Sexcontactservice.nl

De eerste vreemde man voor haar.

Hieronder het verhaal van een ontmoeting met een stel dat aanvankelijk wilde partnerruilen, maar zoveel problemen ondervond het juiste stel te vinden, dat ze maar besloten om er een man bij te zoeken voor. Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met elkaar gepraat en het klikte wel, de keer daarop heb ik voornamelijk toegekeken en gemasturbeerd terwijl zij de liefde bedreven, en heeft zij mij klaargemaakt met haar handen.

Hij ontdekte dat hij het ontzettend geil vond om zijn vrouw met een vreemde man bezig te zien, ik was de eerste ‘vreemde’ man in hun leven. Dus volgde er weer een ontmoeting met Nicolette en Mark

Nog steeds was ik nerveus toen ik de hal van het flatgebouw binnenstapte, “ik doe open” zei Nicolette opgewekt nadat ik op de bel gedrukt had, gejaagd stapte ik de lift binnen om naar de elfde verdieping te gaan. Ze zag er evenals de vorige keer zeer sexy uit, netkousen en pumps met daarboven een nauwsluitend lingeriesetje met veters aan de voorzijde, waar haar borsten behoorlijk uitpuilden. Bijna was er een stukje van haar lichtbruine aureool zichtbaar. We kusten elkaar vluchtig in de hal van het appartement, ik zei dat het me speet deze keer geen tijd te hebben gehad om bloemen voor haar mee te brengen, zoals de twee vorige keren. Mark zat ontspannen in zijn stoel met zijn rug naar het weidse uitzicht die de flat bood, ik gaf hem een hand.

Ietwat onwennig zat ik naast Nicolette, het werd onze derde ontmoeting. Ons gesprek begon over koetjes en kalfjes en duurde eindeloos voor mijn gevoel. We spraken over tegenslag bij de verbouwing van hun badkamer, maar intussen zat ik wel naar haar grote borsten te kijken in de hoop toch iets van haar mooie tepels te zien. De telefoon ging, Mark nam op en ijsbeerde al bellend door het appartement, ik maakte van de gelegenheid gebruik Nicolette te complimenteren met haar pas gekochte lingerie. Ik streelde voorzichtig over haar borsten, ze lachte, en we kusten elkaar, onze tongen raakten elkaar, al was het maar heel even. Met haar hand wreef ze nu over mijn kruis.

We begonnen elkaar langzaam uit te kleden en Mark belde nog steeds, maar ik kon zien dat hij uit zijn ooghoeken het schouwspel op de bank volgde. Door de dunne stof van haar string voelde ik duidelijk de ringetjes die net onder haar clitoris in haar schaamlippen gepierced waren. Nadat Mark klaar was met bellen kwam hij er weer bij zitten en begon zich ook uit te kleden, Nicolette en ik waren nu al bijna helemaal naakt, mijn penis was helemaal stijf geworden van alle opwinding. Ze gaf een kusje op mijn eikel en trok er even aan, toen stond ze op en trok me mee aan mijn stijve penis hun slaapkamer in, Mark volgde en gedrieën plofte we neer op het zachte bed. Mark vingerde haar uitbundig en leek te willen voelen hoe nat ze wel niet was.

In de slaapkamer was het vrij donker op een enkele lamp na, zodat de sfeer wel een beetje aan een bordeel deed denken. Ik kwam in 69-houding half over Nicolette heen liggen en begon haar uitgebreid te likken, bij sommige vrouwen moet ik even aan de smaak wennen, maar de licht zure ondertoon van haar vond ik zalig, bovendien was het geil om haar ringetjes tegen mijn tong te voelen. Nicolette trok mijn voorhuid heerlijk ver naar achteren en speelde met haar tong rond mijn eikelrand, een ongelooflijk lekker gevoel. Mark keek toe en speelde wat met zijn enorme penis, alhoewel dit (nog) geen cuckoldrelatie is, een grappig detail blijft dat de penis van haar man veel groter is dan de mijne, ik haal in stijve toestand maximaal 17cm terwijl hij volgens mij de 22cm wel haalt.

Intussen ligt Nicolette met haar rug op de rand van het bed met haar voeten op de vloer en ga ik verder met beffen, zittend op de vloer tussen haar benen, haar gekreun neemt toe. Ze steekt haar hand uit naar Mark’s penis en begint er stevig aan trekken, tussen het gehijg door zuigt ze op zijn enorme eikel, ook tweemaal zo groot als de mijne lijkt het wel. Haar clitoris leek verder op te zwellen onder mijn tong, we werden steeds geiler, terwijl Nicolette en ik elkaar op gedempte toon lieten weten hoe geil en mooi we elkaar vonden. Jammerend en schokkend leek ze klaar te komen, helemaal zeker ben ik er niet eens van, want ze stoomde vrijwel meteen door, ging op zijn hondjes klaar zitten en Mark dreef zijn enorme gevaarte in één keer bij haar naar binnen, zo nat was ze geworden. Mark pakte haar bij haar heupen stevig vast en neukte haar met volle overgave, terwijl ik voor haar zat en haar borsten vast hield die bij iedere stoot op en neer deinden. Af en toe nam ze mijn eikel tijdens het neuken in haar mond en zoog er heerlijk op. Erg lang hield Mark dit niet meer en spoot haar vol, snel pakte hij een doekje om zijn zaad op te vangen.

Weer rolde Nicolette op haar rug en zat ik met mijn knieën aan weerskanten van haar hoofd, mijn zak zo ongeveer boven haar ogen. Ze trok aan mijn penis en bootste met een hand een cockring na, echt een heerlijk gevoel, en daarbij kneep ze zachtjes in mijn ballen. Daarbij likte ze heerlijk aan mijn eikel, ik waarschuwde haar op te passen, want dat ik dit niet lang meer zou kunnen volhouden, temeer omdat ze in het eerste contact had duidelijk gemaakt dat ze er niet van hield om in haar gezicht of mond gespoten te worden door een ‘vreemde’ man. “Op mijn tieten “ klonk het hees, ik werd gek van opwinding, ze richtte mijn eikel naar haar borsten en liet me heerlijk spuiten, grote dikke klodders zaad daalden neer over haar grote borsten.

Ik was speciaal een week lang niet klaargekomen voor deze ontmoeting, om wat meer zaad te hebben. Opwindend om te zien hoe ze met haar kleine handen al het zaad uitwreef over haar heerlijke borsten, die glommen in het schijnsel van de lamp, goed voor mijn huid fluisterde ze. Mark leek te genieten van wat hij zojuist gezien had, gedrieën gingen we weer naar de woonkamer van de flat en dronken nog wat, en kletsten weer over koetjes en kalfjes, alleen nu waren we allemaal naakt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb