. Hij trok haar naar zich toe en samen slowde ze op de muziek. Zijn hand gleed omlaag en lag nu op haar parmantige billen. Ben jij ook zo geil als ik, vroeg Michael zachtjes. Hij duwde zijn kruis naar voren en drukte gelijktijdig haar kontje tegen zich aan. Zijn harde pik drukte duidelijk tegen het kruis van Annet. Zullen we de anderen nog een showtje geven vroeg Michael zachtjes. Ja hoor antwoordde Annet zeg maar wat ik moet doen. Michael draaide haar om en ging achter haar staan. Zijn handen lagen om haar middel en trokken haar dicht naar hem toe. Ze voelde de harde bobbel in zijn broek en begon steeds geiler te worden. Terwijl ze sensueel tegen elkaar draaiden, gleden de handen van Michael omhoog tot net onder haar borsten. Even wachtte hij. Toe maar, zei ze zachtjes tegen hem. Hij omvatte haar beide borsten en voelde de stijve tepels door de stof in zijn hand prikken. De jongens op de bank zaten met grote ogen te kijken. Wat gebeurde hier allemaal! Voorzichtig peuterde Michael de veter los die de Teddy aan de voorzijde dicht hield.  Beetje bij beetje werden haar tieten ontbloot. Ze vond het allemaal prima en voelde zich steeds geiler worden. Michael trok de zijkanten van het hemdje uiteen en toonde zodoende haar blote borsten aan de anderen.  En jongens wat geven jullie voor cijfer, vroeg Michael trots op wat hij had gedaan. Een tien! gilden de andere twee. John wist zich geen houding te geven en zat blijkbaar in dubio wat hij zou doen. Zijn vriendin vond het inmiddels prachtig en swingde uitdagend met ontbloot bovenlijf door de kamer. Michael sloeg zijn handen om die parmantige tieten en begon ze te masseren. Hoe ver wil je gaan? vroeg hij aan Annet. Tot het gaatje, antwoordde ze gevat. Oké, zei Michael zachtjes, als je echt door wilt gaan, pijp me dan hier ter plekke. Ze keek hem geschrokken aan en hield even haar adem in. Toe maar, moedigde Michael haar aan, ik weet dat je het wilt alleen denk ik dat je het niet durft.

De ogen van Annet begonnen te glinsteren. Niet durven, fluisterde ze en draaide zich naar hem toe. Haar handen zochten de riem van zijn broek en binnen mum van tijd had ze die los gemaakt. De knopen en de rits volgden al snel. Vanuit de bank zagen de jongens hoe Michael zijn broek omlaag zakte. Met een hand pakte Annet de stijve pik door de stof beet.  Mmm, niet slecht. Ze zakte door haar knieën en kwam met haar gezicht ter hoogte van zijn kruis. Met haar mond beet ze zachtjes in zijn opgesloten geslacht. De andere twee jongens zagen wat er ging gebeuren en begonnen Annet aan te moedigen met kreten: pak hem, vreet hem op.  Ook John begon mee te roepen. Hij vond het eigenlijk wel een bijzonder geile gewaarwording om zijn vriendin zo geil te keer te zien gaan. Oké, dacht Annet toen ze de stem van John hoorde, dit is mijn kans. Ze had al langer eens met meer mannen willen vrijen maar dacht altijd dat John dat niets zou vinden. Ze trok de slip van Michael omlaag en ontblootte zijn stijve lul. Zachtjes begon ze zijn ballen te zoenen en te likken. Ze zoog ze een voor een in haar mond en ze hoorde Michael hijgend fluisteren, ooh wat is dat lekker. Ze liet haar tong langs de schacht omhoog glijden.  Tot aan de rand van de eikel. Michael hield zijn adem in maar Annet ging pesterig met haar tong rond de eikel zonder dat gevoelige plekje aan te raken. Van de opwinding kwam er uit het gaatje al een druppel sperma.  Ze wist dat ze goed bezig was want John kon dit ook niet lang houden.  Met het puntje van haar tong lepelde ze de druppel op. Toen ze daarbij even op het gaatje drukte zag ze Michael rillen van genot. Na genoeg te hebben gespeeld opende ze haar mond en nam zijn eikel zonder hem met haar lippen aan te raken in haar mond. Even bleef ze stil zitten.  Michael legde zijn hand in haar nek en drukte haar naar voren. Ze begreep wat hij wilde en omsloot zijn lul nu met haar lippen. Toen ze daarna haar tong over zijn eikel liet glijden en het gevoelige plekje beroerde, hoorde ze Michael sneller hijgen. Ja, ga door, moedigde hij haar kreunend aan. Ze liet de dikke lul diep in haar keel op en neer glijden. Ook dat vinden mannen lekker, wist ze van John. Met haar hand kneedde ze zachtjes zijn ballen en liet af en toe een vinger door zijn bilspleet glijden. Michael drukte haar hoofd nog dieper. Ze begon het benauwd te krijgen. Ze liet de vinger over zijn kontgaatje rondjes draaien en duwde hem toen een stukje naar binnen. Dat was precies wat Michael nog nodig had. Luid kreunend kwam hij klaar. Grote klodders zaad spoten in haar keel en mond. De ene golf na de ander. Het was teveel om het allemaal door te slikken. Langs haar mondhoeken lekte het al naar buiten. Ze likte hem helemaal schoon en liet hem toen pas gaan. Michael zakte uitgeput op de grond. “Waanzinnig” kreunde hij, zo lekker ben ik nog nooit gepijpt. Ook hier krijg je een tien voor.

Annet stond op en zag dat de andere drie, inclusief John, haar geil en hongerig zaten aan te staren. Nu zijn wij aan de beurt, riep Gerwen en hij begon zijn broek open te maken. Ook Dirk liet weten dat hij ook recht had op een beurt en even later zaten beide jongens met een ontblote stijve pik op de bank te wachten wat Annet zou gaan doen. Ze keek even naar John en zag dat hij knikte. Ze liep naar de beide jongens toe en ging op haar knieën voor hun zitten. Ze nam de twee stijve lullen in haar hand. Gerwen had een lange dunne, terwijl die van Dirk juist sJohnp maar wel dik was. Zachtjes begon ze de jongens af te trekken. Het instemmend gegrom van beide gaf aan dat ze op de goede weg was. Willen jullie misschien ook afgezogen worden, vroeg Annet hees.  Yeah, geile meid, dat willen we zeker, riep Gerwen en duwde zijn pik richting Annet. Ze moest er wel om lachen hoe primair hij reageerde. Ze kroop dichterbij en liet haar tong over de balzak van Gerwen gaan.  Bedoel je dit, vroeg ze hem uitdagend. Ja, dat is een goed begin maar ik wil eigenlijk dat je hem helemaal opvreet, antwoordde Gerwen, neem hem in je mond geile sloerie. Annet rilde bij zijn opmerking en liet haar tong over de schacht van lul omhoog glijden. Toen ze het gevoelige plekje op zijn eikel aanraakte hoorde ze hem diep zuchten. Ze liet hem expres nu even links liggen en concentreerde zich op de dikke pik van Dirk. Mmm, dit ziet er ook wel heel lekker uit, mompelde ze toen ze langzaam langs de staaf omhoog cirkelde en uiteindelijk zijn dikke eikel in haar mond nam. Genietend begon ze er aan te sabbelen.  Ondertussen keek ze uitdagend naar Gerwen die zichtbaar baalde dat hij niet aan de beurt was. Nadat ze Dirk enige minuten onderhanden had genomen ging ze weer terug naar Gerwen. Deze keer nam ze zijn lange stijve lul in haar mond en begon er sensueel aan te zuigen en likken.  Gerwen plaatste zijn handen op haar achterhoofd met de bedoeling haar niet eerder los te laten dan wanneer hij helemaal klaar was. John had vanaf de andere hoek op de bank toegekeken en was inmiddels ook bloedgeil geworden van het feit dat zijn vriendin doodleuk voor zijn neus zijn vrienden aan het pijpen was. Hij stond op, trok zijn broek uit en nam achter Annet plaats.

Vanuit haar ooghoeken had ze haar vriend zien aankomen en begreep dat ze ook eindelijk aan de beurt zou komen. Terwijl ze de lul van Gerwen afzoog draaide ze haar kontje uitdagend naar John. Die pakte met beide handen haar kontje beet en opende de drukknoopjes in het kruis van haar Teddy. De toegang tot haar geile glibberige kutje kwam daardoor vrij en ze voelde hoe de stijve lul van John tegen haar gevoelige lipjes drukte.  Met een krachtige stoot drong John genadeloos in haar smachtende kanaal.

Ze schoot wat naar voren en schrokte de lul van Gerwen nog dieper op.  Blijkbaar vond Gerwen dat lekker, want hij begon nu zijn paal in haar mond te stoten terwijl hij haar achterhoofd vast bleef houden.  Vanachter werd ze tegelijkertijd flink door haar vriend onder handen genomen; het voelde alsof ze van twee kanten tegelijk werd geneukt. De bewegingen werden opgevoerd en aan het gehijg te horen kon het niet lang meer duren. Zelf bereikte ze als eerste een orgasme. De diepe krachtige halen van John en de opgebouwde spanning brachten haar in vervoering en schokkend voelde ze de ene rilling na de ander door haar lichaam lopen. Nauwelijks bijgekomen voelde ze plotseling het zaad van Gerwen in haar keel schieten. Straal na straal, het bleef maar komen.  Het was teveel om het allemaal door te slikken en ze voelde hoe het langs haar mondhoeken naar buiten droop. Terwijl John nog steeds stevig vanachter met diepe halen in haar geile kut pompte, liet ze de lul van Gerwen glippen en hapte als een echte slet de volgende stijve paal naar binnen. Weer begon ze het spel met plagen en zuigen. Vanachter werd het tempo van John opgevoerd. Toen hij ook nog met zijn hand aan de voorzijde haar kittelaartje begon te masseren duurde het niet lang voordat haar lichaam begon te schokken. Met een overweldigend orgasme kwam ze voor de tweede keer klaar. De geile sfeer en het feit dat ze het met drie vreemde jongens deed, hadden haar gigantisch opgewonden.  Toen ze weer wat was bijgekomen besteedde ze haar aandacht wat meer aan Dirk, wiens lul ze nog steeds in haar mond had. Likkend en zuigend bewerkte ze hem zo, dat hij steeds harder begon te kreunen. Na enkele minuten kwam ook hij klaar en werd haar mond opnieuw door talloze stralen sperma gevuld. Voldaan zakte Dirk onderuit.

Annet wilde overeind komen maar voelde een hand op haar schouder. Het was Michael, hij maakte de salontafel leeg en nodigde Annet uit om er op te gaan liggen. Kom geile meid dan kunnen we je eens van dichtbij zien.  Tot zijn verbazing voldeed ze zonder aarzeling aan zijn verzoek en even later lag ze voor de jongens op tafel. Michael pakte een viertal servetten en voordat Annet er erg in had waren haar beide benen aan de tafel vastgebonden. Ook haar beide armen werden aan de tafelpoot vastgemaakt. Oh wat gaan jullie met me doen jongens. Michael greep de plastic zak van Christine LeDuc. Jou verwennen met je laatste aankoop en hij haalde een heuse vibrator uit de zak te voorschijn. Ja maar dat mag niet protesteerde ze nog lichtjes. John zeg jij er eens wat van. John had inmiddels al een flink bakkie op en vond het eigenlijk wel opwindend om zijn vriendin zo op tafel te zien liggen met zijn vrienden er omheen.  De jongens zakten op hun knieën en begonnen het lichaam van Annet zachtjes te strelen. Daar kon ze slecht tegen en ze kierde het uit van genot. De Teddy werd aan de voorzijde dichtgehouden met een veter.  Michael maakte de veter open en ontblootte een paar prachtige tieten.  Met de vibrator maakte hij kleine kringetjes over de stijve tepel en zette toen het apparaat aan. Door de trillingen werd de tepel nog stijver en Annet begon lichtjes te hijgen. Is het lekker schat, fluisterde Michael in haar oor. Ja, ga zo door, hijgde Annet. Michael boog zich over haar heen, nam de tepel in zijn mond en begon er op te sabbelen. Hij bewoog de vibrator omlaag over haar buik naar onderen. Ze hijgde steeds meer en probeerde haar bekken omhoog te duwen. Haar benen waren al gespreid dus de toegang lag open. De vibrator gleed zonder te trillen over haar kutje en een zachte kreun ontsnapte uit haar mond.  Michael trok de stof wat omhoog en ontblootte zo een glinsterend geil kutje. Wauw, wat een heerlijke spleet heeft ze riep Gerwen enthousiast.  Hij kroop tussen haar benen en begon langs haar gevoelige kutlipjes te likken. Michael liet de vibrator steeds meer over haar glibberige spleetje glijden. Annet duwde haar bekken omhoog om een beter contact te krijgen. Eindelijk schoof de vibrator in dat heerlijke uitnodigende grotje. Ze kreunde van genot en hoopte maar dat de jongens door zouden gaan. Toen Michael de vibrator helemaal in haar hete kutje had geduwd zette hij de schakelaar om en begon het apparaat zachtjes te zoemen en te trillen. Wauw, wat heerlijk kreunde Annet. Ze kronkelde met haar hele lichaam, ondanks dat ze vastgebonden lag. Michael genoot van wat hij deed en hij voelde zijn geslacht weer langzaam omhoog komen. Hij keek even naar John, maar die lag nog half dronken en uitgeteld in de bank. Hij kon niet goed zien of zijn vriend het erg vond dat zijn vriendin door zijn vrienden onder handen genomen werd.  Toen hij naar Annet keek zag hij hoe ze genoot en voelde zich niet schuldig meer. Integendeel, hij voelde het bloed weer sneller stromen en de geilheid toe nemen.

De vibrator zoemde zachtjes en gleed in en uit het geile glibberige kutje van Annet. Als hij de vibrator er helemaal uittrok hoorde je een slurpend geluid, zo geil was dat kutje wat voor hem lag. Ze was vanonder zeiknat en het soppende geluid werd steeds luider. Ze genoot intens en hoopte dat het eindeloos door zou gaan. Ze keek naar Michael en zag dat zijn paal weer overeind stond. Dat wilde ze nog hebben, dacht ze en kreunend riep ze: “Oh Michael, toe neuk me alsjeblieft; laat me die harde lul van je voelen”. Ze kon zien dat het hem wat deed. Even keek Michael naar de andere jongens en stelde toen voor om haar los te maken en om te draaien. De armen en benen werden los gemaakt en drie paar handen tilden haar op en draaide haar om op een zachte poef. Met haar knieën steunde ze op de grond en haar bovenlichaam hing aan de andere kant over het bankje. Al die tijd hadden ze de trillende vibrator in haar kutje laten zitten. Niets kon het haar nog schelen, als ze dat zalige gevoel vanonder maar niet zou kwijtraken. Ze voelde hoe de vibrator uit haar gevoelige scheur getrokken werd. Michael kroop tussen haar benen en net toen ze gefrustreerd raakte van dat lege gevoel, drong een harde pik met een diepe stoot haar smachtende grotje binnen.  Oef, kreunde ze “dit is heerlijk, neuk me te barsten” moedigde ze Michael aan. Ze voelde hoe een vinger het kutsap over haar kontgaatje smeerde. Ook dit wond haar op. Een vinger draaide kleine rondjes en drong toen haar gaatje binnen. Ja, ja wat zalig, kreunde ze luidkeels en ze werd overvallen door een volgend overweldigend orgasme. Schokkend lag ze voor de jongens klaar te komen. Michael ging onverstoorbaar verder en bleef zijn harde lul met diepe halen in het geile kutje van Annet pompen. Wat was ze een ongelooflijk geil schepsel; dat had hij niet achter haar gezocht. Hij zag dat Dirk voor haar was gaan zitten en zijn stijve pik aanbood. Annet twijfelde geen moment en hapte opnieuw zijn lul naar binnen. Ze mochten alles met haar doen. Michael trok zijn lul tot aan de rand uit haar kutje en bleef haar zo enige tijd pesten. Het gaf haar een leeg gevoel en eigenlijk verlangde ze alweer naar een volgende hoogtepunt. Toen voelde ze plotseling dat de vinger uit haar kontje verdwenen was en dat er iets groters naar binnen drong. Ze ontspande zich en liet het gevaarte toe in haar darmkanaal. Millimeter na millimeter drong het dieper naar binnen.

Ondertussen hield ze zich bezig met de lul van Dirk die ze fanatiek aan het afzuigen was. Omdat de jongens allemaal al een keer klaar gekomen waren duurde het deze keer aanzienlijk langer voordat ze een nieuw hoogtepunt bereikte. Annet voelde hoe de lul van Michael nu ook weer langzaam dieper in haar kutje drong en daardoor de druk in haar onderbuik nog meer vergrootte. Ze vond het heerlijk en net toen ze dacht dat dit het ultieme genot was, werd de vibrator in haar kont aangezet. Het ding trilde in haar darmen en ze voelde zich helemaal slap worden. Toen ook Michael het tempo opvoerde en zijn lul in haar bleef beuken kon ze niet meer en opnieuw kwam ze gigantisch klaar. Michael voelde zijn zaad opborrelen en spoot eindelijk zijn lading in dat gloeiende hete kutje voor hem. Annet zakte uitgeput in elkaar. Dirk was echter nog niet zo ver. Hij pakte haar hoofd, stopte zijn lul weer terug in haar mond en begon haar ruw in haar mond te neuken. Akelig diep stootte hij keer op keer in haar keel.  Vanonder voelde ze de vibrator uit haar kontje getrokken worden en net toen ze dacht dat het afgelopen was voelde ze de lul van Gerwen diep in haar kontje stoten. Ze werd nu van twee kanten als een geile slet gepakt. De jongens zorgden alleen nog voor hun eigen genot en zij was slechts het middel om dat te krijgen. Het duurde gelukkig niet lang meer. Eerst kwam Dirk; hij spoot dikke klodders zaad in haar mond en op haar gezicht. Daarna voelde ze Gerwen kreunend voor de laatste keer in haar stoten en schokkend zijn zaad in haar darmkanaal spuiten. Uitgeput lieten de jongens zich achterover vallen.

Annet voelde zich geradbraakt maar had dit voor geen goud willen missen. Uit al haar gaten voelde ze het zaad en geil naar buiten druipen. De jongens begonnen zich aan te kleden en wierpen nog een laatste blik op haar en haar dronken vriend op de bank. Tot de volgende keer riepen ze toen ze het huis uit liepen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten