De inwijding van het huis

De inwijding van het huis.

Mijn naam is Tim. Een paar maanden terug is mij iets heerlijk overkomen. Het was zo geweldig dat ik het jullie niet wilde onthouden. Sjaak, onze collega, had ons, Leroy en mij, uitgenodigd om op een zaterdagavond bij hem thuis wat te komen drinken en zijn nieuwe huis te bewonderen. Leroy en ik zouden gezamenlijk vertrekken vanaf mijn huis. Leroy was een redelijk forse gebouwde donkere kerel van 31 jaar en ongeveer 1.85 lang. Hij is geboren in Suriname maar woonde al bijna 20 jaar in Nederland. Ikzelf ben 32 jaar, 1.90 lang met een normaal postuur. Om een uur of acht arriveerde Leroy bij mijn huis. Hij had een paar flessen wijn gekocht, zodat we het huis van Sjaak en zijn vrouw Hilda, met een drankje konden inzegenen. We besloten maar direct te vertrekken.

Na zo’n half uurtje arriveerden we bij het huis van Sjaak en Hilda. Het was een ruim 4 kamerappartement op de 12e etage van een prachtig flatgebouw. Sjaak en Hilda ontvingen ons enthousiast. Leroy had Hilda nog nooit ontmoet, maar het klikte gelijk goed. Ik kende Sjaak en Hilda al van voor hun huwelijk. Hilda was een goed uitziende meid van 30 jaar. Ze had een paar flinke vooruit priemende borsten, waar je als man maar moeilijk je blik van kon afwenden en een heerlijke kont. Ze was ongeveer 1,65 lang. Sjaak en Hilda waren 4 jaar geleden getrouwd. Hilda was altijd wel een beetje bekakt, maar verder geen kwaaie meid. Sjaak was al over de vijftig en dus een stuk ouder dan Hilda. Ondanks hun leeftijdsverschil hadden zij een goed huwelijk. Na de koffie schonk Hilda de door ons meegebrachte wijn in. Sjaak zette een CD-tje op en al gauw ging het gesprek over snelle auto’s, de grote liefhebberij van Sjaak. Boeken, video’s, DVD’s, Sjaak had van alles over snelle bolides. Zelf had hij een Porsche. Leroy en Sjaak waren druk met elkaar in gesprek en ik praatte wat met Hilda over de afgelopen en komende vakanties. Na een tijdje vroeg Hilda of ik zin had om te dansen. Ik stemde toe en even later dansten we op een rustig muziekje al pratende door de kamer en de ruime hal van hun prachtige appartement. Sjaak en Leroy waren nog steeds druk pratend over de hobby van Sjaak. De wijn vloeide rijkelijk en met name de stem van Sjaak klonk boven alles uit.

Hilda en ik dansten door de hal toen Hilda over Sjaak begon te praten. Ze vond dat hij de laatste maanden zo weinig interesse in haar toonde. Misschien was het zijn leeftijd, hij was tenslotte een stuk ouder dan zij en verlangde zij te veel. Hij was wel goed voor haar. Ze kreeg alles wat haar hartje begeerde. Sjaak had een goed betaalde baan en financieel hadden ze het dus ook erg goed. Ik hoorde haar verhaal aan en probeerde haar een hart onder de riem te steken door te zeggen dat het misschien tijdelijk was. Hilda zuchtte en legde haar hoofd tegen mijn borst (ze was een stuk kleiner dan ik). Met haar rechterhand wreef ze zachtjes over mijn rug. Ik vond het rot voor haar, hield haar wat steviger vast en zei: “Misschien is het na de vakantie weer gewoon als vanouds.” Ik hoorde haar weer zuchten en kreeg het idee, dat ze haar schoot steviger tegen mij aandrukte. Ik liet haar maar begaan, misschien verbeeldde ik het me wel. We dansten verder en Hilda neuriede een beetje met de muziek mee. Weer een zucht van Hilda. Haar rechterhand verplaatste zich naar mijn borst, terwijl ze zich wat nonchalanter tegen mij aan drukte. Tergend langzaam zakte haar rechterhand vanaf mijn borst naar mijn middel, om vervolgens ter hoogte van mijn kruis tot stilstand te komen.

Haar vingers bewogen zich zachtjes over mijn kruis en oefenden een zachte druk uit. Mijn jongeheer reageerde snel, zodat ik al vlug een bult in mijn broek kreeg. Ik wist me zo gauw geen raad en liet haar maar begaan. Hoever zou zij eigenlijk gaan? Was het een beetje plagen, of ….. Al snel begreep ik dat het geen plagerijtje was. Haar hand bewerkte de bult in mijn broek wel erg enthousiast. Ze oefende steeds meer druk uit en wreef over de hele lengte van mijn inmiddels flink stijf geworden lul. Na een tijdje pulkte ze aan de ritssluiting van mijn gulp. Toen ze die omlaag had, gleed haar hand via mijn gulp in mijn short. Ze legde haar hand om de schacht van mijn lul en begon me zachtjes af te trekken. Ik wist niet hoe ik het had. Zo kende ik Hilda helemaal niet. Waar was haar gereserveerde en bekakte houding gebleven? Ik vond haar altijd al een prachtige vrouw om te zien, maar dacht dat ze nogal frigide was. Daarnaast was ze tenslotte ook nog getrouwd met Sjaak, die ik al jaren kende. Het liet mij ook niet onverschillig en ik legde mijn hand op haar borst en begon die te masseren en te kneden. Ze zuchtte, alsof ze wilde zeggen, eindelijk. Met haar andere hand masseerde ze mijn billen en drukte me tegen zich aan. Gespannen keek ik naar de deur van de kamer. Ik hoorde Sjaak en Leroy nog druk in gesprek, dus de kust was (nog) veilig. Rustig maar zei Hilda. Als Sjaak over auto’s praat en hij heeft een wijntje op, dan komt hij niet meer van zijn plaats af.

Ik verplaatste mijn hand naar haar kruis, gleed onder haar rokje en gleed soepel in haar string. Ze spreidde licht haar benen, waardoor ik een vinger in haar natte spleetje kon schuiven. Ik zocht haar klitje en bewerkte die met mijn vingertoppen. Haar ademhaling klonk nu opgewonden, terwijl ze mijn lul wat steviger vastpakte. Ik keek omlaag, terwijl Hilda tegelijkertijd omhoog keek. Haar mond naderde de mijne, waarna ze me hartstochtelijk begon te zoenen. Onze tongen gingen als wilden tekeer en ze hijgde nu echt van de opwinding, hetgeen gelukkig door de muziek werd overstemd. Haar kutje werd al helemaal nat en ze masseerde heerlijk mijn lul, die inmiddels keihard was. Mijn linkerhand gleed onder haar truitje en ik kneedde haar heerlijke stevige borsten. Ze kreunde van genot. We vergaten door te dansen en genoten van elkaars strelingen. Ze masseerde nu ook mijn ballen, terwijl ze haar onderlichaam naar voren duwde. Volgens mij zat ze al dicht bij een orgasme. Ik genoot van haar handen, die mijn lul heerlijk verwende, terwijl ik haar kutje bewerkte. Ondanks dat ik het heerlijk vond, zei ik na een tijdje toch dat we terug moesten naar de kamer. Het idee dat Sjaak ons zo in de hal zou aantreffen, met mijn hand in haar string en haar hand om mijn stijve paal, sprak me niet echt aan. Met tegenzin gaf ze toe. We fatsoeneerde onze kleding en gingen terug naar de huiskamer.

Sjaak en Leroy spraken nog steeds over auto’s. We mengden ons in het gesprek en schonken de glazen nog maar eens vol. Tot een uur of elf spraken we over van alles en nog wat en vloeide de drank rijkelijk. Hilda had mij al diverse keren aangekeken, met een blik van : “Wat nu…?” Sjaak had erg veel gedronken en had inmiddels moeite de gesprekken te volgen. De drank had zijn uitwerking niet gemist en Hilda stelde voor hem maar naar bed te brengen. Omdat Sjaak nauwelijks nog kon lopen hielpen Leroy en ik hem naar de slaapkamer. Enkele seconden nadat we hem op zijn bed hadden gelegd, begon hij al te snurken. Leroy en ik liepen al terug naar de kamer, terwijl Hilda nog even wat kledingstukken van Sjaak wilde uittrekken. Ik vertelde Leroy wat mij zojuist was overkomen. Ook hij kende Sjaak al langere tijd. We zouden wel zien hoe de avond verder zou verlopen. Na zo’n vijf minuten kwam Hilda weer de kamer in. Ze had gelijk wat kaas en worst gesneden. Hebben jullie je niet verveeld, vroeg ze. Sjaak snurkt als een os. Hij is totaal van de wereld, dus die zien we vanavond niet meer terug. Hilda plofte links naast mij neer op de bank. Leroy zat in de stoel tegenover ons. Ik legde mijn arm op de leuning van de bank en begon het gesprek over Sjaak en de verminderde interesse van hem in Hilda. Hilda was hierdoor zichtbaar van haar stuk gebracht en reageerde wat terughoudend. Daar hoef je je toch niet voor te schamen, zei Leroy. We zijn tenslotte al jaren collega’s van Sjaak en zullen het heus niet doorvertellen. Nee, alsjeblieft niet, zei Hilda. Dat zou hij me nooit vergeven.

Ik legde mijn arm troostend om haar schouder, trok haar zachtjes naar me toe en kuste haar op haar mond. Ze zoende me voorzichtig terug, terwijl ik met mijn rechterhand onder haar truitje gleed. Hilda stribbelde nu een beetje tegen. Waarschijnlijk omdat ook Leroy er nu van wist en bij ons in de kamer zat. Je hoeft niet bang te zijn dat Leroy uit de school klapt hoor, toch Leroy? Maak je geen zorgen, zei Leroy. Van mij hoort niemand wat. Ik zoende Hilda opnieuw en kneedde haar heerlijke borsten. Langzaam maar zeker staakte ze haar verzet. Ze liet het gebeuren, maar bleef zelf passief. Ik peuterde haar BH sluiting los, zodat haar borsten nu vrij waren en vooruit priemden. Ze liet alles gewillig toe. Leroy liep naar de bank en ging aan de andere zijde naast haar zitten. Hij spreidde haar benen met zachte druk , legde zijn hand op haar kutje en masseerde haar zachtjes. Na een tijdje werd de stof van haar broekje al wat vochtig en begon Hilda wat opgewonden te raken. Haar ademhaling versnelde en ze kronkelde een beetje met haar onderlichaam. Ik had haar truitje inmiddels al over haar hoofd getrokken, zodat ze alleen haar rokje en string nog droeg. Leroy probeerde nu haar string uit te trekken, wat met enige moeite lukte. Nu kon hij haar klitje beter bewerken. Haar schokkende bewegingen toonden aan dat hij succesvol was. Ik beet zachtjes op haar tepels, terwijl Hilda haar hoofd met gesloten ogen naar achteren hield. Ik pakte haar rechterhand en leidde haar naar mijn kruis toe. Ze begon heerlijk mijn lul door mijn broek heen te masseren. In korte tijd stond die al weer keihard overeind. Ik merkte aan haar dat ze al behoorlijk geil geworden was, mede door de massage die Leroy haar gaf. Ze greep nu met beide handen naar mijn lul, maakte mijn broek los en legde haar handen weer om mijn harde paal. Ze begon me weer heerlijk af te trekken.

Na een tijdje, ze lag nog steeds met haar ogen dicht, trok ik haar met haar hoofd richting mijn kruis. Ik schoof een stukje opzij, zodat ze de ruimte had en me kon pijpen. Ze aarzelde een beetje. Ik denk dat ze zich een beetje schaamde. Dit was normaal gesproken ook geen situatie voor Hilda. Ze was altijd nogal gereserveerd en nu bevond ze zich in een situatie waarin ze heel kwetsbaar was. Ze stond op het punt de collega van haar man te pijpen, terwijl een andere collega haar klitje bewerkte. Er was echter geen weg meer terug. Ze had zich nu eenmaal zelf in deze situatie gewerkt. Voorzichtig opende ze haar mond en nam mijn eikel tussen haar lippen. Ze begon me heerlijk te pijpen, terwijl Leroy haar hielp om op haar knieën te gaan zitten. Even later zat ze op haar knieën met haar heerlijke kont omhoog richting Leroy en haar hoofd tussen mijn benen, zuigend op mijn lul. Alleen al de gedachte, dat de koele Hilda zo heerlijk geil kon worden, maakte me bloedheet. Hier moesten we van genieten. Leroy bewerkte haar klitje nog steeds en likte haar heerlijke spleetje en kontje. Hilda kon een paar kreten van opwinding niet onderdrukken. Waarschijnlijk was ze nog nooit zo verwend en zeker niet door twee mannen tegelijk. Door met mijn handen haar hoofd te bewegen, liet ik haar het tempo verhogen. Mijn lul sopte heerlijk in haar mond.

Leroy was intussen ruggelings op de bank gaan liggen, met zijn hoofd tussen haar benen. Hij duwde haar lichaam omlaag, totdat ze met haar klitje naar zijn mond kwam. Hij likte haar heerlijk tussen haar schaamlipjes. Binnen de minuut naderde Hilda al haar eerste orgasme. Ze duwde haar kutje tegen zijn tong en liet zich zo door hem neuken, terwijl ze mij nu steviger begon te pijpen. Jaaaaach, ooooooooh, hmmmmmp, hmmmmp, klonk het tussen het pijpen door. Ze had haar eerste orgasme bereikt. Ook ik voelde mijn ballen samentrekken en spoot al snel mijn lading warme zaad met kracht in haar mond. Gulzig probeerde ze alles door te slikken, terwijl ze kreunde van genot en de opwinding. Jaaaaah, zuig hem maar leeg, slik m’n zaad, daar word je geil van, kermde ik. Hmmmmmmm, hmmmmmmm, klonk Hilda tussen het gulzige zuigen en likken door. Ze was bloedheet en leek bereid om alles te doen wat we wilden. “Nu even op je rug”, zei Leroy en hielp haar in de houding die hij wilde. Ze lag onderuit op de zitting van de bank. Mijn sperma liep nog uit haar mondhoeken. Leroy ging met zijn knieën op de bank zitten. Hij had zijn broek al uitgetrokken en zat met een half stijve lul voor haar. Hij pakte haar hand en leidde die naar zijn gigantische leuter. Zoiets had ik ook nog nooit gezien.

Zijn paal was half stijf en ruim 20 cm. lang, om over de dikte maar te zwijgen. Ze legde haar hand om zijn paal. Haar ogen werden groot van verbazing toen ze zijn enorme apparaat zag en in haar hand voelde. Ik weet zeker dat Hilda ook nog nooit zoiets had gezien. Bijna verstijfd van verbazing begon ze langzaam aan de lul van Leroy te trekken. Kom, verwen hem maar lekker. Zuig er maar eens op, zei Leroy. Langzaam kwam Hilda naar voren en probeerde haar lippen om de grote eikel van Leroy te krijgen. Het lukte haar niet. De eikel was te groot. Leroy hield met een hand haar hoofd vast en streek zijn grote paal van boven tot onder langs haar lippen. Haar lippen en tong gleden langs zijn lul om vervolgens tergend langzaam langs zijn eikel te gaan. Ik bewerkte nu haar klitje, die nog nat was van haar orgasme. Hilda was geil als nooit tevoren. De aanblik van deze heerlijke grote lul, die alleen voor haar zo fier overeind stond maakte haar gek van verlangen. Er was niets meer te merken van een gereserveerde bekakte vrouw. Alles wat restte was een geile meid die smachtte om genomen te worden door deze kerel met zijn heerlijke neukapparaat. Als een geile snol likte Hilda de hele lul en eikel van Leroy meerdere keren. Ze sloeg geen centimeter over. Haar lichaam schokte weer van een nieuw naderend orgasme. Tijdens het likken liet ze een dof gekreun horen. Ze keek omhoog, naar het gezicht van Leroy. Haar stem klonk zacht, fluisterend zelfs toen ze zei: “Oooh neem me, neuk me met die geile lul van je.“ Ze fluisterde wel, maar ze klonk vreselijk opgewonden. Of het was puur ongeduld, omdat ze zo geil was? Ze was nu bereid om alles te doen, als ze de lul van Leroy maar in haar smachtende kutje kreeg.

Leroy duwde haar terug achterover, knielde voor de bank en trok Hilda met haar benen tot aan de rand van de zitting. Ik zal je eens een goeie neukbeurt geven. Vol spanning keek Hilda naar de grote dikke paarse eikel, die nu voor haar natte kutje werd gehouden. Voorzichtig drukte Leroy zijn eikel tussen haar schaamlippen een stukje naar binnen. Aaaah, jaaaa, neuk me alsjeblieft, smeekte ze bijna. Leroy duwde zijn lul een stukje bij haar naar binnen om hem vervolgens weer terug te trekken. Langzaam en stukje bij beetje drong hij verder bij haar naar binnen. Hilda sloot haar ogen, toen Leroy steeds wat dieper in haar kwam. Na een tijdje was hij zover, dat hij zijn grote paal helemaal bij haar naar binnen stootte. Hilda kreunde, nu haar kutje hierdoor helemaal werd opgevuld. Leroy begon haar in een rustig tempo te neuken. Ze had haar ogen weer geopend en keek naar de grote zwarte lul van Leroy en zag hoe hij in en uit haar kutje gleed. Elke keer dat Leroy zijn lul in haar duwde, kreunde ze. “Aaaaaarch, jaaaaaaaa, neuk me, neuk me. Leroy tilde haar benen omhoog, legde ze tegen zijn borst en hield ze vast. Op die manier wilde hij zo diep mogelijk bij haar binnendringen. Hij verhoogde het tempo en Hilda naderde alweer haar orgasme. Ze schokte heen en weer onder zijn harde stoten. Gewillig en bloedheet liet ze zich hard en diep door Leroy neuken. Rillend en kreunend kwam ze klaar.

Hij liet haar benen weer los, boog naar voren, plaatste zijn handen op de zitting van de bank en strekte zijn benen naar achteren. Hij neukte haar nu alsof hij push-ups maakte. Hij stootte nu met volle kracht zijn lul in haar kutje. Ik zag zijn gespierde billen iedere keer samentrekken wanneer hij zijn enorme paal in haar kut stootte. Hilda werd hard en diep geneukt en werd bij iedere stoot op zijn lul gespietst, waardoor ze steeds omhoog werd geduwd. Ze kreunde luid als zijn lul tot aan de wortel bij haar naar binnen werd geramd. Het was maar goed dat Sjaak flink gedronken had, anders was hij zeker wakker geworden. Ik moest er niet aan denken dat hij de kamer binnen zou komen en zou zien dat zijn eigen vrouw zich bloedgeil door een neger met een megaknots liet neuken en kreunend klaar lag te komen. Hilda kwam bijna aan een stuk door klaar. Ze reikte met haar handen naar de stevige billen van Leroy. Ze kneep er hard in, alsof ze hem nog dieper in zich wilde hebben. Ze gedroeg zich als een geile snol die al weken smachtte om geneukt te worden. Plotseling stopte Leroy en stond op. Hij hielp Hilda overeind, ging op de bank zitten en zei: “Ga op me zitten.” Hilda wist niet hoe snel ze op hem moest klimmen om die heerlijke lul weer in haar kutje te krijgen. Leroy trok haar voorover en leidde zijn lul weer bij haar naar binnen.

Ze zuchtte toen hij weer bij haar binnendrong en zijn grote paal weer volledig in haar kutje verdween. Ik stond achter Hilda en zag de lul van Leroy weer razendsnel flitsend in en uit haar kutje schuiven. Zijn buik kletste iedere keer dat hij bij haar naar binnen stootte tegen haar heerlijke kontje aan. Ze had een heerlijke bolle kont, die door haar smalle taille nog mooier leek. Ik was zelf ook bloedgeil geworden van het hele gebeuren dat zich voor mijn ogen afspeelde. Mijn lul stond inmiddels weer kaarsrecht. Leroy pakte Hilda bij haar billen en trok ze een beetje uit elkaar, terwijl hij zijn harde neukpaal heftig in haar bleef stoten. Kom, zei hij tegen mij. Neuk haar in d’r kont. Dat vindt ze heerlijk. Hilda leek alles goed te vinden en ik wilde haar dolgraag diep in haar kont neuken. Ik kon niet geloven wat me overkwam. Ik liep op haar toe, pakte haar heerlijke billen vast, spreidde ze nog een beetje en duwde mijn inmiddels keiharde eikel tegen haar kontgaatje aan. Makkelijker dan ik dacht, gleed mijn eikel bij haar naar binnen. Aaaaaarch kreunde ze, maar protesteerde niet. Zachtjes duwde ik mijn lul een stukje naar binnen. Aaaaaaarch, jaaaaaaah, neem me daar. Ik trok een stukje terug en duwde mijn lul voorzichtig een stukje verder naar binnen. Hilda haalde diep adem en probeerde te ontspannen. Voorzichtig en stukje bij beetje drong ik verder bij haar naar binnen, totdat mijn lul helemaal in haar kontje zat. Het voelde heerlijk. Met lange halen begon ik haar te neuken en stootte mijn lul steeds diep in haar kont. Ik kon het nog niet bevatten.

Leroy had zijn tempo en ritme aangepast. Om de beurt stootten we onze palen diep bij haar naar binnen, waardoor we Hilda weer razendsnel naar een orgasme toe werkten. Ze kreunde en hijgde. Ze werd heerlijk gesandwiched. Aaaaaarch, jaaaaa, ik koooom. Neuk me, neuk me diep in mijn kontje. Ik ben zo geil. Ze had haar benen wijd gespreid en bood ons zo alle gelegenheid om haar hard en diep in haar te kunnen komen. Bij elke stoot had ze een lul in haar lijf. We genoten alle drie. Ik neukte haar zo hard als ik kon. Hilda werd genomen als nooit tevoren. Op deze wijze stootten we onze neukpalen meerdere minuten achterelkaar heerlijk diep in haar hunkerende lichaam. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Langzamerhand naderden ook Leroy en ik ons hoogtepunt. Leroy stond nu op het punt om klaar te komen. Aaaaaaaaaaahhh…. Ik spuit je kut vol, riep hij. Bijna tegelijkertijd spoot hij zijn hele lading zaad diep in haar kutje. Hilda kreunde het weer uit. Ze voelde de warmte van zijn zaad met kracht diep in haar kutje spuiten. Enkele seconden later loosde ik ook mijn tweede lading sperma, echter nu in Hilda’s heerlijke kontje. Ook nu kreunde ze weer van genot. Even later zuchtte en ontspande ze volledig. We ramden onze palen nog een paar keer diep in haar heerlijke lichaam, waarna we vermoeid bleven liggen. Ik hing over Hilda’s rug, met mijn lul nog in haar kont. Na een minuutje of wat kwamen we weer een beetje bij en stonden op.

Hilda rolde opzij en bleef uitgeput op de bank liggen. Moe en voldaan keken Leroy en ik naar Hilda, die compleet suf geneukt bleef liggen. Achteraf hebben we gezamenlijk nog wat gedronken, waarna Leroy en ik afscheid van haar namen. We moesten wel beloven, dat er niet over gesproken zou worden tegen collega’s en zo. Dat hebben we uiteraard beloofd. Ook hebben we afgesproken dat we het zeker nog een keertje over zouden doen. Daar stemde Hilda graag in toe en al snel volgde er weer een ontmoeting. Nu met medeweten van haar man Sjaak, ze had het hele verhaal toch maar opgebiecht aan hem. Het bleek dat hij er ontzettend geil van was geworden en wilde wel eens zien hoe zijn vrouw door twee andere mannen zou worden geneukt.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten