De eerste ontmoeting.

Ik ben een vrij sportieve man van 37 uit Brabant die in het verleden al een paar leuke ervaringen heeft mogen beleven met dates via internet. Het heeft me altijd erg opgewonden om samen met een stel, alle drie van elkaar te genieten waarbij het seksspel vrouwgericht is. Maar er mag tussen mannen ook gerust seksueel contact zijn.

Nu zijn er hier natuurlijk heel wat stellen die op zoek zijn naar een man of vrouw voor een geil trio, maar het blijft toch altijd zoiets van vraag en aanbod en het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar toch, met de nodige portie geluk kom je vroeg of laat toch wel in contact met mensen waarmee het echt klikt. Zo raakte ik in contact met een stel waar ik eerst een tijdje mee heen en weer heb gemaild.

Cor en Annelies waren een stel van rond de dertig en hadden in het verleden tijdens een avondje met de nodige drank op, wel eens wat gerotzooid met een vriend van hem, maar ze waren eigenlijk nieuwsgierig naar meer. Ze zochten een date met respect om voorzichtig een eerste trio te proberen. Nou, dat leek me wel een spannende uitdaging.

Het bleek redelijk goed te klikken en hun interesse leek oprecht. Eerst volgde er een brave foto van beiden op een feestje, daarna een meer sexy foto van haar in bikini. Het was een mooie meid met een leuk gezichtje en een normaal postuur, half donker haar en een paar stevige borsten. Hij was iets groter en forser, maar zag er zeker niet onsympathiek uit.

Nieuwsgierig werden wat vragen en ervaringen uitgewisseld en we besloten het erop te wagen. Het eerste contact zou plaatsvinden op een parkeerplaats niet ver van hun huis en bij een klik zouden we achter elkaar doorrijden naar hun huis. Bij het naderen van de afgesproken plek klopte mijn hart in mijn keel. Zouden ze er zijn en zou er in het echt ook een klik zijn? De eerste afspraak is natuurlijk doorslaggevend en het meest spannend. En ja hoor, een paar sms’jes later bleek hun gele auto op de parkeerplaats te staan. Ik naderde de bestuurderskant, het raampje ging open en er volgende een vriendelijke begroeting en handdruk met Cor. Annelies zat naast hem met een zwart jurkje, nylons en schoenen met een hoge hak. Haar jasje hing open en ik kon het niet laten om haar decolleté te checken die behoorlijk goed te zien was in haar jurkje. Ze zag er werkelijk fantastisch goed uit.

De kennismaking klikte van beide kanten en een kwartiertje later zaten we samen op de bank bij hun thuis. Al snel werd er een fles wijn open getrokken en zat zij tussen Cor en mij in, rustig pratend over alledaagse dingen. Maar ik kon al goed voelen dat er een rare seksuele spanning in de lucht hing. Het was Cor die als eerste het ijs brak. “We hebben het er uitvoerig over gehad en ik zou het geil vinden om Annelies met een andere man bezig te zien en dan ook mee te doen en we zien het wel zitten met jou.” Ik reageerde met een zenuwachtig lachje, maar als snel gleed mijn hand over de stof van Annelies haar jurkje. Ik bewoog mijn hand langzaam over haar been en Cor knikte mij bemoedigend toe. Annelies liet haar hand over mijn rug glijden en dat was voor mij het teken om haar verder te strelen. Ik voelde onder de stof van het jurkje dat ze jarretels aan had en streelde al snel de binnenkant van haar dijen tot aan haar kruis.

Onze ogen vonden elkaar en onze gezichten kwamen al snel dichter bij elkaar. Eerst gaf ik haar een voorzichtig kusje en toen nog een op haar lippen, vervolgens tongden we elkaar en raakten we verstrengeld in een heerlijk opwindende tongzoen. Ik voelde gelijk al een erectie opkomen. Wat kon die meid lekker kussen. Intussen gleed mijn hand verder over haar jurkje en lichaam en masseerde ik haar lekkere borsten. Vanuit mijn ooghoek zag ik Cor’s hand ook op haar been komen, langzaam ging zijn hand onder haar jurkje richting haar slipje. Zachtjes kreunend en zuchtend liet Annelies zich betasten en kussen. God, dit ging echt geil worden. Mijn hand gleed naar haar kruis waar ik die van Cor ontmoette. Hij wreef langzaam ritmisch over de stof van het slipje om die daarna opzij te trekken en langzaam maar stevig haar lipjes te masseren.

Annelies maakte zich daarna los uit de omhelzing, stond op en trok mij ook overeind. Zo tegenover elkaar staand begon ze me opnieuw te zoenen, maar al snel draaide ze zich om en duwde ze haar kontje speels tegen mijn kruis, dat voelde echt geil aan. Mijn handen gleden nog op en over haar borsten, maar haar bedoeling was duidelijk. Ik keek naar Cor die wederom instemmend knikte. De rits van haar jurkje trok ik langzaam naar beneden en zo belande haar jurkje op de grond. Nu draaide Annelies zich weer om, wat een lekker lijf had die meid. Voor ik het wist knoopte ze mijn hemd open, trok hem uit en opende ze ook de gesp en knoopjes van mijn broek. Ik stapte uit mijn broek en daar stonden we dan. Ik in mijn boxer en zij in haar opwindende zwarte lingerie en jarretels. Ik zag uit mijn ooghoek dat ook Cor zijn kleren had uitgetrokken en over een flinke paal in zijn boxer wreef terwijl hij op de bank zat. Annelies gleed met haar hand voorzichtig in mijn boxer. Zachtjes wreef ze over mijn kloppende pik om hem dan wat steviger te masseren terwijl we tongden en ik haar kont kneedde. Ik haalde haar borsten uit de bh en begon stevig haar tepels te likken. Ik voelde aan het vochtig worden van haar slipje dat ze ook bloedje geil was.

Toen duwde ik haar snel op de bank en trok ik haar slipje naar beneden en terwijl ze op haar rug lag likte ik haar, van haar borsten naar beneden over haar buik tot aan haar spleetje. Gewillig openden haar benen zich verder. Ik rook de heerlijke geur van geil en seks, likte een paar keer speels over haar klitje en begon haar toen steviger en lekker ritmisch te likken. Annelies kreunde van genot. Terwijl ik haar likte keek ik naar Cor en zag ik dat hij zijn stijve pik had bevrijd. Annelies trok hem naar zich toe. Ze likte Cor uitdagend over zijn eikel en ze keek hem vol lust in de ogen aan. Langzaam likte ze langs zijn paal en nam hem toen vol in haar mond, ze begon hem hartstochtelijk te pijpen. Ondertussen drukte ze haar kutje stevig tegen mij aan met haar hand achter mijn hoofd. Ik likte haar verder met veel overtuiging en gevoel en voelde haar ontzettend geil en nat worden.

Na enige minuten voelde ik een enorme aandrang om haar te penetreren, maar ik wilde me nog even inhouden. Ik stopte met likken en ging naast haar zitten. Terwijl ze Cor bijna klaar pijpte trok ze aan mijn stijve paal om daarna die van mij in haar mond te nemen. Afwisselend pijpte en likte ze onze twee lullen die rond haar mond bengelden en speelde ze met haar eigen kutje.

Ze wisten dat ik wel enige bi-ervaring uit het verleden had en ik wist dat Cor altijd al eens wilde ervaren hoe het met een man zou zijn. Want opeens stopte Annelies abrupt met pijpen en keek me lachend aan. Ze nam Cor’s paal vast en zei tegen mij: “nu is het jouw beurt”. Ik twijfelde niet en deed een paar voorzichtige likjes rond de eikel en stevige paal van Cor. Toen liet ik hem dieper mijn mond in gaan en begon ik Cor stevig te pijpen, hij kreunde van genot. Annelies keek gefascineerd toe en likte Cor zijn ballen, nam ze vervolgens in haar mond en likte haar weg naar boven. Onze tongen ontmoeten elkaar rond zijn lul. Cor streelde met zijn handen door onze haren en drukte ons steviger tegen zijn lul. Er volgde een ontzettend geil kus, lik en pijpspel.

Cor duwde Annelies op haar rug, hij hield haar benen wijd open en bracht zijn lul tegen haar kutje. Het zag ernaar uit alsof hij haar keihard zou gaan neuken, maar keek toen grijnzend naar mij. “Jij mag eerst” zei hij. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik nam snel plaats tussen haar benen en mijn lul gleed zonder enige moeite haar kletsnatte kutje in. Ik begon haar met stevige halen te neuken. Ze kreunde het uit van genot en duwde haar billen omhoog.

Cor hield zijn lul weer bij haar mond en Annelies begon hem weer stevig te pijpen. Annelies draaide zich om en liet zich door mij nu op zijn hondjes heerlijk diep neuken. Pompend kletste ik tegen haar billen, haar borsten schudden in de handen van Cor totdat ze Cor’s lul uit haar mond haalde en Annelies luid kreunend klaar kwam. Het was ons maar net gelukt om haar als eerste te laten komen. Zonder haar echt goed bij te laten komen kreeg ze nu twee lullen voor haar gezicht die ze beurtelings opnieuw in de mond nam en aftrok. Veel was er niet meer nodig. Ik kwam hard spuitend klaar over haar lippen, haar neusje en gezicht. Ze likte met het puntje van haar tong het zaad van haar lippen weg. Daarna spoot Cor nog een gigantische lading in haar half open mondje. Ze slikte een flink gedeelte door en de rest droop langs haar kin op haar borsten.

We zakten met zijn drieën voldaan en elkaar strelend op de bank. Lachend wreef Annelies de klodders sperma van haar gezicht. Wat een geweldige eerste ontmoeting.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb