De gevolgen van mijn verjaardagspartijtje

De gevolgen van mijn verjaardagspartijtje.

De gevolgen van mijn verjaardagspartijtje (zie “Mijn vent zag Abraham”) waren best heftig te noemen. De jonge buurvrouw was weer single en het voetbalteam is uit elkaar gevallen. De vrouwen van 2 teamleden konden het niet waarderen dat hun man met Lisette van bil was gegaan. En ook tussen mij en Lisette waren wat spanningen opgetreden. Lisette had van mij een duidelijker reactie verwacht toen Hans zich min of meer vergreep aan haar. En ook later trad ik in het geheel niet op. En dat was waar. Ik moet zeggen dat er iets verlammend geils optrad in mij die avond.

Nooit had ik kunnen vermoeden dat dit zo’n geil effect op mij zou kunnen hebben. Daar heb ik nog vaak over nagedacht en eigenlijk wilde ik het stiekem nog wel eens meemaken. Lisette had overigens ook toegegeven dat naast de boosheid die ze voelde naar mij, ze nog nooit zo lekker en veel was klaargekomen als die avond. Ik voelde dat eerst als een vernedering, maar ze drukte me op het hart dat dit anders was. De liefde met mij was intiemer, liefdevoller. Toen was het pure seks. Al die lullen, de een lang en dun de ander kort en dik en weer een ander lang en dik. En dan al dat warme zaad, die pulserende pikken die een beetje uitzetten als ze spuiten. Dat warme zaad dat uit je kutje loopt en zich tussen je billen een weg zoekt naar beneden waarna er later weer een nieuwe hoeveelheid aan wordt toegevoegd. Ik zag Lisette weer geil worden toen ze er over vertelde.

Maar goed het had ook een negatief gevoel gegeven naar mij toe en ik bespeurde zelf ook wel rare gevoelens. Per slot van rekening werd mijn vrouw geneukt en gelikt en ze genoot er met volle teugen van. Verwarrend was het wel. We hebben daarna het onderwerp een beetje laten rusten, opgeslokt als we werden door ons werk en dagelijkse bezigheden. Toch bleken we er, elk op onze eigen manier, behoorlijk mee bezig te zijn !

Ik werk bij een redelijk groot bedrijf in de buurt van Rotterdam en door de jaren heen heb ik met een aantal collega’s een hele leuke band opgebouwd. Sommige hebben inmiddels al weer een andere baan, maar het contact is altijd gebleven. Het is een vast groepje van 5 en we gaan steevast om de paar maanden bij een van ons in de buurt wat eten. Iedereen woont in een straal van 30 km dus dat is goed te doen. We ontmoeten elkaar dan meestal bij het restaurant. Dit keer was ik aan de beurt maar door allerlei omstandigheden was het in dit geval handiger om even bij mij thuis te verzamelen.

Dit kwam eigenlijk pas op het laatste moment en was tegen het zere been van Lisette die niet gerekend had op bezoek, maar ik was vergeten het haar te vertellen. Ik vond trouwens toch dat ze er oogverblindend uit zag, maar zelf dacht ze daar anders over en morrend dook ze snel achter haar kaptafel.

De heren waren redelijk op tijd en we besloten snel nog even een fles wijn open te trekken. Op verzoek gaf ik de heren nog even een rondleiding door het huis, een 2-onder 1 kap in de wijk Ypenburg in Den Haag. Mooie grote huizen maar helaas grenzen de achtertuinen direct aan de overburen. We hebben dus behoorlijke inkijk. Mede ook door het nog ontbreken van voldoende begroeiing. Vanuit de slaapkamer is het nog heftiger. Je kijkt zo vanuit ons raam de kamer van de buren binnen. Een van mijn (ex) collega’s zag de overbuurvrouw op haar bank zitten en floot even tussen tanden. “Zoooo Bram, jij heb een lekkere buurvrouw !!”. Voor ik iets kon zeggen hoorde ik Lisette vanuit de deuropening van de slaapkamer zeggen “Nou Sergio, Bram heeft zijn handen vol aan mij hoor…!”.

Alle ogen richtten zich op Lisette en de gesprekken stokten even. Lisette is zonder meer een mooie vrouw en ik werd gevuld van trots dat de mannen zo onder de indruk waren. Tot mijn verbazing had Lisette zich niet omgekleed maar alleen opgemaakt. Het grijs/roze joggingpak had ze nog aan. Rits een flink stuk naar beneden en ondanks het ruime jasje was de bolling van haar borsten goed zichtbaar. Verwonderlijk want zo deed ze eigenlijk nooit !

Lisette genoot duidelijk van de aandacht… Ze nam een wulpse pose aan en duwde haar borsten met haar armen wat omhoog. Ik vond het wat overdreven als binnenkomer maar de mannen vonden het natuurlijk prachtig. Tom, een collega, ging even brutaal het bed proberen. Nou ja, open deur natuurlijk.. ”Nou Bram hier kun je lekker op.. euh… slapen” perste hij er uit. Maar Lisette kopte de bal gewoon in : “Nou, neuken kun je er ook heerlijk op hoor !!” klonk het uit haar mond. Het viel even stil in de kamer want zo direct had geen van allen het verwacht. Na nog wat kwinkslagen vervolgden we onze weg weer naar beneden.

Ik gaf Lisette nog een stevige blik van verstandhouding. Ik wist niet wat ze van plan was maar ik vond het erg overdreven en behoorlijk seksueel getint, maar ze leek er weinig mee te doen. Een 2e fles werd opengetrokken en het werd later en later. Of het haar kleren waren, of haar verschijning, haar schalkse manier van praten of van alles wat, ik weet het niet, maar de mannen hingen om Lisette als de bekende bijen om de honing. Ik ken de mannen redelijk goed. 3 zijn er getrouwd, maar 2 ervan scharrelen nog wel eens bij. De 3e niet, maar die gaat regelmatig naar parenavonden en swingersclubs. Het zijn ook fervente naturisten en daar maken we veel lol om. Hij kan het goed hebben en verteld de mooiste verhalen over hun bloot vakanties. De andere 2 hebben af en toe relaties na gescheiden te zijn. Een mooi groepje dus. Lisette kent een paar mannen redelijk, maar de meeste kent ze via mij. Sergio, Ruud en Mark kent ze van mijn werk. Tom en Frans zag ze voor het eerst.

Om toch nog een hap binnen te krijgen besloten we toen toch ergens heen te gaan. Lisette werd diverse keren indringend meegevraagd, maar ze had andere plannen. Uiteindelijk beloofde ze om van het gevraag af te zijn, bij ons thuis later nog een afzakkertje te nemen. We zijn later in Oud-Voorburg bij een pizzeria beland waar de heren naar mijn idee erg snel een pizza naar binnen werkten. Na ruim 1,5 uur stonden we weer buiten, maar goed we zaten dan ook pas om 21.00 uur aan tafel. Onderweg naar huis liepen de heren zich enorm te verheugen op Lisette. Ik had af en toe het idee dat ze vergaten dat ik ook in de auto zat. Thuisgekomen was het akelig stil behalve het geluid van de t.v. die zeer bekende geluiden liet horen, het gekreun van een neukend koppel. De mannen waren direct heel stil en verbaasd om wat ze hoorden. Eenmaal in de huiskamer zagen we hoe Lisette languit op de bank lag te slapen. Een hand had ze in haar joggingbroek geschoven en die lag overduidelijk op haar poesje. De andere hand lag in haar jasje over haar blote borst. Zodoende zag je dus niets, maar het beeld was heel erg geil. Op de achtergrond boorde een zwarte acteur zijn enorme lat steeds verder in een ogenschijnlijk veel te klein Aziatisch kutje. Als gebiologeerd bleven we staan kijken hoe die lat in haar kutje glibberde en uiteindelijk stevig begon te pompen. Het meisje begon zelf mee te werken en ving zijn stoten op. Even later ging ze op hem zitten en liet zijn glimmende staaf in haar kale gleufje verdwijnen. Ik heb een grote flatscreen staan van 140 cm en het beeld zoomde in. Steeds zag je een stukje eikel maar voor hij uit haar kutje floepte slurpte ze hem weer helemaal op. Ze trok aan haar tepel en leek het echt lekker te vinden.

Even had niemand oog voor Lisette en bleef onze blik op de buis gebonden waar de snikkel nu vol in beeld zijn eerste lading zaad over haar buik spoot maar zijn volgende lading diep in haar buikje lanceerde. Eenmaal al zijn zaad verschoten trok hij zijn snikkel langzaam uit haar grotje terug. Achtervolgd door een dikke klodder zaad die het meisje dankbaar uitsmeerde over haar opgewonden clitje. Een luide kreun van Lisette die ontwaakte zorgde ervoor dat we weer wisten wat we kwamen doen, een afzakkertje halen. Pijlsnel haalde ze haar handen weg en wreef wat in haar ogen. Haar rits zat echter tot praktisch beneden aan toe los en dus bungelden haar borsten vrij in het ruime jasje. Tom floot tussen zijn tanden en ik probeerde koortsachtig de blik van Lisette te vangen om haar verder leed te besparen. Maar ze had het zelf al in de gaten en al lachend met de melding ‘dat ze er best mochten zijn’ ritste ze haar jasje een beetje dicht. “Ik had even een wegtrekker jongens sorry, maar ja zo spannend was de film nou ook weer niet, maar dit is wel geil zeg”, wees ze op het scherm waar de Aziatische nog steeds bezig was het overvloedige zaad uit haar gleufje uit te smeren over haar kut en buik. De halfslappe met zaad besmeurde lul lag loom tegen een van haar kutlippen aan. “Het duurde ook zo lang voordat jullie terug waren”, pruilde ze verder.

Ik besloot het even over een andere boeg te gooien en informeerde even hardop wie er koffie wilde. Nou dat wilden ze allemaal wel. Vervelend was dat Lisette wel het geluid maar niet de tv had uitgezet en er inmiddels een nieuwe neukscène zat aan te komen. We hebben een lange woonkamer en de keuken zit aan de andere kant. Zodoende was ik even onttrokken aan wat er zich kon afspelen in de kamer. En geloof het of niet, ik was er niet erg gerust op.

Met de koffie op een blaadje en wat lekkers kwam ik weer teug. De mannen hadden zich rond de tv en Lisette geposteerd. Heel inschikkelijk had ze 2 mannen om zich heen zitten op onze 2-zits bank. De mannen zaten er niet mee natuurlijk en probeerden telkens een glimp op te vangen van de blote borsten van Lisette door de riante inkijk van haar joggingjasje. Had ze dat nou niet in de gaten of speelde er wat anders ?? Ik pakte een stoel en probeerde de tv uit te zetten maar Lisette “beheerde” de afstandsbediening en was niet van plan hem af te geven. Met een verbaasd geïrriteerde blik nam ik weer plaats op mijn stoel en probeerde het gesprek gaande te houden, maar hoe doe je dat met een neukfilm op de achtergrond ?!

“Jongens,het is wel lekker intiem zo met elkaar op de bank, maar het wordt wel warm zo he” gooide Lisette even in de groep. Ook weer zo’n schot voor open doel waar de mannen geen moeite mee hadden. “Nou dan doe je toch wat uit !” riep Frans vrolijk naast haar. Brutaal keek Lisette naar hem en pakte de rits van haar jasje en trok hem in een keer helemaal naar beneden en vervolgens weer pijlsnel naar boven. Er was niets te zien geweest en dat leidde tot teleurgesteld boe geroep van de boys. “Ja dag, ik ga me een beetje uitkleden voor jullie hier, ik heb hier niets onder aan” en ze spreidde haar armen en benen. Alsof we het dan konden zien. Vandaar ook dat Tom besloot wat olie op het vuur te gooien door te zeggen dat niemand dat kon zien en dat ook betwijfelde. Die handschoen pakte Lisette ook op en ging staan. Ze pakte haar broekband en trok hem omlaag tot halverwege haar heup. En inderdaad was er geen broekje zichtbaar. “En dat ik geen BH draag hebben jullie net al gezien, stelletje viezeriken” !! Ze trok haar broek weer op en ging zitten. Frans, de naturist legde pijlsnel zijn hand onder het zitvlak van Lisette die dat niet in de gaten had.

Ik verwachtte uiteraard dat ze zou opvliegen maar tot mijn opperste verbazing bleef ze gewoon op de hand zitten. Niemand had het verder gezien. Na verloop van tijd ging Lisette een paar keer verzitten en trok af en toe een wat verwrongen gezicht. En het was geen pijn wat ik zag. We hadden een paar keer oogcontact en ik gaf duidelijk aan dat ik wist waar de hand zich bevond maar het leek Lisette niet te deren.

Een 2e ronde koffie was niet gewenst, maar wel wat sterkers en dus kwam er bier en whisky op tafel. Witte wijn voor de lady. Gelukkig had Lisette dit keer de drank verzorgd en had Frans zijn hand snel weer teruggetrokken. Wat mij betreft hadden de mannen wel weg mogen gaan ze vonden het uiteraard wel erg gezellig worden. Lisette bepaalde de spelregels hier. Ze had de 5 mannen aan een touwtje (incl. mijzelf) en de rollen waren omgedraaid. Destijds op mijn feest in de tuin was het anders. Toen had ik iets kunnen doen, nu niet. Payback time zullen we maar zeggen. Ergens voelde ik toch ook weer die geilheid over wat er misschien zou kunnen gebeuren.

Het fijne van een pornokanaal is dat er niets anders is dan porno. Nu was er een vrouw die zich lag te verwennen op het scherm in afwachting van haar man die zogenaamd druk op zijn werk bezig was (ja, ja met neuken). Haar hand gleed over haar mooi glad geschoren poes aan de zijkant van haar lippen heen en weer. Dan ging ze met haar middelvinger onder door naar haar gaatje en nam wat geil mee op haar vingertop op weg naar boven. Haar lippen weken als vanzelf door het glibberige geil en eenmaal bij haar knopje zag je een siddering door haar lijf gaan. De film was in HD en met haar kut vol in beeld zag je haar glinsterende kutgeil steeds verder uitgesmeerd worden. Weer naar beneden verdween de vinger als vanzelf een stukje in haar kutje en geil sloot de vrouw haar ogen. Deze vrouw kon erg goed acteren of leek echt te genieten van haar eigen liefkozingen. Haar vinger was niet meer voldoende en ze toverde en mooie paarse dildo uit haar nachtkastje. “Hee zo een heb ik ook” riep Lisette uit. Weer een nieuwe impuls waar de mannen wel raad mee wisten. “nou”, zei Mark “die gebruik je toch alleen om je huid mee te masseren…”. “ja en ook voor andere dingen en zo” lispelde Lisette. Natuurlijk moest de dildo gehaald worden en inderdaad even later toonde Lisette exact dezelfde dildo als de vrouw op de tv. “Nou” riep Mark, “hij is precies hetzelfde, je kunt de scène zo naspelen”. Vervolgens ijzingwekkende stilte.

Lisette nam plaats op een vrije fauteuil en zakte onderuit. Op de tv was de vrouw inmiddels heftig bezig en schoof de dildo onder luid gekreun in haar inmiddels drijfnatte poes totdat “haar man” thuiskwam en het werk overnam. Heerlijk begon hij haar likken. Met zijn platte tong vol over haar schaamlippen likte hij haar kut wijd open en met zijn vinger neukte hij haar gaatje. Met het voorwerk wat de vrouw al bij zichzelf had gedaan leek ze snel af te stevenen op een enorm orgasme. Nog steeds likte de man vol overgave haar kut en clit en met haar handen hield ze haar kut wijd open voor hem totdat ze met diepe zuchten en kreuntjes het niet meer hield en haar orgasme heerlijk over zich heen liet komen. Met schokken bewoog haar onderlichaam zich tegen de tong van de man die haar inmiddels nu met 2 vingers aan het neuken was. Als gebiologeerd keek iedereen (ook ik) naar het scherm waar deze bloedmooie vrouw hemels verwend werd en later ongetwijfeld nog heerlijk geneukt ging worden.

Lisette speelde al de hele avond haar eigen rol, zoals ook nu. Onderuit gezakt op de stoel had ze de dildo een stukje in haar mond geschoven en haar tong cirkelde geil uit haar mond om het paarse apparaat. Eenmaal drijfnat liet ze het ding tussen borsten en haar jasje richting haar kruis glijden. Over haar broek tegen haar kruis. Ze zette hem op trillen en legde haar hoofd achterover op het kussen. Ondertussen de trillende dildo door de stof van haar broek tegen haar poes geduwd. Niemand had meer oog voor de tv waar de mooie vrouw nu vol werd geneukt door haar man. Lisette zelf deed net of er niemand in de kamer was. Haar blik gericht op de tv voerde ze haar eigen show op. Ze duwde de dildo stevig tegen haar poesje om de trillingen goed te kunnen voelen. Nog steeds zag je niets. Nog geen stukje van haar borst. Niets. Frans kon het niet meer hebben, ritste zijn broek los, verloste zijn stijve pik en begon er loom wat aan te trekken. Een glimlachje plooide zich om het gezicht van Lisette die wist hoe makkelijk een man te verleiden is. Natuurlijk ken ik haar. Ze kon dit spel urenlang volhouden.

Zoals laatst toen een tante en oom 50 jaar getrouwd waren en een kamer hadden gehuurd in hotel Hajé in Heerenveen. “s-ochtend lagen we heerlijk te neuken tot we erachter kwamen dat we ons vergist hadden in de tijd en al in de auto hadden moeten zitten. Als een speer gedoucht en met een boterham in de mond op weg. Onderweg had ze mijn broek losgemaakt en had ze me gepijpt. Eerst had ze haar voeten gespreid op het dashboard gezet. De jurk die ze aan had kroop hierdoor op tot haar heupen en voor de zekerheid (dat ik het goed zou zien) duwde ze hem nog wat verder onder haar billen. Ze droeg er niets onder. Mooi glad geschoren kutje (daar geil ik enorm op). Ik moest mij concentreren op de weg want het was druk. Ze begon zich te strelen over de binnenkant van haar dijen en dan steeds wat langere halen, steeds dichter bij haar kutje. Dan weer de andere kant. Ze spreidde haar knieën nog wat verder waardoor haar lipjes van elkaar weken. Natuurlijk ook door het geil wat zich een weg naar buiten aan het banen was. Haar kutluchtje verspreidde zich door de auto. Het lijkt vies maar het is heerlijk, geloof me !! Ze begon zich te vingeren. Ongegeneerd. Een busje (uitzendbureau voor Polen) haalden we in, maar voor me stonden ze op de rem en gedurende een kilometer of 2 reden we gelijk op. De bus is een stuk hoger dan onze auto en de mannen keken naar binnen. Ze hadden vol zicht op Lisette die vriendelijk en geil terugkeek. Ze beef zich vingeren. Met 2 vingers sopte ze in haar natte kutje.

De weg raakte vrij en ik kon doorrijden, de mannen teleurgesteld achterlatend. Ik zag nog dat ze vertwijfelde pogingen deden weer bij ons in de buurt te komen maar die lol gunde ik hun niet. Ze maakte mijn broek los en begon aan mijn stijve snikkel te zuigen. Iedere voorbijganger kon haar rug zien en wist onmiddellijk wat ze aan het doen was. Ze wilde me niet laten klaarkomen. Dat wilde ik ook niet. Gewoon opgeilen. Eenmaal in Heerenveen konden we amper inchecken. De hele familie was er al. We konden ons dus alleen even omkleden. Lisette met een lange cocktailjurk. Een flinke split tot aan het begin van haar heupen en een open rug. Daar paste geen ondergoed onder, dat moest ik als man toch ook wel begrijpen pruilde ze. De hele middag en avond hadden we elkaar opgegeild. Ze stuurde app’jes vanuit het toilet met foto’s van een glimp van haar kutje waar duidelijk een vinger van haar in zat en een opgewonden tepel die zich door de dunne stof van haar jurk drukte en ik stuurde haar dan een foto van mijn eikel die door haar foto’s keihard werd en niets liever wilde dan zich in haar kut te boren.

Of onder het eten waar ze mijn broek los ritste en schaamteloos met mijn lul ging spelen waardoor ik niet op kon staan vanwege mijn minutenlang durende erectie. Aan de andere kant glipte ik door de split van haar jurk tussen haar lichtjes gespreide benen en masseerde haar dikke clitje waardoor ze een harde kreun liet ontglippen. Mijn nichtje naast haar keek verstoord op en zag nog net hoe ik mijn hand uit haar kruis haalde die ik vervolgens, alsof er jam op zat, heerlijk aflikte.

Pas laat die avond neukten we elkaar. Al in de lift. We zijn allebei ongeveer even lang en met haar kont naar achteren en haar jurk omhoog houdend stak ze haar roomwitte billen naar me toe en beet me “NEUK ME” toe. De ping van de etage had al geklonken en de deuren gingen open toen ik mij losrukte uit haar kutje. We stapten uit. Mijn lul verfrommeld en half in mijn broek, de rits nog open en het wachtende jonge koppel verbouwereerd achterlatend. In de kamer doken we op het bed. De kleren half uit dook ik op Lisette. Mijn pik nog nat van mijn en haar geil gleed als boter haar natte kutje in en we hadden niet veel tijd nodig om spetterend klaar te komen. Voor mijn gevoel bleef ik klaarkomen. Ik was zo vreselijk geil !! We hebben toen even uitgerust en onder de douche was het weer raak. Ze was als eerste de cabine in gegaan en begon zich sensueel in te zepen tussen haar borsten en haar kutje met haar benen wijd gespreid. Mijn pik steeg als vanzelf en ik stapte onder de douche, draaide haar tegen me aan en greep haar in haar kruis. Het was niet de zeep die haar daar glibberig maakte…. Ze hield zich voorover vast aan de douchestang en ik paalde haar stevig tot we voor de 2e keer klaar kwamen. Vermengd met water droop het zaad uit haar doosje langs haar benen naar beneden.

Geamuseerd en lichtelijk geïrriteerd zag ik het hele tafereel aan. Ik kreeg duidelijk de rekening betaald van de uitspattingen bij ons toen in de tuin. Niemand wist hoe de avond ging eindigen alleen Lisette. Die macht had ze. Tom had ook zijn broek losgemaakt en toverde zijn half stijve lul uit zijn broek. Lisette lag met haar hoofd achterover, de ogen zo te zien gesloten. De dildo was in haar broek verdwenen en deed daar zijn werk, niet zichtbaar voor de anderen. Wel had ze haar hand in haar jasje gelegd om haar borst te strelen. De rits zat nu wel een stuk lager. Ze kneep in haar tepel en rolde hem tussen haar vingers..

Lisette kreeg het warm en leek iets meer prijs te gaan geven. De rits was los nu en niet meer alleen open. Het jasje viel open en haar redelijk platte buik werd zichtbaar. Heel subtiel bleef het jasje op haar ene borst hangen en de andere had ze vast. 3 mannen waren met hun pik aan het spelen de andere 2 bleven nog wat achter. Ik keek het allemaal nog een beetje aan. Lisette haalde de dildo uit haar broek. Hij glom van haar geil en ze likte hem af met het puntje van haar tong.

Frans liet zich van de bank glijden op zijn knieën en kroop langzaam als een geil hondje naar Lisette, die het geamuseerd aankeek. Ze lag nog steeds behoorlijk onderuit met haar benen gespreid en Frans leek er tussen te kruipen. Nu ik zo naar Frans keek was het best een mooie vent om te zien. Stevig, lang en niet te dik. Het was op zich wel een koddig gezicht met zijn stijve lul wiebelend tussen zijn benen. Frans kroop tussen de benen van Lisette en bewoog zijn hoofd in de richting van haar dij. Hij kuste haar been en begon bij haar knie. Vervolgens steeds meer in de richting van haar kut. Daar beet hij plagerig in de stof van haar broek en trok er een beetje aan. Doordat Lisette met haar wijd gespreide benen lag, zat de stof van haar kruis strak en ruim van haar kutje af. Frans ging door naar de andere dij ondertussen met zijn armen opkruipend naar haar heupen waar hij heel subtiel zijn vingers om haar broekband sloot. Al kussend ging hij weer richting haar kruis en beet hij weer in het kruis van haar broek. Nu liet hij niet meer los en gelijktijdig met zijn handen trok hij aan haar broek. Lisette tilde haar kont wat op en zo leek het net of Frans de broek met zijn tanden van haar lijf aftrok.

Eenmaal uit vergaapten die gasten zich aan haar kutje. Een klein beetje rozerood, gezwollen lipjes die al gewillig open stonden en bovenin een lichtelijk gezwollen knopje dat nieuwsgierig naar buiten stak. Enigszins verlegen toch wel door de aandacht bedekte ze haar doosje een beetje door er wat over te wrijven met haar vingers. Hierdoor gingen de lippen nog wat verder uit elkaar en haar roze gaatje lag nu open en bloot. Frans kroop dichterbij en richtte zich op zijn knieën. Zijn pik, nu vervaarlijk stijf, wees in de richting van zijn doel. Zijn eikel raakte haar lippen en gleed er als vanzelf een heel klein beetje in. De lippen omsloten de dikke eikel als een bloempje dat zich sluit voor de nacht. Frans kroop nog wat dichter bij Lisette zonder dieper bij haar binnen te dringen. Hij haalde zijn eikel weer terug en liet hem rusten op haar dikke lippen die nog steeds gewillig open stonden. Opnieuw liet Frans zijn eikel verdwijnen tussen de lippen van Lisette, nu ietsje verder.

Lisette nam een hap adem, klauwde met haar vingers in de leuning van de stoel en spande haar kuiten. Maar Frans trok zich weer terug. Zijn eikel glom van voorvocht en van haar geil. Langzaam sissend liet Lisette de hap adem ontglippen en ontspanden zich haar vingers in de stof van de stoel. Frans liet zijn lul door haar kutje glijden door hem alleen maar aan te spannen. Verder naar boven duwde hij hem genadeloos over haar dikker wordende knopje. Die gozer was een kunstenaar. Langzaam begon hij de rol over te nemen van Lisette die steeds smachtend naar hem keek als hij weer haar kutje leek te gaan doorboren.

Opnieuw bleef de glimmende eikel hangen voor haar wijd geopende kutje. Haar zuigmondje sloot zich als vanzelf om zijn snikkel en leek hem niet meer los te willen laten. Het glimmende geil van hun beiden was inmiddels over heel haar kutje uitgesmeerd. Frans keek haar aan. Nu voor de eerste keer en boog zich naar haar toe. Hun tongen verstrengelden zich in een verzengende kus. Scheuten van jaloersheid maar ook geilheid schoten door mijn lijf en ik rukte mijn broek los.

Wild kusten Frans en Lisette elkaar en Frans liet zich lenig al kussend naar beneden zakken waar hij met zijn tanden het jasje van Lisette opzij gooide. Hij likte met zijn volle tong aan de tepel van Lisette die zich prompt oprichtte. Dankbaar nam Frans hem in zijn mond en zoog er op totdat die dik en rond was. Met een diepe zucht onderging Lisette de behandeling. Frans hield zijn onderlijf stil terwijl Lisette onder hem kronkelde om zijn pik naar binnen te krijgen, Frans bewoog alleen om de eikel tussen haar lippen te houden. Langzaam bewoog hij zich naar de andere tepel die dezelfde behandeling onderging. Lisette volgde hem met haar ogen. Een van geil verkrampte blik. De scheuten vanuit haar borsten en haar tepels kwamen direct uit in haar onderbuik en kut. Frans kroop weer naar boven waar ze gulzig wachtte om zijn kus te beantwoorden. Toen Frans zijn tong in haar mond liet verdwijnen en Lisette met haar hoofd achterover zijn kus vol overgave beantwoordde, stootte hij toe. Zijn pik, geolied en glad, schoot soepel door haar supergeile kutje. Niet helemaal, maar ver genoeg om Lisette te doen happen naar adem. Als door een wonder trok ze de stof niet van de stoel kapot. “JIJ…” bracht ze nog uit toen Frans voor de 2e keer stootte, nu dieper. En weer. De stoten volgden elkaar nu regelmatiger op en hij verdween moeiteloos tot aan zijn ballen in haar zeiknatte kut. Lisette zette zich schrap om de stoten goed op te vangen en gooide een been over de leuning van de stoel.

De andere mannen waren rond de stoel gaan staan en hun onderlijf was ontkleed. Tom zou Tom niet zijn als hij Lisette niet grijnzend zijn erectie had aangeboden. Moeiteloos nam ze hem in haar mond. Pijpen kon ze wel mijn Lisette. Niet alleen maar op en neer. Nee soms langzaam en opkijkend, oogcontact zoekend, soms hard. Afwisselend zuigend of likkend. Soms likte ze alleen de eikel en zoog hem op of likte ze heel geil met het puntje van haar tong het gaatje. Soms nam ze hem zo diep mogelijk in haar keel zodat het speeksel uit haar mond droop wat ze vervolgens weer uitsmeerde over mijn eikel. En ze wist precies wanneer te stoppen want ze wilde mijn zaad graag in haar kut. Daar wordt ze botergeil van.

Frans was Lisette aan het palen. Zijn snikkel was hard, keihard en genadeloos gleed hij door haar geolied gleuf. Zijn stoten werden feller en steviger. Lisette had het door en keek hem aan. Ze klemde haar benen om zijn heupen zodat hij zich niet terug zou trekken. Het was voor Frans het signaal. Niet over haar buik of borsten spuiten, maar diep in haar kut. Frans maakte zijn stoten lang en diep. Lisette trok haar kutje strak en masseerde haar clit. Haar gehijg werd dieper en luider. Frans zag het en hield even in. Hij wilde nog niet klaarkomen. Diep in haar kut hield hij even stil. Hij drukte zijn onderlijf nog wat steviger tegen haar natte kutlippen. Zijn ballen rustend tegen haar kont. De bewegingen van Lisette werden heftiger. Met de lul diep in haar gleufje was ze goed gevuld en denderde ze op haar orgasme af. Frans trok zich terug tot zijn eikel zichtbaar was en stootte vervolgens ongenadig diep in haar doos. En weer. En weer. Samen bereikten ze een hoogtepunt. Schokkend liet Frans zijn zaad achter in de kut van Lisette die bij elke stoot van Frans wat zaad gebruikte om over haar clit uit te smeren totdat ook zij in golven klaarkwam en snikkend haar borsten pakte en toen haar tepels door haar vingers rolde. Alsof ze onder stroom stond, zo schokte ze. Zelden had ik haar zo zien klaarkomen. Het duurde even voor ze weer op adem was en gelukzalig keek ze voor zich uit. Frans had zich ondertussen voorzichtig terug getrokken. Zijn pik was nog steeds verassend stijf. Lisette lag nog onderuitgezakt bij te komen van haar orgasme. Haar kutje doordrenkt van het zaad van Frans. Langzaam maar zeker baande het zich een weg naar buiten. Haar lippen lagen verkreukeld en vol met zaad voor haar kutgaatje. Daartussen een witte bel met zaad. Ze hees zich overeind en verrassend genoeg kroop ze nu naar mij. Ze pakte mijn stijve paal en met een enorme ondeugende blik van ‘wie doet mij hier wat’ zoog ze mijn snikkel naar binnen.

Tom liet er vervolgens geen gras over groeien en nam achter Lisette plaats. Een vette witte sliert sperma zakte vanuit haar kut naar beneden en Tom, botergeil als hij was, pakte de dikke sliert op met zijn stijve lul en gleed pardoes in de geopende kut van Lisette die even zuchtend stopte met pijpen en haar hoofd in mijn schoot verborg. De lul van Tom was duidelijk groter. Na een paar stoten duwde hij haar rug hol en haar kont naar boven waardoor hij een nog betere ingang kreeg om haar diep te palen. Steeds kwam er wat zaad mee naar buiten.

Lisette likte mijn pik nog dikker en stijver. Ik kon alleen maar van deze vrouw houden hoe moeilijk dat soms ook was en zal zijn. Dit is gewoon haar ding. Dat is wel gebleken toen met mijn feest. Ze heeft iets in zichzelf ontdekt waarvan ze niet wist dat ze het lekker vond. Gepaald worden door meerdere mannen en – nog belangrijker bijna – volgespoten worden met warm zaad. En ik ? Ik moest wel toegeven dat het mij ook geil maakt. Te zien dat ze heerlijk genomen wordt door die mannen, haar klaar te zien komen. Daar ben je je zelf niet zo van bewust als je zelf mee aan het vrijen bent, maar nu als toeschouwer zie je dat voor je neus gebeuren. Alsof je op de set van een pornofilm bent.

Lisette moest af en toe stoppen met pijpen. Niet alleen omdat ik bijna klaar kwam maar ook omdat Tom haar heerlijk diep neukte en af en toe zelfs wel erg diep kwam. Het ontlokte haar dan een diep “Oooohh” en vervolgens pijpte ze weer verder. Alsof ze het voelde of niet, maar op een gegeven moment keek ze me aan met mijn pik in haar mond en een paar gelukzalige ogen, precies toen Tom achter haar met 4 a 5 stoten zijn zaad in haar kutje achter liet. Die blik in haar ogen terwijl ze wederom een zaadlozing ontving, die zal ik niet gauw vergeten.

Tom trok zich langzaam terug en we lasten een hele kleine pauze in. Lisette liet zich in vol ornaat naast me onderuit op de bank zakken. Opvallend of niet waren het juist de 2 mannen die ze nog niet kende die haar als eersten hadden genomen. Sergio kroop gauw naast haar aan de andere kant. Lisette had ik nog nooit 2x zien klaarkomen. De tijden dat we hele dagen neukend door het huis trokken lagen al lang achter ons en meestal waren we na een lekkere neukbeurt allebei wel voldaan. Lisette echter lag nu loom op de bank en keek nog zeer wellustig naar de overgebleven 4 stijve lullen. Sergio kon er niet van afblijven en trok zich steeds een beetje af. Lisette greep haar ene tiet en trok eens lekker aan een tepel, rolde hem wat heen en weer en kreunde eens lekker.

Ik besloot mij eens als een echte cuckold op te stellen en nam plaats tussen de benen van mijn vrouw. Het leek wel een heus slagveld daar. Diep roze lippen glimmend van zaad en geil lagen verkreukeld op elkaar geplakt. Nog net zichtbaar een enorm opgewonden knop die letterlijk de kop opstak. En onderaan een neukgaatje waar de vorm van de penis eigenlijk nog in stond. Open maar toch ook weer niet door de grote hoeveelheid zaad van de 2 mannen. Die witte klodder bleef warm in haar kutje zitten maar zou weldra in een dikke klodder zich naar buiten gaan wurmen. Onder Lisette had zich reeds een plasje gevormd met druppels zaad. Ik likte heel voorzichtig haar buitenste schaamlippen (nog enigszins vrij van sperma…) met lange halen van onder naar boven. Haar kut was overgevoelig en een verkeerde aanraking zou de pret kunnen bederven. Goedkeurende kreuntjes klonken uit de mond van Lisette en ik kon doorgaan. Tot het moment dat ik heel voorzichtig haar zenuwcentrum aanraakte met het puntje van mijn tong verkrampte ze licht. Gauw erom heen maar ik wist de spanning vast te houden. Zaad op mijn tong van mijn (ex) collega’s was ook wel een aparte gewaarwording. Ik merkte dat mijn vrouw dit besefte en ze leek er nog geiler door te worden.

Ik besloot nog een stap verder te gaan en stapte aan de zijkant van Lisette en boog over haar heen. Hierdoor maakte ik de weg vrij tussen haar wijd gespreide benen. Ruud kon de verleiding niet langer weerstaan en kroop tussen haar benen. Hij haalde zijn lat een paar keer door het zaad uit haar kut en dreef zijn lans vervolgens als een echte ridder dwars door het witte zaad haar kut in. Een hoge “ooeewww” werd zijn deel. De ietwat schuchtere Ruud haalde hier een compliment uit en dreef zijn pik heerlijk in het zaadkutje. Ik boog mij verder over de kut van Lisette en begon voorzichtig haar poesje te likken. Via haar navel zakte ik naar beneden om vervolgens bij haar clitje te blijven hangen. Lisette werd gek en riep “Wat doe je, wat doe je, oooooo, je maakt me gek, jullie, ooohhhh kut wat is dit lekker, ooohhh, FUCK”. Het was een geil gezicht. Zo ontzettend dicht bij een neukende lul zou ik niet zo snel meer komen. Maar de geiligheid bij mij spatte er van af zo ongeveer. Ruud pompte door. Regelmatig flatste er een kloddertje zaad mee naar buiten. Hij maakte mooie diepe halen en net als hij weer toe stootte likte ik vol de clit van Lisette die maar bleef kreunen. Eerst streelde ze mijn rug maar haar handen begonnen zich langzaam als klauwen te voelen en planten zich in mijn lijf.

Mijn tong flitste inmiddels over haar gleuf en af en toe kreeg Ruud nog een likje mee. Hij begon ook aardig mee te kreunen en het zou niet lang meer duren. Lisette verkrampte en riep de hemel aan “Oooohhh FUCK, dit hou ik niet, ooo wat doen jullie, ooohhh ga door, ga door, ga oooo”. Daarna smoorde ze in haar orgasme en spoot Ruud zijn eerste lading bovenop de clit van Lisette en pompte toen weer snel in haar warme doosje verder. Zijn pik schokte bij iedere lozing en als hij zich terugtrok kwam er een dikke bel mee naar buiten. Lisette was dood. Tenminste voor een paar seconden. Dat ze een 2e keer klaarkwam was een overwinning voor mezelf. Ik gunde het haar ook.

Ruud liet zich verrot op de bank zakken naast Sergio die het geheel had aangezien en zich niet meer kon inhouden. Sergio is gescheiden en er gingen wilde verhalen over zijn – slechte – prestaties in bed. Ze waren zo serieus dat we er nooit grapjes over hebben gemaakt. Hij stond snel op en tot ieders verbazing sproeide hij zijn zaad uit over de borsten en buik van Lisette die het glimlachend aanzag. Ze nam snel zijn pik over en trok liefdevol de laatste druppels uit zijn snikkel waardoor zijn orgasme nog wat langer aanhield. Waarschijnlijk was Lisette de eerste vrouw die sinds tijden weer eens aan zijn pik zat.

Lisette smeerde wat over haar tepels die prompt weer overeind kwamen. “Kom Mark” riep Lisette, ”ik wil jouw zaad ook tegen mijn baarmoeder hebben”. Met gekromde wijsvinger gebood ze Mark te komen. Mark was ook ietwat verlegen, maar met deze aansporing kwam hij wel overeind. “Mag ik je van achteren neuken” vroeg hij schoorvoetend. Zonder iets te zeggen stond Lisette op en leunde voorover op de tafel met haar prachtige benen gespreid en haar kont naar achteren. Wijd open stond haar kut. Ze wiebelde met haar reet, zo van kom maar op. Een dikke sliert zaad slingerde heen en weer toen Mark zijn dikke snikkel van achteren in haar kut liet glijden. Hij pakte haar bij de heupen en begon met stevige halen te neuken. Lisette maakte het feestje nog groter door op haar tenen te gaan staan en haar kont nog verder naar achteren te steken. Ze kwam Mark tegemoet in zijn stoten waardoor hij nog dieper kwam. Kletsend van het vele zaad op zijn bovenbenen neukte Mark stevig door.

Die jongen had de hele tijd geil zitten toekijken en zijn pik stond op klappen. Toen Lisette hem weer “ontving” met haar bolle reet en zijn pik diep in haar verdween, hield hij stil. Lisette ging nog een paar keer door en hield toen ook stil. “oohh je komt klaar, vuile geilaard, ik voel het, ik voel je zaad, mmmm wat lekkerrrr, oohm ”. Mark haalde nog een paar keer zijn pik door de gleuf van Lisette voor hij zich terugtrok en liet zich toen op een stoel zakken. Lisette draaide zich om en zag (bijna) allemaal uitgebluste mannen en slappe pikken. Die van Frans was alweer gegroeid en kon vast nog een keer. Ik gaf een seintje naar Lisette dat wij later nog wel…. en ze pakte het dankbaar op. Haar kut was uitgewoond maar het was heerlijk geweest. Nu had ze zelf aan het roer gestaan en dat was nog veel geiler dan de eerste keer.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb