De fantasieën van een geil vrouwtje.

Ik ben Jannie, 23 jaar, getrouwd met Ferdinand, die tien jaar ouder is dan ik. Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen!

Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op als ik tijdens ons vrijen aan hem vertel wat ik die dag voor erotische fantasie heb gehad. Nu moet ik eerlijk zeggen, dat ik me soms schaam voor mijn fantasieën.

Niet zelden word ik bij voorbeeld verkracht door vier ongure kerels met enorme pikken. Ik word door drie mannen stevig vastgehouden, terwijl de vierde mij neukt en zo werken ze me alle vier af en ik kan er niets tegen beginnen. Dat soort fantasieën durf ik niet aan Ferdinand te vertellen, uit angst dat hij vreemde ideeën over mij krijgt. Toch voelt hij, dat ik het een en ander voor hem verzwijg en hij dringt er telkens weer op aan, dat ik hem echt alles vertel. Maar ik durf dat niet; wat zou hij bijvoorbeeld van deze fantasie denken, waarop ik me vandaag overdag klaar gevingerd heb?...

Er wordt aangebeld en als ik opendoe, staat er een man voor de deur, die zegt dat hij de elektriciteitsmeter komt opnemen. Ik laat hem binnen en zodra de buitendeur in het slot is gevallen, grijpt hij me beet en probeert me te zoenen. Ik verzet me uiteraard tegen hem, maar hij is te sterk en sleurt me naar de slaapkamer. Tot mijn schrik haalt hij een doek uit zijn zak, waarmee hij me het schreeuwen belet en hij duwt me op het bed. Hij rukt mijn kleren van mijn lijf en bindt mijn trappende en slaande armen en benen stevig met een koord vast, zodat ik niets meer kan beginnen. Ik ben willoos overgeleverd aan mijn verkrachter! Hij neemt niet eens de moeite om zijn kleren uit te trekken, maar maakt uitsluitend zijn gulp los en haalt zijn grote lul te voorschijn, die keihard is. Dan grijpt hij mijn benen beet en duwt zijn harde pik in een stoot in mijn kut en begint me te neuken. Ik kan het niet helpen, ik wil het echt niet, maar ik word toch bloedgeil.

Als hij een kwartier met me bezig is, ben ik als was in zijn handen! Dat merkt hij ook en hij vingert me onbeschaamd, zodat ik wel klaar moet komen. Zonder een woord te zeggen maakt hij vervolgens de doek om mijn mond los en laat me zijn pik afzuigen, totdat het sperma met grote stralen in mijn mond spuit!

Nu ben ik zo bang, dat Ferdinand een totaal verkeerde indruk van mij zal krijgen als ik hem dit soort fantasieën opbiecht. Misschien vindt hij mij wel slecht of, wat nog erger is, wil hij mijn fantasieën in de praktijk gaan brengen!

Maar aan de andere kant voel ik me schuldig tegenover hem, dat ik juist mijn heetste fantasieën voor hem verzwijg.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage

Maak jouw eigen website met JouwWeb