De fotosessie.

De fotosessie.

Al heel vaak hadden mijn vriendin en ik gefantaseerd dat we gefotografeerd werden terwijl we vrijden. Een probleem was echter dat we niet goed wisten wie we konden vragen om de foto’s te maken. Maar het lot hielp ons een handje.

Op een avond kwam de man van mijn vriendin haar zus langs. Hij had een nieuwe fotocamera gekocht en wilde voor een naderend jubileum heel de familie fotograferen voor een plakboek. Nu had die avond mijn vriendin een lekker kort, strak rokje aan en een strak truitje zonder bh. De hals van het truitje was zo uitgesneden dat je ongeveer 1/3e van haar borsten zag en als ze voorover bukte haar borsten er bijna uit vielen. Ik kwam op een idee en stelde haar in de keuken voor om onze zwager foto’s van ons te laten maken. Eerst aarzelde ze, de man van haar zus! Maar na wat doorzeuren stemde ze ermee in. Na de koffie was het zover. We moesten eerst op een stoel zitten en zo werden er keurige foto’s gemaakt voor het plakboek. Toen dat eenmaal achter de rug was, vroeg mijn vriendin of hij ook wat pikante foto’s wilde maken. Hij stemde daarmee direct in. We wisten dat hij een liefhebber was van alles wat met naakt en seks te maken had. Mijn vriendin ging in uitdagende poses op de stoel zitten en hij maakte de een na de andere foto. “Zou je nog wat verder durven gaan?” vroeg hij. Nou dat was juist onze bedoeling.

Mijn vriendin deed haar truitje omhoog en haar mooie borsten werden zichtbaar. Ik zag dat het onze zwager aanstond wat hij zag. Diverse foto’s werden er gemaakt en vervolgens trok mijn vriendin haar slipje uit. Met haar truitje naar boven geschoven en wijdbeens op de stoel werd het een hele sessie. Ik zag dat onze zwager behoorlijk opgewonden raakte, gezien de bobbel die in zijn broek verscheen. “Kleed je eens helemaal uit”, vroeg hij schor. Mijn vriendin kleedde zich helemaal uit en poedelnaakt stond ze voor ons. Een prachtige meid met mooie volle borsten en kale schaamlipjes met daarboven een streepje schaamhaar. Haar zo te zien wond me behoorlijk op, temeer omdat onze zwager haar begerig aankeek. Ik wist dat hij zin in haar had. Na haar nog in diverse poses gefotografeerd te hebben, werd het hem teveel. “Shit”, zei hij “ik word hier bloedgeil van”. Hierop stelde mijn vriendin voor dat wij ook onze kleren uitdeden, wat we direct deden. Ik zag dat mijn zwager een enorme dikke en stijve paal had gekregen. Ik zag mijn vriendin naar zijn stijve tamp kijken en wist wat ze dacht: ‘die wil ik voelen’.

Nu ben ik zelf behoorlijk geschapen, maar die van mijn zwager was nog een stukje dikker en langer, wat een knoert. Ik stelde in een spontaan moment voor om eens foto’s van hen te maken, voor het privé-archief. Beiden stemden daarmee direct in. Ze gingen op de bank zitten, en direct begon mijn zwager de bovenbenen van mijn vriendin te masseren. Ik zag dat ze haar benen al iets uit elkaar deed en al heel vlug verdween zijn hand er tussen. Ik zag zijn duim haar inmiddels hard geworden klitje masseren en dat zijn middelvinger bij haar naar binnen ging. Ze bewoog haar heupen om die vinger zo diep mogelijk in haar te voelen. “Wat heb ik dit altijd graag willen doen,” zei hij. De 10 jaar leeftijdsverschil, hij was ouder dan ons, maakten nu niets meer uit. Het ging nu alleen maar om het genot. Mijn vriendin pakte zijn dikke tamp vast en begon deze langzaam op en neer te bewegen. Het voorvocht sijpelde uit zijn grote gezwollen eikel. Ik bleef foto’s maken van het schouwspel. Mijn vriendin boog zich voorover en nam zijn harde paal in haar mond. Eerst draaide ze met haar tong cirkeltjes rond zijn eikel. Ze nam zijn eikel in haar mond en zoog eraan. Daarna nam ze heel zijn pik in haar mond. Ze bewoog haar mond op en neer, zijn pik verdween af en toe geheel in haar mondje. Ze pijpte hem heel langzaam terwijl hij haar steeds heftiger vingerde. Toen hij op het punt stond om klaar te komen, trok ze zijn paal terug uit haar mond. “Nu mij eerst likken,” zei ze met een hese stem.

Mijn zwager ging voor haar op de grond zitten en duwde haar benen uiteen. Haar sappige kutje stond helemaal open en haar gezwollen klitje glinsterde in het licht. Hij boog zich voorover en raakte met het puntje van zijn tong haar klitje aan. Een rilling liep door haar lichaam. Na haar klitje met zijn tong bewerkt te hebben, nam hij deze in zijn mond en zoog eraan. Ik zag haar sap glinsteren op zijn kin. Vervolgens verdween zijn tong tussen haar schaamlipjes, hij neukte haar met zijn tong. Steeds sneller bewogen haar heupen op en neer en met een diepe kreun kwam ze klaar. Ze was zo geil dat ze werkelijk sopte. “Nu wil ik die grote pik van je in me voelen,” gebiedde ze hem. Ze gooide enkele kussens op de salontafel en ging erop liggen, haar benen langs de zijden. Hij pakte zijn grote stijve pik vast en duwde deze tussen haar roze schaamlipjes. Haar schaamlipjes gingen uiteen en zijn inmiddels glimmende paarse eikel verdween er tussen. Stukje voor stukje duwde hij zijn pik in haar kutje. Gelukkig was ze wijd genoeg, anders had ze zijn enorme pik niet kunnen hebben. Steeds dieper duwde hij zijn pik in haar. Met ritmische bewegingen neukte hij haar, terwijl ik doorbleef gaan met foto’s nemen.

Ik zag hoe mijn zwager mijn vriendin neukte, hoe zij haar heupen naar boven bracht om hem zo diep mogelijk te voelen. Hij pakte haar bij haar borsten en kneep er in. Hij likte en zoog aan haar stijve harde tepels. Hij beukte zijn grote pik in dat mooie roze kutje. Steeds heftiger beukte hij in haar. Inmiddels was ik gestopt met foto’s maken en ging boven haar hoofd staan. Zo kon ik mijn pik in haar mond duwen. Gretig zoog ze eraan. Het was heerlijk dat ze me pijpte terwijl ze geneukt werd. Wild duwde ze haar heupen naar boven en met een luide kreun kwam mijn zwager diep in haar klaar. Ik zag hun sap haar kutje uitstromen en glinsteren op zijn pik. Op dat moment kon ik me niet meer inhouden en spoot mijn warme zaad in haar mondje. Het was zoveel, dat ze niet alles ingeslikt kreeg en een deel langs haar mondhoeken sijpelde. Alle drie waren we heerlijk klaargekomen.

Misschien is het nog eens mogelijk dat mijn schoonzus ook eens een fotosessie wil houden, want daar zou ik in de hoofdrol geen bezwaar tegen hebben. Afwachten maar.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb